107666
-
USAMEN POWER #95569 Tudom hol kell kikapcsolni, de elvből nem kapcsolom ki, mert szoktam hallgatni a külföldi cruiseok alatt a pofázást, amihez meg hozzá tok szólni, hozzászólok chaten. -
jaddz8 #95568 De minek akarod te is üvöltetni? Kapcsold ki az options->voices menüpont alatt és nem lesz VOIP, nem fognak zavarni a diszkós ruszkik. -
USAMEN POWER #95567 Nem tudja esetleg valaki hogy miért van az, hogy más üvöltetheti a zenét a qrwa mikrofonban, de mikor én kapcsolom be, automatikusan szakadt lesz mindenki, egyszóval kibasz az aktuális layerből a szerver ?! -
USAMEN POWER #95566 timexxx: Azért mert warez a játékod, többek közt azért töröltem az előző hszed is, egy teljesen álltalános warez probléma ez amit idevéstél. Olvasd el azt a szép piros feliratot a banner alatt, és fáradj át az off topikba. Köszönöm.
wollnerd: Te meg ne kamuzzál, húzz át az off topikba te is. (#95560 delete.) -
Misi08 #95565 Jó az az acura!:) Nekem olyan felni a zondám alatt van próbáljátok ki, azzal az autóval nagyon zsír:D -
#95564 Azt hogy warez FAQ-val mivan? -
carloelsa #95563 Azt, hogy warez... -
#95562 Mit értesz ezen? -
USAMEN POWER #95561 DE -
#95559 mért mindig iylen koránra teszitek???? -
Szabi1991 #95558 -
nyomjadnekkiii #95557 dede
jo az igy is ugy is!:D -
#95556 Kék kipufogo fura. Betudnád linkelni? a felni nekem is teccik -
#95555 Péntek esti találkozó!
Helyszín.:Északi Világítótorony
Időpont.:2010.04.16 18:00
Ha egy kis gurulásra vágysz..... -
#95554 Maseratiról kezed-szemed levedd, semmilyen bajor autót nem rakunk a helyére. -
nyomjadnekkiii #95553 a maseratik heylére mega tvr és aston helyére bmw-ket kell tenni
azok atutik:D -
nyomjadnekkiii #95552 bmw 330i
-
pego #95551 Köszönöm a sok tanácsot, hogy hogyan lehet jól driftelni, meg hogy milyen autóval lehet. Úgy ahogy már kezdek belejönni, nekem amúgy a db9 nyerte el a tetszésemet és egyelőre hypersportban gyakorlok.
Tudtok valami jó kocsit, amire kicserélhetem az egyik ls lexust? -
USAMEN POWER #95550 Vuk, ha látod amit írok, szeretném megkérdezni, mi a helyzet a faq -val ? Mert kezdenek elszaporodni az alap, és 100x átrágott kérdések. -
#95549 csáó valaki segitsen hogyan lehet saját zenét berakni win 7 alatt
-
carloelsa #95548 Akkor ízlésficamom van xD A felniért megérte letölteni -
#95547 Jó csúnya! -
carloelsa #95546 Ez az Acura nem rossz! :D
-
#95545 Ugyanoda menti. A Vistaval teljesen megegyezik a mappaszerkezet. -
carloelsa #95544 =) -
jaddz8 #95543 kösz (a nevében) -
carloelsa #95542 Ugyanúgy a dokumentumokba menti, csak a dokumentum van máshol :) (users->nevedvázze-> dokjúmentyumok) :D -
jaddz8 #95541 Tudom h sokszor lerágott csont már a téma, csak egy rövid tömör választ kérek, Vista helyett Win7 akar telepíteni a cimbim, hova tegye a mentést? Mer én először mondtam neki csak másolja ki a Test Drive Unlimited mappát a Dokumentumok-ból aztán tegye oda vissza, de eszembe jutott Win7-en valami variálás van, hogy nem oda menti, vagy ilyesmi, de nekem nincs 7-em és eddig nem figyeltem ezt a témát. Szal akkor mit hova? Előre is köszi. Illetve ha van egyéb tudnivaló Win7-en való TDUzásról nyomjátok azt is lécci. -
gabesz012 #95540 Mindegy milyet veszel, mert ahogy látom már nincs megapack ellenőrzés, ettől függetlenül nem tudom lehet e kapni még valahol... Vettem egy F40-est (gondoltam nem érdekel, ha ledob, de muszáj kipróbálnom), már azt hajtom pár napja, és nem dob le szerver. :)) Úgyhogy gyorsan vettem egy Countach-t is. :) -
Hát akkor az Usa üzenetére válaszoltam volna? Dehogy hiszem azt, nekem is tetszik az írásod. :))
Sőt, még egy zenét is mellékelek a leendő videókhoz:
Apa kocsit hajt. -
#95538 csáó veszprémbe a kosuth ut 6. ba a dvdgalxisba van!! nézd meg az oldalukat hátha lehet rendelni http://www.dvdgalaxis.hu/ -
jaddz8 #95537 Adam remélem nem gondolod, hogy kigúnyolni akartalak! - meg sem fordult a fejemben -
#95536 THX
-
USAMEN POWER #95535 -
#95534 Ezek szerint megnéztél egy új Fábiát és felismerésre leltél?? -
RYO21 #95533 Én is azzal nyomom csak az a baj hogy túlságosan érzékeny pedig le van véve a játékban az érzékenység. -
#95532 MM-ban, Tescoban és EW-ben nem találtam -
jaddz8 #95531 Ez egy félperces paintes rajz, nem gondoltad, hogy részletekbe menően, méretarányosan ésatöbbi fogom megcsinálni... -
carloelsa #95530 A bótban ha még van :) (amúgy nem tudok semmi olyan helyet, ahol biztosan lehet) -
#95529 Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet kapni LV-s TDU-t?