107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Ezek a modok királyak, nem zavarnak. :-) Meg természetesen a hangmodok sem. Csak amik befolyásolják a játékot. Még a modellcsere is jó dolog, meg az értelmesen tweakelt autók, bár azok a multiplayer versenyt már befolyásolják.
  • Stockbauer33 #95316
    Hát az 1 év mégmég talán mivel felröppent olyan hír is hogy talán itt is DLC packok jönnek majd hozzá és addig biztos nem bántja senki.De hááát a Bazso gyönyörű munkáján (CW) felbuzdulva szted nemcsináljameg vki ha lehet?A Maciuk nemcsinál vmi über vihart? STB. STB.Erre is meglessz a törés és az oroszok szétcincálják
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván le lehet vizsgálni hogy volt e ütközés...
  • Gibor
    Milyen jó hogy egy kibaszott ingyenes anti cheat progit kell betenni ami bármi hexa módosításra lebasz, amúgy IGEN! a cheatert ÖRÖKRE kell bannolni, különben sosem fog tanulni, szórakozott? vegye meg újra. És egy szerver oldali file rendszer ellenőrzéssel a moddolás online résznél le is van tudva... ennyi lenne és nincs csííííter...
  • Fehercsoki
    Bár instant kick is bőven elég,vagy minden ilyen utána akár fél óra bann,az elveszi a kedvét és nem is teszi tönkre a cheater cd kulcsát sem.
  • carloelsa
    "Túllépi a végsebességét"--> ez sem jó, főleg ha már bannolják is... Mert tényleg, ha van egy Audi A6, megy 250-et, megy 250 el az Audis és belerohan egy Koeniges 420-al és az Audis hirtelen 300-al kezd menni, akkor más miatt bannolnák... De ha mindig kick lenne, akkor sem lenne csaló... Mert ha már valaki próbálkozik, akkor lecsapná és nem lenne értelme csalni... =)
  • [HUN]FaTaL
    Persze, főleg ha egy autó 350nel megy. Ez is nevetséges. Minden autóhoz tartozik egy érték, utána meg szerveroldalon egy >=-t kell nézni minden emberre aki megy. Kész, nem egy bonyolult dolog. Ha túllépi az autó végsebességét akkor ban.
  • carloelsa
    De ki mondta, hogy csíter? Mondom bármilyen bug miatt, vagy valami Saleenes belerohan a trabantba és 500 %-os sebességnövekedés miatt már azonnal bannolni? Nem! Csak kick! És a csíter meg fogja unni azt, ha megnyomja pl az F2-t akkor már le is csapja 5 mp re rá a Szerver... :D vagy mint a TDU PE... ha túl gyorsan megy lecsapja és kész...
    Most egy Bug miatt, mint a képemen, bannolniuk kéne nem? (Csak mentem kronopakkal és bámm...) szimpla bug volt, mikor egy civil miatt letértem a fűre, megdobott és...
  • Fehercsoki
    Esetleg akkor nem örökre hanem csak pár napra,órára...Vagy mindig egyre tovább.
  • Laaccoo
    Ja lehetne hogy a max sebességhatár 300 lenne aki 3szor tullépi bann!
    És akkor mindenki betartaná,vagy aki nem az többet nem jön autózni
  • Gibor
    Miért ne lehetne bannolni? lekell bannolni az összes szarházi cheater cd kulcsát...
  • bazso29
    Persze, egy pár kilóbájtos script meg egy néhány megás adatbázis amiből nézi melyik autó mit tud..

