107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Felrakod de nem írsz be serialt...akkor látod a packos verdákat de nem használhatod. Ha beülsz egybe akkor kidob a szerver és elég nehezen tudod visszahozni a játékot.
  • somdav95
    Felrakhatod a carpack-ot, működni viszont nemfog ( elvileg, volt egy korszak amikor ment néhány embernek, most nemtudom mivan.. ), de legalább a carpack-os autókat látod.
  • Leo 1991
    1 kérdés mivel nincs F.A.Q.
    ha valakinek eredeti a játéka és warez a carpack-ja akkor fel lehet telepíteni és működni is fog a játékban
  • Misi08
    Nekem logitech formula force ex-em van:) 2,5 éve teszi dolgát és hibátlanul:) most is hibátlan és előtte sem volt semmi:) igazából ami idegesít hogy kicsit nyöszörgős a motorja de egyébként nagyon tuti és strapabíró:) amugy én vettem vagy 14e-ért. anno:)
  • bbb007
    nem tom ez ugyan olyan azon valamivel nagyobb a kormány,sok gomb kb ennyi masszivabb anyag de 17-20k körül van
  • HEMAXXI
    amugy aki szeretne kocsikázni egyet szabályosan az 20:20 kor jöjönn a vw szalonhoz
  • HEMAXXI
    na majd most jönn a ballagásom most veszek vmi jó kormányt én is:D
  • CamelX
    9000? az azért komoly. Vajon megéri a DFGT az árkülönbséget?
  • bbb007
    Nekem speciel DFP-m van nagyon meg vagyok elégedve megértea potom 9ezret :D 900 fok csodálatos igaza motor kicsit nyekergős :D de tökéletes jó a fogása szép lehet az ivet adni vele a kuplung néha hiányzik :)(PL:lfs-nél) de minden f*sza vele ajánlom a báttyát is a DFGT-t egy fokkal jobban kivan dolgozva a mechanika :)
  • Toyo
    Hali, nekem még az ex elődje van wingman , néha elkariblálódik, de egyébként semmi baja. Jó cucc :-)
  • somdav95
    ígyvan, erre való :) ami tönkremehet, az tönkre is fog egyszer menni..
  • carloelsa
    Épp erre való a FFB :)
  • Fehercsoki
    :S Egyébként FFB motoroknak nem tesz rosszat ha amikor megállítja/forgatja a kormányt akkor én akkor is másmerre fordítom?Pl. nagy sebességgel kanyarodok de alig engedi a kormányt forgatni,de én akkor is fordítom?
  • somdav95
    Kiment a force feedback(vagyhogyazistenbe hívják), utána már nem érzékelt semmit, forgathattam akármerre.. ( persze váltó + pedál működött, azt elpasszoltam olcsón, és gyorsan kaptam az alkalmon és vettem egy új g25-t...)
  • Fehercsoki
    Mi volt a baja?
  • somdav95
    force ex még össze volt rakva.. nekem megadta pont a gari lejárta után az előző g25-m magát.. ( 2 év 2 hónapot bírt talán.. )
  • CamelX
    Nekem Formula Force Ex-em van és tudom mennyire elterjedt volt, kíváncsi vagyok még mindig népszerű -e. Azért komoly mennyire bírja az idő fogaskerekét és a nyúzódást, enyémnek sincs semmi baja :)

Kuplung az meg elég komoly lehet ebben a játékban, de ha jól tudom akkor a valóságban a modern GT versenyautókban sincs kuplung, leginkább szekvenciális váltós. Az a baj kevés az igazi mezei autók hangulatát visszaadó játék, TDU talán az egyetlen :S
  • Falkon
    Amióta megvan a kuplung is, imádok a tdu-ban szabályosan menni!
  • Roger6
    Mondjuk egy kuplung tényleg óriási élvezet-faktort jelenthet, de én a szekvenciális váltó azért odabasz DFGT-n. :)
    A G25- kormányát én is lecserélném, de nincs most pénzem bőrözöt sportkormányra:D
  • Falkon
    Nekem kuplungos.... bibibi :DD. Sőt, még h-váltós is!
  • Roger6
    Hát aki nem akar komolyabban szim-ezni, és olcsón akarja megúszni, egyértelműen Logitech Formula Force EX a megfelelő választás. Aztán ha esetleg többet áldoz rá, és érdeklik a komolyabban a szimulátorok, akkor jöhet a Logitech Driving Force GT, vagy a G25. Bár a G25 már a 40.000 Ft-os kategória, hiába kifutó termék. G27 pedig tényleg nem éri meg szerintem sem (persze egy tulaj nyilván mást mondana). De aranyközépút a DFGT egyébként. 900 fok, fasza pedálok (bár féket én jobban bekeményítettem házilag), persze kuplung nélkül, remek kormányfogás, FFB fantasztikus számomra - minden infót átad az útról -, és végre a mérete is kezd hasonlítani egy normál kormányra, nagyobb mint a G25. Nekem egyértelműen a DFGT a szerelmem jelenleg kormányok terén.
  • somdav95
    szerintem nagyjábol ( a régiek ) tudjuk h kinek-mi van.. g27-t nem éri meg venni, ez egyértelmü... Most kell még elkapni a kifutó g25-t,vagy dfgt..
  • CamelX
    Támadt 1 röpke spontán gondolatom kíváncsiságból. Volt már olyan szavazás a topicban hogy ki milyen kontrollerrel (kormánnyal) használja a játékot? Többször is eszembe jutott már, de nem tudtam hol kéne megvalósítani, ugyanakkor itt van a legnormálisabb árkád/fél-szimulátor közösség, na meg G27 kiadása óta kíváncsi lennék hogy milyen kormányok vannak terítéken a nem-vérszim játékosoknál. Indítványozom szóval 1 szavazó endzsííín beillesztését a topic bannerja alá!
  • USAMEN POWER
    Remélem már tudod, hogy a külföldi cruiseokban is + van az a jó hangulat, ami kell. :)
    Nameg akad köztük nem 1, nem 2, aki ért a kormánytekeréshez. :)
    A jó viszont az ha felmész a mapra, akkor nem üres ! zsc66 -ot, Trainfield -et, Tribal -t, felkellett volna vegyed b. listába ! Ha laza, szigetfelfedezős cruiseokról van szó, ők benne vannak, és jó társaságot alkotnak. Késöbb majd jöhet a palmer, vagy az umodmohs népes társasága. :))

Képeket már nemnagyon csinálok, de thx a gurulást.
  • bbb007
    szigetre jössz még?
  • Stockbauer33 #96589
    Ment a privát
  • bbb007
    :D kiprobáltam mit tudok :D amugy meg driftelni indultam csak hozzátok keveredtem :D
  • Stockbauer33 #96587
    Hát én is ezt mondogatom csak nemfogadjákmeg a bénák Csak erőltessék a 2be az tuti hogy bénamentesre vágom a barátlistám
  • USAMEN POWER
    Én amondó vagyok, hogy ami nem megy, azt ne erőltessük.

#96583: Itt van még egy.
  • Stockbauer33 #96585
    Tud ő ha akar.Ma pl nagyon durvát csapattunk.Sajnos a végén kifagytam.Viszont az új fiú 1 Saleenel HC-be jött velem meg Seanal és kapott a Merci DTM-emtől 5 km-ert.Na még 1x a CLK DTM-től a Saleen 5 km-ert.A Hangya olyan amilyen de legalább(hálisten)nem HC-ik és terel 400al
  • USAMEN POWER
    Félreértesz ... én a hangyára értettem...

#96583: Ha esetleg találnál 100 % -os offline mentést, ennek a segítségével talán tudod alkalmazni online.

Azt hogy működik -e, foggalmam sincs, nem próbáltam.
  • HEMAXXI
    cs szerintetek mit csináljak valahogy tönkre ment a mentésem és nem volt biztonsági mentés és nem nagyon szeretném mégegyszer végig vinni nem lenne vmi más megoldás???
  • somdav95
    tudom, csak azért közöltem már, ha így beugrott :D
  • bbb007
    :D játékba értem :D
  • somdav95
    ( pócson rally volt a hétvégén :) )
  • bbb007
    valaki jön driftelni reptérre(máriapócs,tököl) :)?
  • Stockbauer33 #96578
    Kifagytam Hangya.Sry.Épp írniakartam hogy megint milyen ök a civilek és ki..ott.Éjfélután feljövök majd
    Most jöttem meg a "plázából". Most úgy éreztem magam mint egy luxus kurva:D Ami kellett azt megvettem
  • Stockbauer33 #96576
    Sean nagyon komolyvolt a 383nál 1kerekezésed .Danke hogy felnéztél.