Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Akkor megnézem. Mindig is utáltam azt az oldalt :S.
De a megagames már nem használható :P
Majd lecsekkolom.

És akkor azt mondjátok, hogy a "DLC" már ingyenes? Mert az Atari honlapján még mindig 20$

ACER Aspire 5738ZG

De van! A gamecopyworld.com oldalán.

vki
Nincs ehhez valami Mini-Image? Mert Digital Download verzióhoz nem járt lemez, viszont a játék elfogadja a széria számomat XD.

ACER Aspire 5738ZG

adamfesto
+2kedvenc...nagyon széép!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

LeWyTy
Nem szóltam<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Jajj te... és hol van benne az én problémámra válasz? hm?
De leszarom meguntam a játékot.<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Jájj te! Mire való a F.A.Q???

UI: itt egy kép a Kókuszról

A 2010 es csoda már a ford szalonban

Köszi Peti Bácsi faszányosat gördülltünk

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

LeWyTy
Ezt? hogy tudom betenni?
Mer felraktam... és rakhattam újra az egész játékot mer nem lehetett elindítani.

szabii98
És vannak olyan helyek ahonnan spoilereket, cuccokat lehet leszedni a tuninghoz?:D

I met God. She's black

szabii98
Õkáj:D

I met God. She's black

Nám náhíz =)

szabii98
Am jól néz ki csak kár hogy nem tok segíteni:/
Nehéz berakni a gépet a játékba?

I met God. She's black

<#nyes>

szabii98
szval erre kell a zmod segítség:D

I met God. She's black

szabii98
Asszem ha nekem is meglesz akkor mehetünk majd kicsit a tengerparton:D

I met God. She's black

Én is! <#vigyor>

Nem tudja valaki, hogyan kéne befeketíteni a kipufogó belsejét? Mert így ratyi =(

holecsko10
Köszi a tegnapi gurulást zsolesz.

A mai napot köszi dozoo.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Biztos vagyok benne hogy még összefutunk ! :)
Szép képek, majd én is tolok fel. (Van egy kis elmaradásom is az utóbbi 3-4 napról.)

#93747: <#wink>

szabii98
okéj:D

I met God. She's black

Fasza volt new rem még összefutunk
A HC - hez pedig kitartás menni fog az és mint mondtam utánna csak HC be leszel <#gonosz1>
No de a képek

Googlebe keress rá, biztos fogsz találni egyet amit leszedhetsz. :)

szabii98
húúh akkor ha megveszem tudsz adni linket?:)

I met God. She's black

Az alap játékot igen, a megapackot meg elég ha letöltöd valahonnan mert már ingyenes. (az az nem kér már serial kódot)

szabii98
Akkor meg kell venni a megapackot meg a sima gamet is?
Mint pl.
ezt meg
ezt is meg kell venni?

I met God. She's black

Én úgy tudom hogy már nem lehet kapni, de remélem hogy nem mondtam hülyeséget...

El vagyok tájolva, elõbb a winter módot linkeltem... <#csodalk>
A tropical módot még nem adta ki az opelos, jelenleg még csak neki elérhetõ. :(

#93732: Topik érdekében. <#eljen>
#93736, 38: Javítottam, delete.

Helló mindenkinek!!!
Régebben láttam, és most sajnos nem találom, még TDU Centralon sem. Egy olyan módról lenne szó, ami egy kicsit szebbé teszi a Kawasaki Ninja ZX12-R mûszerfalát. Valaki nem tudja, hogy hol lelhetem meg???

vki
Szerintem nem szarozok. Veszek egy GOLD-ot ha lesz pénzem :P.

ACER Aspire 5738ZG

Fehercsoki
Ezt a modot honnan lehet letölteni?(googlen nem találtam meg)

vki
Sziasztok!

Régi-új vagyok a témában. Anno még az elején megvettem a game digitális verzióját, amit az interneten kellene aktiválni. Az a baj, hogy a sokadik aktivációs kódomat is elhasználtam, és a régi ember, akitõl kértem újat, nem tud adni (valamiért nem válaszol, névszerint Matlab, vagy valami ilyesmi :)). Az a kérdésem, hogy kitõl lehet most igényelni új kódot?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv.:
Zoli

UI.: Régi gyûjteményem, de ez már úgysem elérhetõ. Minden szériaszámnál új career :(

ACER Aspire 5738ZG

Reggeli videózgatásnak:
http://www.youtube.com/v/pz8YRDlGKHk
+ 2 kedvenc kép:

Roger6
Jól van, a te döntésed. Akkor off vége, ennyi. Én be fogom tartani.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Na ez az.

Ez konkrétan nem neked szólt mert NEM CSAK RAJTAD MÚLIK!!!!! <#ejnye1>
De nekem mind1 jóéjt

Ja meg offolni... ott az off topik, az utóbbi 2-3 nap tartalma igazán elférhetett volna ott. Nem is tudom miért van feltûntetve a bannerben. De teszek róla hogy ezentúl használva legyen ! #93721-26 delete.

Versace21
Valakinek van eladó G25 kormánya?<#banplz>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Üdv mindenkinek egy pár papír a mai napról <#gonosz1> <#zavart1>

(Mellesleg lassan nyithatnátok egy külön topikot egymást b***ogatni mert mocskosul rontja a forum hangulatát) <#ejnye1><#zavart1>

Mellesleg itt a vége a többnapos offnak !! Grabo most ellentmondok neked, sajnálom, de minden olyan hsz, ami nem a tdu -ról szól megy a levesbe. Aki spontán autókról akar dumálni, az ne itt tegye. Annak is meg van a saját fóruma. És hogy miért döntöttem így ? Megnéztem, hogy mi volt itt pár éve. Reklamáció privátba jöjjön !

Korrekt válasz ! <#eljen>

SeanJRRussel
Mi van már itt megint????A faszé kell mindig agyalni meg játszani a fazsa gyereket???????Hihetetlen h nem telik úgy el nap h ne legyen itt vaalami balfaszkodás....
New neked meg lekéne már állnod nem beleugatni olyanba amihez semmi közöd nincsen...Linkelt két autót és akkor mi van???Nem neked szóült hanem nekem meg még 1-2 embernek.Nem mindenki amerika meg Musclecar buzi,demokrácia van hagy ossza meg mindenki amit akar nem rögtön kötekedni kell meg szívózni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Engem is mindig kioktat... (full hülyeséggel)

Oké szvsz.

Mielõtt okosítasz, van különbség "azt hittem, hogy..." és "szerintem..." között.

Jahogy a két professzor.. Itt a helyetek !

Látom faszán észrevetted az ellentétet a két hsz -em között.
Legalább akkora mint ami a #93701 és a #93706 között van. Félrevezetésnek jó volt, linkelgetni meg fölösleges, úgy is csak nyáladzik rá mindenki..

Amúgy meg nagyon agresszív kislány vagy mostanság, #93709 bölcs döntés !

<#banplz>

Na errõl beszéltem tegnap Tomikám.Megteis <#nevetes2><#taps>.Milyen fúrcsa az élet hogy ma megis nyílvánúl <#help><#wilting><#zavart2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mielõtt felhúznád magad és meginvitálnál egy szigerkÕrre eldönteni ki a faszagyerek, részemrõl vége az offolásnak.

Hogy idézzek az egyik közkedvelt TV-mûsorból "besz.optad a saját f.szod kiskomám" a #93704-as hozzászólásodat így kezdted: "Most nem mindegy?" - de persze mindenki látja, hogy a lényeg, hogy beleköss a betonba is. Erre most azt mondod nekem a #93707-es megnyilvánulásodban, hogy "Szerintem qrwára nem mindegy." - Kissé skizofrén dolognak érzem, ezt a cáfoljuk meg saját magunkat játékot.