Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom ismeritek e a tdu-forum site-ját.
ha vki igen,megírhatná,h fel tud e lépni,mert nekem vmi hibát ír ki.
semmi gond nem lenne,csak nemtudok most pl új verdákat leszedni,v pl a porschék rendes hangját...
a suzuki gsx-r-rõl nem is beszélve...

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Köszi PETI BÁCSI <#gonosz1>#gonosz1>
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
ladics: Ideje cenzúrázni szembõl. <#kacsint>#kacsint>
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#eljen>#eljen> <#taps>#taps> <#crazya>#crazya>
http://goo.gl/gd6Zi5
Mégis milyen vírust ? Mikor elõször volt hozzád feltöltve a banner semmi probléma nem volt, lehet hogy álldogálásában a D meghajtómon vírust termelt magának ?? A freeweb - tar.hu nem jelez vírust, a gépemen se az Avira, se a Spyware Terminátor nem jelez semmit. Tehát a gond, az ön készülékében található !
Viszont ez ütõs kocsi lett. 😛 (remélem nem szúrom el a linkelést)
[/url][/img]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ja várjunk, de.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
szal gondolkodj:]
vagy vegyé észt.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

És még lesz is<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Hogy lehet Shelby gt 500-ast szerezni, mert a játékban sehol nem láttam ilyen autót boltban, "piacon".
#92106 - Stockbauer, élnék a lehetõséggel, viszont a TDU nálam X360-as. 😊
#92107 - Usamen, csinálom a többit is, de 43%-on áll a játék, csak az extrákat nyitja meg. Minden versenyt aranyra kellene hozni, ahhoz, hogy tovább lépjen?
#92108 - Mulli86, a kérdésem ua. Aranyra minden versenyt?
Captain Sonar 2024 Remake

Köszönet az Uraknak.<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide