Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU NICK:anudis0000[hun]
Kell egy cd kulcs ami nem offline.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Majd máskor már fáradt vagyok.
Azért köszi a gurulást!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Zööööld! Padlóóóó! :D

Am mentem inni és bulizini! Jó gurulást! Holnap aki akar majd összetunyulhatunk valami gurulásra!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
#92510: Háth figyelj ha valaki nincs gépközelben, de megy a játék, esetleg pausebe van, annak aztán dudálhatsz. :D
Mivel megvan az új kormányom ezért szeretnék egy felavató kresz krúzt rendezni!
G kat.-ra gondoltam , és hogy változatos legyen mindenki más autóval jöjjön.
Aki jön írja ide mivel jön + találkozási ötletet szívesen fogadok, mert most semmi jó hely nincs az eszemben.
8-kor indulnánk.
Falkon - Charger Super Bee
Létrehoztam egy community-t az Xfire-n, aminek segítségével akár in-game is tudunk kommunikálni egymással, könnyebben és azonnal fel tudjuk venni a kapcsolatot a magyar TDU-sokkal, tehát akinek van Xfire-je, az csatlakozzon!
http://www.xfire.com/communities/tduhu/
A végére már jó sokan lettünk csak a szerver b@szott ki velünk mindig.<#szomoru1>#szomoru1>
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Mikor már azt hinné az ember, hogy ez a Johnny fiú nem tud újat mutatni, na akkor képes valami egekbe kiáltó baromsággal megcáfolni ezt!! <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Jó' van naaaa....remélem ott tudok majd lenni! <#awink>#awink>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
UI: Elkezdtem modolni a Suzukit :D , és az új S4 :D
Fekete ablak; felni; majd lesz kipufogó rá meg lehet más is, de biztos rendszám lesz :D

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
a matek 4éve is nagyon nehéz volt nagyon.
#on#
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Volt egy feladat amit nem is lehetett megcsinálni....
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Honda - The Power of Dreams
erre az meggumibootolta a száját, forgott vele a világ de neki sem világított túl erõsen a fény.
Másnap a száján kívülrõl látszott a fogsora. <#kuss>#kuss>
Tehát a megoldás a G25-re: 3 liter boroskóla.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.