107666
-
#96575 stock meletted állok -
#96574 Valaki jön gumit füstölni? -
Stockbauer33 #96573 Még1x akár? Megvettem a Hangya japánmintás polóját .Fél7után akár gurul6nánk is -
Stockbauer33 #96572 Igen ez a jó
#96571 az müködik nemb..okát senkit -
USAMEN POWER #96571 Ja azt állandóan kibaszkod majd mindenkit... -
#96570 E szerint a HSZ szerint?? -
Stockbauer33 #96569 Nem ha az általam leirtakat állitod ill írodát.Más teljesítménynöveléstől 1ből kiqr.A Hangya tegnap írta hogy a Drag nála 0,04 .Nemszarozik a Megvadult -
#96568 De a PE miatt nem dobál le a server? esetleg ban? -
Stockbauer33 #96567 Ja a Hangya nagy mágus .A TDUPE sokatsegít -
Stockbauer33 #96566 Írd mikor mennyekfel és veszek tőled 20 vasat darabját kilenc millióért.Menj velük pár kilométert hogy ne zsír új vas legyen -
#96565 mien kocsid van?
-
#96564 Te az a legenda hogy a bánatba megy ennyit???:O
Meg nem akarsz valami ótót megvenni tőlem nagy pénzekért??:D Kéne a della, nincs ház nincs kocsi. Elég:D -
Stockbauer33 #96563 Csak találgatok én is.Nemhiszem hogy ilyen cselhez fanyalodna de amikor átváltott a fekete TVR-re akkor komolyat jött utánnam.Ügyesvót a csajszi.Na meg a Hangya is azzal a ...."legendával" .Temeg belejössz a HC-ba csak gyere többet -
Entex #96562
holecsko és JohnnyVTI S4-el, enyém az S5 :) -
Entex #96561 Ha eredeti a játékod töltsd le ezt, ha nem, tök felesleges.. -
#96560 veddmegcsá -
The Best #96559 sziasztok felszeretnék lépni a netre a játékon belül és azt írja nekem hogy töltsek le valami multiplayer pacth ha így szeretnék játszani. csak akkor fog müködni mi lehet a gond? -
#96558 THX a lot -
#96557 C:\ProgramData\TDU
De rejtett mappa. -
#96556 Hova is menti win7 alatt a játék serialját a game??? -
#96555 Én voltam az egyetlen HC-s meg New amíg meg nem halt az egere -
#96554 Érdekes,nekem azt mondta múltkor h hanyagolja a hc-sokat... -
#96553 Most az én poénomat sütögeted el vagy télleg "Ő" volt az??? -
Stockbauer33 #96552 Danke én is.És 400al nem 300al .A csaj meg tudodkivót? Nem is gondoltam hogy titokba más nickel visszajön -
#96551 JA és balról jobbra: Én, a német srác(vagy csaj?), Vadulós szorgos:P, meg Stockbuci:D -
#96550 Köszi, jó volt. Bocsi hogy ennyit bénázok HC-ba, de ezt is meg kell tanulni valamikor. Meg aztán HC-ba nem is az a normális, hogy A kategos autókkal 300al repesztünk:D
-
madant #96549 thanx! -
Stockbauer33 #96548 Na ez az Hangya
Tehát amit a topikba linkeltem TDUPE 2,5-t letöltöd.Kell még egy program hogy menjen a PE.Ez ( http://mytopfiles.com/programs/file/dotNetFx35setup/180911.htm ).Mindkettőt telepitsd és ajánlott utánna egy gépújrainditás.Nagyon fontos hogy ha vmit átírsz a PE-be soha nelegyen elinditva a TDU game.Érdemes előtte egy biztonságimentés/Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/DataBase mappáról.Itt van eltárolva a fizika.Ha vmit elbasznál és ide visszamásolod a mentést akkor nemlessz gond
1. TDUeditor.exe-el megnyitod.
2.Bekeresed az átirandó autót és load car.
Az első oszlopba General Performance.Itt csak alul a Front Break Type-ál bekeresed a Carbon-ceramic-et .A Rearnél ua.Itt mást nebánts
Második oszlop Straight Line Performance.Itt van egy olyan hogy Drag.Ott írd át 0,213ra.Ezzel a szélárnyékban elérhető legnagyobb sebességet kapod.Pl az Enzo max sebessége 396 ezzel az átirással 420 lessz.Ezt az adatot bármelyik autóhoz beirhatod,mindegyiknél müködik csak amik levannak szabályozva azok max 280-290 nél ledadognak.Itt mást neírját.
Harmadik oszlop Cornering Performance.Itt csak a handlinget irdát 100-ra.Ez a legjobb irányíthatoság.
Negyedik oszlop Aesthetic Values.Itt a féktárcsa átmérőt írhatodát.Ezzel is növelve a fékhatást a kiválasztott autón.Break Dim Front 380 mm.A rear lehet ugyanennyi 380 mm.Mást neirját itt.
Ötödik oszlop Miscellaneous.Itt a Tire Type-nál a Bridgestone Potenza gumit válaszd.Ez a legjobban tapadó gumi mindközül de tesztelgesd talán van külömbség autótipusok között.Én nemvettem észre külömbséget.Mást neirját itt.
Ennyi.Mentéshez katt Save Car-Copi Data-Paste Data és jobbra lent Save All Changes -
#96547 Pontosítok már az egyik kecónál vagyunk Stockal! -
#96546 Én a ringen driftelgetek egy viperral:) -
#96545 majd tolhatunk egyet -
#96544 Sztem kajálok egyet, összerakom a kormányt és felnézek én is, bár hónapok óta nem volt időm felmenni a szigetre és hc-zni akarok, szal valszeg korcsolyázás lesz valami hátsókerekes autóval. -
USAMEN POWER #96543 1. HA warez megapackod van, és nincs hozzá eredeti kulcsod, akkor ne vegyél megapackos autót !
2. Nem lehet letöltött mentést berakni, kezdj új játékot !
3. Senkinek sincs olyan mentése (nickje) ami nem kell neki !
4. Próbálj már legalább egy, megfogalmazott, normális hozzászólást írni, és ne tízmillió hozzászólásban írd le azt, ami egy hozzászólásban is elfér !
5. A trágár kifejezéseket ne itt !
(#96534 - 40 delete !) -
#96542 valakigurulni jön aki igen fent megtalál -
Stockbauer33 #96541 Éjfélután feljövünk de sztem te akkor tentikézelmár.Sokat szarakodik a szerver mostanába.Pár napja mentem New-al egy fél szigetkört és teljesen kihaltvolt civilektől a sziget.Már idegeskedtem hogy hol a f..szba lehetnek.Tegnap meg tripla annyivolt mind normál esetekbe és még extra vmi vírus is megtámadta az agyukat mert büntették a brigádunkat.Igaz a hangya is meg a bbb is kibaszkodott.Lehet hogy ők is beépült civilek? -
#96533 Valaki 10 perc mulva jön gurulgatni? Driftelni? -
Sóschips #96532 Borzer-al gurultunk egykicsit,meghát Vanquish is velünk volt az elején:D
Pár kép
További jó gurit;)Jóéjt!Hello -
#96531 majd megyek fel 20-25perc mulva -
BalanceArt #96530 Fent vagytok most néhányan? A listám egyszerűen senkit nem mutat. Nem tudom mi történt. -
#96529 nem tudna vki segiteni hogy milyen progival lehetne sok pénzt berakni ugty hogy ne banoljanak és az hogyan működik?