Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

http://goo.gl/gd6Zi5
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kinek van itt Hondája? Képeeet 😄D
Én szándékozok venni 1-et, de addigra szerintem még nem lesz meg, így lehet haverral megyek, aki tavaly már ott volt 😊
ON
Honda - The Power of Dreams
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
Gurultam a fércsóval.<#idiota>#idiota>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Régen jártam már erre, gondolom sokan nem is ismernek, pedig egykoron én is sokat játszottam, arra lennék kíváncsi fõleg h a régi srácok közül, pl. Pepsi, Lunatic, Dante, vagy akár Ferka közül kik maradtak? Azt látom h holecsko, Opelos és fatal, na meg Grabowszki még mindig ûzi az ipart😄 jövök énis játszani hamarosan...
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info
UI.:még rossz minõségben van de full HD re javul majd .<#zavart1>#zavart1>
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Igen játszanak még vele rengetegen, külföldiek és magyarok is. Jó kis game, sztem érdemes megvenni.
Ha a GOLD (CD Projektes) csomagot veszed, akkor megkapod hozzá a Megapack-ot is. Lehet hogy fel kell majd tenni az 1.66A Patch-t.
Honnan tudom beszerezni a Test Drive Unlimited vagy Test Drive Unlimited Gold Editiont?
Vagy kitõl tudom megvenni?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
HONDÁSOK FIGYELEM!!!
IV. Év eleji velencei Honda találkozó
Velence fakapus parkoló
2010. március 14.
Felvitte: JohnnyVTI
Sziasztok!
Az elmult évek jól sikerült találkozóira és a kérésekre alapozva idén is szeretnénk lebonyolítani március közepén egy nagy Honda találkozót Velencén, a tóparton.
9.00-tól 9.30-ig gyülekezõ a Fakapus parkolóban , ezt követõen 9.30-tól 10-ig , mikor nyagyjából mindenki megjön fényképezés szép környezetben közvetlenül a tóparton, autónézés, beszélgetés.
Ezután kb. 13.00-kor nyugodt tempóban(40 km/H faluban, 60 azon kívül) körbekonvojozzuk a tavat (Misu006 cartárs szervezésével). Tavalyhoz hasonlóan most is felkonvojozunk a bencehegyre, ezt csak azért mert itt lehet a szerpentínen jókat kamerázni, fotózni fent a parkolóban pedig gyönyörû kilátás nyílik a tóra itt is lehet jó fotókat készíteni.
Agárd után visszamegyünk velencére, a szokásos pizzázás közbeni beszélgetéssel fejezzük be a napot. Ez olyan 4-5 óra fele lesz délután, ugyhogy aki szeretne részt venni benne mindenképp hozzon szendvicset, hogy ki tudja húzni reggel 9.00 tõl eddig. Érdemes lesz kivárni, tavaly is jó volt, a hibákból tanultunk elõre szólunk majd az étteremnek, h készüljenek fel
Tavaly tavasszal közel 180 Honda volt jelen, most is számítunk a részvételükre.
Megközelítés:
BUDAPEST FELÕL: találkozó gondolom megint lurdy lesz illetve érden lehet csatlakozni a konvojhoz, így lehet együtt lejönni.(De azt majd a pestiek megbeszélik, késõbb fel fogom vinni pontosan ha kiderül)
HA valaki EGYEDÜL JÖNNE ebbõl az irányból: 7-es úton kápolnásnyékig lejöttök, itt bal oldalt benzinkútat elhagyjátok ezt követõen 2 km mulva lesz egy híd ami alatt átmentek utána rögtön balra kell kanyarodni. miután ez megvolt átmentek azon a hídon ami alatt átmentetek, híd után ujra balra. ezen az uton kell menni, 600 m után lesz egy éles jobbkanyar, na ez után fekvõrendõrre vigyázni, átmentek rajta(én 60 mm-s csüccsel és spoilerezve át tudok menni rajta szal nem lesz gond, nem tul nagy) utána mentek az uton kb 1 kmt és nézitek a parkolókat balra, annál kell lemenni ami BETONOZOTT és egy nagy fakapu alatt kell átmenni, de valszeg már lesznek ott hondák .
Ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan írhat nekem vagy Misu-nak, szívesen segítünk.
Várunk bennetek!
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
olyan gondom van hogy most végeztem a szigetkörös versennyel
beértem a célba és ugye akkor kijött alul felül az a kis kék csík oda van irva a verseny neve meg minden de nincs sehol olyan hogy retry vagy next és az autó meg magától megy mindenfele tovább mintha vezetném csak semmit nem nyomok
segítsetek lécci!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Fitti: mész inni? Szóval két Amstel Pulse, aztán jóccakát? <#hehe>#hehe> De gonosz vagyok.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Azta több mint 3 éve van G25 😄 de durvaaaaa..Hogy telik az idõ
Honda - The Power of Dreams
Picasa TDU webalbum
jókérdés: Aki széles felbontásban játszik (pl. 1440x900 mint én, vagy akármi egyéb 16:10 / 16:9-es monitoron) annak nem tesz fekete csíkot a tetejére. A többieknek azért, mert a képeket azon a felbontáson menti, amin játszol, de a fotó mód maga, a konkrét képrõl csak széles mintát csinál, az alsó/felsõ sáv a méretaránykitöltéshez kell.
Király volt!
#Usamen
Nekem jobban tetszik fekete szélek nélkül!😊 A 26-os hszt meg légyszi töröld!
Nem tudja valaki hogy a vpk elnevezésû fileal mit csinálljak ? Van egy qrwa erõs mustangom, de a TDUPE -t nem tudom kezelni.. hogy kerülhetne a verda a játékba ?