Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik az a program a játékhoz amivel nem lesz szekvenc váltó csak hshifter?😄
köszi.
Azért amikor csatlakoztak a külföldiek és mindenki A kat-tal tolta, elég zsír volt!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Volt szerencsék BlueAce(US)-el is összefutni, tanúsíthatom, hogy remek pilótáról van szó.
További szép estét!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
tdu r32 cruise
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Csináltam egy videót hamarosan lesz folytatás de nem találom a tdu t sehol
a szabálytalan vezetésem néhol a lagg miatt van még kezdõ videó készítõ vagyok.
voltam 576 ba meg Mediamarkt-ba egyik helyen se kaptam.
valaki dobna nekem linket lehetõleg megapack verziót nagyon megköszönném.
[url=
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Inkább gyere a mostanira, 7-kor.
Pedig még gondolkoztam is rajta, hogy veled eddig még nem is mentem xD
Honda - The Power of Dreams
Általában úgy szokott ez kinézni, hogy tali a megadott helyen, ott 1-2 kép, azt megyünk összevissza.. Libasorba, STOP és piros lámpánál megállás, balról elõzés stb..
Mentem ma kb 85 km-ert a Swifttel, nagyon komoly.. xD most kerek 100 km van benne😄D
A szigetkör az más, TDU ban én sem izzadok le... 😄 max ha 35 fok van a lakásban xD rFactorban centizni kell! Minél jobb féktáv, kanyar, kicsúszol jajj gyorsan vissza a pályára, driftelsz a kanyarban, jajj gáz ról le a lábat, mert a gumi meleg lesz és kopik is... a nagy csaták olyan emberekkel, akik ugyanolyan idõt mennek, mint te, ugyan az az ív, nehogy nekimenj, mert ha kilököd akkor bünti lesz, vagy ha nem lököd ki, akkor összetörik a kocsid lehet... kapkodás, pörgés, nagyon NAGY koncentrálás, figyelés a másikra... ez izzasztó 25 körön és úgy, hogy elõtte már idõmérõt is mentél... 😄
Még ikercsöves megoldása is volt xD
Mondom ezt lefényképezem xD
Most már van valami modding tools, ott minden autót tudnak szerkeszteni, áttételt, lóerõt, meghajtást, gondolom azzal nyúltak bele.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellékesen kijött valami realiti mód ? Most belecsöppentem egy cruiseba, Lamborghini 400 -al, RS4 400 -al, dtm Merci 400 -al... <#levele>#levele><#levele>#levele>
Száguldozni csakis az rFactorban szeretek 😊 Fitti mester tanította meg nekem a versenyzés elõnyét... 😄 (jah és hátrányát... pl szarrá izzadsz xD)
Persze itt megint ízlésekrõl beszélünk. Kinek ez tetszik, kinek az... Viszont ahogy Fitti említette (megint nem én): "DA On-al meg lehet fogni az autót, de nélküle már tudás is kell". Osztom a véleményét, ez saját tapasztalat szintén. Én észrevettem a különbséget, és vezettem több tízórányit HC-ben, DA-val, DA nélkül is. Tudom, mirõl beszélek.
Másik, fékezés: miközben kanyarodsz, DA-s autóval lenyomva a gázpedált az autó lassulni kezd, mégis íven lehet tartani, kezelhetõ marad. DA nélkül bizony keményen el kell találni azt a határt, amikor még nem csúszik meg, és blokkol az elsõ kerék - a szép az benne, hogy így még rövidebb féktávot is lehet venni, mint DA-s kocsival (persze nem nekem,én nem értek hozzá, csak úgy mondom, mert láttam egy-két ismerõstõl).
De még mindig támadásként fogod fel ezeket a dolgokat, ebben igaza van AlieN911-nek. Nem kell, ezek vélemények. Én azért mondom el, mert van mögötte bizonyíték, tapasztalat.
A Suzukis hasonlatot nem értem. Szerinted Hawaii-on csak ilyen autók vannak? Nem. Akkor ha nem gond, este belevágok még egy Ladát is, hadd szóljon a sperr difi meg a 4 sebesség, és ledriftelem a szaros Skyline-okat!<#vigyor3>#vigyor3> (mert csak azokat érem utol) <#zavart1>#zavart1>