107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Rednááá :D
  • USAMEN POWER
    Megjegyezném, hogy már nem csak a TDUPE -vel megbabrált autókért jár kick a játékban, hanem azok akik letöltött, kód nélküli carpackot használnak, színtén számíthatnak kickre carpackos autó használata esetén.
  • carloelsa
  • Misi08
    :D Azé Így szombat estére sikerül belekezdeni:D
  • Stockbauer33 #95689
    Majd ők lerendezik 1más között.Ez már régi konfliktus a 2 család között.Sztem a 2be pontotraknak erre.Ez egy igazi szerelem csak duzzog mind2
  • carloelsa
    És még ti mondjátok, hogy ne legyen veszekedés xD
  • USAMEN POWER
    Tégedmeg ki kérdezett ? ...mennyé babázni.
  • Stockbauer33 #95686
    Hát én belefutottam ebbe a csapdába mert jópofiztam a Closernek és kiderült hogy 1 portugál srác és franciába lakik.Veled kévételt teszek ha felhivlak akkor piázni bebaszni hivlak én semmi petting .Ha csajleszel te pedohangú geci
  • jaddz8
    Ha lesz, az is csaj lesz ezt megígérhetem.
    #95683: Különben meg nem értem a gondolkodásod, miért lennék én buzi mert csaj karakterrel játszok? Ez hogy jön a képbe? A buzi nem csajozik, már meg ne sértődj, de ilyen logikával az buzis, h fiú létedre fiú karaktered van.
  • Stockbauer33 #95684
    Nembuzik ők csak szeretnek autóba lenni női karakterrel.Nincs ezzel semmi gond mert belsőnézetbe megy a nagytöbbség és nemlátmagából semmit.Biztos nagyon jó lehet.Esetleg van 1-2 furcsagondolkodású aki feljön a szigetre és a pecóba tollászkodik a tükörelőtt 1-2 órát .Viszont a 2be már más a helyzet mert a sétáló modban 32 mberke lehet a layerbe és mivel mostmár elég tág határok között formál6juk a karakterünk azé az gázlessz ha majd büntetek 50es pajszerokkal és jönmellettem 1 szöszi mangalica (Hun) nickel.Szal tuti virgáncsokat a bébiknek meg vmi finom popot mert aki a Falusi Mariant formázza be a 2be az tényleg gázlessz
  • USAMEN POWER
    áááá pickup cruiseok... elleszek egymagamban
    a gay uriemberek meg kerüljenek el messziről
  • Stockbauer33 #95682
    Majd most kapnaktőlünk a (RUS) nickes ök
  • SeanJRRussel
    Iagzából a kettőt csak a járműparkal tudják elbaszni.Ha nem olyan gépeket tezsnek bele amiket vár a nép akkor csalódás lesz.De a pick up krúzok hatalmas poénok lesznek pláne ha városba húzatjuk nem engedve utat a luxos járgányoknak.
  • Stockbauer33 #95680
    Hááát azé figyelik a saját forumjukat.Viszont a pözsó 205 fan fiú 1edül marad remélem .Sztem 100nál több vaslessz biztos sok meglepetés vas jön.A pickup krúzok meg komolyak lesznek mert roncsderbi lesz ha vmi fasza fizika lesz hozzá és dimbesdombos utakon elugrálnak 1-2 métert a földtől.Na meg a páros terelés navigálással ahogy megyünk a vöröske után .Me ugye lánylessz megint remélem
  • USAMEN POWER
    Isten király lenne ha bekerülne... 1 hónapig csak pickuppal mennék ! :D
  • Stockbauer33 #95678
    HG a Fordodat azé sokan várják :D
  • Stockbauer33 #95677
    Azé átlehet irni eztazt de a teljesitménynövekedésre dobki
  • USAMEN POWER
    Viszont most hogy az amg miatt kidobott egyszer a szerver, már a garázsból kiállás után egyből kibasz tdupe -vel megbabrált autó esetében...
  • USAMEN POWER
    RS4 400 -al tényleg gáz volt, csak az a baj hogy én beleéltem magam pár 250 -nél lekorlátozott autóba... Amikor szídtam a csalókat és a tdupe -t, akkor kellett volna megszopatni a népet, akk leszartam volna, de így parkolópályára került nálam pár autó.
  • carloelsa
    Hát jah, én sajnálom is meg nem is. Csalók miatt nem, de amúgy jobban sajnálom, hogy megcsinálták =(
  • USAMEN POWER
    Akkor ennyi... Saleen, Cien, és talán egy két B kategóriás verda. Újra pihenőre kerül nálam jópár verda, pedig még a Ford Mustangot, egy-két Lexus -t, és Chryslert meg szerettem volna csinálni. :/
  • USAMEN POWER
    Nemáááá ! A qrwa édes... pedig nagyon jó fizikát csináltam az amg -nek, és a camaronak... :S
  • USAMEN POWER
    Ne bassz !! Most azonnal kipróbálom, akk lehet hogy baszhatom az s65 amg -et, és a Camaro SS -t.
