Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Supra hangom
http://www.youtube.com/v/6Qk3RJzYFIY&fmt=5<#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Nézz a másik oldalra Grab... Van aki a 350Z-re teszi a Bugattit pl és megcsinálja neki a PE-ben az autó adatait, de te csak a 350Z-t látod, õ meg a Bugattit :D

Roger6
Nekem amikor leesik 20-ra, akkor az elõttem lévõk "belesüllyednek" az útba, meg a hang is szaggat. Úgy meg nem tudok videót készíteni sajnos.<#szomoru1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Háth nekem is leesik 20 fps-re mikor frapsal felveszek, nem nagyon izgat, próbálom úton tartani a verdát.. :D

Roger6
De nem az a gond New! Alapból van 40-50 fps-em, csak FRAPS-nál esik vissza 20-ra. Ez a gond. De már írtam, többször is. Nekem az kell, hogy FRAPS alatt menjen stabilan 30-35 fps-el, ezért kell minden szar, ami akár 1-2 plusz fps-t is ad. Én ezért keresem a plusz fps-eket. És tudod mennyi különbség van egyébként is 30 és 60 fps között? Hiába érzékeli a szem folyamatosnak a mozgást 25-29 fps-tõl, ugyanúgy érzékeli a 60-at is, és bizony sokkal folyamatosabb a mozgás.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Tegnap leelõzött egy Nissan 350Z, amikor Fittivel nyomtuk 350-el. Én nem tudom, ebben mit élveznek az emberek. Mindegy, legközelebb egy tuning nélküli C-s krúzt fogok szervezni asszem.

Ezt a sok macerát... Amíg nekem megvan az átlag 35-37 fps -em, addig nem vacakolok. (Szal stockbauer bátyámat már nem értem..) TDU 2 -re meg egy kis pc fejlesztés lesz minimum.

valakinek meg van aza cucc amivel tuningolni lehet a verdák teljesitményét??? avgy valaki tud csinálni?
Nagyon szívesen, illetve hát én is csak találtam. Ehhez még annyit, hogy aki HDR-el játszik és bepróbálta ezt a weather.ini-t megrökönyödve tapasztalhatta (ahogy én is) hogy szart sem csinál, ugyanúgy mozognak a fák meg a drótok meg minden, de ha leleményesebb félébõl vagy (ahova én csak pár óra kurvaanyázás után jutottam el) akkor látod, hogy az FX mappában ahova ezt a cuccot be kell tolni KÉT ilyen ".ini"-fájl van, de csak egyet kaptál a TDUcentraltól. UGYANIS! A játék ezeket használja a HDR és nonHDR modhoz, illetve ez a két fájl határozza meg a kettõ közt a különbséget, ebben tárolja a "hogyan verõdik vissza a fény az autóról, stb..." adatokat is amitõl ilyen szépek lesznek a kocsin a színek. Szóval ha van türelmed fogod, megnyitod a "Weather_HDRI" fájlt is, és szépen minden egyes bejegyzésnél átirogatod 0-ra az OCEANAMPLITUDE és WINDSPEED sorok utáni számokat. Fontos! Nem csak egy van, ezek minden idõjáráshoz és napszakhoz külön vannak kötve, ráadásul mindegyik napszakhoz meg napálláshoz egyenként vagy 10 idõjárási variáció van, tehát ha van türelmed legörgeted és eljátszod ezt ugyanígy még vagy 100 blokkal. Aztán mented és,elvileg WOALA!

Nekem azonban lenne egy kérdésem, nem szeretném két órán keresztül az ini-t szerkesztgetni, aki ért hozzá kérem mondja meg nekem, hogy lehetséges-e simán csak megtartani 1 darab idõjárást, napszakot, tehát egy bejegyzést, és a többit törölni a francba, vagy ha váltás van akkor be crashel az egész?! Úgy értem mondjuk az elsõ blokkon kívül mindent törlök, aztán a WeatherDesc-ben átírom a timescale-t nullára? Látom azt is, hogy külön van szedve mapon hogy néz ez ki, meg freeride közben, valaki világosítson fel please! <#vigyor5>

Fitti83
Jah, érdekes, de örüljünk neki! <#vigyor>
Este akkor kipróbálom a Supra-t, amit Hole most csinál nekem!<#eplus2>
Nah, akkor X-Fire-en értekezünk.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Ma este lehet folytatás, de csak 10 után leszek. Milyen érdekes, hogy tegnap sem Hole, sem te nem voltál szakadt...<#vigyor3>

este lesz vmi gurulás????
Beraktam ezt a Weather ini-t.Tényleg jó <#eljen>.Danke Panna.A Fatalféle veréb-levél(papir) féle törlés meg ez az ini tényleg javit <#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fitti83
Bocs GRabowszki, de este már nem írtam be, de Fatal megelõzött! :D Szóval azokat kiveszed és elvileg kicsit több lesz az FPS-ed!
Amúgy jó olt az esti gurulás! Majd jelezz mikor lesz ismétlés!
Nah jó munkát! xD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Minden fps számít! Jövök egy sörrel neked is!

Bocs, a LINK lemaradt.

Hát szállnak ide-oda azok a szar falevelek meg madarak. De amúgy itt egy másik, ez leveszi a szelet nullára így minden tárgy ami reagál a szélre (pl. elektromos vezetékek, fák) mozdulatlanok maradnak, szintén az alább leírtak miatt van jelentõsége.

Az amodát nemértem <#mf2>.De én kivettem és baba de nemtom hogy a G25 mennyit veszle.Észrese vettem hogy eltüntek a verebek <#nevetes1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Köszi szépen a segítséget, holnap kipróbálom. Régebben volt olyan, hogy a füvet leszedte, meg rontott a házak textúráján (250-nél úgysem számít), igazából azt keresném.

Hát én reménykedem, hogy igen, amúgy nem azért foglalkozik vele a processzor mert olyan rengeteg poligont kell a madáron számolni, hanem mert ezeket a játék repteti a levegõben. Mozog ide, mozog amoda, ezeket a processzor számolja tudtommal.

Mi a gond azzal a pár pixeles madárral, és újsággal ? Nem hinném hogy a törlésük jelentõs fps növekedést okozna...

Köszi!

[HUN]FaTaL
Töröld az euro/bnk/details mappából a Birds.bnk és Papers.bnk fájlokat. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Roger6
Nem mondasz hülyeséget, ezt én is tapasztaltam már több játéknál is, szóval szerintem igaz. Viszont most full az optimálison van sajnos. Hát mindegy, akkor marad felvételre a 30 fps, végülis jó az is, csak a lassításhoz kellett volna 50-60. <#vigyor3>

adamfesto
Na! M3??? 350 altt még nem láttalak közlekedni a szigeten.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Jelentkeztem a Need For Speed World béta tesztre, remélem összejön.
Ha jól veszem ki a screenshotokból akkor Most Wanted szerû TDU lesz sok tuninggal.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Nekem - habár nem tudom hogy lehet, de az növelte meg az FPS-emet, hogy felnyomtam a felbontásomat nagyobbra.
Valószínûtlen de megtörtént.
Asszem volt már régen egyszer egy ilyenem, és azt mondták, hogy be lett lõve a videókártya legoptimálisabb beállítása.
nemtudoktöbbetmondani, kéremkapcsoljaki

Ennyi! Sok a csíra...vagyis köztük én is!? Háát nem baj ,nekünk már csak ez jutott meg az m3 a garázsba! :D Szar a csíráknak......
Hoffi
az nekem is nagyon jó lenne
mert a gamebooster 1 fps-t se növelt nekem:(

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Azt törölni kell, nem küldeni :D csak nem tudom mi a nevük... :S

adamfesto
Jaaa, nincsmit...én THX. Peace, Respect.

