Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
hogy egyik jóbarátomnak van egy 1.3-as asszem két éves suzukija és 190 volt a vége asszem😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Na majd úgyis észreveszem ha kész vagy vele és betesztelem.
de azért köüszi szépen
mostantól
amugy csak nálam szarakszik a szerver?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
ON:
kishoffi:Én megnéztem neked háromféleképpen is, de nem hiszem hogy ezzel sokra mész! ProfileList.dat
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Csak azt sajnálom benne hogy nem pörög ki az elsõ kerék csak szöszmötöl, de nagyon jó kis autó lett.
Gyárilag azt írja hogy 5900 rpm de minden hol azt látom hogy 6500 és 7000-nél váltanak el.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Amúgy ha én valamibe beletúrkálok, elötte kimásolom az érintett file(okat) majd azokat piszkálom, és nem az eredetit. Habár nekem van jópár mentésem a save fileokról, múltkor ebasztam én is a mentésem, de elötte pár nappal csináltam mentést, így nem volt különösebb probléma. Saleenbõl ugrott 4000 km meg kb 200 a Shelbybõl. De ez legyen a legkevesebb ! 😄
mert ugye aszittem hogy a honda civic fizikai mód csak offline megy és egybõl szedtem is le egy offline 99%-os mentést amit beraktam
ugye azzal egybe volt a profilelist is
és azt akartam megoldani hogy tudjam változtatni játékon belül a single és online mentések között és bizt mentést meg nem csináltam a régi profilelist-rõl most meg próbálom vissza írogatni de nem megy:S
és ezért kértem hogy valaki irja meg az övében mi van és ugy irom be énis az én mentésem nevével!
mert ha csak simán beírom azt úgy fogadja a game mintha a játékban egy uj profile-t nyitottam volna
viszont most olyan gondom van hogy amekkora barom vagyok valamiért belenyúlkáltam a prfilelist.dat-ba és nem csináltam biztonsági mentést probáltam visszairogatni de sehogysem jó😞((
van valakinek valami tippje hogy mit kénék beleirni hogy újra jó legyen a mentésem?
vagy valaki leirná hogy az övében mi áll?😄
Elõre is köszi!😊
Honda - The Power of Dreams
száblyzás az 6500-6600 körül van.
1-es 50
2-es 95
3-as 145
4-es 195
az 5-et nemtudom mert akkor már csak lassul. de kb olyan 4000-et pörög 150-nél. Ezeket az óra szerint kell érteni ami kb 5-7 km/h csal mint minden autónál.
Remélem tudtam segíteni, és mégegyszer leszögezném, hogy nem kötekedni akarok.
Na csak így tovább!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Honda Civic
Ha nincs akkor valakitõl kérj egy eredeti DataBase mappát és jó lesz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

de mikor feltelepítettem az intro után kidobott a játék
amikor uninstalláltam akkor is!
nem tudtok valami megoldást erre az ujratelepítés kivételével?
elõre is köszi
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Logitech közhasznú:
A garancia úgy mûködik, hogy kell egy számla az aktuális Logitech cuccról, + a doboza. Ez lehet a haverodé is ami mûködik, csak éppen odaadja a papírjait - de ez csak egy kósza gondolat.
#92816 ban leírtak szerint teszel.
Ha ez megvan, akkor elméletileg szabályosan jártál el, és így teljesen jogos a gari a logitech szabájai szerint. A számla természetesen a garancia idõn belül kell hogy dátumozva legyen. Talán 2 év.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
HONDA
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
De ha rád nézek, mindíg eszembe jutsz!
Szóval mi volt az, elküdöd PM-ben?

Thx!
más autókat is meglehetne valahogy modding tools-al?
mert szivesen csinálnék magamnak egy 1.8-as Vtech Hondát😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Csak az szedje le aki szeret lassan menni mert nem gyors kocsi.
Download
Mondom ok.
Nekem pont az jön be, hogy sokféle autót ki lehet próbálni nagyjából a valós menettulajdonságaikkal.
Skyline 450..................<#bohoc>#bohoc>
Megkérdeztem a csávót hogy mennyi a vége, aztmondta hogy 450. Ez vmi fizikai mód.