Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
lol tényleg megy, most vagy bugos a szerver vagy valamiért kivették

http://goo.gl/gd6Zi5

Én már megírtam: #93795

Ezek után aki akarja kipróbálja.

Na erre már én is felkaptam a fejem, valaki tesztelje plz, mert alap verdákat már széthajtottam 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Meg kell hogy erõsítsem NewLife állítását. Ha nem is "tették ingyenessé" de valamiért alapjáték seriallal használható a pack is, bármiféle kód akárhova való beírása nélkül.

[HUN]FaTaL
Vagy volt beírva neki kód korábbról csak nem emlékszik. 😊 Miért tették volna ingyenessé? Semmilyen hivatalos megerõsítés nincs errõl, de ki fogom próbálni, letörlöm az addon.txt-t. 😊

Ha nem lenne ingyenes, haverom nem furikázna kód nélkül packos verdával a szigeten. 😄D Nem vitázok !

[HUN]FaTaL
Ezekszerint mégsem, mondtam, hogy nem lett ingyenes.

Érdekes mert lentebb írtam, hogy a haveromnak átküldtem a packot, neki tökéletesen mûködik a serial nélkül !

[HUN]FaTaL
A packét.

Én nem állítottam hogy xar lenne a pack,csak érdekes módon amikor nem raktam föl semmi ilyen probléma nem volt!Amikor kéri a kódot akkor melyiket kell beírni?
Amit feltöltöttem filefrontra biztos h nem valami warez szarfos akármi, az eredeti korongomon lévõ installert tettem be egy rarba. A hiba az ön készülékében van.

A mini image biztos nem tehet róla, a serial txt filejainak viszont utánanézhetsz.

vki
Nekem más miatt is lehet. Jelenleg elég öszvér megoldás van 😛
DD-s verzió, Mini-Image-vel XD
Lehet, hogy a serial-om nem tetszik neki. XD

ACER Aspire 5738ZG

Nekem jelenleg egybõl kapcsolódott. Habár mikor szar a szerver egyik pillanatban jó, másikban meg már nem enged föl... Próbálkozni kell.

vki
Nekem most alapból nem kapcsolódik a szerverhez.

ACER Aspire 5738ZG

Letöltöttem a linkelt magapackot,telepítettem és nem kapcsolodik a szerverhez!Mi a hiba?
vki
Nekem a játék WIN7 64-bit alatt 1280*1024-ben teljesen fullon szaggatás mentesen megy. Úgyhogy tényleg másban lesz a hiba.

ACER Aspire 5738ZG

A gép bõven elég, más lesz a hiba.

Azt elfelejtettem mondani, hogy havernál valamivel gyengébb gépen 2x AA-val, 1280x1024-ben megy mint állat (mondjuk Radeon-ja van).
Hali
Felraktam egy megnézésre a TDU-t és játszhatatlanul szaggat. Teszi mindezt 1024x768-ban, AA nélkül. Szerintem a vas elég hozzá (c2d e8400, 4 gb ram, nvidia gtx-260), legalábbis a Dirt 2 hibátlanul megy rajta. 1.66-os patch fent van, graf. drivereket frissítettem, még azzal is megpróbálkoztam, hogy a dx11-nek aláröffentettem a dx9-et (win7 64 bit van fent). Nem tudom ez mennyire hatásos, de anno egy régebbi programon úgy tûnt segített.
Van valakinek ötlete?
thx
JP
vki
Nah, sikerült megcsinálni.
Másik kérdés, hogy megy most a szerver? Mert ha nem, akkor baj van XD.

ACER Aspire 5738ZG

Háth már lassan egy hete. Meg ha jól tudom, Diablo is közölte ezt a TDU Centralon.

Meg háth ennek én is utána jártam: Haverom akinek odaadtam a fölösleges tdu cd kulcsomat, annak elküldtem a megapackot is. Mondtam neki, hogy tesztelje le ezt a (megapack free) dolgot, és bement a RUF szalonba. Ott Test Drive, és le tudott futni a tesztelési idõ, úgy hogy nem baszta ki a szerver. Ja meg utána vett egy Dodge Challenger RT -t, északról mentünk le a városba, és nem volt semmi gubanc.

