Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDU NICK:anudis0000[hun]
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
UI:

A Facel-t meg én is csak ajánlani tudom mindenkinek<#eljen>#eljen>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
mert nekem van egy bajom vele
hogy a bal oldali biztonsági öv kilóg a kasztniból 1,5 méter magasra:S és fotózásnál nagyon zavaró meg amugy is szerintem:S
mert ahogy látom neked nincs ilyen gondod😄
Elõre is kösz
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Fogyaszátok egészséggel <#zavart1>#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

#92439, #92442, #92443, #92445 delete !
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU NICK:anudis0000[hun]
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
UI: "Éljenek az apróságok" by Zsolesz
Ennek a kipufogójából már ilyen is jön 😉
Suzuki xD
Civilek 😉 Gratulálok nekik xD a terepjáró biztos Londoni 😄