107666
-
#95979 Mire lennél kiváncsi? Somdav. A képminőség faszányos, de csak messziről jó.
Pedig nekem csak 82 centis az LCD tv-m, de a 2-3méter kell nekem hogy élvezhető legyen FULL HD-ben! -
#95978 Nagyon jó!! -
#95977 Emberek, kaptam az alkalmon és rendeltem egy g25-t ( gyorsba, olcsóért) szóval úgy néz ki, újra visszatérek majd a szigetre ( új felhasználónévvel, mert a régi mentés tönkrement, nameg a játékot is letöröltem már..). Kérdésem lenne! Van köztünk olyan aki lcd ( netalántán plazma) tv-n játszik a TDU-val? Tapasztalat? -
#95976 otthon megvan. a melóhelyen meg tegnap töröltem le az addonokat tduhoz :) -
carloelsa #95975 Talán dolgozol még és otthon van meg? Vagy csak kiszúrsz velem? xDDD
Fatal: Előre is köszönöm! -
#95974 én nem töltöm fel pedig nekem is megvan :P -
#95973 Ha otthon leszek feltöltöm. -
carloelsa #95972 Ez a Hamann Felni nincs meg valakinek? Letölteni nem lehet már, filefrontról sem, amit utólag linkeltek... :( Ha valakinek megvan legyen szíves elküldeni =) -
carloelsa #95971 -
#95970 neszójjábe -
carloelsa #95969 Te Pixxel! Hát ne szólj már idióta topichoz többet! Mert megint kapsz elakadásjelzőt -
#95968 őőő szóbeli előtt és még a kijavítatlan írásbeli után honnan tudod az eredményt???? -
#95967 És megjelenés? Azzal mivan?:D -
#95966 Jóóó, habár semmi új. De jóóó :)
Ja és kiderült hogy a plasztikai sebész is be lesz építve.... -
#95965 ÚJ TDU2 trailer :) -
jaddz8 #95964 Mivel én határszar vagyok reál tantárgyakból, ezért sikernek könyvelem el, a továbbiakban pedig nincs szükségem matek pontszámokra, ilyesmikre. Mindegyik középiskolai évben "rezgett a léc" matekból ha lehet így mondani, valahogy mindig az utolsó pillanatban ment az az átlag 1.9 fölé ahol már megadta a kettest. Fizika/kémia úgyszintén 1-2x necces volt, a többi tantárgy mind megy. Habár a földrajz reál tantárgy, az a választott érettségim, abból majd jövő hét csütörtökön fogok írni, viszont abból jó vagyok. Leköt, érdekel, talán ezért vagyok szar a többiből, mert azok nem. Humán(magyar, töri) tantárgyakon meg nem tudom ki az aki 3-asnál szarabbat TUD írni, 5 év alatt semmit nem tanultam egyikből sem, de az érettségi is leszarja a tudásod, a kompetencián van a hangsúly, minden megoldás előtted van a szövegben amit kaptál, abból kérdeznek, abban van a válasz, minden amit elbaszhatsz, hogy nem jól értelmezed a kérdést. Na de ne offoljunk ez nem érettségis topik, csak nagyon fel voltam dobódva tegnap este, hogy meglett a matek. -
#95963 Jaaa, és azért érzitek hogy csak egy SG-s tud Okinawás pólóval hozzáöltözni egy Imprezához. -
#95962 Azért egy matek kettesre nem lennék olyan büszke, de grat. :-)))) -
nyomjadnekkiii #95961 kösszi a segitséget! SUBARU IMPREZA:D -
#95960 Ajj de jót tekertem, de mi az aminek a segge kilóg a garázsból?????? :)
-
Stockbauer33 #95957 Ha van mentésed akkor nemkell ujrarakni csak visszamásolni az erdeti bnk-t.Ide /Euro/Bnk/DataBase/ .Szal ide vissza a DB bnk-t.Bármit állit6sz csak az autó teljesitményét nem.Ha nincs meg a mentett DB bnk kérj vkitől. -
nyomjadnekkiii #95956 mit töröljek ahhoz hogy ne neten játszak?
-
nyomjadnekkiii #95955 a tdupet csak ugy tom kivarázsolnia játékból ha ujrarakom? valahogy nem lehet visszaállitani az autókat gyárira? már azért is ledob ha cak ültettem a kocsin? -
#95954 1.66 patchot föl kell rakni. Google! -
carloelsa #95953 Elvoltam :P Kellett egy új háttér is... :D (Persze az én személyemre van szabva)
-
#95952 megoldódott, én meg az a makacs ne karcoljuk a DVD-t mániám :D -
#95951 szerk: azt írja hogy "a newer version is available" -
#95950 Sziasztok!
Ma szert tettem a játékra, viszont ha online szeretnék játszani, updatelnem kéne, de hiba kattintok az update gombre, felhoz egy http://none/ oldalt és nem történik semmi :( Honnan tudnám megszerezni az updateket? -
#95949 Na találtam 1et -
#95948 Adna valaki egy linket a megapack letöltéséhez? -
#95947 pff kár
#95945 azér ésszerű keretek között maradjunk , magyarországon gondoltam venni ugy egyszerűbb -
#95946 már kiadták LV csomagban 2000Ft körül, de azok is elfogytak... -
VbGabessZ #95945 HAli! Nézelődtem és én sem találtam csak az eredeti odlalon:
http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=15&jeu=TDU&affilie=AtariUK
kb 6000HUF. Lehet nemsokára kiadják ezt vedd meg kollekcióban vagy akciósan valamivel... -
nyomjadnekkiii #95944 azért hogy ne dobáljon ki hogyan álitsam vissza az autókat gyárira? amit modositottam tdupeval mindent törölni kell? futóművet is? -
#95943 Lehet róla szó, bár mostanában nem nagyon érek rá. -
#95942 Hello!Egy ideje hajtom,hogy találjak eredeti TDU-t de nem sikerült. Valakinek van egy eladó? Irjon pü-t legyenszives!
KÖSZÖNÖM -
USAMEN POWER #95941 De legalább nem vagyok egyedül. Ha még TDU -zol, akkor gyere, Norbi931 -el még van mit másznunk a zöld szépségen. :) (Csak időpontot kell megdumálni.) -
#95940 A TDU2 topikban felvetett hegyi cruises képeidre szánom válasznak ezt.
Pár saját kép. Bookmarkokból letk kiszedve, így főleg csak a kocsit látni, de kil ehet venni, hogy vmi hegy tetején van. -
USAMEN POWER #95939 Egy kis elmaradás pótlás:
Trainfield, dl2one, closer12, RAILMAN070403, Eraser-LM, és Laeris7 társaságában:
A szokásos...
UMODMOHS, driver(73)rus, és Storm[RUS]75 társaságában
Ezt én se tudom hogy...
Marcihusi, WRXSTi01, zsc66, powerslave_ppc, Rafke_Gdynia, Kapn_Quirk, és Stockbauer33 társaságában:
Kicsit eelszálltam ! :)
-
#95938 Ha vki tudja hogyan leeht kiszedni opelos fake fáit újratelepítés nélül az szóljon már....THX