Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
no comment...

All hail the double x!

Na ez azért jobb mint a suzu.Ki? <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Új verda 😄 Ezzel szaggattam a Krúzon, holnap Krúz képek jönnek 😄

[HUN]FaTaL
Én inkább csak a fórumon vagyok aktív, nem nagyon játszom, néha gurulok csak haverral.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jaja mindenki szétszéledt, ráadásul a topik is szarabb mint négy éve. De még 1-2 nagyöreg, nameg új társaság akad, ja meg a szigeten a külföldiek. 😊

Falkon
Én még éldegélek! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Pepsi lemondott, a többiek nagyrésze eltûnt .. Így hal el a birodalom :/

AlieN911
OFF
Kinek van itt Hondája? Képeeet 😄D
Én szándékozok venni 1-et, de addigra szerintem még nem lesz meg, így lehet haverral megyek, aki tavaly már ott volt 😊

ON

Honda - The Power of Dreams

JadzTomi,Sean meg aki harapja a burám holnap vasárnap 7-kor 19.00 krúzól6nánk. Csaphatnánk 2-3 karikát.Találka a stadionnál

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bocsánatot kérek azoktól kik kimaradtak, én sem emlékezhetek mindenkire...na mind1. A legjobb az egészben, hogy nincs meg a mentésem, így kezdhetem elölrõl az egészet😄 De csak 1 hét múlva, mert az eredeti DVD-t nyúlták tõlem, vissza kell kommandóznom😊 Letöltött és YASU-s megoldás meg valamiért nemjó😊 1 hetet csak kibírok...

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

És én is <#vigyor>

adikakk
Jó estét.
Gurultam a fércsóval.<#idiota>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Hello Mindenki
Régen jártam már erre, gondolom sokan nem is ismernek, pedig egykoron én is sokat játszottam, arra lennék kíváncsi fõleg h a régi srácok közül, pl. Pepsi, Lunatic, Dante, vagy akár Ferka közül kik maradtak? Azt látom h holecsko, Opelos és fatal, na meg Grabowszki még mindig ûzi az ipart😄 jövök énis játszani hamarosan...

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

sziasztok nem tudtok ajánlani valami helyet ahonnan beszerezhetem az xboxos kiadást? Egyébként tolja valaki boxon a játékot?

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

Végre egy videó, ahol szerepet kapott a tartalom is ! <#eljen> grt.

Isten éltessen Johhny barátom remélem tetszeni fog a vidid

UI.:még rossz minõségben van de full HD re javul majd .<#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

laci 700
Csá! Igen lehet vele multiban játszani, de akkor már az elején úgy kell kezdened. (Profil létrehozásakor be kell jelölni a pipát)
Igen játszanak még vele rengetegen, külföldiek és magyarok is. Jó kis game, sztem érdemes megvenni.
Ha a GOLD (CD Projektes) csomagot veszed, akkor megkapod hozzá a Megapack-ot is. Lehet hogy fel kell majd tenni az 1.66A Patch-t.

adikakk
Jó napot.
Honnan tudom beszerezni a Test Drive Unlimited vagy Test Drive Unlimited Gold Editiont?
Vagy kitõl tudom megvenni?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

marcihusi
Egész jó kis videó, csak szerintem túl szigorú a zene ehhez az autóhoz<#vigyor2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

<#nyes>

Roger6
Hogy mikor iszunk? Amikor idetolod az arcod Gyõrbe! <#vigyor3> Tudod, neked van kocsid, a Fehér Hollóban meg MINDIG van Amstel Pulse (bár tegnap elég erõsen lecsapoltam a készletet <#hehe>).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Háló!Csináltam este egy videót, aminek szar a minõsége és a végén szar a hang...nem tudtam megcsinálni, majd ma egy másik vágóprogrammal megcsinálom... ha sikerül xD (a végén buzihangos lesz!Sajnos -.-)

sziasztok,ha megveszem eredetibe a játékot,lehet vele multizni?játszanak még vele?csak feltelepitem és kész?
F.A.Q

somdav95
FAQ

[HUN]FaTaL
A kedvenc autóm köszönöm!! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

lybrahu
Ööööö......mit is ?! <#nevetes1><#worship>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Johnny 19
Egy kicsi OFF!
HONDÁSOK FIGYELEM!!!

IV. Év eleji velencei Honda találkozó
Velence fakapus parkoló
2010. március 14.
Felvitte: JohnnyVTI

Sziasztok!

Az elmult évek jól sikerült találkozóira és a kérésekre alapozva idén is szeretnénk lebonyolítani március közepén egy nagy Honda találkozót Velencén, a tóparton.

9.00-tól 9.30-ig gyülekezõ a Fakapus parkolóban , ezt követõen 9.30-tól 10-ig , mikor nyagyjából mindenki megjön fényképezés szép környezetben közvetlenül a tóparton, autónézés, beszélgetés.

Ezután kb. 13.00-kor nyugodt tempóban(40 km/H faluban, 60 azon kívül) körbekonvojozzuk a tavat (Misu006 cartárs szervezésével). Tavalyhoz hasonlóan most is felkonvojozunk a bencehegyre, ezt csak azért mert itt lehet a szerpentínen jókat kamerázni, fotózni fent a parkolóban pedig gyönyörû kilátás nyílik a tóra itt is lehet jó fotókat készíteni.

Agárd után visszamegyünk velencére, a szokásos pizzázás közbeni beszélgetéssel fejezzük be a napot. Ez olyan 4-5 óra fele lesz délután, ugyhogy aki szeretne részt venni benne mindenképp hozzon szendvicset, hogy ki tudja húzni reggel 9.00 tõl eddig. Érdemes lesz kivárni, tavaly is jó volt, a hibákból tanultunk elõre szólunk majd az étteremnek, h készüljenek fel

Tavaly tavasszal közel 180 Honda volt jelen, most is számítunk a részvételükre.

