Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Megígértem már egyszer, hogy csinálok egy Fiat Punto SX60 1.2 0-100ig videót, de ehhez az kéne, hogy legyen valamivel melegebb, az útról söpörjék fel a sót, mert nem lehet normálisan elindulni, meg kéne valami felvevõalkalmatosság ami sötétben is mûködik. <#vigyor4>#vigyor4>
Amúgy nem vagyok Putó párti, se fan, v ilyesmi, de jó vezetni ezt a fostalicskát is 😊
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Én úgy tudom, nincs X-BOX emulátor PC-re, de persze ez nem jelent semmit.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Toyota: hát amit kifizetnek érte az emberek, azt meg is kapják, megbizható, biztonságos, de fáj benne a hátam, és himbálódzik a szélben a magassága miatt. Hyace: hát inkább nem mondok semmit 😄 Volvo:Na ez nagyon jó autó, iszonyúan jó érzés ahogy fekszi az utat. mintha ágyban feküdnél. a többi ugyan az mint a toyota corolla, csak nem himbálódzik. És végül Civic Typer: ez számomra történelem ez az autó, Õrült, nem normális, bitang dög. ha nem vagy észnél (meghalsz. Persze ez minden autóra vall). Ez az autó 200 lovas, és csak azt mondja minden váltás elött 5200Rpm alatt, hogy MÉG MÉG nyomjad tovább, 5300-nál megszólal a dobszó, és jönnek a fúvósok. Ez a motor számomra zenél, ezt fel nem birom fogni hogy ez az autó milyen jó érzést ad az embernek mikor lepadlózza. Középen a mûszerfalban a váltó, eszméletlen jó váltani vele, kéznél van. Amikor eléri a 8300-at, na az a mámor. Nekem ez az autó iránti szerelem. Nem az hogy oly 10 millás autóm van, vagy hogy van egy menõ autóm ami szarrá van tuningolva, legyen az kivül, belül, és akkor ha meglátok valakit ismerõst az utcán akkor dzu... padló ami kifér a csövön. Nekem csupán ennyi. nem kell azt 260-ig kihúzatni, úgy is csattansz, ha meg nem akkor meg mosolyoghatsz a fényképezõgépbe. (TRAFI) 1-2-3 padló vissza a gázról a lábad és hallgatózol. NA EZ AZ AUTÓ IRÁNTI SZERELEM.
ÉS akkor itt 1-2 videó, hogy tudjátok mirõl beszélek!
Gyorsulás
GyorsaságGyorsaság és zene!!!!!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
---------------------------------
Step1: Download .rar.
Step2: Decompress on your pc.
Step3: Double click on "1 PREPARE" folder.
Step4: Then double click on "Rims black.bat" or "Rims white.bat", a new window open, press "Enter" to quit.
Step 5 : Choose your version of exhaust by clicking on ONE of the three files available.
Tehát:
-------
1. -Letöltöd
2. -Kicsomagolod
3. -Megnyitod a PREPARE mappát
4. -Dupla katt a Rims black.bat-ra, vagy a Rims white.bat-ra, attól függõen, hogy fekete avagy fehér felnit szeretnél.(black=fekete / white=fehér) Aztán megnyílik egy új ablak, ott ENTER-t nyomsz.
5. -Kiválasztod a neked tetszõ kipufogót a 3 közül, hogy melyik fájlhoz melyik kipufogó tartozik ez TDUcentral-on prezentálva van képekkel. Dupla katt azon amelyik szimpi, új ablak feljön, ENTERT nyomsz.
6. -Visszamész az INSTALL mappába, dupla katt a GSXR1000_K9.exe fájlon, feltelepíted.
7. -Ha ez megvan, a LOGOS mappában a LOGO.exe fájllal ugyanezt.
8. -Kész, élvezd.
Valaki használja a TDU-ban a GSX-R 1000 K9-est??? Ha igen, az tudna nekem segíteni, hogy hogyan kell telepíteni, mert engem folyton kidob a játék. A segítséget elõre is köszi. 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Grabowszki: Nem vagyok én befásult. Igaz elvetemült szinten imádom a japán kocsikat, azokból is fõleg a Nissanokat. DE le kell szögeznem hogy szinte minden sportkocsiért oda vagyok gyártmánytól független, amelyik 250 ló felett van hátsó vagy összkerekes, azt csak szeretni lehet! Na jó azért a francia autókat egytõl eggyig utálom, meg a fiatokat és egy kicsit az alfákat<#zavart1>#zavart1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
I met God. She's black
Mer az eredeti oldalról csak úgy lehet ha meg veszem.?!
Vagy anélkül is?
(
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gondolom qvára nem hiányoztam<#vigyor1>#vigyor1>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hol érdemesebb megvenni, külföldön vagy itthon?És meiket, a Goldot vagy a simát?Olvastam a F.A.Q.ban hogy a goldal gondok vannak.Felmentem az 576 oldalára és nem találtam egyiket se(lehet h csak én vagyok a vak).A CD galaxison se.És még 1, rendelve érdemes, vagy vegyem meg személyesen?
Elõre is köszi a válaszokat😊(Topic go to favourites😛)
I met God. She's black
Honda - The Power of Dreams