Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Most az miért szégyen, ha valaki olyan kocsikra (is) vágyik amiket naponta lát, esetleg van neki, vagy már vezetett..
Nem értem a Te hozzáállásodat.. Miért gondolod azt, hogy ez a játék arra termett amire Te használod.. 400 km/h val menni összevissza.. Nem értem miért kell állandóan beszólni, meg leszólni "minket"
Szerintem ez a játék a legjobb ilyen téren. Eddig semmilyen játékkal nem találkoztam, ahol lehetne ilyeneket csinálni, értsd "KRESZ" címszóval.. Még a Midtown Madness 2 volt hasonló,de az qrvarégi és hát..
"Viszont az a 200 ebben a játékban még mindig 50 km/h, ezen a téren a játékot elbaszták..." <- ezt nem értem.

De azért béke van <#pias><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Én gurugatok a Murcimal parasztba utánnatok szivesen hogy viszonyitás legyen erre a DA on-offra

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pedig én mentem már HC -ban DA on -al és off -al is, és pont annyi különbséget vettem észre mint Non HC ban. Szerintem nagy eltérés DA off, és DA extrem sport között van. De biztos hogy az én megfigyelõképességem szar. Mellékesen azthittem hogy csak a HC/Non HC -sok között lehet találni kifogást, úgy tûnik hogy tévedtem. Ti vagytok a full profik, 100 - max 200 km/h -val Suzuki Swiftel, ami szégyen a rengeteg sportkocsi között ebben a játékban. Viszont az a 200 ebben a játékban még mindig 50 km/h, ezen a téren a játékot elbaszták, és sajnálom hogy ez a véleményem de ez van. <#levele>

Roger6
Jaja, nem felejtem, ott leszek 10 körül!<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fitti83
Ez így van! HC-ban DA On-al meg lehet fogni az autót, de nélküle már tudás is kell! <#vigyor>De az sem mindegy milyen autóról van szó! Este Uram akkor el ne felejtsd, hogy megyünk a szigetre! <#smile>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Ja, a kanyarodást kihagytam, ugye HC-ban sokkal könnyebb bevenni a kanyarokat DA-val, mint nélküle...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
"200-300 fölött mindegy hogy be van e kapcsolva vagy sem" - hát HC-ban nem, ugyanis segít a fekezésben, stabilitásban, kipörgésben is ugyebár, és szinte mindent meg lehet fogni vele még 250 felett is, de nélküle már tudni kell (Master is Fitti - not me, mielõtt engem tartanál valami hülyének).

Törölt felhasználó
ÁÁÁ Hát az nekem sincs bekapcsolva😄
Jönnék én is a krúzra ha nemgond

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tökmindegy hogy DA -on, vagy off részemrõl én nem sok különbséget vettem észre a kettõ között. DA on -al is keményen ellehet szállni gyakorlatilag 200-300 fölött mindegy hogy be van e kapcsolva vagy sem.

AlieN911
Ámen. Én sem! Ma lesz valami lájtos gurulás?

Honda - The Power of Dreams

Roger6
Ezt vele beszéld meg, nekem mindegy, én elvbõl nem használok DA-t.<#vigyor3>

marcihusi
DA - driving aid

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Törölt felhasználó
Valaki mondja már el mi az a DA??? Ez most a HC uj elnevezése? vagy mi?
Továbbmennék. 😊 Ha Dozoo ott lesz a megbeszélt idõpontban, DA: ON szabad. 😊)

Roger6
Szerintem nem így értetted Dozoo. Ott van a magyarázat is:"DA on szal azért =( ha DA:off lett volna... akkor 😄" - és a végén a smiley. Szóval ügyes a srác, csak DA OFF-al lenne teljes értékû a mutatvány. Én pl. azt szeretem, ha én irányítok, nem az elektronika, igaz néha ki is csúszok, meg talán hosszabb kicsit a fékút, de ÉN vagyok az úr a saját verdámban. <#vigyor3> De mondom, ügyes a srác, csak az a fránya DA...

Sõt akár írhatok a Palmernek is az Atarin, remélem hogy ráér, és akkor szinkronban tolhatjátok ! 😊)

"Van tartalom, de nincs ügyesség" ---> Gyere toljunk már egy szigetkõrt !! 15°° -kor legyél a Délkeleti Lighthouse -nál. Kötelezõ verda Saleen, vagy Köenigsegg tempo 300 km/h fölött. 😊 Remélem megtudod védeni a kijelentésed ! Ugyebár a csávó full béna, és álltalános dolgokat csinál. Majd videózok is frapsal, csakhogy ne menjen potyára a dolog ! <#eljen>

Tegnapi gurulásom: DrSnake91 és Palmer1678 társaságában

Ha már beszúrtad a videóm, akkor a Part 2 -t is berakhattad volna:

azt nem tudjátok h e30 m3 nak mikor elsz belseje is?
Jó volt az esti túra KÖSZIIII 😄 (Agyilag megtuningolt BMW xD)

THX all az esti BMW - zést tuti volt . <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Hoffi
ezt a kérdésed légyszives az OFF topikban tedd fel!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

somdav95
off topik (K)

HEMAXXI
mármint nem as bmw hanem a honda civik?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Falkon
Merga Clk 55 Amg

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

HEMAXXI
ez az auto mit cserééll le?