Megközelítés:

BUDAPEST FELÕL: találkozó gondolom megint lurdy lesz illetve érden lehet csatlakozni a konvojhoz, így lehet együtt lejönni.(De azt majd a pestiek megbeszélik, késõbb fel fogom vinni pontosan ha kiderül)

HA valaki EGYEDÜL JÖNNE ebbõl az irányból: 7-es úton kápolnásnyékig lejöttök, itt bal oldalt benzinkútat elhagyjátok ezt követõen 2 km mulva lesz egy híd ami alatt átmentek utána rögtön balra kell kanyarodni. miután ez megvolt átmentek azon a hídon ami alatt átmentetek, híd után ujra balra. ezen az uton kell menni, 600 m után lesz egy éles jobbkanyar, na ez után fekvõrendõrre vigyázni, átmentek rajta(én 60 mm-s csüccsel és spoilerezve át tudok menni rajta szal nem lesz gond, nem tul nagy) utána mentek az uton kb 1 kmt és nézitek a parkolókat balra, annál kell lemenni ami BETONOZOTT és egy nagy fakapu alatt kell átmenni, de valszeg már lesznek ott hondák .

Ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan írhat nekem vagy Misu-nak, szívesen segítünk.

Várunk bennetek!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Hoffi
sziasztok segítsetek lécci
olyan gondom van hogy most végeztem a szigetkörös versennyel
beértem a célba és ugye akkor kijött alul felül az a kis kék csík oda van irva a verseny neve meg minden de nincs sehol olyan hogy retry vagy next és az autó meg magától megy mindenfele tovább mintha vezetném csak semmit nem nyomok
segítsetek lécci!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

#93024 valaki?

Fitti83
Hát most az voltál!<#mf1>De több van tervbevéve mint 2 amstel pulse! <#eplus2>De inkább azt mondd meg, veled mikor iszunk???

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

adikakk
Jó napot.
Olyan boltoknak a nevét keresem ahol lehet kapni Test Drive Unlimited-et kapni,link is jöhet.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.

Roger6
Johnny: okés, én ott leszek holnap, csak elõre szóltam a szakadás miatt...<#miaz>

Fitti: mész inni? Szóval két Amstel Pulse, aztán jóccakát? <#hehe> De gonosz vagyok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fitti83
Sory fiúk, de ma nem tudok menni a szülinapi cruise-ra! <#rinya> Tesómékkal megyek inni! XD <#eplus2>Szóval ha hazaérek és lesz erõm felmenni, lehet felnézek!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Johnny 19
Nem baj holnap neked is kötelezõ ott lenni mert akik ma nem tudnak jönni, azokkal holnap megyünk 4-5 ember lessz maximum holnap. Úgyhogy te sem úszod meg! <#papakacsint>

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Roger6
Én mennék szívesen, de úgyis mindenkinél szakadt lennék...<#nemtudom>

Johnny 19
Remélem nem felejtett senki semmit!!!

laci 700
Köszi, de ha demo, akkor azt az oldalukról le lehet szedni!<#wink>

Jaaaj Rozi milyen kép arzenál van itt <#nyes><#eljen>.Jó volt tegnap gurulni veled 1 kicsit.Örülök hogy már ilyen jólmegy a hácézés <#taps>.Tuttam mindig hogy ügyeskezüvagy.

Nemtudtam hogy demo de ha kell elküldömneked nagyon szivesen ajándékba.Ha kell irdmeg a címed privátba és küldöm <#eljen>

AlieN911
1 óráig😄 és én nem kaptam... bár én rég vettem, akkor még nem volt rFactor xD külön vettem meg 😊
Azta több mint 3 éve van G25 😄 de durvaaaaa..Hogy telik az idõ

Honda - The Power of Dreams

Roger6
Ja, és demo 30 percig mûködik! XD

De még az a gáz, hogy DEMO LITE! Vagyis lite, de demo xD van 2 pálya, meg egy kocsi xD

Roger6
Így van, az csak demo, minden G25-ös azt kapja.

Nekem is adtak hozzá a G25-höz, de demo lite xD Pedig azt hittem eredeti 😄 De minek eredetibe? xD Szervereken ugyanúgy játszhatsz 😄

laci 700
Véletlen nem adod el? (rFactor) Nekem lehet, hogy kéne! 😄

Mostantól inkább itt teszem közzé a képeimet, egy helyen mind.
Picasa TDU webalbum
jókérdés: Aki széles felbontásban játszik (pl. 1440x900 mint én, vagy akármi egyéb 16:10 / 16:9-es monitoron) annak nem tesz fekete csíkot a tetejére. A többieknek azért, mert a képeket azon a felbontáson menti, amin játszol, de a fotó mód maga, a konkrét képrõl csak széles mintát csinál, az alsó/felsõ sáv a méretaránykitöltéshez kell.

Okos voltam és töröltem a kép forrását véletlenül.😊 Bénázásnak vége, itt a kép:

Király volt!
#Usamen
Nekem jobban tetszik fekete szélek nélkül!😊 A 26-os hszt meg légyszi töröld!

Nem kötelezõ levágni, én se szoktam ! Am nem mindenki vágja le, van akinek fekete rész nélkül készül kép.

Nem tudja valaki hogy a vpk elnevezésû fileal mit csinálljak ? Van egy qrwa erõs mustangom, de a TDUPE -t nem tudom kezelni.. hogy kerülhetne a verda a játékba ?

Bocsesz, elõször töltök fel képet! Legközelebb levágom a fekete részeket. 😊