Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Egyébként ha végigtoltad a játékot, akkor kellet, hogy legyél Saturn boltban, mert pár misszióhoz Saturn kocsi kell.<#nevetes1>#nevetes1>)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
UI:Jók a Minicooperek 😄
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
KÖSZI PETI BÁCSI A KIS MÉREGZSÁKOT!!!!
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
TDU NICK:anudis0000[hun]
hogy lehet autókat betenni a játékba?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
anno még vmikor volt egy oan felni aminek az volt a neve h lamborarri.
azt hiszem h ferrari-ra lehettt tenni és lamborghinis volt a felni...
csak sehol sem találom...
vki ráismer?

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Kipróbáltam, és végül csak el a piszkos ablakokat.
Nagyon egyszerû, és hatással van minden autó:
Készítette a Windows szerkesztõvel (Notepad), hozzon létre egy üres fájlt a név glass_d2.2db
Ha menti az összes fájlt, és nem mint egy szöveges fájlt!
Majd cserélje ki a BNK szerkesztõ glass_d2.2db az új nulla bájtos fájlt.
Õ majd panaszkodni, és töltsük fel a többi pedig nullák. Semmi baj akkor.
Akkor még mindig a jobb felsõ BNK menteni!
Az eredeti most hívott BNK Common_car.bnk.bak, és a mentés, ha módosítani szeretné újra.
PS Csak akkor, ha közvetlenül a Nap felé halad, hogy kap egy kis tejes, de ez egy jó dolog, és úgy megy el újra, amikor a változó irányban.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://shop.pcdome.hu/termek/2456/test_drive_unlimited_gold_lv itt megtudod rendelni bár nekem nem sikerült ugyhogy irtam neki hogy hogy hogyan kell meg hogy küldjék el nekem és leirtam az adataimat
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
nemtudom segít-e,de kb 5napja láttam legalább4 TDU-goldot a mammut 2õben,a saturnban.
bocsánat,nem reklámozni akarok.
mellesleg,senki sem tudja elérni a tdu-central-t?
kellene pár új hang,és most nemtudom merrõl szedjem le...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Én meg egyszerûen vágom össze a videóimat. A tartalmon nincs mit fényezni. <#circling>#circling>
mit csináljak?
Örülök hogy a videóid és a vezetési stílusod veri az enyéimet csak így tovább.<#pias>#pias><#zavart1>#zavart1>
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Tegnap meg kétkerekezni láttam koeniggel egy idiótát, és 3x gyorsan gyorsult az autója.
online is müködik.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU Centralon megtalálod az utóbbit is.
Esetleg nincs még olyan oldal, ahonnan ilyen autókat lehet lekapni, amik nem az eredetieket írják felül?