Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
sziasztok
mostanába sokat szenvedek a Modding tool 1.11-el
az autó váltójának típusát szeretném átállítani
és mikor kiválasztom az autót beállítom hogy milyen váltója legyen rámegyek set-re majd a Save-re mikor rámegyek kiírja hogy Unable to save database changes!
és semmit nemtudok csinálni!
lécci segítsetek nagyon fontos lenne!
Elõre is köszi nagyon😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Törölt felhasználó
Jaja ha eléred a legnagyobb szintet, akkor elérhetõ lesz az összes verseny.

Nekem meg az a bajom, hogy nem tudom megcsinálni a motoros versenyeket. Mindig azt a szélárnyékos gyorsulást kell használnom, amit persze a többi is használ és a rajt elõtt 10m-rel mindig visszaelõznek<#falbav>
Csinálj más versenyt is, ne csak az idõfutamot.

Hát nekem van kettõ írj privátba mi a szigeten a nicked és eladomneked egy ezresért a eggyiket 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TitaniumRR
Sziasztok,

Szeretném megcsinálni az összes single time challenge -et.
Letöltöttem egy versenyzési lehetõségeket ábrázoló térképet hozzá.

Az extra küldetésekkel ellentétben (ha elmegyek mellette, mutatja a térképen is attól a pillanattól) az idõfutamok további lehetõségeit sajnos nem. Jelenleg 32 time challenge van nyitva és megcsinálva többségében aranyra.

A cél a 600 LE-s VW Coupe. Ahhoz azonban elõször láthatóvá kellene tenni a többi idõfutamot.

Hogyan?

Captain Sonar 2024 Remake

Törölt felhasználó
😄😄😄😄😄😄😄
Am a cruise azért lesz, mert este megnéztem a Tolvajtempót... 😄DD

Törölt felhasználó
Akkor a Shelby GT 500-al megy mindenki? Elég nehéz lessz kiszurni a képeken ki kicsoda😄 De én is mennék ha nem para tárgya😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
STANION? Azmiaz? <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

16gaborm
Valaki dobjon be egy térképet min bevan jelölve a STANION ahol lesz ma a CRUISE!! Köszönöm

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Danke én is <#eljen>.Elsõ képen az a very manki nemkellett vna oda elém azzal a babettával.Második <#worship><#worship>.Harmadikon szépek vunk így 1üt <#nevetes1><#nevetes2><#eljen>.Büntetnek az audik <#taps>

Laza volt az Audis száguldás <#eplus2>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

marcihusi

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Hali mindenkiknek!
Néhány kép az elmúlt napokból!

Köszönet mindenkinek, aki ott volt!!!<#vigyor4><#vigyor4>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

ladics
nem szétszedik az arcod hanem megeszünk. :][ ÚRISTEN EZ IS VICC 😄]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Falkon
Na erre szerintem elnézek 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ELEANOR CRUISE !!

Gyülekezõ 20°° -kor, a Stadionnál.

HC - NONHC a faszomat se érdekli, mindenki úgy jön ahogy óhajt.

Cruise vezetõ nincs, az elsõ után megy mindenki.

Nem kresz cruise, és az idióták kíméljenek !

Én meg annak örülnék ha olvasgatnád a faq -t.

nesto
köszi

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

nesto
nem találtam sehol leírást a bepakolásról, de egyelõre annak is örülnék, ha találnék kocsikat a játékhoz. doozo.mlap-on volt néhány, de biztos vagyok benne, hogy van még ezen kívül rengeteg kocsi a játékhoz

Offline profillal játszhatsz velük.
Online profillal nem.

Ennyi.

nesto
tehát felrakhatom és játszhatok is velük a karrierbe, de ha offline nem azokba a kocsikba ülök, amiket pluszba pakol be a játékba a warez pack akkor nem fog kidobni a szerver?

ladics
1280x1024 4x AA HDR off

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Jaddz remélem tudod hogy ami a tegnapi ph cruiseon volt, az mind véletlen volt. Nagyon imbolyog a Saleen, és sokszor...

