Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Belefutottam ma egy motoros találkozóba<#hehe>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
A türelem Bugattit terem!<#gonosz1><#gonosz1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

De ha már itt vagyok, nekem is lenne egy kérdésem. Ha egy autó épp nincs készleten és lefoglalom, akkor általában mennyi idõ amíg megjön? Már tegnap este lefoglaltam egy (utólag berakott) Bugattit a játékban, ma is már játszottam legalább másfél órát és még mindig nem érkezett meg.

Ha még nem kértél új megapack kódot, akkor az a baj. Amit a cdprojektes kiadáshoz adnak kódot, az mind 1 szálig hibás. Írni kell egy e-mailt a kézikönyvben lévõ magyar forgalmazó e-mail címére, hogy rossz a kód és küldjenek újat. Kb. fél nap után már küldik is.

Trainerrel. Van egy pár a játékhoz, de csak offline módban mûködnek.

<#lama><#eljen><#kuss>

nah beirtam a megapack kodját le okéztam mégsem mutatja akocsikat mega amotorokat, csak egy ilyen valamit ad be helyette! valaki tudja mi a retek van vele?
helloka!!!!!Ezt hogy csinálta?valaki tudja?
[HUN]FaTaL
Küld át a bannert az összesfájllal együtt priviben és visszaküldöm a linket.

http://goo.gl/gd6Zi5

Udvil feldobta az extrára, de szar linket küldött...

Legalábbis ha a böngészõbe bemásolom akk mûködik, a html kóddal a fejlécben meg nem.

[HUN]FaTaL
Nagyon szép a banner megint 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kösszi sikerült! miért maradta gixerem piros? mi van ha felteszem ezeketa dobokat a zx-12-re? egyáltalán fel lehet?
amugy nekem a suzuki piros maradt! nah hol van eza cucc amibe be kell irni?
lehet hülye kérdés de azt hol találom? má agyilag le vagyok lakva!!
Törölt felhasználó
Újra be kell irni a kódokat, ha van megapack akkor meg az add ons exevel be kell irni a megapack kulcsát. Nekem csak ezért csinált ilyeneket a multkor xp ujrarakás után.
hi! ujraraktama játékot! a mentésem megmaradt de nem enged fel netre, ez miért van??
adamfesto
Mondat szerkeztésed egyedi.
Ugyanúgy, ugyanazt tudod csinálni, csak nincs meg az a kb 65 autód ami a MEGAPACKban van

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Szokásos...a TDU Cameronja vagy! <#vigyor>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

HEMAXXI
csáó ha megveszed a TDU-t boltba és nincs hozzá megapack atol még tudok neten játszani és mibe különbözik?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Látvány nagyon ott van, de csak az. <#papakacsint>

Norby646
Én benne vagyok. 😉

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Egy merci krúzt nyom6nánk <#nevetes1><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Dope - Debonaire <#wink> AM halálos iramban filmzene😊
Norby646
😄 Köszi! Am ha sikerül megoldanom végre a serial gondomat akk mehetnénk egyet. Már jó rég gurultunk. Na de majd ha megoldottam szólok és ha van kedved neked meg new-nak akk gurulhatnánk egyet. Addigra talán a kis merga is kész lesz és akk betörhetem. 😉

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Opelos mûvészúrat várják a bejáratnál.<#nemtudom> Hogy áll a tropikus modod?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Gratulálok Norby <#eljen>.Ügyes vagy

Jó a videó Zsolesz, mi a muzsika alatta? 😊

Norby646
Zsolesz! Ez a videó k*rva jó lett! <#eljen> Azok közül amiket eddig láttam talán a legjobb. Nagyon fasza lett grat!

adamfesto
V12, 1200 LE, a 45ÿ-os emelkedõn is felmászik 😊

adamfesto
NP

ALOHA sg - sek itt a tegnapi száguldozás videója jó szórakozást kíván nektek a GETAWAY <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Azért ne tolongjatok a jelentkezéssel ! Kéne egy tárhely a bannernek.

sek300
Kár pedig most van egy csomó szabadidõm!<#wow1>
Majd figyelem szorgalmasan.
Köszi!

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Ide szoktuk kiírni,<#vigyor3> csak mostanában nem nagyon van :S

sek300
Ha gondoljátok ide is benézhettek néha.Fogok szervezni talikat!Csáó
TDU Blog

Már meg van, de legalább adtam a szarnak egy pofont. Január 8 -ikai mentésem van csak...

Nem tudja valaki, hogy milyen programmal lehet túrkálni a mentésben ? Ha rájönnék a jelszót hol lehet megváltoztatni benne, nem lenne rossz.

#92274 dupla hsz delete.

Áááádiii <#nevetes1><#nevetes2><#eljen>.Jó a lovad.1-2 idióta <#kocsog> orosz ellen bevetném én is ezt a szörnyeteget

somdav95
<#szeret>

holecsko10
Errõl beszéltem csak belsõ kamerát kéne.

A külsõ jó

TDU,ETS2 Nick: holecsko

somdav95
Legalább a remény megvan 😊

#92271: változtasd vissza a régi jelszóra..

Gamespyba be tudok lépni az új jelszóval, gamespy arcade is elfogadja, a játék nem ! Most mi a lófaszt csináljak ??

holecsko10
Olyan egy hamar nem lesz.
Hogy miért?
Nehéz lenne át rakni jobb oldalra?
Nem nehéz csak nincs értelme mert nincs olyan kamera nézet amit át lehetne állítani jobb oldalra.
Olyan embert meg nem ismerek aki egyedi kamera nézetet tud létre hozni.

Ja igen a jobb oldalas Skyline már rég kész van csak kamera nézetre vár.
Egy francia már dolgozik rajta de még semmi.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Ádám kössz a képeket, jók lettek !

Hú de fasza ! Megváltoztattam gamespyon a jelszavam, a játék meg nem fogadja el. Júúj de jó nekem, új profilt akart csináltatni velem, és rá is nyomtam véletlen a mentésemnek meg... <#levele>

Szerencsére 8 -ikán csináltam mentést, pár ezer km-et kell csak bepótolni, de a jelszavamat még mindig nem fogadja el ! És nem jövök rá hol tudom a játékban úgy megváltoztatni hogy elfogadja... De valószínü hogy én vagyok idióta, és nem a gamespy és a játék között szar a szinkron. A nagy szart ! <#boxer>

somdav95
Jobbkormányos Skyline-t a népnek! <#rinya>

somdav95

adamfesto
De csak ha BigFootokkal csapatunk a hegyekben...#92239

sek300
Hol és kinél lehet jelentkezni jó kis Krúz-ra?

sek300
Melyik volt az?