Newlife: Igen ez jogos, legalább játékban legyen feloldva a leszabályozás (és ez talán még +pont lenne az autógyártóknál, nem úgy mint a matricázás), de eredetileg, ne moddal kelljen megcsinálni.
  • SeanJRRussel
    De ha 20-30 százalékot engednének az se lenne rossz és akkor a 250 helyett mehetnél mondjuk 320 at és akkor az korrekt.Vagy legyenek elérhetők olyan tuningok monjuk 4 es tuning szinten amit vmi után kapsz meg akár xp vagy amiylen pontok lesznek.Hasonlóan a "bónusz" kocsikhoz csak itt esetzleg ilyen kit-et is lehetne szerezni...
  • Hoffi
    fel is lehet oldani a valóságba is...
  • carloelsa
    Bannolni nem lehetne, mert akkor miért venné meg? A másik is megtolhatja egy erősebb autóval... max kick folyton és kész... =)
  • Fehercsoki
    Simán meg lehetne oldani,elég lenne annyi hogy az autó maximális gyorsulását és végsebességét nézi a szerver,ha ezt valaki túllépi ban.
  • [HUN]FaTaL
    Le van korlátozva a valóságban is...
  • USAMEN POWER
    Na ja de azért pl. egy sl merci, vagy egy A6 -os Audi, ne legyen már 250 -nél lekorlátozva, mert hülyeség az is.
  • bazso29
    Azért én aggódok a tdu2 mod miatt.. Mivel a játék motorja ugyanaz, így elég hamar megjön majd az első progi amivel bele lehet nyúlni. Sőt! Ha marad a bnk-s fájlrendszer, akkor már az elején lehetnek csíterek. Nem szeretem a falra festeni az ördögöt, de be kell látnunk, hogy megvan rá az esély. Bízom benne, hogy Edenék kitalálnak valamit a fájlvédelemre, vagy ahogy Fatal írta, szerveren szűrjék az irreális adatokat, ez lenne a legjobb.
  • Laaccoo
    Moddolni lehessen csak valós határokon belül
  • [HUN]FaTaL
    Semmi nem is én állítom be hanem a pistikék szétbaszva a játékot. Ezért remélem, hogy nem lehet majd moddolni a kettőt...
  • Laaccoo
    Egyenlő tudásu autókkal kell jáccani és akkor a vezetési tudás számít nem a kocsi!! 400zal száguldó golfnak most mi értelme van de téll? Azt már nagyon vezetni se lehet meg nagyon messze van a valóságtól. Nekem az Evo-m 280ig megy de nem is kell több. Ez még közel van a valósághoz.
  • [HUN]FaTaL
    Szerencsére az egyet is elég sokára tartott, lesz idő játszani a kettővel is. Amióta mindenki összevissza barmolja a játékot, elment a kedvem az egésztől. 400al elszáguldó golfok és egyéb faszságok. Remélem a kettőben a modoktól legalább le fog b*szni a szerver, mert megint tele lesz csalókkal.
  • Laaccoo
    Hát azér jo lenne online jáccani
    Neked simán elindult hogy a kapcsolodás a testdrive server után?
  • carloelsa
    Hát... én nem tudom... Delete, hagyd a fenébe...
  • Laaccoo
    Valami megoldás a hibámra: #95289
  • jaddz8
    webalbum frissült
  • carloelsa
    Nissan amúgy :D De innen le tudod tölteni :)
  • Kötéltáncos
    Az Opel pickup tdu central-os?
    Ha nem, adnál egy linket hozzá?
    Előre is köszönöm! :)
  • Laaccoo
    Hello!Fennvan az 1.66A és mégis ezt irja ki: HA rákattintok utánna meg a másik jön alatta: mit kell csin?
  • Stockbauer33 #95287
    A te érdemed hogy megtaláltad azt amivel tökéletesre lehet a fizikát beállitani.Az hogy ez másnak nemtetszik az max nemugrikrám a szigeten vagy nemgurulvelem.Az hogy egy 250nél leszabájzott merci sl menjen 340-350 az gáz?.Az éjszakai krúzokon tökéletesen lehet 7 Mberel tartani az iramot.Aki nemérthozzá annak megmutattam de így is nagyon sok kontáral találkozunk még (VM)
  • USAMEN POWER
    Olyan 1 évig sztem nem nagyon lesz modolva a 2, utána valószínü hogy igen. Amúgy meg jah, abból az sl-ből csináltam egy qrwa kényelmes irányítású b kategóriás verdát. Én se látom értelmét az 1 másodperces gyorsulásoknak, és hogy egy rs4 esetleg 400 al menjen, vagy akármilyen verda 500 fölött. Koenig a leggyorsabb vas a gameben, az is marad. Az én mergám se megy 375 nél többet, azt is szélárnyékban éri el.

#95279: Nagyjából jah, de aki ráérez tudni fogja hogy miből mennyit, és hogy. A legnehezebb talán a váltó beállítása, de bele lehet jönni.
  • Stockbauer33 #95285
    1et értünk de nemkötelező atombaromra szétqrni az autókat.Ha pl kicsit szar a fék a kedvenc verdán ott a Bridgestone meg a Carbon fék és annyi.Semmi sem kötelező de a szét lessz módolva a TDU2 arra mérgetvehetsz
  • shumika
    Nah kifujtam kész még nekem sem maradt :DDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De még utólag ahogy megrndeltem a 3-mat még rendeltem 2-őt!! xD
  • attila49
    Lefoglalva !!! Kell !!!!!!!!!!!!!:D
  • shumika
    bazz 3-at rendeltem de az is kevés lesz :D

Van még 1 db ami nincs lefoglalva
  • attila49
    Megvenném valakitől a játékot valakinek eladó van???Kösz a válaszokat!!
  • [HUN]FaTaL
    Remélem a kettő nem lesz így szét moddolva, mert akkor szét lesz baszva az is...
  • Stockbauer33 #95279
    Egy kis segítség hogy ne 15000 lóerősre csináld a verdád

Elöször is a TDUPE 2.5 kell mert a 2.0ba nincs drag.Ez a legfontosabb.

1:Bekeresed a kiválasztott verdát (load car)

Első opció::General Performance-- Top Speed 340-370 (?)

A könnyű autoknál(1100-1200 kg)érdemes 200-350 kg pluszt adni

Turbo bepipa

Front-Rear Brake type természetesen Carbon-ceramic

Második opció::Straight Line Performance--Brake Horsepower + 100-150 (?)

Torque-- + 250-350 (?)

ÉS MOST JÖN A NAGYOKOSSÁG HOGY A 2.5-NÉL ITT A DRAG.AZT 0.3112 (?) A lényeg hogy 0.3111 és 0.3511 között álítsd, így kiadja a max teljesitményt.

Harmadik opció::Miscellaneous-- Tire type természetesen Bridgestone Potenza .Ez a legjobban tapadó gumi az összesközül.

Ennyi katt Save car - Copy Data - Paste Data - Save All Changes.

Ha 5 sebességes a verda érdemes átirni vmi gyors verda adataira akár a motor adatokkal is.A New a V8 Merciből csinált egy W12-t .Jólett nagyon
  • carloelsa
    Kocsikáztam egyet :P

És munka... :D