Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
felraktam újra a játékot a packal együtt (eredeti mindkettõ) és valamiért az online profilom nem akar mûködni, vmi internetkapcsolatot ír ki. Az offline tökéletesen megy. Segítsetek hogy krúzolhassak veletek újra! Köszi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

#93234 delete.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"...de ki az a nicky09? Áááá Catrman, hagyd már a f.szomba, kérdezzük meg inkámb a tanító nénit hogy mi az a cs.kló!!! Biztos valami kanadai...."
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Küld el még 1x amit írtál !
#93208, #93214, #93222, #93225 - #93230 delete !
Ha már a módoltad, akkor az eredetit is beszúrom

Off topikban találsz megoldást rá, de azért halkan megsúgom, hogy másik crack kell hozzá, meg van néhány fájl amit még felül kell írni
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nincs mit! Szívesen segítettem...
(Ha eredeti használj mini image-t, ha nem lásd fent)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak poénnak szántam, nem szándékozom eladni...
Honda - The Power of Dreams

csak nekem ez megoldotta a felvevési problémáim az lfs-be mert az lfs-be volt 90 fps-em(ez volt a korlát) beállítottam a fraps-ot 60 FPS-re és akkor már nem esett le 20 FPS-re a játék hanem stabil 55-60 FPS-el játszottam felvevés közben!😊
attól függetlenül értem amit mondasz😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Engem az sem érdekel ha pl a toyotám csak 250-260 at megy én így szeretem.
A drag megint más tészta.
Mi pl hazudnék ha azt mondanám hogy forgalomban nem de a ford island hosszú egyenesében szoktuk tesztelni a vasakat.
Am meg nekem mind1 én arra használom aminek van értelme.
Aki meg abban leli örömét hogy 500 km/h sebességgel haj neki egy fának áldásom rá csak ne körülöttem csinálja <#zavart1>#zavart1>
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
megnyitod a frapsot és valahol kell lennie olyannak hogy video capture settings és ott felvan sorolva hogy 30 fps 60 fps meg van egy olyan ahova te írhatsz be valamit namost ha neked van 40 50 fps-ed akkor beirod a számhoz hogy mondjuk 35 mert annyid mindig van és akkor nem fog lecsökkenni csak 35re az fps-ed nekem ez segített talán nekedis
remélem tudtam segíteni😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)