107666
-
#106537 A kép direkt linkjét kell egy szöveg közé beilleszteni. Egyébként vmit elrontottál. :) Az egészet kezd elölről. Másold be a clk_55.bnk-t és a kiválasztott clk_55_i.bnk-t. A modding tools-ban a file browser-t ha megnyitottad és megkerested benne a clk_55_i.bnk-t akkor csak és kizárólag a door_d.2db és a rear_d.2db fájlt módosítsd! Úgy látom hogy vmi csinált a modellt és material beállításokat tartalmazó 3 fájl egyikébe (Clk_55_i.2dm, .3dd, .3dg) és gyakorlatilag nem haszálja az autó a belsejét. Itt van egy kis segítség képekben, hogy mit hogy csinálj: Link Ezt még a lexus-hoz csináltam de igazából a lexus is a clk_55-re épült fel, így a bnk tartalma lényegében ugyanaz mint az s65-nek vagy a cl65-nek.
-
tothbalu99 #106536 Ezt nem hiszem el h nem tudok linkelni egy képet
kép 1Kép 2 -
tothbalu99 #106535 Ilyen:
-
tothbalu99 #106534 Norbi, miért lett ilyen az autó? Elvileg mindent megcsináltam amit mondtál.
És ugyanez a problem az E63-nál a C65-nél és a Virage-nál. Tudnátok segíteni mit rontottam el? -
tothbalu99 #106533 Jó kezdjük előröl. Azért nem tudsz felmenni a szerverre mert szeptember 29-én lekapcsolták őket. Tehát a hiba nem a gépben (és a játékban) van hanem valszeg benned... -
#106532 Ha a hülyeség fájna.... -
#106531 ?? Most melyik játékról beszélsz? -
#106530 sajna nem tudok fel menni a szervere valamiért nem fogadja el a jelszót -
Entex #106529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a vicces, hogy nekem van accom, csak nem enged be mert van alsóvonal a nevemben amivel a nagy felújítás előtt beengedett -
becsiati #106528 A köcsög ATARi.. most akartam én is megvenni meg az egyik barátom! A faxomba! -
#106527 tdu 2 topik -
Entex #106526 Ez nagyon jó csak már lassan 2 hónapja nem lehet online accot regelni.. Kb. mióta lelőtték az 1 szervereit. -
#106525 Igen,az uplauncher letölti a DLC2-t, neked meg megkell venni... :D
Bár, nincs rajta hang.. de ilyen motorral menni. :
-
#106524 igen mióta? le kell tölteni hozzá valamit ? -
#106523 De már vannak. -
#106522 kár érte a TDU 2 be meg nincsenek motorok !! :( -
#106521 Nemrég lekapcsolták, végleg. Ennyi volt az online, mostmár csak offline lehet tolni. :( -
#106520 Sziasztok!
miért nem tudok felmenni a TDU szervere ? nem létezik már ? -
#106519 Kész az s65 amg!
Central-ról lehet tölteni akit érdekel! :) -
#106518 erre gondoltam :)
Corrado - pls, vmelyik Forza-ból
lehet, h körülményesen fogalmaztam :)
NFS MW - csak a hangok (de azok nagyon jók)
+ van 1-2 máshol még soha nem látott autó
-
Entex #106517 Inkább legyen rfaktor mint a semmi, ha nem tetszik ne olvasd el, nem kötelező. Mellesleg nem akarok az rfaktor topikba menni mert a pályán nem tudtam normálisan végigmenni, nemhogy az ottani topikosok megjelentek volna a szerveren, akkor meg ment volna az anyázás.. Ha majd belejövünk akkor majd átmegyünk oda, ha lesz értelme. Te nem tudom megszámolni hányszor offoltad a topikot, mégsem szólt be senki, ezen gondolkodj el.
