Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
free studio: 87.229.24.114:8767
TDU>A IV Elõszoba jelszava: tdu_sg.hu
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Müller Csaba
MullerCsaba86 Hungary miskolc és egy stalker a képem
De sztem ha csinálnánk Ts-en egy TDU szervert azzal jobban járnánk mert nem foglalja le a netet annyira mint ez a skype

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU NICK:anudis0000[hun]
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU NICK:anudis0000[hun]
Ez egyre szebb lesz!!!
Már várom hogy végezz vele 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A kedvenc motorom.<#beka2>#beka2>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csináld meg a versenyeket. Egy versenyt többször is megcsinálhatsz és ha van olyan ami könnyen megy és sokat adnak érte csináld meg párszor...
Vannak versenyek amik feloldanak egyes autókat és ingyen elviheted a szalonból. Tedd fel jó drágán TRADE-re és hidd el lesz olyan aki megveszi. Nekem kb 1 perc alatt elvitték az Alfát...
Merciket nem szeretem, de ez nagyon szép lett😊 Grat!
Pár kép:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
0:56-nál én biztos összecsokiztam volna a nacim az anyósülésen!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
VGA: Sapphire Radeon HD4670 512MB GDDR3
RAM: 3x512MB DDR1 400Mhz
tapasztalat:
A videókártya természetesen bõven elég hozzá, a RAM kevés neki, illetve nálam van a lehetõ legbalfaszabb összeállításban bekötve, nehogy véletlenül mûködjön a 'dual channel' a CPU meg épp elég, de a egy belépõkategóriás mostanival már nincs ilyen probléma, illetve az 1GB RAM is elég neki bõvel, ha mondjuk DDR2-es. Ezzel a konfigurációval minden beállítás maxon, 4xsimítás (driverbõl erõltetés nélkül), HDR-el, 1440x900-ban, nagyjából 25-30 fps-t produkál a játék, de a GameBooster nevû programmal ez 35-40.
Ajánlani tudom mindenkinek, nem minden játéknál eredményez látványos javulást, kevesebb semmiképp sem lesz, illetve csúcsgépen sincs sok értelme, de nálam nagyon jól bevált, ingyenes, tökéletes.
ÉS INNEN MÁR TÖLTHETED IS
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudja valaki honnan tudom letölteni a magyar GPS hangot és az éjszakai módot a TDU-hoz? Régen mindkettõt tudtam letölteni, most meg nem találom ezeket oldalakat! Ha lehet, linket adjatok! <#help>#help>
Erõre is köszönöm! <#worship>#worship>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Gépem:Gigabyte M61PME-S2
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7Ghz
2048MB RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
és szaggatás nélkül fut.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
2.4 GHz-es CPU az alapkövetelmény. A fejlesztõ szerint legalábbis. Olvastam több fórumon, hogy 3 GHz-es ill. 2 magos CPU-val is erõsen szaggathat.
A kérdésem azokhoz szól, akik TAPASZTALATI alapon tudják a választ:
Mi a valódi minimális gépigénye a játéknak, ahhoz hogy simán, szaggatás nélkül mûködjön?
Captain Sonar 2024 Remake
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Egy ki infóra enne szükségem. Az egyik online ember alatt láttam egy fura autót. Azt írta ki rá, hogy Saleen. Eddig úgy tudtam, hogy Saleen csak egy van a játékban, az a Mclaren kinézetû lapos dög. De ez más volt, ez inkább Mustangra hasonlított. Melyik boltban lehet ilyet beszerezni?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Van itt olyan aki TDU-t XBox 360-on játssza? Láttam benne egy érdekes sedan autót, amire azt írja Car Not Downloaded, pedig összes prémium tartalmam meg van a játékhoz.. Milyen autó lehet ez?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
akkor um megnyugodtam,azt hittem velem v vmi baj,illetve az acc-ommal.
remélem megoldódik hamar...
köszi a választ!