107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    A Fantázia beszél! :D
  • Kisbundi88
    Tudtok most csatlakozni a TDU serverhez, mert nekem nem sikerül?
  • adamfesto
    Itt az idő hogy házi versenyeket nyomjunk.
  • adamfesto
    Én is először a save meg a load szót tanultam meg, utána jött a left or right...
  • adamfesto
    Vannak ezek az idegenek, nem a Földről valók. Agymosnak. Le akarják igázni az Angolul nem beszélőket, betakarítanak és elfogyasztanak.
  • USAMEN POWER
    Apropó...

Ascari Cruise with Marcihusi and WRXSTi01

WRXSTi01, Marcihusi, és hopet89HUN társaságában

Kúrva jó volt srácok !! :))
  • USAMEN POWER
    Egyik haverom full kocka volt évekig, főleg wowozott, habár mostmár nem nagyon játszik, DE folyékonyan beszél angolul. Állítása szerint a játékok miatt, és adok a véleményére, mert magamon is észrevettem a javulást, mióta tdu -zok.

Meg ajánlom ezt az oldalt: www.justin.tv, itt lehet gyakorolni a meganultakat, rengeteg emberrel lehet beszélni élőben stb...
  • HUN BECSEHELY
    Nem azt mondom hogy nem lehet megunni,de hála istennek nagyon jó Módok vannak hozzá.Igy kibirom a TDU2-ig.Mert azért mást is nyomok még.
  • Misi08
    Hát igen sok suliban szutyok az angol, én szerencsére olyanban vagyok ahol heti 16 óra angol van és így lehet tanulniDe a játékos tanulás nekem is jobban tetszik csak ezt magyarázzátok el a szüleimnek
  • USAMEN POWER
    Az a baj az álltalános, és középiskolai idegen nyelv tanítással, hogy van heti mondjuk 3x 45 perc. A 45 percnek a fele elmegy fegyelmezéssel, a másik felében talán"" valamit sikerül megtanítani, de az lószar. Utána hazamegy a diák, és nincs ráutalva, hogy használja a nyelvet, így meg az a kevés is elszáll. Amúgy meg a tanárok hozzáállása a diákokhoz, az se piskóta... Mellette muszáj valami, ami nem csak feleleveníti a megtanultakat, hanem még tanít is, erre szerintem megfelelőek a játékok főleg ha internetes, vagy ha single akkor nem kell hozzá letölteni magyarítást, és nem árt esetleg egy külföldi fórum életében, aktívan részt venni.
  • SeanJRRussel
    Csak sajna én nem tok éjjel játszani, napközben meg senki nincs...
  • carloelsa
    Fúúú az angolt ne is mondd... mióta új tanárunk van 2 éve, azóta csak felejtek xD
  • USAMEN POWER
    Én már lassan a 100 ezredik kmnél járok így 1 év után, és háth igen, már nincs az a lelkesedés mint ami régen volt, de amíg nem alszik el a láng, van jó zene és társaság akkor nincs probléma. :)
    Éjjel 8 -as layerben csapattam Kennek és társaival, 3 ribanc is volt, és megmondom a frankót, hogy egy qrwa jó cruise volt. Meg volt is pár jó cruise részvételem az utóbbi 1 hétben, az ilyenek megadják a kedvet a játékhoz. Meg háth a tdu -ban többet magtanultam Angolul, mint álltalánosban 8 év alatt... :D
  • USAMEN POWER
    Már lassan 2 hónapja ingyenes a megapack.
  • SeanJRRussel
    Azé meglehet unni,jó pár ezer km után már elég snassz minden ha nincs olyan társaság akiv4el megéri menni...
  • USAMEN POWER
    #95373 - 76, #95378 - 79, #95384 delete.

#95364: Én pontosan tudom hogy mire kell figyelni, és mire nem, de azért thx a tippet.
  • Szabi1991
    kb 1 év után lett 4ezer.. akkor vettem meg én is.. mert még 3ezerért adták ki akkor a kiegészítőt hozzá, meg addigra volt játszható a gépemen :D
  • HUN BECSEHELY
    [IMG][/IMG]
  • RYO21
    Fura kérdés, de kb mennyi idő után ment le az ára ennek a résznek ennyire?
    Mert akkor lehe hogy már a TDU 2-t veszem meg.
  • HUN BECSEHELY
    Sokan vannak fent,mert megunhatatlan.
  • RYO21
    De érdemes megvenni? Szoktak sokan nyomulni online?
  • SeanJRRussel
  • HUN BECSEHELY
    Én megtudtam venni.Nekem engedte,és árat is adott hozzá a szalonba
  • jaddz8
    Nem kell már kód a megapacknak. Feltelepíted és nem adsz neki serialt, hanem bezárod az ablakot, és woala aktivált packod van, veheted, nyomhatod neki, meg ami kell.
  • Gibor
    De akkor nem tudja megvenni a carpack es autókat.
  • HUN BECSEHELY
    A Car pack ingyenes hozzá.Tehát megveszed a játékod,ha nem Megapck-os,letöltöd a megapack-ot,felteszed,nem irsz Serialt,csak bezárod,és kész
  • RYO21
    Ha online akarok játszani akkor elég csak a játékot megvennem? Vagy kel még hozzá a mega car pack?
  • HUN BECSEHELY
  • [HUN]FaTaL
    Az SG-n nincs politika...
  • Kexmesterhun
    menjetek el szavazni!
  • Misi08
    há mer mé no? Mennyi pííz kell hozzá?:D
  • carloelsa
    Már van rá píínz :D (régebb óta gyűjtöttem :D)
  • adamfesto
    Tényleg bocs, a törlést én kérem, csak hátha tud valaki rá valami orvosságot. Pusza!
    Tényleg , a TDU2-re gyűjtötök már???
  • Stockbauer33 #95366
    Reménykedjünk hogy azért ez a topik nemlessz olyan papnevelde mint a prohardver tdu topikja.Ugye HG?Ezt a picurka félévet már kibirgya kis off-okal.Gondolom ha beindul a TDU2 milessz a Pixxel topikjába
  • adamfesto
    OFF
    A Genuine Advantage eredetiségfigyelő lószar blokkolja a photoshop serialomat - tört változat. Lehet valamit csinálni vele? Csak komoly választ légyszi, THX.
    USA, 1 napot hagyd légyszi törlés előtt a kérdést, sehol nem találok megoldást. Köszi!
    OFF
  • Gibor
    Akkor az OFF ra is figyelj
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Ez kéremszépen azért van, mert nincs warez !
  • BalanceArt
    Köszi! Elolvastam. A 2-ben is találkozunk majd, az tuti.
  • USAMEN POWER
    Mivel a www.ataricommunity.com fórum megszűnt, (az oldal nem törlődik, de már nem aktív többé) az új fórum www.atari.com, Észak Amerikai részébe megnyitottam az új topikomat. Akit érdekel, itt a link.

Balancee, itt meg a TDU 2 -es hírek összefoglalva. Több magazin is közzétett infókat, de ez A - Z -ig leírta a frankó helyzetet.