  • carloelsa
    Jéééé, ha TDU PE-vel szarakodsz, akkor ledob a szeróról =) Megcsinálták talán? :D Bár én mindent lejjebb vettem, mert Honda Accordot tettem az Audi A3-ra, mert nem illett rá a fizika, és még így is, hogy lassabb, kidob, ez nem tetszik. :(
  • jaddz8
    Mármint Opelosban. De amúgy tényleg...
  • SeanJRRussel
    Egy író veszett el benned ember...
  • [HUN]FaTaL
    Nem azt mondtam, hogy legyen a játékban, nem való egy egzotikus helyszínre, ettől még leveri terepen az összes SUVot, ami nem csoda, mert azok nem is arra lettek kitalálva.
  • Stockbauer33 #95666
    Nemvunk 1formák de ahogy látod a hivatalos oldalon is dübörögnek a Niva fanok
  • Stockbauer33 #95665
    Neharagudj Opelos ideloptam onnan de leakalappal

Bár nem ismerem Ibizát, de szerintem sok kis városi utacska lesz benne. :) És esős képet még nem is láttunk. Csak képzeld el.. Éjszaka eső után a város fényei csillognak az utcákon. A világító kirakatok és a tócsák tükrében a Pacha előtt egy Zonda dörmög el. Az egyik nyitott étterem előtt parkoló SLR xenon lámpái felkapcsolnak, felbőg a motor és utána ered. Míg a piros lámpánál várakoznak bevág eléjük egy ninja zx-12. Zöldre vált a lámpa és elkezdődik a szűk kis utcácskákon a járművek üvöltő kergetőzése, épp hogy kicentizik a kanyarokban a falakat. Kiérnek a városból ahol a benzinkútnál csatlakozik hozzájuk pár ferraris és lambós. Nekivágnak a hegyeknek, de néhányan kiesnek a játékból, mert ez egyik azt hiszi befér belső íven.. ütköznek, kicsúsznak mindketten a vizes úton, az egyik leesik a szakadékba rommá törve az autóját, a másik épp hogy visszajön, de összekarcolja a szalagkorláton a már sérült drága fényezést. Kezd felkelni a nap mikor beérnek a kikötőbe az enyhén sáros luxusautók. Megállnak egy yachtnál és a kamera körbeforog egy gallardo spider körül aminek a reggeli narancs-sárgában úszó gyönyörű fekete fényezésén vízcseppek csordogálnak lefele miközben épp nyílik ki a teteje, a motorháztető rácsán pedig enyhe gőz ereszkedik felfele ami megtöri a hullámzó tengerpart látványát. Kiszállnak a sofőrök és felmennek a yachtra kávézni, illetve megtervezni a délután off-road kirándulás részleteit.
    Simán jó lenne trailernek is kis off-road jelenettel. :)
  • adamfesto
    Te szen szar! Mekkora ez a ring???????
  • adamfesto
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...a gyerekkorom vége.....13-tól 34 éves korig...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    _Jogos, bár nekem már csak a japó verdát egy hátsó kerekes japó verdára kéne cserélni:) (Most 323 meg G25)
  • Gibor
    Amíg nem fogok kint az utcán látványosságot a seggem alatt egy jó kis japó verdával addig nem fogok látványt a szobámba ^^ Szóval én nyár végéig szep. Aug. ig biztos hogy nem fogok semmilyen kormányt venni.
  • ktomi22
    az xbox es a PC online része ugye veletlenul sincs 1ben ... szerintem nem... es pont ezért a kérdés, hogy nem e tud valaki valami fan oldalt, xboxra, ahol magyarok vannak es leht megebszelni online talalkozokat... ?
  • [HUN]FaTaL
    Attól hogy erős még a Niva leveri terepen. :)
  • pego
    Nagyon durván tolják a videóban a srácok, élvezet nézni!
  • pego
    Pedig a tdu2 honlapján a join our community alatti képen a q7 épp csupa sár.
  • jaddz8
    Hát a Q7 V12 TDI aztán főleg nem terepgép lesz, ahogy az eredeti se az. Már ne vedd sértésnek nem rádcáfolni akarok, de ezeket még véletlenül sem terepezni csinálták, a gyár sem állítja ezt.
  • tdu Toyota
    köszi tesó ;)
  • USAMEN POWER
    Tess

#95653: