107666
-
#106577 Úgy néz ki, be fog segíteni nekem egy hang modder is szal a jövőbeli modok egy részéhez talán hang is lesz végre. :) -
#106576 Az előző hsz-emben írtam hogy jövőhéten viszem szervízbe, ebből adódik hogy még nem voltam szervízben vele. De tartok tőle h az előző táp tette tönkre de akkor ugrott a gari is. :/ -
becsiati #106575 Szervizbe kérdezted már mi lehet a probléma? -
#106574 :) Köszönöm, de mint mondtam nincs ilyen autó a forza-ban. Nem tudok mit átkonvertálni, ez a baj.
Amúgy vettem egy új tápot, de sajnos a probléma továbbra is fennáll. Gép bekapcsol, hdd ledje nem villog, monitoron nem jelenik meg semmi. Valszeg az alaplapom adta be az unalmast. VGA-t kiszűrtem, az jó, vinyó szintén, ha a ramokat kiszedem és úgy indítom akkor nem is sípol az alaplap. Próbáltam a resetelni kiszedtem az alaplapi elemet, semmi... Proci megint csak nem lehet, mivel ha bármivel baj van akkor az alaplap jelez(ne). Még szerencse hogy a tápot így is úgy is cserélni kellett mert legalább nem potyára autóztam el ~30km-t és dobtam ki 9000ft-ot... Jövőhéten vihetem szervízbe, aztán ha tényleg az a ludas, akkor meg megy a másik szervízbe, még szerencse h él a garancia. -
#106573 #106559-re ment -
#106572 "A mai nap folyamán valószínüleg a tápom beszart, pénzem meg nincs."
ha megcsinálod az Accord Type-R autót, lesz pénzed... :) -
becsiati #106571 Valaki el tudná küldeni az eredeti fájlokat?
A mappában ezeket kell keresni:
-Alfa_GT_SP.BNK
-Alfa_GT_SP_I.BNK
Előre is köszönöm. -
becsiati #106570 Az ÚJ szerzeményem:
-
becsiati #106569 OFF
ENTEX -nek:
És itt alink HA megakarod nézni. http://www.youtube.com/watch?v=uShT7I5unnA&feature=fvwrel -
becsiati #106568 #106383 -
becsiati #106567 Olvass visszább és meglátod, hogy kell csinálni! -
misiizsai #106566 Az Online profilom hogy tudom Offlinera rakni? :( Most eszméltem fel hogy már nincs szerver...:( -
#106565 Na akkor szerencsésen megúsztad. -
#106564 Ezért linkeltem be neki múltkor a tdu 2 topikját, de annyira nem veszi a fáradságot hogy rákattintson a linkre. Az Off-al nincs különösebb bajom most hogy kihalt a topik élete (bár azért jó lenne ha tdu topik maradna továbbra is), de a tdu 2-nek van egy aktív topikja, ahol ráadásul sokkal jobban értenek ehhez mint itt.
Oxonom: Még1x megkérnélek akkor hogy látogass le a tdu 2 topikjába ilyenügyben mert itt nem tudunk segíteni. Köszönöm!
Más: Ellenőriztük a winyót, egy újrahúzás után sikerült működésre bírni és az adataim is megmaradtak, így amint beszereztem egy tápot, folytatom a konvertálást a tdu-ba... :) -
#106563 Most hülyét kérdezek azzal, hogy ezt miért nem a TDU 2 topikban kérdezted meg? Nem mintha zavarna csak szerintem ott több a TDU 2-höz értő egyén mint itt, bár itt biztos akad. :P -
#106562 sziasztok ha nem tudok belépni a tdu2 be és úgy oldom meg hogy újra regisztrálok úgy befog engedni ?
