107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Kisbundi88
    Már sikerült megoldani, de nincs fent senki...
  • carloelsa
    Ja XDD
  • USAMEN POWER
    A sötétség csak úgy árad a fejekből.
  • HUN BECSEHELY
    Neked nem megy?Nekem simán megy.
  • baila
    Miért nem megy Win 7 alatt?? :@
  • Kisbundi88
    Pedig nekem eredeti cd és kulcs is van.
  • Kisbundi88
    Nekem is ezt írja ki. Ezzel mit kell csinálni?
  • USAMEN POWER
    Szerintem frankón leírtam hogy mi a helyzet: #95329
    Cracket a mini image fogja helyettesíteni.
  • wollnerd #95350
    Ezer bocsánat! Nem gondoltam, hogy a savegame warez!
    Nem ismerem túl jól a sg fórum szabályait!
    Bocsánat 1x!
  • jaddz8
    Nem akarok tiszteletlen lenni, de téged hányszor is küldtek már el a picsába a warezoddal?
  • adamfesto
    :)
    Hát mondjuk egy gazdászból is kb ennyit néztem volna ki

A vicc meg fájt!
  • carloelsa
  • adamfesto
    És hogy hogy lesz a póknak rádiótelefonja?
    Belemászik a rádióba és telefonja...
  • adamfesto
    Egy mobilt rácsavarozol egy esztergára és kész...vitathatatlan. :)
    Ha megcsinálod a szakdogámta szívesen felmegyek gurulni veled! Csak egy mobil esztergát kell megtervezned, igaz 90%-ban már kész van:)
  • adamfesto
    Na végre vissza tudtam tenni a régi mentésemet, meg még el is indult....erre senki nem volt fent a szigeten. Ejjjnye.
  • jaddz8
    TESSÉK MINI IMAGE
    Beletettem a Yasu nevű progamot is ami az emulátort (Deamon Tools) rejti el, azt a Deamon Tools mappájába tedd bele az .exe mellé, csinálj neki parancsikont az asztalra ha akarsz (jobb klikk, küldés, asztal) és mindig legyen elindítva az emulátorral együtt.
    Az általam csinált .rar-ban találod a mini image .rar-ját, azt csomagold ki, kapsz egy nagyobbat, azt is csomagold ki, abban lesz a tényleges pár gigás lemezképfájl. Számomra is rejtély hogy csinál pár kilóbájtból pár gigát ugyh. ne kérdezd meg. Jó játékot.
  • Misi08
    Persze én nem tudom, hogy lehetséges-e vagy nem, de a legjobb az lenne, ha megkapnád az eredeti lemezt, nem csak a cd-kulcsot. Óccso a posta:);)
  • Gibor
    Megpróbálom elmagyarázni.... mivel egy jó ideig nekemis csak CD kulcsom volt... Elösszöris megszerzed a PRYCON verziós TDU-t, azt telepíted fel, nem crackelsz hanem a www.gamecopyworld.com on találsz egy mini image-t azt beteszed deamon ba és menni fog.
  • carloelsa
    Köszönjük fafej! HA hülye vagy, nem kell a másikat osztani... akkora baromságot mondtál, mint Mari néni a falnak... Ha crackeled, akkor nem tudsz online játszani -.-" Kell egy Daemon Toolsos fájl is, amit nem tudom honnan lehetne letölteni... kérdezz meg valakit, de engem már ne, mert durván lefárasztasz
  • Laaccoo
    Köszönjük Emese! Mivel ez letöltött verzio nem indul el crackelés nélkül csak ha az inditot felülirom
  • carloelsa
    Uninstall, újra felteszed, NEM CRACKELED MEG! és kész...
  • Laaccoo
    Próbáltam 1.66-tal is nem ment . Akkor reinstall és mindent letörölni és felrak és megy?
  • Gibor
    Szóval is említettem a cd kulcsot? én a játékot említettem meg...
  • Immigrants
    Helló!Régebbi fajta Skoda Fabia készült már a játékhoz? Ha igen légyszí valaki egy linket dobjon!
  • USAMEN POWER
    Továbbá egy kép Stockbauertől, a Március 25 -ikei cruiseról.

• USAMEN POWER
    Egy kis lemaradás pótlása:

==> (03.31)

==> (04.01)

==> (04.02)

==> (04.03) - pixxelhun, Cedofeita[PT], és (HUN)GRABO társaságában

==> (04.03)

==> (04.03) - Cruise with Balancee, feat. Balancee, Pito(HUN), csontiz

Sry srácok, de a csoportképem túl piti lett, így inkább nem töltöm fel. :/

Akinek van esetleg az küldje el nekem, nagyon örülnék neki. :)

==> (04.05) - (HUN)GRABO és Stockbauer33 társaságában

==> (04.06)

• USAMEN POWER
    De elötte crackelt játékkal játszott, azt kéne törölni először, reinstall, majd a crackből csak a küldetések/versenyek fileait bemásolni a helyükre.
  • shumika
    Nem tört! Én adtam a CD kulcsomat eredeti!
  • carloelsa
    WTF? Ez mi??? Nem ittam előre mondom! Teljesen emlékszem rá, hogy a "kini" szó az kínai szó volt! Ez mi a fene? xÐ
  • Gibor
    Milenne ha nem crackelt játékkal szeretnél a szerverre csatlakozni?
  • carloelsa
    1.66 nincs? -.- És ne kíni magyarul írj :S
  • Laaccoo
    Online mód akarni játék: A new version of tdu is available for download You must carry out this update if you want play online Do you want to download update now?
    yes no
    ezt irja ki ha nyomom yest akkor erre az oldalra visz: LINK Ha nem akkor kilép ÉS az 1.68-as patch van fenn mi lehet a gond?
  • SeanJRRussel

Azért opelos fái befigyelnek a vidiben...
  • USAMEN POWER
    Ennek az Urbannak a verda hangjai nem nagyon jönnek be.
  • Stockbauer33 #95321
    Azthiszem ezzel a moddal megtört a jég .Gyönyörű ez a Ferrari és már vártam.Aki csinálta az már a TDUPE-hez is csomagolt a letölthető packba 1 tdupk cuccost amit importál6sz. Bitang jó hangja van a Ferkának
  • bazso29
    Kicsit bonyolultabb a helyzet.. Ugye többen ülhetünk majd az autóban, tudomásom szerint akár 4-en is. Szóval ha hárman beülünk egy csíter("tdupe-s") mellé, akkor elméletben mind a 4 főt bannolnia kellene, mert mindenki olyan gyorsan halad vagy akkorát gyorsul. Ez ultraszopás lenne a legális játékosokra nézve, tehát valszeg nem lesz azonnali bann, max. akkor ha külön figyeli a sofőrt is akié az autó. Vagy még lehet olyan variáció is, hogy vezethetjük más autóját is, erről sajnos még nincs infó. Ez tovább bonyolítaná a csíter-szűrést..
  • Stockbauer33 #95319
    Én is sírnék 400nál

.No de te egykerekeztél 380 körül.Az élesbe?
  • USAMEN POWER
    Ez tök hülyeség sztem. Nem érné meg az Atarinak, ha ennyire "szigorú" lenne a helyzet kezelése. Cheat aktiválásával jöjjön elő egy "The network connection was lost !" felirat, majd a 20 -ik kick után megunja az illető. Viszont a tuningot is ennek megfelelően kéne alakítani, nem hiszem hogy csak Saleenel mehet az ember, ha tempót akar tartani.