Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah itt alóerõt h állitom át?
kösszi!!!!
Sajnos nekemse sikerült és én is igényt tartokrá ha vkinek sikerül

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hello srácok!
felraktam újra a játékot a packal együtt (eredeti mindkettõ) és valamiért az online profilom nem akar mûködni, vmi internetkapcsolatot ír ki. Az offline tökéletesen megy. Segítsetek hogy krúzolhassak veletek újra! Köszi.

Törölt felhasználó
Nálam valamiért nem engedi letölteni, nincs slot az országom számára<#rinya> Aki le tudja szedni az a scarabeuszos mintázatott a megauploadra vagy személyesen pmbe átküldené??? NAdon szép!
mi a progi neve amivel az autó teljesitményét tudom variálni???

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tegnapi gurulás...

#93234 delete.

adamfesto
Ne buzizd mert újra kell telepítened a végén...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Sout Park, TDU special edition:
"...de ki az a nicky09? Áááá Catrman, hagyd már a f.szomba, kérdezzük meg inkámb a tanító nénit hogy mi az a cs.kló!!! Biztos valami kanadai...."

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

ne haragudjatok,lehet irtátok d enem találom azta progit maivel tudom állitania kocxsi teljesitméynét!? esetleg egy linket tudnátok adni? nagyon kösszi
Dozoo a #93233 -as hsz ed 2x ment el, az egyiket töröltem, de a másik is eltûnt..
Küld el még 1x amit írtál !

#93208, #93214, #93222, #93225 - #93230 delete !

Nyugi van cica !!

laci 700
Pummis
http://www.youtube.com/watch?v=N-FcJ8VUeH8 ez nagyon jo ez kelllllllllll

Pummis

csak képet találtam róla mást nem nagyon

gurulhatnánk valamikor. holnap pl 😄

Jah, de jó lenne ha a TDU2 így lenne xD

Ha már a módoltad, akkor az eredetit is beszúrom

laci 700
Neem... megmondjuk neki hogy az 1000Ft-s játékkal csak offline lehet menni és 13000Ft ami megy online!<#rolleyes>

jo kis hang? mi a zene alatta?
laci 700
Úgy tudom van egy pár TDU Central-on.

A tescoban annyi vagy hol? <#idiota> De nem kell még egy "láma" xD nehogy megvegye xD

laci 700
Igen és a játék doboza nem lehet 2 méternél messzebb a gépednél mert nem fog mûködni. (Azért is forog a kamera mert keresi a dobozt...)
Off topikban találsz megoldást rá, de azért halkan megsúgom, hogy másik crack kell hozzá, meg van néhány fájl amit még felül kell írni

Pummis
Sziasztok
subaru impreza verdát nem lehet be modolni?

Roger6
Ezer-kibebaszott-háromszáz forint a kibebaszott-tetves játék! Vedd már meg a jó @&$ß÷#>>ðУ[!!! Értem én, hogy válság van, de 1.300 Ft, könyörgöm!!!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Mikor gurulunk együtt...ha már egyszer összeakadtunk itt a fórumon is? 😊

laci 700
Nos, elég bonyolult de elmagyarázom. Nyomd le egyszerre az Alt+F4 billentyûket. Utána vegyél magadhoz egy kis pénzt és keress egy boltot ahol meg tudod vásárolni a game-t. Ha ezzel megvagy hazakeveredsz és behelyezed a lemezt a meghajtóba. Innen sztem menni fog!
Nincs mit! Szívesen segítettem...
(Ha eredeti használj mini image-t, ha nem lásd fent)

A kocsik fizikájánk módolásáról, csak annyit, hogy az én skyline-om is elég érdekes amikor elreppen egy lambo mellett és már anyáztak is velem emiatt, én csak valós adatokat adtam meg. Rákerestem a nismo z-tune adataira 500 lóerõ 500 nm nyomaték 4 másodperces gyorsulás meg hasonlók, jó elején én is vadultam egy kicsit, kicsit nagy végsebbesség nagyobb gyorsulás meg hasonlók, de mostanra teljes egészében valóságos adatokkal közlekedek, viszont ez azzal jár, hogy a játékbeli autók nagyrészét legalábbis legyorsulom, minden esetre szerintem nagyon jó dolog ez a kis program, persze leht vele vadulni is annak is megvan a helye, a barmokkal pedig szerintem nem kell foglalkozni....
Roger6
De az LFS nálam meg 300 fps-el fut, nem kunszt belõle kihozni felvételre a 60 fps-t. És egy kérdés: mi a francnak veszed fel játék közben fraps-szal, hogy ha elég a visszajátszáskor rögzítened azt, amit akarsz (mert hát lfs-ben olyan is van ugyebár)...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Jajajajjajjjjj... Köszi szépen, ennyire nem vagyok amatõr!!! <#nyes><#nyes><#nyes> Ezen kurva nagyot röhögtem, bocs!