Jóvan mostmá nem ke túzásba vinni !

#92079: Warezos megapack annyit jelent hogy online nem használhatod a packos verdákat mert a szerver kidob érte.

Panna én agyon dicsérem ezt a képet mert nagyon harapom az R8-at is de 1 ilyen vörös döggel tényleg büntet <#eljen><#nyes>

orszagtom
Gurultunk Grabowszki Pajtásommal, és királyos volt! Ezért megosztom veletek a képeket.
Figyelem, HD képek következnek! <#eplus2>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Törölt felhasználó
alap->patch->megapack <#idiota>

És mondják azt hogy nem vagyunk segítõkészek😄

#92051: 'Subaru Drifting (Photo by Miller86)' Nagyon tetszetõs😊<#eljen>
nesto
még egy kérdés. az elõbb írtátok, hogy alap játék, patch, megapack. ezt úgy kell érteni, hogy eredeti játék és warezos megapack? ha online így nem zavarodik be, akkor megcsinálom én is

somdav95
mithülyülsz?xdxdxd bocsi ez kellet <#vigyor5>

SeanJRRussel
Frissebb hírt be se rakhattál volna 2009.05.11 es majdnem egy éves....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Falkon
Nyugi én értem a viccet! <#ravasz1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Roger6
Na persze, ezt már nem magyarázod meg senkinek!<#eplus2><#ravasz1> (megint hülyültem, mielõtt valaki komolyan venné - már hozzá kell írni vazze, mert szétszedik az arcom, ha valaki félreérti)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Falkon
Én is azért írtam le <#ejnye1><#hehe>

Roger6
Én is leírhatom mégegyszer? <#hehe><#eplus2> Csak hülyültem.

Falkon
alap -> 1.66 -> megapack -> megapack magyarítás

[HUN]FaTaL
alap->patch->megapack

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
alapjáték->1.66A->megapack.

#92066: Alap játék --> 1.66 Patch --> Megapck
#92067: Online csak a trade vásárlási adataidat menti a játék. (Ha a régi profiloddal kezded újra, látni is fogod.) Szal kezdheted elõlröl.

somdav95
kezdheted újbol.

nesto
heló, kb másfél éve játszottam utoljára tdu-val, akkor 70-80%ig vittem úgyemlékszem, a hc mod mindenesetre már meg volt. a mentésem már nincs meg, lehetséges hogy valahogy visszahozzam azt a mentést online, vagy mondjak le róla és ha újra felteszem a game-t akkor kezdhetem újból?
(a játékom eredeti)

16gaborm
Tlerpítési infót szeretnék kérni!!

Alap játék --> Megapck --> 1.66 Patch

Ez a megfelelõ sorrend?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

okkéj
megpróbálom
köszi
goldot vettem,kértem kódot, és meg is kaptam!
át is írtam a kódot az addon.txtben.
Ezután írta ki h ellenõrizzem az internetkapcsolatot.
Eddig ugye úgy jáccottam h kiszedtem az addon.txt.
Csak jó lenne a megapack,pl Zonda roadster meg a Porschék miatt...
somdav95
jajajalátom bocsi, gold-ot vetted 😄 kérj újat... van hogy hibásat küldenek másodjára is.

somdav95
Goldot vetted meg v neten rendelted a pack-ot? Kértél új kódot a cdprojekt-tõl?

Hi!
Sikerült új kódot kérnem,kaptam is.Átírtam az addon.txt-t,és visszahelyeztem.Ekkor kiírja h nem tud csatlakozni,és ellenõrizzem az internetbeállításaimat.
Ha újra kiveszem az addon-t akkor megy rendesen...
Tud vki erre megoldást?
Mert már 3x néztem át a FAQ-de nem találtam megoldást...
Én meg rászoktam a Saleen S7 -re és nem tudok leszokni... <#hehe>