107666
-
#96655 Kormány még hangosabb...
Kontroller nagyon faxa szerintem, még talán gyorsabb mint a bill.
Logitechből néha akciózzák azt a marokventillátorost kb.5e-ért.
-
USAMEN POWER #96654 Amióta a tdupe álltal megnövelt teljesítményü autókért kick jár, azóta a pack se ingyenes. -
#96653 Nem nem az, csak 1 hónapig volt valamiért jó:) -
#96652 Kinek nincs eredeti CD kulcsa?
Ígértem pár embernek, de nem tudom, hogy ki szerzett azóta eredeti TDU-t.
Van egy, 2000-ért elküldöm + a postaköltség.
A MegaPack meg amúgy is ingyenes, as'szem. -
#96651 Azt nemtudom,nekem a vezetékes van pc-hez.
Boxhoz van vezetéknélküli,gondolom ugyanolyan és pc-n sem késik. -
#96650 JÓLVAN BOCS HOGY ILYEN VAGYOK CSAK most megilyedtem hogy mivan bocs de most irtam nekik egy levelet -
carloelsa #96649 Melletted állok -
USAMEN POWER #96648 Én már nem írok semmit, neked 3-4 naponta el kell magyarázni ugyanazt...
Nameg mikor a Gold verziót tárgyaltuk itt hetekig, te már bőven látogattad a fórumot... -
#96647 am és ha nem irok cd kulcsot ahoz akkor csak anyi hogy megapack-os kocsikat nem vehetek csak látom öket de bannolni nem bannolhatnak nem? -
#96646 gold verziom van de miért kellet volna uj cd kulcs?
-
#96645 süti, akkor lehet beszerzek egyet :)
am a vezeték nélküli késik annyit h ne érje meg? csak mert elég messze van az usb, de nem lehetetlen megoldani a vezetékes dolgot... -
USAMEN POWER #96644 De milyen kóddal ? Warezhoz mellékelt kóddal ne rakd fel, ha meg Gold verziód (Alap game + Megapack) van, és nem kértél új Cd kulcsot, akkor így jártál. -
#96643 de az a baj hogy ha kodal rakom fel akkor vmiért nem irndul el a mentés de megprobálom mégegyszer
-
USAMEN POWER #96642 Vajon miért... 1. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=96543]#96543[/URL] -
#96641 nekem meg ha veszek egy olyan kocsit mint azon a képen a vw szalonnál amit szabi 1991 rakot fel akkor utána mindig kidobál -
#96640 Az szép Akkor ne is várjak rád? -
Szabi1991 #96639 je.. server disconnected kocsikázás közben.. és most a játék el se indul.. o.0 -
#96638 Én a G25 előtt játszottam azzal,teljesen tökéletes arra a célra.Főleg,hogy hátul a két ravaszon van a gáz meg a fék,így nem az van,hogy csak padlógáz és satu fék. -
#96637 én ott cvagyok!!!!!! -
Szabi1991 #96636 sehol senki.. :/
-
#96635 cső!
van aki jáccik kszboksz kontrollerrel? :) megéri vagy nem, vagy mivan? kellene venni valamit, mert iccaka zavarja a családot a bill kattogás :D és nem nem akarok kormányt :) -
USAMEN POWER #96634 Cruises With Friends
-
#96633 ja és vmi lasu kocsikal gyetrtek ne gyorsal
-
Szabi1991 #96632 oké -
#96631 csáó aki akar kocsikázni szabályosan az 18:00-kor jöjön a vw szalonhoz!!! -
Tamás540 #96630 köszi de az 1000000-ós vagy a 200.000-es versenyre gondolsz? -
#96629 Akkor ha megcsinálod a sziget versenyt,ami a leghoszabb,a a várostol balra találod,meg lesz -
USAMEN POWER #96628 -
#96627 Amikenek nincs ára azt ugy tudod egyszer ingyért megvenni, ha a hozzájuk tartozó feladatokat megcsináltad. Pld az alfát is egyszer tudod megcsinálni, ha megcsinálod a nem is tudom melyik versenyt. A neten keress rá hogy mi mit unlockol. -
#96626 csáó nagyon kösz nem is tudtam hogy van ilyen:D -
Tamás540 #96625 Helló! Én még egy kicsit kezdő vagyok de már másodszor vagyok az 5. szinten de azt szeretném megkérdezni hogy mikor lehet megvenni azokat az autókat mint pl.:az egyik alfa rómeót és hogy mikor lehet luxus autókat venni??? -
#96624 úgy látszik a "gazdasági válság" a játékot is elérte, bezártak 1 Alfa szalont :D
-
janihunk #96623 Köszi a segírséget. -
#96622 belépsz házba, trade, sell, kiválasztod a kocsit, és választhatsz h feladod hirdetésként vagy eladod az eredeti ár feléért. -
#96621 üvd. hogyan lehet eladni a kiocsit a házbol?? -
#96620 C:\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\profilneved\Radio\bármilyennevű mappa
Ide másold be a zenéket és egy új rádió állomáson lesznek bennt. -
janihunk #96619 Sziasztok valaki megtudná mondani hogyan is kell saját zenét betenni a gameba? Azt tom hogy a lementés mellé de hogy és mi a mappák neve? Köszi előre is. -
#96618 Nekem a logitech MOMO kormányom van hála Stockbauernek érte Én úgy vagyok vele h nem egy húú de hiper szuper kormány de a maga kategóriájában igen fasza és pl nekem nem is kell egy g25/27 mert untig elég ez a kis momo is.2X toltam vele végig a Dirt2,1X a Dirt-et és 2X a Shiftet és semmi baja nincsen pedig kapott rendesen pláne a Dirteknél ahol kellett ellentekergetni stb... Nem is olyan drága már csak annyi h nincsen kuplung,de aki nem szimulátorozni akar hanem egy faszát menni és élvezni pl mikor a múrva szarrá rázza a kezét vagy ha beleütközik a fának üt olyat a gép h télleg azt hiszed h gáz van, nah annak csak ajánlani tudom. -
#96617 NE is mond, nekem a G25 50% on is olyan, mint egy gokartot vezetni. Direct kormányos, beszarsz 10 perc vezetés után:D -
#96616 Utolsó hsz-em a témával kapcsolatban, többet nem offolok.
DFP már kifutott modell, csak használtan lehet venni. Ez olyan, mint a G25 és G27, már nem sokáig lesz a boltokban G25.
FFB pedig pont erre lett kitalálva, hogy érzékeltesse a kormányra ható erőket. Az hozzá tartozik, hogy egy FFB-nek (ahogy egy kormánynak is) az a lényege, hogy infót adjon az útról, valamint a kerekekről, és nem az, hogy kitépje a kezeid közül az irányítást. De természetesen a középkategóriás termékek eléggé bírják a durva FFB-t is, a kérdés, hogy van-e értelme, mert maxra felhúzva az FFB-t olyan, mint egy szervó nélküli kamiont vezetni, ráadásul az asztalt is rögzíteni kell a padlóhoz.
De kezdetnek bőven elég az EX is, én is azt vettem először magamnak, csak jót tudok mondani róla.