TDU NICK:anudis0000[hun]

nekem a maserati helyére van téve mert az jobban szalad mint a merga!😄
a maserati sport helyére tettem aminek csak aza kék szine van! Az jobb mint a Merga sztem!
holecsko10

A kocsit
innen lehet le szedni.

Aki dumálni akar találkozó alatt itt meg teheti.

Ts: 87.229.24.114:8767
Szóba neve:TDU>A IV Elõszoba
TDU>A IV Elõszoba jelszava: tdu_sg.hu

Mindenkit szeretettel várunk.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

grat! nekem még csak 1000 van ebbe is a zx10 be és 12-be is! de nem eredeti játékban meg volt a 17 ezer a zx10be😄
somdav95
grat 😊 nekem a tvr sagaris-ba van olyan 15000 körül

SeanJRRussel
Nah megvan a 10000. is....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jó, nem esett semmi bajom <#buck> Azt hiszem <#szomoru1><#idiota>

Roger6
<#eljen><#vigyor3>

Én csak megkönnyezem õket mert atom halálbéna vok Hc-ba de ez a Palmer meg a haverjai iszonyat ügyesek.Már csak azért megéri velükmenni 2-3 kört mert ha beindul csinál a 4sávoson 6-8 360-at egymás után de akár mindkét oldalra.Persze szigorúan éjfél egy óra után mennek mikor alszanak a kicsik( hogy idézzek egy megint jó Hc-st/Marcihusi/-t .Nem polirozom de érdemes a sebességet is megkamillázni mert hasitanak a videón.Amúgy krosszozik a Palmer és nemis akárhogy meg Quadal is baromkodik õlég komolyan <#eljen>.De a pont az a Blue Ace-n van mert egy qva jó csaj és ugyan így tólja Hc-ba csaj létére <#worship>

Roger6
Nem klikkelünk idegen linkekre, ez mindenkinek szól!

Neked meg viszlát a banamákon hülyegyerek.

Roger6
Igen, ez durva DA ON sajnos, egyébként tetszik, ügyes a srác. Tegnap mi is csapattunk ToMeE-val valami A-s mercivel, és DA on-on olyan szépen csúszott driftelve íven, mintha sínen húzták volna, tökmindegy volt, hogy hogyan taposok a gázba. Pedig A-s vasat nem mostanában vezettem. De persze ügyes ettõl függetlenül.

Törölt felhasználó
<#nevetes2><#nevetes1><#hehe><#eplus2>
Nemakartalak megsérteni hogy így le Dozookáztalak csak gondoltam ha már annyi idõsvagy mint a lányom belazulok kicsit <#nevetes2>.Természetesen megadom a tiszteletet mert csíplek nagyon <#eljen><#law>.A tratyikat remélem nem hozzuk(zák) be a TDU-ba mert az már szégyenlenne kb 100 sportkocsi mellé

somdav95
Lehet h bekéne szkennelni számlát stb... Nem mondanám h teljesen legálisan szereztem meg újonnan 😄

Nem vagyok Dozooka, Fõleg nem Bazooka <#rinya> De tényleg jól csúszkálnak Arab módra a Trabikkal 😄

Hát ja amúgy ez egy Dacia Logan krúz volt <#wow1><#nevetes1><#nevetes2>.Tudnak azért Dozooka.Nem?

Van tartalom, de nincs ügyesség... DA on szal azért =( ha DA:off lett volna... akkor 😄 De nagyon látszik tényleg a DA😮N.. =(

Hara /gugy/ áááá

csak szerényen ajánlom Palmer bácsi hácé oktató videóját.Neharagyááá HG de nembirtam várni amég haza jössz <#mf2><#nevetes2>.Sorry - Sorry amúgy dobogos ez a videó.Kedves New ebbe azé van tartalom <#taps><#wilting>

laci 700
ja, G25. Ha telefonon felhívod a szervizt nem küldenek másikat?

laci 700
Milyen kormányod van/volt? 😄

somdav95
Nem érzékelte a kormányt, csak a váltót és a pedálokat.

Roger6
Mi történt vele?

somdav95
Hát gyerekek, úgy néz ki gariba megy vissza a kormány, nem tudom h mikor lesz újra nálam :/ Lehet hogy egy hónap..