Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Nézd meg, hogy be van-e dugva a táp! Nekem is volt ilyen, azt hiszem nem kicsúszott nekem a táp.

Honda - The Power of Dreams

Duty ha ezt látod, akkor kapj kedvet hozzá, és rendezz még pár ilyet !!! 😄

Linkeld légyszíves, én nem találtam meg. Illetve találtam egy NO DVD akármit, de az csak mentés. Ja és az oldalad a FAQ linkkel nem jön be.

somdav95
Ja és mikor beállítással szarakodom, és forogna újra, alig mozdul fél centiket :S Behalt volna benne a motor?

somdav95
Fiuk lenne egy kis problémám. A kormányom nem "bootol" ( forog körbe ) be mikor bekapcsolom a gépet, és a jobb oldali led a váltón alig világít, és vissza se ránt a kormány :S Valakinek van valamilyen ötlete h mitkéne csinálnom?

😊

laca133 társaságában

Oahu View

holecsko10
Fent van az oldalamon.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Törölt felhasználó
Ma is meg holnap is meló van, de lehet hogy vasárnap estére vagy holnap estére összehívok egy nem hivatalos kocsikázást. Majd meglátom hogy bírom. És akkor kocsikázhatunk valamerre.
Nem igaz, hogy nincs semmi cruise mostmár. Kormányom is van, a játék is fent van, és tök halott az egész 😄 wtf? 😄

RS
A Mini honnan tölthetõ?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

HEMAXXI
csáó gyertek a kráternél a felsö házhoz ott leszek egy fekete corvettel😄

TDU NICK:anudis0000[hun]

Bocsi JonnyVTI (tutituti) hogy nem voltam ott, de nem léptem ki a gamebõl <#szomoru1><#sir>

Törölt felhasználó
Nem a beállítással volt baj hanem az autóval ugye? Én is meglepõdtem😉
Misi az ezredes
Sikerült minden azért köszönöm...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Viszont szeretnék segítséget kérni. Nemrég vettem G25-öt és szeretném beállítani hogy a H-váltóval mennyen. De semmilyen módon nem sikerül beüzemelni. Nem találok semmilyen beállítást. :/ ötletek? elõre is köszönöm.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Sry megvan majd kérem a házigazda törölje a hozzászólásomat. Köszönöm.

Misi az ezredes
Valaki nem tud egy üzletet ahol lehet még kapni a TDU-t? 😄 Elkavartam a gamet és kéne mert nem találom..

nem
Hoffi
és nálad nem lóg ki a biztonsági öv?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Amire meg lett csinálva --> Alfa GT-re 😊

UI:

marcihusi
Nagyon jó fotók!<#eljen>

A Facel-t meg én is csak ajánlani tudom mindenkinek<#eljen>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Én az ALFA GT-re raktam rá<#vigyor3>
Hoffi
mire raktad rá a swiftet?
mert nekem van egy bajom vele
hogy a bal oldali biztonsági öv kilóg a kasztniból 1,5 méter magasra:S és fotózásnál nagyon zavaró meg amugy is szerintem:S
mert ahogy látom neked nincs ilyen gondod😄
Elõre is kösz

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

A ma menü:
Fogyaszátok egészséggel <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Szerintem meg ha 6 sec alatt 300-on van a vas, és azon filózik a sofõr, hogy tartsa úton ! 😛

Hát pont ez a királyság, fíling benne, ha visítva is, 10km-en de eléri a 200-at!😊

Pár elmaradt pic:

Jahogy figyelmetlen vagy ??

#92439, #92442, #92443, #92445 delete !

Szerintem is zsír, kár hogy kell neki vagy 10 km, hogy elérje a 200 -at. <#hehe>

<#hehe><#eljen>

Köszi! Tényleg zsír a gép! Nég kipufogó odab@sz! 😄

Ezt linkeltem én is neki.<#wink>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Roger6
Na a bunkó stílusomért most segítek. Itt egy térkép, szép nagy felbontás ha megnyitod. Jobb felsõ sarokban vannak jelölve az autószállítós küldetések egy zöld táblázatban. Ezeket a térképen látod zöld karikában egy számmal jelölve. A szám alapján vissza tudod keresni a táblázat segítségével, hogy milyen autót kell majd elvinned. Remélem érthetõ voltam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Egyébként bocs a stílusárt, csak már sok voltál kicsit...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Egyébként is, ahogy nyersz versenyeket, egyre több ilyen szállítós küldetésed lesz, ha megvetted, akkor játsszál is már vele! Automatikusan jelzi a térkép a lehetséges autós szállítós küldetéseket! Ha nincs, akkor mennyé versenyezni szépen, aztán egy idõ múlva kapsz megint autószállítósakat. Az eszem eldobom...

HEMAXXI
csáó jah tényleg csak nem olyat kerestem köszi😄

holecsko10
Itt van a külsõ nézet.

Roger6
Na elmész most már a halál faszába komolyan mondom! Megnézted azt a kurva linket????? A rohad életbe! Ott van rajt azon a tetves térképen a kibaszott autó ikon, ami jelzi a szállítós küldetéseket! Nem kéne szemüveg? Anyám szemész...<#violent>

Itt a második térkép!

Linkeltem neked egy oldalt, ami alapján már tudsz játszani. Ezek szerint nem tanulmányoztad át teljesen, mert akkor a térképet is megtaláltad volna. Pedig le is írtam, hogy szinte minden kérdésedre választ találsz ott, még erre is (letöltések opció alatt).

Jó lett! A zene tényleg jó! Szép kocsi, csak kár hogy kívülrõl nem mutattad meg. Kíváncsi lettem volna, mert ugye én csak a secret car-t láttam. 😄

adamfesto
Zene jó!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

HEMAXXI
jah már nem kell sorry😄

HEMAXXI
csáó hol van az a kráter valaki egy linket egy térképröl ahol be van jelölve elöre is THX

holecsko10
Na kész a videó jokerdes remélem tetszeni fog. Mindenkinek ajánlom ezt a szépséget nagyon szépen elkészítették kívül belül.

adamfesto
Ha ebben a winter módban vagyok és HC-ban is, akkor reggel a havat is le kell söpörni a kocsiról? Az ám a HC!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Ha már a kipufogón folyik a fagyálló, akkor ott gond van. <#idiota>

Igen láttam, de le is tudod tölteni? Mert Fittivel kerestük a jeleket, de akkor vakok vagyunk? <#idiota>

UI: "Éljenek az apróságok" by Zsolesz
Ennek a kipufogójából már ilyen is jön 😉

Suzuki xD

Civilek 😉 Gratulálok nekik xD a terepjáró biztos Londoni 😄