107666
-
USAMEN POWER #95937 Szólj a pixxelnek, talán elfér a tárhelyén. :) -
Maxx #95936 faq val az a helyzet hogy az extra fizetős lett és mostanában annyit melozok hogy még nem volt rá idő, de nincs elfelejtve. -
USAMEN POWER #95935 Nincs mit ! :) -
#95934 Na majd holnap akkor beszélünk, mert most megyek iszni, megint nyertünk:) -
#95933 ThX az infót HG!!!
Mütyi őő nem kell hangnyomás verseny csak rendesen szóljon,ládát nem akarok és kell a mély... -
#95932 Milyen szintűre kell vágni a dolgokat? -
#95931 Háá megkerültél!! FAQ-t nézd már meg, mert kakis:) -
USAMEN POWER #95930 Kedves HUN_Kiwi ! Probálj már normálisan viselkedni, ha egy társaságban vagy ! Többek között egy cruise nem arról szól hogy mindenkit kibaszkodunk, továbbá pár etikettet nem árt betartani. Thx !
Hello Kis Vuk ! :) Faqval mi a helyzet ? -
Maxx #95929 Hali, odalett a mentésem, most kezdem ujra 0 ról, igyekszem hogy minél hamarabb meglegyen a hc. Új nevem :
[HUN]Kisvuk
gyengébbek kedvéért a régi kisvuk volt. :) -
mcadwee #95928 Kösz a tippet! -
Gibor #95927 Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details\
ott van 3 fájl, töröld őket, kivesz egy pár apróságot ami javít egy kicsit, de biztonsági mentést azért csinálj róluk... -
mcadwee #95926 A részletességet levettem gondolom erre gondoltál mert csak ez az egy beállítás van, de csak a látótávot, és a növényzetet szabályozza. Effektek ugyanazok. Valamit javított a proci terhelésén, de ha tükröződő kocsik vannak (nem a forgalom) nagyon szaggat, plusz a pálya néhány részén piszkosul. Erdőben, vagy belső nézetben folyamatosan megy. 800x600-on is ez a helzet, 1280*1204-en is. HDR alapból nem bekapcsolható -
carloelsa #95925 Grafikát levetted már? -
mcadwee #95924 Nincs valami fájl a TDU-ban, amit ha átírok ki lehet kapcsolni pár effektet? Pl autón a tükröződés. Vagy valami rejtett beállítás? Régi gépemen kell játszanom és ha külső nézetben megyek szaggat, mint az atom xD -
#95923 Srácok aki autó hifi-ben tud segíteni,h mit érdemes venni stb...PM ben keressen már meg... -
#95922 Ez kib*szott jó, thanks.:D -
Misi08 #95921 Gyönyörű az az audi és ahogy gyorsul... :D remélem lesz a 2-be. Amugy az 1 be mi a gond azzal a ford izével?:D gt valami... de én az 1 be is nagyon szertem, bár 2 be biztos jobb lesz. -
#95920 Nagyon jóóóó!!!!4 Úgy tudtam, hogy valami ismerős dubstep! Azért tudják a készítők is milyen zenével lehet igényes és jó trailert csinálni!:) -
#95919 Ha már zene, akkor itt a trailer zenéje. -
USAMEN POWER #95918 Trance kedvelőknek itt van az Autumn Lights egy másik feldolgozásban... Szerintem istenek írták mert kiqrt jó szám, kis gurulós zene. :) -
#95917 Ha nem lesz RS6 a kettőben akkor ki se adják. :D -
USAMEN POWER #95916 "még nagykedvenc is lehet" ---> Legyen úgy !
#95915: Nem feltétlen a leszabályzással van a probléma, hanem a sebességérzet hiányával... Pl. a Shiftben, de akár a Pro Streetet, vagy a Gridet is felhozhatom, 200 fölött már már izzadt a kezem, és enyhe aggodalom jelentkezett attól hogy elszállok. -
Stockbauer33 #95915 Nézdcsak mivel lepett meg a HG .És limu nem kombi.Na ilyen jöhet a kettőbe nemleszabályozva -
Stockbauer33 #95914 a 2be viszont gyönyörü lett.Ha tényleg más lessz a fizika még nagykedvenc is lehet -
USAMEN POWER #95913 Ha az Olasz csoda nem kapott volna egérutat, nagyobb hátránya is lehetett volna ! -
Stockbauer33 #95912 2xolyan erősen ennyi? -
USAMEN POWER #95911 Persze, engedte nyerni... :D Akkor ezt kapd ki ! :P -
USAMEN POWER #95910 Ki kérdezett picsa ? Hozzá sört, és pucsíccsá !! -
Stockbauer33 #95909 HG-nak szeretettel -
Stockbauer33 #95908 Neharagudj kedves Tamás már elis felejtettelek.Ennyi -
Stockbauer33 #95907 Kedves mielött behalnál a videotól a murci engette nyerni azt a ford ... izét -
#95906 Shut up Bitch! -
jaddz8 #95905 Meggyőződésem, hogy a fél fórum azt hiszi valami köcsögöd vagyok Z, kicsit mostmá égessél mást is, ha nem nagy elvárás!
Még a végén valaki ír nekem pü-t aztán kér tőlem tarifatáblázatot...
Aztán, hogy ne sírjak annyit és valami témába vágót is mondjak:
Fiat Punto GT 1.4 turbómotor ~135 lóerő ~205Nm nyomaték és 890kg. Visz. -
carloelsa #95904 Köszönjük információit a warezos játékáról! Ezért kérjük, legyen szíves átfáradni az Off topicba! =) -
#95902 Dinkáké a világ! -
Misi08 #95901 Öcsém ti nagyon dilisek vagytok xD De am nagyon ott van a csajszi:) -
Stockbauer33 #95900 A trailerbe ott ül az ember a jakuzziba és a finom kis királylány ott csörög előtte.Na a Jadz ugyanezt te is én meg eregetem a meduzákat a kádba ha kevéslenne a buborék -
#95899 De a kocsi lehúzott ablakán, kidugott seggedet is rázd így -
Stockbauer33 #95898 Te ballagó leányzó nekem ilyen legyé a kettőbe ám .Coffal 1üt -
Misi08 #95897 Na most nővérem vett egy kis sporting fiatot magának:) valami sejcsentó vagy ilyesmi:D De az gyilkos. 130 nál halál félelmem van de 100 ra felgyorsul egy bő 6 másodperc alatt(egyébként fater ment vele már 170 et):) És ez mellet 4 litert fogyaszt. Kell ennél jobb?:D