Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
nemtudom ismeritek e a tdu-forum site-ját.
ha vki igen,megírhatná,h fel tud e lépni,mert nekem vmi hibát ír ki.
semmi gond nem lenne,csak nemtudok most pl új verdákat leszedni,v pl a porschék rendes hangját...
a suzuki gsx-r-rõl nem is beszélve...
Zöldebb minden... Azon gondolkozok hogy ezek után lesz igazi Hawaii a Hawaii ? 😄 Nálam hóesés lesz úgyhiszem, megint kéne menjek a Winter Modal ! 😄

Köszi és itt a közösségnek járó kép <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Eltaláltátok a verdák szinét, jó képek !

Esti kiruccanás HAWAII - in <#zavart1>

Köszi PETI BÁCSI <#gonosz1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

holecsko10
Köszi zsolesz jót gurultunk.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Na akkor ON:

ladics: Ideje cenzúrázni szembõl. <#kacsint>

Mostmár elég az offból.

ladics
kabbe😄 neéljetek vissz a kedvességemmel😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
xd

Törölt felhasználó
Suttyó skót zsidó!!!<#idiota><#rinya>
ladics
még jobb de abból nem kaptok:] ;]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
😊

Na és szembõl mi a helyzet ?

ladics

ladics
párkép :]

Roger6
Mindig csak a Merci, mi? <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
Gurultam...

TDU Project Paradise nick: ToMeE

#92138, #92141 delete.

<#eljen> <#taps> <#crazya>

[HUN]FaTaL
Baromság. Valamelyik atw-re feltöltött alweblapon volt vírus, ezért az egész atw.hu támadó webhelynek számít.

http://goo.gl/gd6Zi5

"valamilyen vírust tartalmaz a banner valamelyik része..." FAIL !

Mégis milyen vírust ? Mikor elõször volt hozzád feltöltve a banner semmi probléma nem volt, lehet hogy álldogálásában a D meghajtómon vírust termelt magának ?? A freeweb - tar.hu nem jelez vírust, a gépemen se az Avira, se a Spyware Terminátor nem jelez semmit. Tehát a gond, az ön készülékében található !

Sorry, nem megy ez nekem. 😊 A lényeg, hogy az új Challanger nagyon szép és jó mod lett.

Hát ja, azért ez egy kicsit erõs, ebbe a játékba... Brr. 😊)

Viszont ez ütõs kocsi lett. 😛 (remélem nem szúrom el a linkelést)

[/url][/img]

Te Marci így 354-nél csak gondoltál 1et és a visszapillantóba nézted a tájat mögötted? <#nevetes1><#hehe><#eljen>.Jó kép

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Hogyan is lehet, esetleg úgy hogy aki fényképezett annak is fent van a mod?

Ja várjunk, de.

http://goo.gl/gd6Zi5

Danke Marci ez tényleg ütõs csapatásvolt <#eljen>.Na most legalább látom az F1-eket <#hehe>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jó videók <#eljen>.A Kapitány(Kapn Quirk) extrém kocogása az SLR-el nemvolt rossz.Meg az egész brigádé.Ma hajnalba ránkugrált 2-3szor.Biztos csinálta az új videót <#nyes>.A kapitány videóján 2.10nél leszabályzásig húzod magadután az SLR-t?Há hova siecc te <#nevetes2><#wow2>?Más egy kressz krúzon elszédül <#mf2>. 3.05nél kivágodik balról vmi srác az Enzojával <#mf2>.Finoman lekövettem a Dominicq-t de a Testarózsikával egy óriás jump 4.18nál.Utána Stockika az Enzokát halálba szétcsavarja leszabályzásig erre 5.21nél a Wezo bebüntet egy 464-et? <#eljen><#guluszem1>.Miez ha nem agylágyulás <#nevetes2>.Jóvolt szép volt dehát nekünk mindengurulásnál így megy <#wilting>

somdav95
Aham, értem.

Misi az ezredes
Korábban leírtam, 11-én az én tárhelyemre került fel a BANNER tartalma. Amit letiltottak mert támadó webhely, volt. Ugyanis valamilyen vírust tartalmaz a banner valamelyik része...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Hm.. hogy is lehet?... Csak nem az fényképezett, akinél telepítve van a mod? Ja, de...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

somdav95
Ha már bannerrõl van szó... azt írja a firefox hogy "Bejelentett támadó webhely!"

ladics
bannerba majd írjuk bele hogy elöbb gondolkodj utána kérdez...
szal gondolkodj:]

vagy vegyé észt.

nesto
ezeket a kocsikat hogy jelenítni meg nálatok? nem úgy van, hogy ha beraksz egy autót egy másik helyére akkor a többi játékos az eredeti kocsit látja?

Roger6
Nemár... F1-es verda... Te úristen...

marcihusi
Tegnap este Szenzációsat gurultunk Stockbauerrel!! <#buck><#buck> KKBCIA, És MistycaTickets volt még állandó, de egyébként sokan megjelentek menet közben hosszabb- rövidebb idõre<#nyes><#nyes>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

ladics
soz:/ bepotoljuk:]

Misi az ezredes
Töröltem a TDU bannert a tárhelyemrõl. 11-én a vírusellenõrzés során a 11-én feltöltött banner vírusos volt emiatt a tárhelyem zárolták mint támadó webhely. Elnézésetek kérem...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Fitti83
*lépned---már írni se tudok :S

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Fitti83
Ladics haverom lemaradt! Sry, már kicsit fáradt voltam. XD Kár, hogy le kellett lépnem, Grabowszkival igen jót mentünk utána. De majd bepotóljuk.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

16gaborm

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

>>> 2009 December

Január 11 -ei vágtatás, amerikai szemszögbõl !

Január 11-12 Történései

Terelés, Plaztikman66 és Stockbauer társaságában

A Profik Összejöttek

Shelby Gt 500 Cruise

Makapu U Beach

Makapu U Beach (Oahu Lines)

Fitti83
Jó volt újra gurulni egyet Hawaii szigetén! Köszi Grabowszki és Pecc! <#eljen><#vigyor>

Jaj micsoda lovak!Bugáti?R8 LMN? <#eljen>.Beraktál vmi idõjárás modot?

marcihusi
Ma is volt jövés-menés<#vigyor2><#vigyor2>

És még lesz is<#hehe><#eplus2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

SZiasztok!

Hogy lehet Shelby gt 500-ast szerezni, mert a játékban sehol nem láttam ilyen autót boltban, "piacon".

Törölt felhasználó
Hát igen, elsõnek kell lenni, de ahoz hogy szintet lépj, ahoz kell csinálni az egyébb küldetéseket is és vásárolni kell az autókat is, meg házakat is. Sok mindenre ad tapasz pontott a játék. Igazából csak champion szint után lassul be a szintlépésed, mert addigra sokminden megvan.
TitaniumRR
Kössz a tanácsokat.

#92106 - Stockbauer, élnék a lehetõséggel, viszont a TDU nálam X360-as. 😊

#92107 - Usamen, csinálom a többit is, de 43%-on áll a játék, csak az extrákat nyitja meg. Minden versenyt aranyra kellene hozni, ahhoz, hogy tovább lépjen?

#92108 - Mulli86, a kérdésem ua. Aranyra minden versenyt?

Captain Sonar 2024 Remake

Törölt felhasználó
Na Elenoros, cruise képei:

Köszönet az Uraknak.<#ravasz1><#hehe>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide