Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó hogy megismertétek BlueAcet ! Kedves kis gádzsi, ha többet gurulnátok a társaságában/val, ráéreznétek Hawaii szagára ! <#alien>

Sziasztok!
Melyik az a program a játékhoz amivel nem lesz szekvenc váltó csak hshifter?😄
köszi.

BlueAcet ismerem 😄 Valamennyire <#lookaround> Vele ugráltam Paganival az Észak-golfpályán xD meg a félszigetre vezetõ autópályán xD

vissaztérve a tuningra, nem ez a program kell hozzá?????EZ-E
Fitti83
Köszi Grabowszki és Jokerdes a Cruise-t! Király volt mint régen!
Azért amikor csatlakoztak a külföldiek és mindenki A kat-tal tolta, elég zsír volt!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Ma este Fittivel csináltunk egy Saleen S7-es krúzt. Az elején agyba-fõbe csúszkáltam ki a útról, meg neki a civileknek, aztán 20 perc után kezdtem ráérezni a szörnyetegre, majd amikor bekapcsoltam a DA-t Hyper-re, már egészen összemelegedtünk a verdával.

Volt szerencsék BlueAce(US)-el is összefutni, tanúsíthatom, hogy remek pilótáról van szó.

További szép estét!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Isten ez a szám, mi a címe ?

Mondtam, hogy mentem Fitti papáékkal Saleenozni 😄

Hamar eltüntél.Megzargat6ad vna azt a bordo szörnyeteget <#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adikakk
sry a rossz linkekért.
tdu r32 cruise

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
Jó estét.
Csináltam egy videót hamarosan lesz folytatás de nem találom a tdu t sehol
a szabálytalan vezetésem néhol a lagg miatt van még kezdõ videó készítõ vagyok.
voltam 576 ba meg Mediamarkt-ba egyik helyen se kaptam.
valaki dobna nekem linket lehetõleg megapack verziót nagyon megköszönném.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=1oUNO1pYMNY]tdu r32 cruise[/url]

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Jó tudni <#lookaround> Én nem is tudtam, hogy haulinozok.<#lookaround>

HEMAXXI
csáó nem is tudtam hogy haulinozol😄

TDU NICK:anudis0000[hun]

Törölt felhasználó
Én reális vagyok, csak azt az autót és annyira húznám fel amennyire a valóságban is lehetséges. Én pld megalázonak kevésnek találom a skyline játékbeli teljesítményét. Minimum C kategóriába simán beférne, erre ne.. Na mind1 annak én se látom értelmét hogy rs4el 400at menjenek, de ha már csinálják, akkor reális keretek között gondolkodjanak már...
jövõhéten vmikor lehetne egy e30 m3 cruize!!!
ÁÁÁÁ kiborulok én az ilyen kressz micsodáktól.Nemharapom a tökölést az idióta civilek között.Lassan jönnek az elvonási tünetek a gurulás hiánytól <#hehe>.Te amit mûveltél a múltkori 1 liter jégerrel gondolom milessz holnap <#pias><#wilting><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hát holnap este szalagavató, utána meg bekúrunk mint a gép, úgyhogy szombat estére nem leszek emberi létforma szinten, még meglátom.<#vigyor2>
Inkább gyere a mostanira, 7-kor.

Tomasz régen láttam már a gyönyörü vörös kányafészkedet <#nyes>.Tolhatnánk 7végén 1-2 kört meg a sean-t is elcsalom

AlieN911
<#boxer><#violent><#banplz><#idiota>

Pedig még gondolkoztam is rajta, hogy veled eddig még nem is mentem xD

Honda - The Power of Dreams

Nagyonszépen köszönöm de csak vicc volt.Nekem megmarad az öreguras Enzo csapatás full gázzal.Még 1x nagyon köszi <#eljen>

Megyek én is.<#smile>

AlieN911
Persze. gyere, szeretettel várlak. Nem kell hátul menni.. Amúgy a Swifttel kemény menet lesz 😄 jó lassú krúz lesz ez..😄
Általában úgy szokott ez kinézni, hogy tali a megadott helyen, ott 1-2 kép, azt megyünk összevissza.. Libasorba, STOP és piros lámpánál megállás, balról elõzés stb..

Mentem ma kb 85 km-ert a Swifttel, nagyon komoly.. xD most kerek 100 km van benne😄D

Mint szimulátor nagyon megvagyok vele elégedve 😄

<#eljen><#nyes><#nevetes1><#nevetes2>.Olyan vok mint egy hormonzavaros tini <#nemtudom><#mf2>

Gecc!<#vigyor3><#puszis>

Ja értem.Nemgondoltam hogy ilyen nagy pukkanás az Rfactor.Mikor megvettem a G25-t akkor ajándékba kaptam originál Rfactort.Azóta is a celofánba ragadt.Mithagytamki?Jó az Rfactor?

A Hc-s ügyeskedés vagy a baromi nagydurranás rizsrakéta?

Jó csak HC on legyen és Suzuki Swifttel gyere! (Alfa GT) 😄 Majd megnézem hogyan megy Stock bácsi 😄

A szigetkör az más, TDU ban én sem izzadok le... 😄 max ha 35 fok van a lakásban xD rFactorban centizni kell! Minél jobb féktáv, kanyar, kicsúszol jajj gyorsan vissza a pályára, driftelsz a kanyarban, jajj gáz ról le a lábat, mert a gumi meleg lesz és kopik is... a nagy csaták olyan emberekkel, akik ugyanolyan idõt mennek, mint te, ugyan az az ív, nehogy nekimenj, mert ha kilököd akkor bünti lesz, vagy ha nem lököd ki, akkor összetörik a kocsid lehet... kapkodás, pörgés, nagyon NAGY koncentrálás, figyelés a másikra... ez izzasztó 25 körön és úgy, hogy elõtte már idõmérõt is mentél... 😄

Én amikor tóltam egyhuzamra 12 szigetkört akkor leizzadtam.De lehet hogy a nyári nagymelegmiattvolt.Amúgy cseppmentes vok 3-4 szigetkörtõl.Te mitõl izzadsz?

Ha jöhetek akkor megnéznék 1 ilyen kresszkrúzt.Háttúl kullogokmajd nemzavarok senkit habár ha kressz akkor remélem nem maradokle

Jajj ne kezd megint a régi szépidõket 😄

Szerintem egy qrwa adott, egyszerû dolog lehet. Lentebb írtam is hogy felmentem egy keveset a szigetre, és minden harmadik tdu player vmi agyonhúzott vassal ment... Ezek után én meg agyaljak a Saleenel a sok csíra közt ? Inkább dobom a gamet, és várom a TDU 2 -t meg a World Onlinet. Mire oda jutnak az idióták hogy azokat is ilyen szinten tudják majd módolni addigra én már 100x felhagyok velük, csak sajnos a TDU -val elkéstem... De most õszintén mi abban a fless hogy valaki RS4 el, vagy valami G katos verdával 400 akármennyivel leelõz ?? Valahol kezdem megérteni a "nagy öregek" álláspontját, de még mikor én kezdtem, akkor is jobb volt ez a game, de hogy õszinte legyek már nem látok semmi újat se, csak több lett az idióta csíra. Múltkor Stockal gurultam és beugrott egy hülyegyerek hogy engem lökdössön. Ok velem lehet kezdegetni, a végén nyalta is az oszlopokat a fasza gyerek. Eltûnt két perc múlva visszajött egy társával, és szinkronba lökdösõdtek. Így se változott semmi, és végleg eltûntek. Én már nem értem a helyzetet, az biztos hogy qrwára nem jó ez így..

Törölt felhasználó
Erre a tuning dologra rá kéne jönni<#fejvakaras>
AlieN911
Nem tudom... Én csak kérdeztem a gyerektõl h. mi a rák van, hogy állva hagyott... Ennyit írt, hogy 1200 ló, és modding.. aztán én ki is léptem éjjel 1 kor😄 De szerintem a Modding toolsba át kell írni, és kész is, bár sztem mégse ilyen egyszerû, mert a váltó áttételeket is modosítani kéne stbstb..

Törölt felhasználó
Pfúúú! Ilyen skyline kell! Fõleg ilyen teljesítménnyel. Bár én a 350es végsebességgel totál megelégednék😊 Az legalább reális, ha ugy vesszük hogy 1200HP-ra van tuningolva. Hogy lehet így átírni a file-okat?
nekem nem kéne hogy menjen 400-at csak mondjuk gyorsuljon 300-ig mint az állat! ilyan 10 sec alatt 240 jo lenne!😄 majdnem mint a dragsterek, pl a skyline az lenne a leg ideálisabb ilyenre!!!
És mit, hol kell állítani ?

AlieN911
Én csak annyit javítottam a Skyline-on h. 4kerékbõl áttettem hátsóra, így sokkal élvezetesebb 😊

AlieN911
Én spec tegnap egy 1200 lovas Skyline-al találkoztam xD Rt 12 vel voltam, úgy otthagyott mint a szar 😄
Még ikercsöves megoldása is volt xD
Mondom ezt lefényképezem xD

Qrwa jó, most is a Rufot nem tudom 410 el utolérni, sõt.. 😄D Hagyjuk már, nálam kezd negatívba átmenni ez a játék, jöhetne már a kettõ. (Minden harmadik tdu player fizikailag módolt verdával megy, ez így az elmúlt egy-két órából leesett)

Roger6
<#eljen>

Most már van valami modding tools, ott minden autót tudnak szerkeszteni, áttételt, lóerõt, meghajtást, gondolom azzal nyúltak bele.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Suzuki Swift 600-al? xD

Ok, a vita már tárgytalan. 😉

Én se akarok leszólni senkit, mindenki úgy játszik ahogy akar. Kicsit átnyálaztam grabo amit mondtál, és nem teljesen, de azért csaltak az emlékeim az on, és off között tényleg van különbség.

Mellékesen kijött valami realiti mód ? Most belecsöppentem egy cruiseba, Lamborghini 400 -al, RS4 400 -al, dtm Merci 400 -al... <#levele><#levele>

"...de nincs ügyesség..." ezzel nem azt mondtam, hogy 'fúúúj' tök béna... csak én videón is meg élõben is láttam (a játékban), hogy DA😮FF-al ennél jobban mennek Paganival... Mikor kezdtem a játékot, akkor volt nagy kedvenc a Saleen, de már nem, régebben pörgõsebb napjaim voltak, most a TDU-val csak kikapcsolódni akarok, nem betenni a popómat a kanyarba <#vigyor3>, fémig égetni a gumit, száguldozni mint egy agybeteg... 😄 Nem hiába a Kresz Krúzokat kedvelem már... ott nyugi van (már ha nincs barom xD) Zene on vagy TS on akár mindkettõ és nevetni, szórakozni, kikapcsolódni...Grabowskiék társasága a kikapcsolódást, a nevetést jelentik számomra, te a pörgõs élet vagy 😄 ha nem haragszol meg és NEM szólsz le, most nem kívánkozok a krúzra elmenni, fõleg úgy hogy vírusos vagyok 😊 még a nod32-d kijelezné xD

Száguldozni csakis az rFactorban szeretek 😊 Fitti mester tanította meg nekem a versenyzés elõnyét... 😄 (jah és hátrányát... pl szarrá izzadsz xD)

Roger6
<#eljen><#vigyor3>

AlieN911
Vaze most nézem.. Bocs én nem értek ilyenekhez😄 Sima Paint xDDD<#falbav><#falbav><#falbav>

Roger6
ALIEN911 vazze! Hát legalább kerestél volna olyan betûcsaládod, amiben van hosszú Û betû!! <#eplus2><#hehe><#eljen><#vigyor3> (bocs, munkahelyi ártalom)

Roger6
"Ti vagytok a full profik" - na erre mondtam, hogy nem magamra értettem, mert ez lesz belõle. Nyugi van. Arról beszélünk, hogy DA-val meg lehet csinálni ezeket a mutatványokat hatványozottabban könnyebben, mint DA nélkül. Ha pedig nem vettél észre különbséget DA on és OFF között HC-ben, az pedig nagy hiba, hiszen ég és föld a különbség a kettõ között, ezt minden HC-s DA OFF-os ember igazolni tudja. Legegyszerûbb: kanyarban 3-ban lassú tempónál full gáz = DA off-nál kicsapja a seggét, ellenkormány hiába (hát persze, mész 60-al, a kerék meg pörög 210-et, ez a normális), DA ON: gecinagy drift, autó kezelhetõ marad, az elektronika pont úgy pörgeti a kereket (nem 210-el), hogy az autó stabil maradjon (ezt persze gázzal is meg lehet oldani DA nélkül, csak nem full padlónál). De ez egyenesben is megjátszható, ugyanúgy padlózd le, TALÁN sikerül egyenesben tartani off-on a verdát, On-al meg... picsakönnyû. Ez nem nagyképûség, hanem tapasztalat, próbáld ki. Nekem az nem okoz örömöt, hogy egy 600 lovas kocsival nem kell "bírkózni". Há hol az a 600 Ló, gyere te állat, mutasd magad, és megmutatom, ki a fasz vezet! (vagy az árokban kötök ki<#hehe>).

Persze itt megint ízlésekrõl beszélünk. Kinek ez tetszik, kinek az... Viszont ahogy Fitti említette (megint nem én): "DA On-al meg lehet fogni az autót, de nélküle már tudás is kell". Osztom a véleményét, ez saját tapasztalat szintén. Én észrevettem a különbséget, és vezettem több tízórányit HC-ben, DA-val, DA nélkül is. Tudom, mirõl beszélek.

Másik, fékezés: miközben kanyarodsz, DA-s autóval lenyomva a gázpedált az autó lassulni kezd, mégis íven lehet tartani, kezelhetõ marad. DA nélkül bizony keményen el kell találni azt a határt, amikor még nem csúszik meg, és blokkol az elsõ kerék - a szép az benne, hogy így még rövidebb féktávot is lehet venni, mint DA-s kocsival (persze nem nekem,én nem értek hozzá, csak úgy mondom, mert láttam egy-két ismerõstõl).

De még mindig támadásként fogod fel ezeket a dolgokat, ebben igaza van AlieN911-nek. Nem kell, ezek vélemények. Én azért mondom el, mert van mögötte bizonyíték, tapasztalat.

A Suzukis hasonlatot nem értem. Szerinted Hawaii-on csak ilyen autók vannak? Nem. Akkor ha nem gond, este belevágok még egy Ladát is, hadd szóljon a sperr difi meg a 4 sebesség, és ledriftelem a szaros Skyline-okat!<#vigyor3> (mert csak azokat érem utol) <#zavart1>

AlieN911
Ez még lehet nekem is lassú lesz, de megpróbáljuk <#idiota>