AlieN911
<#boxer><#violent><#banplz><#idiota><#idiota>
Csak poénnak szántam, nem szándékozom eladni...

Honda - The Power of Dreams

? Kemény vagy földönkivüli <#eljen>. Very kemény <#idiota>

AlieN911
"...DE NEM AKAROK ÉRTE 13000-ET ADNI."
/2 xD

Mennyilett vna az a félár?<#nemtudom><#wilting>

Gyere fel skypera Tomi mert tudok segiteni

A verdát a képzeletbeli TDU 2-ben lefröcskölte egy kamion az esõben =(

Hoffi
értem én!😊
csak nekem ez megoldotta a felvevési problémáim az lfs-be mert az lfs-be volt 90 fps-em(ez volt a korlát) beállítottam a fraps-ot 60 FPS-re és akkor már nem esett le 20 FPS-re a játék hanem stabil 55-60 FPS-el játszottam felvevés közben!😊
attól függetlenül értem amit mondasz😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

hamarosan én is feldobom azt az 1etlen 1 képet amit csináltam

AlieN911
Féláron odaadom az enyimet 😄

AKI TUD ELADÓ TDU-RÓL AKÁR NETEN AKÁR A SAJÁTJÁT AKARJA ELADNI KÉREM JELEZZE PM-BEN! OKOSOK KÍMÉLJENEK? ÉN IS TUDOM? HOGY AZ ATARI MÉG ÁRULJA, DE NEM AKAROK ÉRTE 13000-ET ADNI.

Ez így igaz. <#eljen>

100% ig egyetértek aki okosan használja felmászik a netre megnézi egy autó legyen pl (skyline) adatait megadja és máris hasznosabb mint ha felb**nám x lóerõre .Sõt nem is fel sok esetben lejjebb állítjuk az adatokat mert így reális az autó viselkedése és a gyorsulása.
Engem az sem érdekel ha pl a toyotám csak 250-260 at megy én így szeretem.
A drag megint más tészta.
Mi pl hazudnék ha azt mondanám hogy forgalomban nem de a ford island hosszú egyenesében szoktuk tesztelni a vasakat.
Am meg nekem mind1 én arra használom aminek van értelme.
Aki meg abban leli örömét hogy 500 km/h sebességgel haj neki egy fának áldásom rá csak ne körülöttem csinálja <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Törölt felhasználó
Miért mi értelme van egy olyan autót, amit fel lehet húzni több ezer lóig és rendkívül gyorsra a valóságban, E kategóriába berakni a játékba gyárilag... Ez a mod nagyon is jó és hasznos, csak éppen annyi a baj hogy a sok vérpistike túllõ a célon.
Az elmúlt napok képei

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

AlieN911
Lesz ma gurulás?

Nem a fraps beállítása húzza le az FPS-t 20-ra, hanem maga a felvevés terheli meg a gépet, érted? Tehát hiába írom én azt be 60-ra, a videó fps-e 60 lesz, tehát a lejátszód 60fps-el játssza vissza neked a videódat amit felvettél, de ha maga a játék 25fps-el fut miközben rögzíted a 60fps-es videódat, akkor simán csak 60fps-el fogod látni a szaggatást.

<#nemtudom> Lehet nem tetszett neki a 350Z xD

[HUN]FaTaL
És vajon mi értelme van E kategóriába tenni a Bugattit?

http://goo.gl/gd6Zi5

Hoffi
akkor tudom mi a te bajod😊
megnyitod a frapsot és valahol kell lennie olyannak hogy video capture settings és ott felvan sorolva hogy 30 fps 60 fps meg van egy olyan ahova te írhatsz be valamit namost ha neked van 40 50 fps-ed akkor beirod a számhoz hogy mondjuk 35 mert annyid mindig van és akkor nem fog lecsökkenni csak 35re az fps-ed nekem ez segített talán nekedis
remélem tudtam segíteni😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)