107666
-
USAMEN POWER #95488 Billentyű, vagy kormánnyal játszol ? Az offhoz qrwa sokat kell gyakorolni, én mivel billentyűvel játszok, nem is akarom megszokni az offot, főleg hogy a gáz adagolás úgy kezdődik hogy padló. -
USAMEN POWER #95487 Legalábbis egy két beléptetési adatot tárol a mentés, vagy visszaellenőriz, mert a jelszó más mappában van. Attól függetlenül lehet hogy a mentés is tárolja ellenőrzési célból. -
USAMEN POWER #95486 Marci ok: #95475, és #95482 delete.
#95481: Nem tudok segíteni, mert az online mentés, tárolja a GameSpy -os adatokat is, amik az online játékhoz szökségesek, többek közt a nicknevet, és a jelszót. Én egyszer jelszavat próbáltam változtatni, majdnem új játékot kellett kezdenem. Szerencsére volt biztonsági mentésem. sry. -
pego #95485 http://games.softpedia.com/get/Tools/Test-Drive-Unlimited-Complete-Savegame.shtml
Szerintem ez az bár én nem töltöm le. -
pego #95484 Ezeket a csúcs "A" kategóriás kocsikat csak driving aid, meg sport módban tudom vezetni, off hcban, minden bukkanón meg kanyarban elvesztem az irányítást fölöttük, bár a hibáiból tanul az ember. -
pego #95483 Komoly?, miért, rosszul gondolom? Írtatok egy jópár autót, ami nektek ideális volt a gyakorláshoz, ez azt jelenti, hogy embere válogatja, hogy kinek mi a legjobb, vagyis van egy jópár autó, ami ideális választás lehet számomra. A gyakorlás pedig egyértelmű. -
#95481 csáó akkor tudnál seghiteni hogyan lehet? -
#95480 vallaki segitene kellene egy 100%-os mentés mert sehol nem találok pls vki
-
#95479 -
USAMEN POWER #95478 Non Hc -ban kicsit erőltetni kell a jó driftet, de Hc -ban valóban minden autóval lehet. Kezdésnek ajánlanám a Saleen S7 Twin Turbót, vagy a Koenigsegg -et. -
#95477 Ha már kicsit jobban megy, akkor ajánlanám a bekarikázott részeket.
Lassabb szakaszok, de mehetsz keresztbe végig. -
USAMEN POWER #95476 Ez hatalmas hülyeség. Ráadásul max offline működik. -
#95474 oké köszi -
Stockbauer33 #95473 Te ez most komoly?--- A válaszaitokból azt szűrtem le hogy szinte bármilyen autó alkalmas rá, csak rengeteget kell gyakorolnom, az meg is lesz. Nyomok akkor pár olyan szigetbejárósat.--- Telegalább leszűrted.A friss másik meg nemtud visszaolvasni -
pego #95472 Köszi mindenkinek a sok segítséget! A válaszaitokból azt szűrtem le hogy szinte bármilyen autó alkalmas rá, csak rengeteget kell gyakorolnom, az meg is lesz. Nyomok akkor pár olyan szigetbejárósat. -
#95471 A 2db Playersave-t ird felül a tdu->savegame->neved mappában -
jaddz8 #95470 Illetve még valami, szerintem ne a versenypályán gyakorolj, szubjektív véleményem szerint semmi köze az utakhoz, már csak a domborzati viszonyok miatt sem. Délkeleten találsz egy ~195km(?)-es online versenyt, abba mássz be HCban és nyomd végig 1-2x. A verseny körbemegy a szigeten, de nincs forgalom, nincsenek playerek, olyan gyorsan mész ahogyan csak szeretnél, gyakorolni szerintem nagyonis ideális. Sok sikert! :) -
#95469 a következö kérdésem pedig az hogy hogyan lehet berakni mentést ugy hogy mintha én vittem volna végig vmi link
-
#95468 HC módban szinte bármivel lehet jókat driftelni, de én az ascarit ajánlanám gyakorolni. -
jaddz8 #95467 Szia! Én a Zondát tudom a figyelmedbe ajánlani. -
#95466 Én Enzo Ferrarival drifteltem :D Nekem kezelhető volt -
Gibor #95465 Én F40 el mászkálok :D és iszonyat könnyű vele :D -
carloelsa #95464 Corvettel eggyel nagyobb sebességben pedig nem nehéz tolni neki =) -
#95463 A legfontosabb!
