107666
-
gyeprefos007 #106617 értem akkor nem létfontosságu talán :D kipróbáltam hát eszméletlen jó lett grat :) márcsak valami jó civic mód kéne ami nem hátsókerékhajtásu van hozzá normális hang :D de ilyen nincs centralon. az rx-7 meg már nem letölthető. de kutatok tovább :D -
#106616 Leírtam mindent a readme-ban. :) A lether az a bőr textúra, a carpet pedig a szönyegnek illetve a tetőkápitnak a textúrája. :) Lényegében tudod váltogatni hogy melyik milyen "színű" legyen. -
gyeprefos007 #106615 ó nagyon jó köszi :D de valamit nemértek az a Carpet és Leather mappa az mi? ilyent még 1 módnál sem láttam :D -
#106614 Már kész: BMW M5 E28
-
gyeprefos007 #106613 mikorra várható a bmw? a módosított hanggal engem nagyon érdekelne :D -
#106612 Amúgy gyakorlásra: HC on + driving aid: hypersport! Jah és próbálkozz kezdetnek clk55-el. :) Próbáld meg a kéziféket mellőzni, csupán gázadással kitenni a seggét. :) -
gyeprefos007 #106611 tény hogy nem egy szimulátor. de hogy nehezebb legyen bent a drift mint 1 szimulátorban :D azért erre nem számítottam :D -
#106610 Na hát ebben nem tudok segíteni mivel kormánnyal még nem próbáltam, de lehet majd később elmagyarázza valaki, hogy mit csinálsz rosszul. -
#106609 Sokat kell gyakorolni de nagyon szépeket lehet benne csúszkálni. :) RÉgebben nekem se ment de mostanában viszonylag jól eldriftelgetek. :)
Más: A bmw m5 e28-at hamarosan feltöltöm a central-ra, még kb 2-3 óra, ha vkit érdekel. A srác akit mondta csinált hozzá, hangot nagyon ütős! ;) -
gyeprefos007 #106608 hát nálam nem. ha csak kicsit kiteszi a seggét a gépsárkány akkor hiába ellenkormányzok gázadásra kipörög hameg elveszem a gázt bebutul és a másik irányba pörög ki :S -
#106607 Ügyesen, biztos kormánnyal csinálja a tag. Nekem sajnos kormányom sincs de billentyűzettel is elég szépeket csúszkáltam régebben, kis kézifék + manuális váltó és el lehet driftelgetni. -
gyeprefos007 #106606 http://www.youtube.com/watch?v=kx_ugb4hiHc
Na ezt hogyan? o.O kormánnyal játszok de nekem sehogysem sikerül :S Pedig simulatorban és arcade játékokban is jol megy a drift :S -
#106605 Jobb híján megtenné, de nekem sem tetszik annyira mint az első rész csak sajnos gépemen nem fut a játék, új gépre meg nem futja. Szóval itt bezárult a kör. -
gyeprefos007 #106604 Sokfelé a hülye TDU2-öt látom de nekem nem jön be... lehet gépemmel van a gond de van 1 idegesitö grafikai bug is benne. meg valamiért maga a játék sem jön be anyira mint az első rész. :S -
#106603 Hát reménykedtünk, hogy pár ügyes programozó gyerek majd sikeresen megoldja, hogy legalább saját magunknak tudjunk szervert csinálni de lassan 2 hónapja lekapcsolták a szervereket és semmi hír, hogy dolgoznak rajta vagy sem, szóval lassan le kell tenni róla, hogy még valaha fogjunk online tolni a játékot. Amúgy tényleg jól mutatna, azt hittem nem tudtad, hogy nincsenek már szerverek. -
gyeprefos007 #106602 semmi gond. azért köszönöm. amugy meg jól mutatott volna a polcomon tehát nem csak a szerverek miatt szerettem volna megvenni. amugy többet nem is lesznek szerverek? -
#106601 Sajnos nem találom, pedig úgy tudtam megvan valahol. Bocsi. -
#106600 Hát picit elkéstél a vétellel, mert a szerók szeptember vége óta le vannak állítva. Igen van magyar GPS, mindjárt megkeresem és feltöltöm valahová. -
gyeprefos007 #106599 Sziasztok! Végre elszántam magam hogy megveszem eredetiben a TDU-t de sehol nem találom :s valakinek valami ötlete? :( nézegettem videókat és találtam egy olyant hogy magyar GPS hang. de csak videót találtam róla. Létezik ilyen vagy átverés a dolog? :S -
#106598 Baccaki.. dejó lenne nyomatni ezt multiba.. :(
waaaaa.... -
#106597 Áhh... Eszem ágában nincsa a trédu 2-höz hozzányúlni. :D -
balazsgigi #106596 Ilyeneket a 2.-ik részhez is konvertálsz? -
#106595 Köszi! :) Hát a centralon még mindig elég aktívak az emberek a körülményekhez képest, és szeretek is kocsikat konvertálni. Amíg kedvem tartja csinálom aztán ha egyszer úgy érzem hogy ennyi elég volt akkor abba hagyom. :) -
Entex #106594 Ez is tök jó, de van még értelme csinálni ezeket a modokat? -
#106593 BMW M5 E28 béta képek:
-
becsiati #106592 Nem jó a Crack! Adjál 1 email címet, PRIVÁTBA és elküldöm neked. -
becsiati #106591 -
#106590 Nem. Vettem egy másikat, a szar meg jövőhéten megy gariba, és ha cserélik akkor azt elpasszolom valszeg. -
Entex #106589 Ilyen gyorsan garizták? -
#106588 Na egy tápcsere, egy alaplap csere és 2 windows reinstall után végre ismét megy a gépem. -
Leky #106587 A legújabb van fent. -
becsiati #106586 A vidi kártyát frissítetted már? Mert nekem az volt a probléma. Próbáld még meg, hogy a net legyen aktív. -
Leky #106585 Semmit a 1.66-os patch-en kívűl . Az alapjáték is akadt és akkor ráraktam a patch-et, de szinte semmit sem változott. -
#106584 Nem raktál be vmilyen modot? Pl patch hd, vagy vmilyen környezet mod? -
Leky #106583 Ja és régen a proci is gyengébb volt és a ram sem volt ennyi. -
Leky #106582 Mitől lehet az hogy a játék folyamatosan akad? Most raktam fel újból sok idő után régen nem volt ilyen gond. Olyan az akadás mintha a vinyó töltene közben, de nem tölt. 1.66-os patch, Dualcore E6500, 6gb ram, Ati 3850-es kártya 12.6-os driver. Szerintetek ez mitől lehet? -
#106581 Az fasza... :P Már alig várom hogy újra toljunk pár karikát. ;) -
#106580 Reméljük a legjobbakat! (OFF - rFactor készül, egy 50 autós mod-ot tesztelünk - off vége) -
#106579 Na mai szervízlátogatás megvolt. Az alaplapnak annyi, a régi tápot is megnézték természetesen az is elpusztult. :D HOlnap megy gariba azt meglátjuk hogy kicserélik e vagy mi lesz... -
becsiati #106578