Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostanába sokat szenvedek a Modding tool 1.11-el
az autó váltójának típusát szeretném átállítani
és mikor kiválasztom az autót beállítom hogy milyen váltója legyen rámegyek set-re majd a Save-re mikor rámegyek kiírja hogy Unable to save database changes!
és semmit nemtudok csinálni!
lécci segítsetek nagyon fontos lenne!
Elõre is köszi nagyon😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Nekem meg az a bajom, hogy nem tudom megcsinálni a motoros versenyeket. Mindig azt a szélárnyékos gyorsulást kell használnom, amit persze a többi is használ és a rajt elõtt 10m-rel mindig visszaelõznek<#falbav>#falbav>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szeretném megcsinálni az összes single time challenge -et.
Letöltöttem egy versenyzési lehetõségeket ábrázoló térképet hozzá.
Az extra küldetésekkel ellentétben (ha elmegyek mellette, mutatja a térképen is attól a pillanattól) az idõfutamok további lehetõségeit sajnos nem. Jelenleg 32 time challenge van nyitva és megcsinálva többségében aranyra.
A cél a 600 LE-s VW Coupe. Ahhoz azonban elõször láthatóvá kellene tenni a többi idõfutamot.
Hogyan?
Captain Sonar 2024 Remake
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Forum-ótókkal
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Online profillal nem.
Ennyi.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
#92079: Warezos megapack annyit jelent hogy online nem használhatod a packos verdákat mert a szerver kidob érte.
Figyelem, HD képek következnek! <#eplus2>#eplus2>

TDU Project Paradise nick: ToMeE
És mondják azt hogy nem vagyunk segítõkészek😄
#92051: 'Subaru Drifting (Photo by
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#92067: Online csak a trade vásárlási adataidat menti a játék. (Ha a régi profiloddal kezded újra, látni is fogod.) Szal kezdheted elõlröl.
(a játékom eredeti)
Alap játék --> Megapck --> 1.66 Patch
Ez a megfelelõ sorrend?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
megpróbálom
köszi
át is írtam a kódot az addon.txtben.
Ezután írta ki h ellenõrizzem az internetkapcsolatot.
Eddig ugye úgy jáccottam h kiszedtem az addon.txt.
Csak jó lenne a megapack,pl Zonda roadster meg a Porschék miatt...
Sikerült új kódot kérnem,kaptam is.Átírtam az addon.txt-t,és visszahelyeztem.Ekkor kiírja h nem tud csatlakozni,és ellenõrizzem az internetbeállításaimat.
Ha újra kiveszem az addon-t akkor megy rendesen...
Tud vki erre megoldást?
Mert már 3x néztem át a FAQ-de nem találtam megoldást...