"Dokumentumok, tdu, ninckneved, és abban egy radio "
LINK -
pego #95462 Én eddig ford gt vel próbálkoztam, de az nekem túl erősnek bizonyult. A Corvettet(c6 convertible) már próbáltam, de annak túl rövid áttételezésű a váltója nekem. A nyereményautók pedig még messze vannak, most értem el a 45%ot csak, bár egy offline kijátszottam(80%körüli) van, amiben megvannak a fordok, majd azt is kipróbálom. -
#95461 bocs csak ezt a térképet szar megjegyezni nem tom hogy hogyan kell néznixD de hogyan lehet zenét berakni?
-
pego #95460 Köszi szépen, ki is próbálom, meglesz a holnapi programom, minél előbb meg kell tanulnom, mert nagy sebességnél még nagyon szerencsétlenkedek. -
#95459 Én Corvettel tanultam meg a driftet. Igaz nem mindig megy de már egész jól ráéreztem. :) Próbáld ki ezt is. (Meg van egy Ford aminek nem jut szembe a neve de csak úgy lehet megszerezni, hogyha végigcsinálsz egy versenyt vagy nem tom. Azzal is szépeket lehet driftelni. Leszedtem egy mentést és ott próbálgattam. :P ) -
#95458 Hali. Én a "D" katos RUF RGT-vel kezdtem, 2-esbe meny normálisan 3-ba pedig gyengusz volt már. De kezdésnek jó szerintem. HC persze..
Ha már megy, beletettél 500km xD utána mehet a RUF Rt 12.. -
pego #95457 Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen autóval a legkönnyebb megtanulni driftelni? Mert sajna nekem még nagyon gyatrán megy és addig nem nagyon akarok másokkal kocsikázni, amíg meg nem tanulom megfogni az autót. Én csak tátott szájjal nézem amikor a belinkelt videóitokon kilincsel előre mentek 200 magasságában is, és utána még meg is fogjátok, grat hozzá!!
Mostanában amúgy nonstop a versenypályán vagyok, hogy gyakoroljak, de még nem nagyon megy, ezért kérdezem. -
jaddz8 #95456 Na az ilyen megnyilvánulásaidért nem megy senki veled gurulni. Szerintem még az óvodában megtanítják melyik az észak és melyik a dél, te meg az északi világítótornyot keresed a LÁTHATÓAN DÉLEN LÉVŐ KRÁTERNÉL. -
#95455 hogyan lehet zenét berakni?
-
#95454 am melyik az északi kiláto amelyik a a kráternél van? -
USAMEN POWER #95453 Na ja, csak a magyarok állt. inaktívak, két kezemen meg tudom számolni, hány magyar gurul rendszeresen, és azok is többnyire külföldi hc cruiseokban. Az én barátlistámban meg van közel 100 ember, fele magyar, fele külföldi, rendszeresen gurulok külföldi cruiseokban, rengeteg külföldit ismerek már hónapok óta, én élek a lehetőségemmel. ---> Na meg ami lentebb volt témázva, az Angol. Sokat lehet tanulni, ha meg nem is tanulsz, legalább ami megvan azt nem felejted el. -
#95452 Nemnagyon szoktatok túrázni? Én MEXX-et is megértem azér magyarokkal mindig jobb -
USAMEN POWER #95451 Hallod, told föl magad a szigetre, csapódj egy külföldi társasághoz, ismerkedjél meg külföldiekkel, esetleg az északi kilátónál ólálkodj, mert rendszeresen indulnak onnan külföldi cruiseok. Ha mindig arra vársz, hogy hátha lesz vmi (itt) akkor várhatsz... így jártál. -
#95450 csáó
olyan 20:00-fele nem akartok inditani vmi kirándulást ?:D -
Misi08 #95449 Köszi mindkettőtöknek:) -
carloelsa #95448 Itt összegezve van az összes autó,ami TDU-centralon van :) -
HUN BECSEHELY #95447 Tess akkor