Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek után aki akarja kipróbálja.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://goo.gl/gd6Zi5
DD-s verzió, Mini-Image-vel XD
Lehet, hogy a serial-om nem tetszik neki. XD
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Felraktam egy megnézésre a TDU-t és játszhatatlanul szaggat. Teszi mindezt 1024x768-ban, AA nélkül. Szerintem a vas elég hozzá (c2d e8400, 4 gb ram, nvidia gtx-260), legalábbis a Dirt 2 hibátlanul megy rajta. 1.66-os patch fent van, graf. drivereket frissítettem, még azzal is megpróbálkoztam, hogy a dx11-nek aláröffentettem a dx9-et (win7 64 bit van fent). Nem tudom ez mennyire hatásos, de anno egy régebbi programon úgy tûnt segített.
Van valakinek ötlete?
thx
JP
Másik kérdés, hogy megy most a szerver? Mert ha nem, akkor baj van XD.
ACER Aspire 5738ZG
Meg háth ennek én is utána jártam: Haverom akinek odaadtam a fölösleges tdu cd kulcsomat, annak elküldtem a megapackot is. Mondtam neki, hogy tesztelje le ezt a (megapack free) dolgot, és bement a RUF szalonba. Ott Test Drive, és le tudott futni a tesztelési idõ, úgy hogy nem baszta ki a szerver. Ja meg utána vett egy Dodge Challenger RT -t, északról mentünk le a városba, és nem volt semmi gubanc.
Kerestem a TDU Centralos hírt, de nem találtam. Amúgy én is úgy tudtam meg, hogy a szigeten hopet89HUN említette.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Linkelj már errõl valami hivatalos infot, vagy helyet ahonnan seriallal együtt ingyen le lehet tölteni, kiváncsivá tettél. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy nincs mit. Nem árt ha pár magyar gyémántal fényesebb az atari fórum. 😊
Amit én is linkeltem az az enyém, a másik Bertino kollégáé. 😊
Még mindig nem találom sehol ezt a Tropical paradise modot. Nehéz ezt amúgy betenni a játékba?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Atari Fórum
Szia Danesz! Meglátjuk 😊 De tényleg rendesen lecserélõdött a társaság. Viszont még mindig aktív!
Kár hogy senki nincs már itt a régiek közül. 😞
INNEN LEHET SZEDNI
Honda - The Power of Dreams
Arra készülök hogy sok év után újratelepítem a játékot. Felidézném a régi idõk emlékét 😊 A kódjaim megvannak, de nem tom honnan töltsem le a megapackot ill ez az ENB is érdekelne. Segítsetek ebben nekem. Köszi!
Los Angeles, California
Néztem jatekaim.hu-n, de semmi 😞.
ACER Aspire 5738ZG
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Los Angeles, California
nem tudjátok hogy ezthogyan tudnám letölteni?
mert rámegyek a downloadra de azon az orosz oldalon egyszerûen nem tudok kiigazodni
Köszi elõre is
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Itt meg már sötétített ablak is van 😉

Basszus.
Túl szép lett volna, hogy igaz legyen 😛.
ACER Aspire 5738ZG