Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, jól mondja Falkon (vagyis venni kell egy TDU-t vagy havertól elcsórod) én az elsõt választottam :D

HEMAXXI
nincs msn-ed vagy skyped mert akkor skype mexx0703 vegyél fel ha van de msn-t is megnézheted az adatlapomon

TDU NICK:anudis0000[hun]

Falkon
Ha letöltöd az nem jó.
Kell egy cd kulcs ami nem offline.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

attila49
Sziasztok valaki segítene nekem??Ha letöltöm a játékot akkor tudok veletek multizni???Most lendülnék bele ha letöltöttem vannak itt ismerõs arcok Falkon,Dozoo,:))segítetek majd ??:)

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Falkon
Mentem még egy kicsit aztán kiléptem.
Majd máskor már fáradt vagyok.
Azért köszi a gurulást!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ez a szerver pff...

Zööööld! Padlóóóó! :D

HEMAXXI
falkon te meg hová tüntél gyere a szalonhoz ahol találkoztunk!

Én gurulok egy ribancal, meg egy sráccal, kihagyom. :)

HEMAXXI
am unsamen power gyertek a volkswagen szalonhoz

HEMAXXI
remélem nem mostanába adják ki mert most vettem meg ezt és jóü lenne vele még soikáig játszani :)

Törölt felhasználó
Ha eltûnnének, akkor keress rájuk a mappon és addig probálj rájuk ugrani amíg be nem rak a layerbe!

Am mentem inni és bulizini! Jó gurulást! Holnap aki akar majd összetunyulhatunk valami gurulásra!
Már megint szar a szerver. (Szerintem tesztelik a tdu 2 -t :P)

HEMAXXI
hová tüntetek?

somdav95
csoootrogyááányok

adamfesto
Jön már a 2-es TDU?????

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hoppá! Én Chevrolet Camaroval megyek nem Corvettel xD meg a VW szalon DélKeleten van :S

Falkon
Alap. :)

Én akkor fel is toljam a popszimat? :P (csak egy kicsit buzis... xD )

Falkon
Rendben akkor Volkswagen parkolónál DélNyugaton

HEMAXXI
na akkor hocvá menjünk?

Törölt felhasználó
Még próbáld meg az uj drivert, amit csináltak hozzá, mert nekem ugyan nem csinált ilyenekt, de csinált más hülyeségeket és azokat javította. Ha ugy sem jó, akkor fizikaibajai vannak. Akkor szeddheted elõ a garit. Ugyanis szervize nincs magyarországon. Ha elküldenek vele, akkor csináld magad javítás lesz:S
HEMAXXI
ott leszek a kráter környékém majd gyertek oda vagy irjatok hogy hová menjek!

Chevrolet Corvette ;) és Szerintem a Volkswagen parkolónál DélNyugaton jó lenne :D

Mivel nekem elbaszódott a mentésem, és pár hetes biztonságival játszok, visszarakom ami kiesett a Shelbybõl ! :D

#92510: Háth figyelj ha valaki nincs gépközelben, de megy a játék, esetleg pausebe van, annak aztán dudálhatsz. :D

HEMAXXI
csáó hová menjek mert én mennék

HEMAXXI
csáó tegnap ott dudáltam meg irogattam neked a parkoloba :D

Falkon
Sziasztok!
Mivel megvan az új kormányom ezért szeretnék egy felavató kresz krúzt rendezni!
G kat.-ra gondoltam , és hogy változatos legyen mindenki más autóval jöjjön.
Aki jön írja ide mivel jön + találkozási ötletet szívesen fogadok, mert most semmi jó hely nincs az eszemben.
8-kor indulnánk.

Falkon - Charger Super Bee

Sziasztok ! Nemrég felraktam a Win7-et és nem akar csatlakozni a szerverhez a TDU pedig eredeti a játék , MegaPackhoz kértem új kulcsot, 1.66 patch felvan rakva és a tûzfalnál is engedélyeztem a TDU-t. Aki tud valamilyen megoldást problémámra az kérem ossza meg velem ! <#help>
Jaja én is köszi ! A szerver viszont tényleg gáz... :/

Képek Atarin is.

Sziasztok!

Létrehoztam egy community-t az Xfire-n, aminek segítségével akár in-game is tudunk kommunikálni egymással, könnyebben és azonnal fel tudjuk venni a kapcsolatot a magyar TDU-sokkal, tehát akinek van Xfire-je, az csatlakozzon!

http://www.xfire.com/communities/tduhu/

HEMAXXI
csáó gyertek kocsikázzunk egyett gyertek a kráterhez oda ahol van az a világito torony az melletri parkolohoz

laca133
Kössz New az esti kocsikázást. Jól éreztem magam. <#wave>
A végére már jó sokan lettünk csak a szerver b@szott ki velünk mindig.<#szomoru1>
Johnny 19
Köszi Lybra, hasonló kommentet vártam tõled! :D

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

lybrahu
Gratulálok!! <#taps> Te aztán pihent agyú vagy! <#nyes>
Mikor már azt hinné az ember, hogy ez a Johnny fiú nem tud újat mutatni, na akkor képes valami egekbe kiáltó baromsággal megcáfolni ezt!! <#nevetes1><#eljen>
Jó' van naaaa....remélem ott tudok majd lenni! <#awink>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Misi az ezredes
Suzuki tetszik.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

lol ez tetszik! Jól meg lett csinálva :D

UI: Elkezdtem modolni a Suzukit :D , és az új S4 :D

Fekete ablak; felni; majd lesz kipufogó rá meg lehet más is, de biztos rendszám lesz :D

Johnny 19
Sziasztok. Bocsánat a nagyméretû képért, de a lényeg hogy nagyitsátok ki a képet és olvassátok az infókat a monitoron a piskóta számitógépben, ez annak szól aki a cruise-on szeretne lenni. Mégegyszer bocs a nyagyméretû kép miatt!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

És itt az off vége. További off delete.

adikakk
Jó napot
a matek 4éve is nagyon nehéz volt nagyon.
#on#

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Falkon
A matek az 2 éve is szopás volt.
Volt egy feladat amit nem is lehetett megcsinálni....

Hú akkor jövõre remélem nem fordítva lesz ,mert matekból jobb vagyok

tdu Toyota
csõ én is :D hogy sikerült? a magyar az könnyû volt sztem. de a matek pfff

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

somdav95
lassan azlesz :Á:D

Köszönöm =) Most értem haza a Központi Felvételirõl xD (mindenki ezt hajtogatta: azt a nehéz matekot... xD)

Szép képek <#eljen>.Ügyes a beállitás

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#nyes><#nevetes2><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

somdav95
igen, ott is , már felkúrtam az agyam rendesen:D valahogy még próbálkozok :S

AlieN911
A kormány felõl is megnézted? Nekem ott csúszott ki, de hogy, azt ne kérdezd.

Honda - The Power of Dreams

somdav95
megcsináltam többször, is kihúztam, átdugtam, semmi..

adamfesto
A haverom egyszer részegen azt mondta a rendõrnek hogy "mi a k..va anyád van?"
erre az meggumibootolta a száját, forgott vele a világ de neki sem világított túl erõsen a fény.
Másnap a száján kívülrõl látszott a fogsora. <#kuss>
Tehát a megoldás a G25-re: 3 liter boroskóla.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.