107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bbb007
    stock meletted állok
  • bbb007
    Valaki jön gumit füstölni?
  • Stockbauer33 #96573
    Még1x akár? Megvettem a Hangya japánmintás polóját .Fél7után akár gurul6nánk is
  • Stockbauer33 #96572
    Igen ez a jó

#96571 az müködik nemb..okát senkit
  • USAMEN POWER
    Ja azt állandóan kibaszkod majd mindenkit...
    E szerint a HSZ szerint??
  • Stockbauer33 #96569
    Nem ha az általam leirtakat állitod ill írodát.Más teljesítménynöveléstől 1ből kiqr.A Hangya tegnap írta hogy a Drag nála 0,04 .Nemszarozik a Megvadult
    De a PE miatt nem dobál le a server? esetleg ban?
  • Stockbauer33 #96567
    Ja a Hangya nagy mágus .A TDUPE sokatsegít
  • Stockbauer33 #96566
    Írd mikor mennyekfel és veszek tőled 20 vasat darabját kilenc millióért.Menj velük pár kilométert hogy ne zsír új vas legyen
  • Martinez01
    mien kocsid van?
    Te az a legenda hogy a bánatba megy ennyit???:O
    Meg nem akarsz valami ótót megvenni tőlem nagy pénzekért??:D Kéne a della, nincs ház nincs kocsi. Elég:D
  • Stockbauer33 #96563
    Csak találgatok én is.Nemhiszem hogy ilyen cselhez fanyalodna de amikor átváltott a fekete TVR-re akkor komolyat jött utánnam.Ügyesvót a csajszi.Na meg a Hangya is azzal a ...."legendával" .Temeg belejössz a HC-ba csak gyere többet
  • Entex

holecsko és JohnnyVTI S4-el, enyém az S5 :)
  • Entex
    Ha eredeti a játékod töltsd le ezt, ha nem, tök felesleges..
  • somdav95
    veddmegcsá
  • The Best
    sziasztok felszeretnék lépni a netre a játékon belül és azt írja nekem hogy töltsek le valami multiplayer pacth ha így szeretnék játszani. csak akkor fog müködni mi lehet a gond?
  • SeanJRRussel
    THX a lot
  • Fehercsoki
    C:\ProgramData\TDU
    De rejtett mappa.
  • SeanJRRussel
    Hova is menti win7 alatt a játék serialját a game???
    Én voltam az egyetlen HC-s meg New amíg meg nem halt az egere
  • SeanJRRussel
    Érdekes,nekem azt mondta múltkor h hanyagolja a hc-sokat...
    Most az én poénomat sütögeted el vagy télleg "Ő" volt az???
  • Stockbauer33 #96552
    Danke én is.És 400al nem 300al .A csaj meg tudodkivót? Nem is gondoltam hogy titokba más nickel visszajön
    JA és balról jobbra: Én, a német srác(vagy csaj?), Vadulós szorgos:P, meg Stockbuci:D
    Köszi, jó volt. Bocsi hogy ennyit bénázok HC-ba, de ezt is meg kell tanulni valamikor. Meg aztán HC-ba nem is az a normális, hogy A kategos autókkal 300al repesztünk:D

• madant
    thanx!
  • Stockbauer33 #96548
    Na ez az Hangya

Tehát amit a topikba linkeltem TDUPE 2,5-t letöltöd.Kell még egy program hogy menjen a PE.Ez ( http://mytopfiles.com/programs/file/dotNetFx35setup/180911.htm ).Mindkettőt telepitsd és ajánlott utánna egy gépújrainditás.Nagyon fontos hogy ha vmit átírsz a PE-be soha nelegyen elinditva a TDU game.Érdemes előtte egy biztonságimentés/Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/DataBase mappáról.Itt van eltárolva a fizika.Ha vmit elbasznál és ide visszamásolod a mentést akkor nemlessz gond

1. TDUeditor.exe-el megnyitod.

2.Bekeresed az átirandó autót és load car.

Az első oszlopba General Performance.Itt csak alul a Front Break Type-ál bekeresed a Carbon-ceramic-et .A Rearnél ua.Itt mást nebánts

Második oszlop Straight Line Performance.Itt van egy olyan hogy Drag.Ott írd át 0,213ra.Ezzel a szélárnyékban elérhető legnagyobb sebességet kapod.Pl az Enzo max sebessége 396 ezzel az átirással 420 lessz.Ezt az adatot bármelyik autóhoz beirhatod,mindegyiknél müködik csak amik levannak szabályozva azok max 280-290 nél ledadognak.Itt mást neírját.

Harmadik oszlop Cornering Performance.Itt csak a handlinget irdát 100-ra.Ez a legjobb irányíthatoság.

Negyedik oszlop Aesthetic Values.Itt a féktárcsa átmérőt írhatodát.Ezzel is növelve a fékhatást a kiválasztott autón.Break Dim Front 380 mm.A rear lehet ugyanennyi 380 mm.Mást neirját itt.

Ötödik oszlop Miscellaneous.Itt a Tire Type-nál a Bridgestone Potenza gumit válaszd.Ez a legjobban tapadó gumi mindközül de tesztelgesd talán van külömbség autótipusok között.Én nemvettem észre külömbséget.Mást neirját itt.

Ennyi.Mentéshez katt Save Car-Copi Data-Paste Data és jobbra lent Save All Changes
    Pontosítok már az egyik kecónál vagyunk Stockal!
    Én a ringen driftelgetek egy viperral:)
  • bbb007
    majd tolhatunk egyet
    Sztem kajálok egyet, összerakom a kormányt és felnézek én is, bár hónapok óta nem volt időm felmenni a szigetre és hc-zni akarok, szal valszeg korcsolyázás lesz valami hátsókerekes autóval.
  • USAMEN POWER
    1. HA warez megapackod van, és nincs hozzá eredeti kulcsod, akkor ne vegyél megapackos autót !
    2. Nem lehet letöltött mentést berakni, kezdj új játékot !
    3. Senkinek sincs olyan mentése (nickje) ami nem kell neki !
    4. Próbálj már legalább egy, megfogalmazott, normális hozzászólást írni, és ne tízmillió hozzászólásban írd le azt, ami egy hozzászólásban is elfér !
    5. A trágár kifejezéseket ne itt !

(#96534 - 40 delete !)
  • bbb007
    valakigurulni jön aki igen fent megtalál
  • Stockbauer33 #96541
    Éjfélután feljövünk de sztem te akkor tentikézelmár.Sokat szarakodik a szerver mostanába.Pár napja mentem New-al egy fél szigetkört és teljesen kihaltvolt civilektől a sziget.Már idegeskedtem hogy hol a f..szba lehetnek.Tegnap meg tripla annyivolt mind normál esetekbe és még extra vmi vírus is megtámadta az agyukat mert büntették a brigádunkat.Igaz a hangya is meg a bbb is kibaszkodott.Lehet hogy ők is beépült civilek?
  • bbb007
    Valaki 10 perc mulva jön gurulgatni? Driftelni?
  • Sóschips
    Borzer-al gurultunk egykicsit,meghát Vanquish is velünk volt az elején:D
    Pár kép

További jó gurit;)Jóéjt!Hello
  • bbb007
    majd megyek fel 20-25perc mulva
  • BalanceArt
    Fent vagytok most néhányan? A listám egyszerűen senkit nem mutat. Nem tudom mi történt.
  • HEMAXXI
    nem tudna vki segiteni hogy milyen progival lehetne sok pénzt berakni ugty hogy ne banoljanak és az hogyan működik?