Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a megagames már nem használható :P
Majd lecsekkolom.
És akkor azt mondjátok, hogy a "DLC" már ingyenes? Mert az Atari honlapján még mindig 20$
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De leszarom meguntam a játékot.<#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
UI: itt egy kép a Kókuszról

Köszi Peti Bácsi faszányosat gördülltünk

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Mer felraktam... és rakhattam újra az egész játékot mer nem lehetett elindítani.
I met God. She's black
Nehéz berakni a gépet a játékba?
I met God. She's black
I met God. She's black
Nem tudja valaki, hogyan kéne befeketíteni a kipufogó belsejét? Mert így ratyi =(
Szép képek, majd én is tolok fel. (Van egy kis elmaradásom is az utóbbi 3-4 napról.)
#93747: <#wink>#wink>
A HC - hez pedig kitartás menni fog az és mint mondtam utánna csak HC be leszel <#gonosz1>#gonosz1>
No de a képek

A tropical módot még nem adta ki az opelos, jelenleg még csak neki elérhetõ. :(
#93732: Topik érdekében. <#eljen>#eljen>
#93736, 38: Javítottam, delete.
Régebben láttam, és most sajnos nem találom, még TDU Centralon sem. Egy olyan módról lenne szó, ami egy kicsit szebbé teszi a Kawasaki Ninja ZX12-R mûszerfalát. Valaki nem tudja, hogy hol lelhetem meg???
Régi-új vagyok a témában. Anno még az elején megvettem a game digitális verzióját, amit az interneten kellene aktiválni. Az a baj, hogy a sokadik aktivációs kódomat is elhasználtam, és a régi ember, akitõl kértem újat, nem tud adni (valamiért nem válaszol, névszerint Matlab, vagy valami ilyesmi :)). Az a kérdésem, hogy kitõl lehet most igényelni új kódot?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv.:
Zoli
UI.: Régi gyûjteményem, de ez már úgysem elérhetõ. Minden szériaszámnál új career :(
ACER Aspire 5738ZG
+ 2 kedvenc kép:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De nekem mind1 jóéjt
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
(Mellesleg lassan nyithatnátok egy külön topikot egymást b***ogatni mert mocskosul rontja a forum hangulatát) <#ejnye1>#ejnye1><#zavart1>#zavart1>
New neked meg lekéne már állnod nem beleugatni olyanba amihez semmi közöd nincsen...Linkelt két autót és akkor mi van???Nem neked szóült hanem nekem meg még 1-2 embernek.Nem mindenki amerika meg Musclecar buzi,demokrácia van hagy ossza meg mindenki amit akar nem rögtön kötekedni kell meg szívózni...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Legalább akkora mint ami a #93701 és a #93706 között van. Félrevezetésnek jó volt, linkelgetni meg fölösleges, úgy is csak nyáladzik rá mindenki..
Amúgy meg nagyon agresszív kislány vagy mostanság, #93709 bölcs döntés !
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.