mi az a Handle-reg nél ? -
#106561 Hát egyelőre tesómat akarom megkérni majd, igaz ő erről még nem tud... :D Meglátjuk, de remélem a legjobbakat. Egy tápot lehet pótolni de ha a winyó se megy akkor az azon lévő dolgokat nem... :/ Na majd meglássuk, addig is leszek online mert itt van asszony laptopja viszont a modolást egyelőre nem tudom folytatni. :/ Pedig egy nagyon szép kis e28-as m5-ösön ügyködtem... :( -
#106560 Kapd ki a vinyót, menj el egyik haverhez, és mentsd le nála az adatokat, majd ha minden ok akkor visszamásolod, vagy ha van egy nagyobb adathordozód akkor arra is elmentheted. -
#106559 Nincsmit. :)
Más: A mai nap folyamán valószínüleg a tápom beszart, pénzem meg nincs. A probléma jelentkezése előtti leállításkor a winfos telepítgette a a frissítéseket, amiket letöltött korábban, úgyhogy hagytam szépen hagy csinálja. Volt egy kis dolgom de miután hazaértem, és bekapcsoltam volna, a boot-oláskor kiírta hogy windos javító (vagy vmi ilyesmi) futtatása mellette "ajánlott" felirattal, vagy normál módban indítsa. Nem értettem a dolgot, biztos ami biztos rámentem a javításra. némi szarakodás után kék hátteren fehér angol szöveggel írta hogy vmi problémát észlelt meg különböző tanácsokat írt hogy mit próbáljak meg. Mivel másképp nem ment az újraindítás, ezért a reset-el megoldottam, de után folyton lefagyott boot-olás közben, végül már a monitoron sem jelent meg semmi. Tehát a gép elindult, de semmi sem jelent meg utána a monitoron... A táptól pattogó hang jön, mintha szikrázna benne vmi, de nem látom hogy hol és mi. Egyelőre kihúztam belőle a tápkábelt, nehogy nagyobb bajt csináljon... Nagyon remélem hogy csak a táppal van a baj és winyó rendben van... :/ Ha elszáll róla minden én agyvérzést kapok. Sőt lehet a modolást is befejezem akkor mert az összes szükséges hozzávaló természetesen a gépen volt. És hiába van a D meghajtón midnen fontos cucc mert a C-t kéne formázni, de ha be sem kapcsol rendesen a gép akkor nem tudok vele semmit csinálni. Esetleg vkinek nincs vmi ötlete? :SS -
#106558 Ohh ezer kösz, maga a tökély. -
#106557 Mind1, van 1 kis dolgom úgyhogy feltöltöttem ide a mentést, akinek kell szedje le nyugodtan. Kitöröltem minden fotót, zenét, könyvjelzőt belőle. Másold ki az eredeti mentésed, töröld a dokumentumokból, aztán a letöltött cuccost csak csomagold ki a ddokumentumokba oszt annyi. :) -
#106556 Ha gondolod elküldhetem az enyémet. Még anno amikor először kezdtem el játtszani a játékkal leszedtem egyet a netről, azóta is azt használom offline profile-nak... ;) -
#106555 Hy, halljátok gyerekek? Valaki talált olyan offline mentést amiben az összes autó megvan, nem kevés pénz és nem női karakterrel van? Ha igen megköszönném ha belinkelné nekem, mert nem akarok vesződni pénz kereséssel, meg hasonló dolgokkal, csak szeretnék karikárzni párat. Köszi! -
#106554 Ment a pü hogy ne zavarjuk meg a csendet. :DD -
Entex #106553 rFactor ügyben van valami fejlemény? Már mennék megint :D -
#106552 Egyet kell hogy értsek. Jó lenne megint krúzolni egyet, de tartók tőle hogy erre már nem lesz lehetőség... :/ -
Stockbauer33 #106551 Mindenkinek hiányzik hiddel -
becsiati #106550 Nagyon hiányoznak azok a régi szép idők! Sz@r így egyedül menni, a gépi ellenfelek meg egyenesen...
Pár kép, még régről!
Hiányzik az ONLINE játék! -
#106549 Hát nem tudom, pedig nálad lesz a gond mert sokan letöltötték már ezt a modot és erről még nem érkezett visszajelzés. May ha nagyo nem megy, akkor szólj hogy melyik változatot szeretnéd és elküldöm készen. :) -
tothbalu99 #106548 Mármint ugyanaz mint a fotón pedig mindent úgy csináltam ahogy mondtad. Majd újrarakom a játékot és megnézem -
#106547 Mármint mi? -
tothbalu99 #106546 Dettó ugyanaz az eredmény majd a Forma 1 után megnézem ;) -
tothbalu99 #106545 Bingó :) -
#106544 De van csak a view-nél állítsd advanced-re. ;) -
tothbalu99 #106543 Norby, tudnál linkelni egy olyan modding tools amit te használsz? mert amikor én megnyitom az enyémet akkor nekem nincs olya a File Browser melett h Database és co resources -
tothbalu99 #106542 Köszönöm :) -
becsiati #106541 tothbalu99
Használd ezt az oldalt: http://kepmegosztas.com/ , és amikor feltöltöd akkorkattints a kép alatt lévő szövegre, hogy: A képre vonatkozó linkek Megjelenítése / Elrejtése, és azon túl meg megkeresed a /Forró link fórumokhoz 1/ és annak a linkjét másolod be. Biztos, hogy meg fogja jeleníteni a képet.
-
#106540 Jah még annyi hogy szükség van az egyik felnire is, mert csak a hozzá tartozó felnik vannak az autó kerekeihez optimalizálva. Az eredeti felni nem mutat jól rajta mert egyrészt low quality a kocsihoz képest, másrészt a mérete sem jó. -
#106539 Bocs kicsit belzavarodthattam a szövegbe... Szal: "...Úgy látom vmit csináltál a modell és a material beállításokat tartalmazó 3 fájl egyikével...stb". :)
Amúgy nincsmit, segítek ha tudok. ;) -
tothbalu99 #106538 Köszönöm megnézem mi lehet a baj :)