Grat Ádi <#eljen>.Nekem sikerült benéznem a képet habár nem vok kancsal ígyhogy celofánszemû vok mégis sikerült.Köszi hogy tegnap Ljöttél meg a többieknek is <#worship><#eljen>.

adamfesto
Akkor látjátok, mégse volt fölösleges a tõbb évnyi fejlesztés és milliárd dolláros ráfordítás? :)

adamfesto

SeanJRRussel
Ádi nagyon faszák aképek csinálj még!!! Az mv vízeséses nagypn jaó:D

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

adamfesto
Meg moddolnál olyat is, hogy le kéne tisztítani minden nap a kocsit indulás elõtt...ja...hogy a sok piperkõc garázsban tartja a kocsiját Hawaiion? <#idiota>

WalkBen
Hellotok! Hogy tudnám megcsinálni, hogy el lehessen akadni a crazy winter modban? :) Szerintem buli lenne :D

(Ha van egy perced szavaznál a 11. nevezõre? http://dirtywindows.ucoz.ru/index/banner_design_palyazat/0-34 - Köszi szépen!!!)

Hú ez a cucc nekem is jól jönne, nem tudok 30fps-nél többet kihozni a játékból, és azt akkor produkálja mikor lökhárítónézetben megyek és tök egyedül vagyok. Ha már másik nézetben nyomom vagy többen vannak, vagy ezek hatványozódva, akkor örülök ha van 20fps.

Hát ez én sehogy sem látom 3d nek. A suliba nemrég vettek egy 3d vetítõt akkora mint egy hûtõszekrény, meg a vászon is ilyen homorú. Én azon sem láttam annyira 3d-s nek a képet mint amennyit a 10 gurigás ártól el lehet várni. Szerintem az még gyerekcipõben van és csak parasztvakítás az egész.
De azért a vállalkozószellem bennem is él:D

Roger6
Nekem azt az fps növelõs cuccot kûûûdd át, ami kiveszi a szaros faleveleket, meg madarakat, hogy tudjak 50 fps-el felvenni FRAPS-ban! <#eljen><#vigyor3>

Este 10-kor a megszokott helyen, a kedvenc verdákkal, el ne felejtsd. Szétkaparom azutat-e! <#hehe><#eplus2>

Fitti83
Engem ezek a mod-olások nem hatnak meg, emrt más nem látja, csak ha fent van. De ha valaki megcsinálná nekem a Supra-t valódi teljesítményre, mint amilyen egy tuningos Supra, azt megköszönném! Azt az autót imádom és szívesen mennék vele. Régen fent volt, de vmi olyan autón, amin írtó lassú volt. Szóval vicc. Nah várom a Supra-t!

Dáh, ez így van! :D A Suzukim nem megy ám 600-at xDD (csak kivi voltam, hogy úgy milyen) full hülyeség... egy alkalomra jó volt szórakozni, de úgy , hogy FIGYELTEM a másikra... a Suzuki be van állítva már normálisan, meg minden... nissan gtr valós beállítások... :D

Nah béke <#lookaround>

Hoffi
énis használok performance editort de csak arra hogy a kis suzukimnak a teljesítményét ugyanolyanra beállítsam mint az eredeti

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

[HUN]FaTaL
Az úgy jó :)

Nekem jelen pillanatban teljesítményileg 1 autó van moddolva, mert beraktam a murci helyére a Diablot :) Nem rossz.

De azt hiszem maradok az RS4nél :)

Roger6
Sajnos ez így van. Ezért szoktam azt hogy ha 2-3-an összejövünk, már zárjuk is a layert, és kész. Teljesen jó. :)

Nem baj így legalább könnyebben lehet szûrni a csírákat a szigeten.

[HUN]FaTaL
Ez a tdupe a moddolt autókhoz nem lenne rossz, pl hogy a suzuki ne menjen 300al, jobban lehet cserélgetni a modokat. Az a baj, hogy nem kellett volna kiadni, hanem csak a moddereknek kellett volna elküldeni, hogy az újonnan megjelenõ autókat be tudják állítani. Sajnos így sok barom avval szórakozik hogy 1600al lekaszál, gratulálok nekik...

Ennyi.

Roger6
CRUIZT!!!! - Váááá! Mekkora már! Mindenhogy láttam már leírva, de ez odabasz mindegyiknek!<#hehe> - nem ám megsértõdni ezen! <#vigyor3>

MEkkora LÁma VAgy IStenem ! Te mekkora hülye vagy xD