107666
-
#96181 Értem,nagyon helyes egyébként.Bár az még helyesebb lenne ha olcsóbb lenne a megapack. -
USAMEN POWER #96180 Ja működött... De amióta a TDUPE álltal megnövelt teljesítményű autókért kidob a szerver, azóta a Megapack se működik Cd kulcs nélkül.
1 hónapja kb, kiemelt betűkkel is említettem a server update -t, és a változásokat. -
#96179 Egyébként nincs valakinek egy eladó TDUja?Megfelel megapack nélkül is de azért jó lenne olyan.(mármint olyan aki tényleg el is adná:D) -
#96178 Euróért igen. -
#96177 12-ért megveszed?:D -
#96176 Akkor minek írtad be hogy van eladó?:D -
#96175 Drágán vettem, még régebben, szóval nemigazán válnék meg tőle olcsón :) ( ezzel arra céloztam h jobban jársz ha ebay-ről veszel újat, mer irreális árat monndanék :D) -
#96174 Kár:S A simát mennyiért adnád oda?/Merre laksz?(én kecskeméti vagyok) -
#96173 van packos is, de azt nincs szándékomba eladni.. :) -
#96172 Megapackos?Nekem is jól jönne 1,valaki aki többet rendelt amikor lehetett venni mondta hogy majd 1t továbbad nekem de nem lett belőle semmi:S -
#96171 Másolt játékkal lehet ha van cd kulcsod.(már ha az érdekel hogy meg lehet-e oldani hogy ne kelljen dvdt berakni)Megvenni pedig külföldről tudod vagy valamilyen online boltból,ahol cd kulcsot kapsz+letöltheted a játékot.(pl. steam,direct2drive) -
#96170 1.nem
2.ebay
3.van egy fölösbe nekem, mit ajánlasz érte?:DDD -
Tamas92 #96169 Másolt játékkal, még mindig nem lehet neten nyomni? :)
Ha nem, hol lehet megvenni a játékot? -
#96168 Valaki itt írta hogy neki működött mert külön nem ellenőrzi a kódokat. -
Vpter #96167 Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Játszottam már régen neten a Tdu-val,csak akkormég nem volt carpack, és azt szeretném kérdezni hogy ha a játék eredeti,de a carpack nem akkor tudok esetleg valahogy játszani vele neten?!Előre is köszönöm! -
#96166 Már nem. Jó kocsi, de van más is :) Utoljára Honda Civiccel mentem, ha már az van élőben is xD
Viszont videokari híján sajna nem tok gurulni -
Entex #96165 Megdobott a kerékvető én meg álltam a gázon és ígymaradt :D -
wandrew26 #96164 Egy kis TDU centrál, meg a TDUPE segített a projekt létrehozásában :)
A felnik asszem vmi festett F360 kerekek. Az ülteték kb 4-4 centi, épp h nem ér bele kerékjáratba. Ma is gurulok vele kicsit ha időm engedi.
Veled mi van Alien, még mindig dúl a Porsche szerelem? -
#96163 Ha #96129 kell valakinek akkor írjon! -
#96162 Én is csak néztem...megyek a gyors körömben, erre mit látok: Entex 2 kerekezik a pázsiton mint Knight Rider. Hatalmas. Akarom én is! -
#96161 Én a gamespy comrade-ot a használom, nagyon jó kis progi! -
#96160 oFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ért valaki a PIC programozáshoz?? Segítség kéne, egy kis egyszerű szart megcsinálni, de én nem vágom.. PLS PM
oNN
Szép ferka, szép kétkerék, hogy csinted?
-
#96159 De azt is.De gondoltam az egyértelmű,ez viszont nem annyira. -
Entex #96158 Látom a lényeget nem sikerült észrevenni.. -
#96157 Érdekes:O 3asba mész 10 km/h körül. -
Entex #96156 Ezt nem tudom, hogy csináltam, de érdekes :)
2 kerék -
wandrew26 #96155 Hát ma mégse volt krúz, de azért befejeztem a kcisikét, egy kis modern felni, lehelletnyi ültetés, és mindjárt odaüt ez is
-
Maxx #96154 akkor bocsi, :) mindegy úgy is lesz a 2 höz is majd egybe megcsinálom -
USAMEN POWER #96153 Inkább egyet értettem veled, talán rosszul fogalmaztam. Félre értettél. (Fölösleges már a faq.) -
Maxx #96152 nem ezt mondtam, de mostanában örülök ha aludni hazajárok annyit melózok, most volt egy szabad délelőttöm és urambocsá inkább elértem újra a champion szintet az elveszett mentésem után és nem a faq-t csináltam, vegyél már vissza wazze. Mintha nekem kötelező lenne mert önszorgalomból megcsináltam egyszer, meg fogom újra ha lesz időm, de tény hogy ha kijön a 2 semmi értelme nem lesz az 1 hez faq-nak, bár a 2 faq elfér egy oldalon, az adatok megvannak... -
Sóschips #96151 okés,köszi,a játék az eredeti:D -
USAMEN POWER #96150 Az 1.66 -os patchet rakd fel mielött játszanál. Utána már csak az eredeti CD kulcsot kell beírni, és megy is. -
Sóschips #96149 sry a lowságért de az h kell?mert megvan a profil,elkezdi tölteni egy tdu szerót aztán kírja h hiba és azt írja h töltsek le valamit:S
vagy nem így kell multizni? -
wandrew26 #96148 Hy,t dekkolok kisróka mellett :) lesz ma este vmi? -
USAMEN POWER #96147 Végülis jah, igazad van. Akk ne foglalkozz vele. -
#96146 kapcsolj readonly modba, maris megkapod a valaszod. -
Maxx #96145 már írtam hogy mi van a faqval, ha lesz időm feltenni valahova, akkor lesz. bár sztem kár erőltetni, ha kijön a 2 senki sem fog az 1 el menni. -
Sóschips #96144 Hello!
Most sikerült feltennem a gémet a gépre,és azt szeretném kérdezni h itt h lehet multizni?evvel is úgy mint pl a cod2vel xfiren keresztül? -
carloelsa #96143 -
USAMEN POWER #96142 Thx a gyors választ ! ;)