Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropó rFactor. Nem tudsz esetleg valami infót a készülõ ddr rennsport mod-ról? Már egy éve keresgélek róla infót, de eddig nem tûnik úgy, mintha már elkészült volna.

Roger6
Nem toltam végig, engem a HC krúz érdekel. Elõzõ profilommal 1,5 évig álltam 45%-on, a mostanival meg pár hónapja. Ha versenyezni akarok, akkor rFactor, ha kikapcsolódni, akkor TDU. Ilyen egyszerû. <#eljen><#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A tapasztalatomat írtam le. Tudtam arról, hogy az összes autóker felfedezése után érhetõek el a mocik. Már megvolt mind, mégsem tudtam bemenni egy mocikereskedésbe sem. Utána elkezdtem egyenként bemenni mindbe. Miután voltam BENT mindben, utána jött az üzi, hogy mostmár vehetek motort.

(Egyébként ha végigtoltad a játékot, akkor kellet, hogy legyél Saturn boltban, mert pár misszióhoz Saturn kocsi kell.<#nevetes1>)

Roger6
Dehogy kell bemenni vazze. Szerinted jártam valaha Saturn kereskedésben? Ne röhögtess már...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem kell belemenni, elég ha felfedezed õket!

UI:Jók a Minicooperek 😄

Sõt, nem elég csak megkeresni, be is kell menni mindegyikbe.

Roger6
Amikor az összes autószalont megkerested.

16gaborm
Kb a játék 20%-nál tartok,mikor engedi a motorokat megvásárolni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

kössz
Jók az Atarin a videóid <#eljen>.A motoros nagyon teccett de a 330nál egykerekezést azért a Sean megfejelte 360-al <#nyes><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Azért mert azt külön kell felrakni<#falbav> Ahogy a petchet is...
nah feltettema játékomat amin megapack is van de azt nem tette fel!!! Ez miért van ,tudja valaki?
[HUN]FaTaL
😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Jó is lenne.

#92349: Ideje volt. 😊

[HUN]FaTaL
Na, banner újra a helyén. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

HEMAXXI
van már tdu 2-tö?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Szép estét támadnak az apró járgányok <#zavart1>

KÖSZI PETI BÁCSI A KIS MÉREGZSÁKOT!!!!

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

holecsko10
Köszönöm Hilter,JohnnyVTI,Zsolesz a furikázást a szigeten.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Mostmár van faq, szal az ilyen hsz-eket lehetõleg mellõzzük !

HEMAXXI
jah én mégcask most jöttem ide amikor már nem volt mind 1 akkor is jó😄

Sziasztok!

hogy lehet autókat betenni a játékba?

Norby646
Köszi majd átnézem hétvégén. Hátha értek is belõle vmit. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Már 3-4 hónapja ez a banner, csak pár napja bezárt a tárhelyem.

HEMAXXI
csáó jó lett a banner:d

Udvil neked köszönöm hogy próbáltál segíteni, fatalnak meg hogy biztosítja a tárhelyet a bannernek !

somdav95
nyámi

srácok...
anno még vmikor volt egy oan felni aminek az volt a neve h lamborarri.
azt hiszem h ferrari-ra lehettt tenni és lamborghinis volt a felni...
csak sehol sem találom...
vki ráismer?
somdav95
deroossssz xd

Johnny 19
AZ OLASZ MELÓ:

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

SeanJRRussel
Faszán fordít a google szakadtam a röhögéstõl de az utolsó mondat mindent visz:

Kipróbáltam, és végül csak el a piszkos ablakokat.
Nagyon egyszerû, és hatással van minden autó:

Készítette a Windows szerkesztõvel (Notepad), hozzon létre egy üres fájlt a név glass_d2.2db
Ha menti az összes fájlt, és nem mint egy szöveges fájlt!

Majd cserélje ki a BNK szerkesztõ glass_d2.2db az új nulla bájtos fájlt.
Õ majd panaszkodni, és töltsük fel a többi pedig nullák. Semmi baj akkor.
Akkor még mindig a jobb felsõ BNK menteni!

Az eredeti most hívott BNK Common_car.bnk.bak, és a mentés, ha módosítani szeretné újra.

PS Csak akkor, ha közvetlenül a Nap felé halad, hogy kap egy kis tejes, de ez egy jó dolog, és úgy megy el újra, amikor a változó irányban.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

HEMAXXI
én láttam tescoba is csak én hüléye nem vettem meg mert akkor még nem kelletm meg vmi pc boltba vagy kopnzol boltokba is szokot lenni én ha minden igaz holnap megyek de ha megtod rendelni innen akkor itt egy link
http://shop.pcdome.hu/termek/2456/test_drive_unlimited_gold_lv itt megtudod rendelni bár nekem nem sikerült ugyhogy irtam neki hogy hogy hogyan kell meg hogy küldjék el nekem és leirtam az adataimat

Bence94
az a jó, hogy gyõrben mm nincs de gagyi staurn az van...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

csácsá
nemtudom segít-e,de kb 5napja láttam legalább4 TDU-goldot a mammut 2õben,a saturnban.
bocsánat,nem reklámozni akarok.
mellesleg,senki sem tudja elérni a tdu-central-t?
kellene pár új hang,és most nemtudom merrõl szedjem le...
HEMAXXI
sajna most én is ezzel szenvedek😞

HEMAXXI
baszki mégsem tudta megrendelni mert nem tom kosárba rakni mert állitolag nem kaphato!

Bence94
Üdv! Nem tudjátok hol tudnám megvenni a játékot mert cdgalaxis, 576-ban sehol...<#nemtudom> Mert látom, hogy még játszanak (tok) vele és még karácsonyra kaptam momo kormányt de játék sehol. Azért az durva, hogy siránkoznak a warez miatt de ha megvenné az ember akkor meg nincs...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HEMAXXI
csáó na meg rendeltem a tdu-t és azt irta e-mailba vissza a gyerek hogy van hozzá megapack ugyhogy már csak várnom kell és hamarossan mehetek veletek játszani😄

ladics
add meg a kódod privátban és megnézem neked.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Az kizárt, profi a videód is, és ahogy toljátok. <#worship>
Én meg egyszerûen vágom össze a videóimat. A tartalmon nincs mit fényezni. <#circling>

beirtama kért kodomat és azzal sem adja be az autokat ill motorokat
mit csináljak?

Örülök hogy a videóid és a vezetési stílusod veri az enyéimet csak így tovább.<#pias><#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Én egyet ismerek, és az mûködik sajnos online is.
Tegnap meg kétkerekezni láttam koeniggel egy idiótát, és 3x gyorsan gyorsult az autója.

ladics
ez így nem igaz:]

online is müködik.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Csak két autó jelent meg új slotként. Bugatti, és a Facel Vega.
TDU Centralon megtalálod az utóbbit is.

Ez se néz ki rosszul, de ez csak 1 skin nem? Én az ohaucars-ról szedtem le a Bugatti Atlantique-t, ami elvileg új slotként van a játékban, nem ír felül semmit.
Esetleg nincs még olyan oldal, ahonnan ilyen autókat lehet lekapni, amik nem az eredetieket írják felül?

háát nem tudom amugy! már kértem kodot másikat ez az uj kód , de ujaraktama játékot és nem mûködik.......