Srácok nektek meg köszi, ez a Seat már Forzában is nagy mumusom volt, szerintem a legrosszabb autó a Forza sorozatban és rfaktorban sem hazudtolja meg magát :D Valami jó kis WTCC mezőny kéne, vagy valami japó cucc, nekem tökmind1, csak hátul-tolós legyen a gépjármű :D -
#106516 Hát egyelőre tuti nem nyúlok hozzá. Nem vagyok oda érte, inkább más autókon ügyködök amíg van ami jobban izgat. De majd meglátjuk. :) -
#106515 Szerintem ha elkezded akkor az egészet pakold majd át. -
#106514 Na várjál, akkor csak maga a beltér modell meg a textúra kéne? Amúgy sok értelmét nem látom ennek, okosabb dolog a forza 4 teljes modelljét használni, az a legalkalmasabb konvertálásra, és még azt is megkockáztatom hogy részeltesebb modell mint az nfs mw modell. :) -
#106513 Jogos! Mondjuk sok élet nincs a topikban de tény hogy nem ez a megfelelő hely erre. -
#106512 Igen, be is fejeztük! Elnézést a kellemetlenségért! -
#106511 Basszus pont ma láttam egy Corradot és eszembe is jutott, hogy kéne TDU-ba...:P -
#106510 úgy értettem
Corrado cockpit a Forza 4-ből v. a Forza Horizon-ból
Most Wanted-ban nincs belső nézet - abban csak vannak vadiúj (máshol nincs) autók és nagyon élethű brutál autóhangok :)
van Corrado-m, ami kívülről pofás :) csak ocsmány a cockpit view
ezért köszi, ha kiszeded vmelyik fenti 2-ből - csak belső nézet, a komplett autó nem szükséges -
becsiati #106509 Skacok! Nem akarok beszólni nektek, de ez most TDU, vagy Rfactor SG? Ti tudjátok, de már csak mostanában csak Rfactort olvasok! Nem akarom senkinek megmondani, hogy ki mivel játszon, de aki rfactorozni akar az kérem nézzen át erre a linkre: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091827918
Mert az Rfactornak is van külön SG lapja, vagy beszéljétek meg Privát üzenetekbe!
Köszönöm a megértéseteket. -
#106508 Az igazság az, hogy a patch-et nem tudtam letölteni hozzá, egyszerűen nem volt link. Tehát ha szar így, akkor Suzuki BIO lesz helyette. -
#106507 :) Én már fent vagyok. Igaz most kidobott vmi connection lost dumával. :D -
Entex #106506 Én ott leszek, csapatunk végre egyet :D -
#106505 :) Így jó! -
#106504 Mod újra: kuszáját, remélem jó lesz -
#106503 A mod továbbra is 404 not found! :S -
#106502 Nos, uraim! Akkor felállt a szerver.
Mod: letöltés
Pálya: letöltés
Szerver IP: 94.21.136.155 (Server name: TDU teszt)
Password: TDU (azért, hogy ne minden hülye jöjjön be)
Csatlakozás menete: játék főmenüben Connect / Join menü, majd a kiadott lista tetején lesz egy fekete + jel kék alapon. Arra katt, majd IP megad, jelszó megad, autó választ, és hipp-hopp, már a szerveren is találod magad. Setupolni lehet, aki kedvet érez hozzá. Lehetőleg a fórumbeli nevekkel gyertek fel, a gyanús egyéneket egyből kidobom, bannolom. Ez igaz versenyre is, ha valaki direkt szándékkal lökte ki a másikat.
Lebonyolítás:
- 20 h-kor időmérő edzés, 10 perc
- utána 5 perc warmup, felkészülés
- 5 körös futam
- 5 perc szünet, amíg a fordított rajtsorrendet belövöm (első nyolc)
- 5 körös futam
Leszorítani, vágni, lökni, megforgatni stb. szabályellenes, ezek azonnali kizárást vonnak maguk után. Féktávokra különösen ügyelni, főleg az első kanyarban - sokan ott akarják megnyerni a versenyt, de helyette balesetet okozva nem csak saját, de mások versenyét is tönkreteszik.
Ez amúgy is csak teszt, fun jelleg, nem kell vérre menően küzdeni, a szórakozás a lényeg. Állítsátok be a kormányt rendesen, gyakoroljatok, mert az létfontosságú a játék szempontjából.
Szeretettel várok mindenkit!
Üdv!
Grabowszki -
#106501 Okés! :) -
#106500 Az a tiszta, ha először mindenki ugyanolyan géppel megy. Seat Leon-t mindjárt feltöltöm egy helyre, aztán linkelem. Ismerkedésnek jó gép lesz. -
#106499 Na jó de azt lehetne egyeztetni. :) Am részemről kb fél 10-ig érek rá. De ha jó lesz akkor lehet csinálni még ilyet. :) Amúgy nekem v1.255 van asszem. Van hozzá online crack de lehet hogy az alap crack is olyan. -
#106498 Egy gond van a mod-dal kapásból, hogy az autók nem egy szintűek. Szóval annak nem sok értelme van, hogy valaki egy 160 LE-s verdával, más meg 300-assal jön.