Kerestem a TDU Centralos hírt, de nem találtam. Amúgy én is úgy tudtam meg, hogy a szigeten hopet89HUN említette.

Synit HUN
Jah hogy ezt õ készíti? Riszpekt! Várom már 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

[HUN]FaTaL
Mióta?

Linkelj már errõl valami hivatalos infot, vagy helyet ahonnan seriallal együtt ingyen le lehet tölteni, kiváncsivá tettél. 😊

Tropical módot ne keresd, mert még nem adta ki az opelos_hun. 😊
Amúgy nincs mit. Nem árt ha pár magyar gyémántal fényesebb az atari fórum. 😊

Most ha nem értelek félre, arra célzol hogy a megapack nem ingyenes ? Pedig az.

Synit HUN
Kösz szépen 😮
Amit én is linkeltem az az enyém, a másik Bertino kollégáé. 😊

Még mindig nem találom sehol ezt a Tropical paradise modot. Nehéz ezt amúgy betenni a játékba?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hallod ezt a videót, meg egy társát feldobtam az Atarira még pár hónapja. Nem lehet õket ûberelni !! 😄

Atari Fórum

Synit HUN
Köszi!

Szia Danesz! Meglátjuk 😊 De tényleg rendesen lecserélõdött a társaság. Viszont még mindig aktív!

GyZolee12
Ohh ezer köszönet. Régebben kiírtam valamire, csak már nem találom.

Nolám visszatérsz?. 😛
Kár hogy senki nincs már itt a régiek közül. 😞

Háhááá a Saleen-es én vagyok. :$

Sokan kértétek már, ugyh. feltöltöttem nektek a megapackot.<#smile>
INNEN LEHET SZEDNI

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

GyZolee12
Hello! Nem tudna valaki adni egy mûködõ linket a TDU Megapack-hoz?

Synit HUN
Sziasztok!

Arra készülök hogy sok év után újratelepítem a játékot. Felidézném a régi idõk emlékét 😊 A kódjaim megvannak, de nem tom honnan töltsem le a megapackot ill ez az ENB is érdekelne. Segítsetek ebben nekem. Köszi!

Meg a warez download verzió is? xD

LTomi
Kösz, megtaláltam a szalont de valami miatt nem tudok bemenni, pedig fel van telepítve a Bonus Pack is. :S

Los Angeles, California

vki
Nincs valakinek eladó TDU Gold? Megvenném XD

Néztem jatekaim.hu-n, de semmi 😞.

ACER Aspire 5738ZG

Akinek jobban tetszik töltheti TDU Central-rólis. <#wink>

Jó egy-másfél év után leporoltam a TDU-t,a FAQ-t átfutottam és érdekelne,hogy milyen újdonságok jelentek meg a játékkal kapcsolatban.Aki tud segítsen!<#vigyor2>
Hoffi
köszi😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Lexus szalont ITT találod. De te is beírhatod Google képkeresõbe, hogy TDU Lexus.

Ahogy látom törölték a letöltési linket, mert a kötelezõ topiksémát nem alkalmazta aki feltöltötte, de bárhol ahol orosz oldalról töltesz, ott "Скачать с сервера" -> letöltés

Csináltam egy szél nullázó módosítást HDR-hez is, most már HDR-el sem fognak mozogni a cuccok. INNEN tölthetitek.

LTomi
Egy kis segítség kéne. Meg tudnátok mondani, hogy hol találom a Lexus szalont?

Los Angeles, California

Hoffi
sziasztok
nem tudjátok hogy ezthogyan tudnám letölteni?
mert rámegyek a downloadra de azon az orosz oldalon egyszerûen nem tudok kiigazodni
Köszi elõre is

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Kár, hogy nem tudom befeketíteni a belsejét a kipuffogóknak =(

Itt meg már sötétített ablak is van 😉

vki
Lentebb írtak valami hasonlót XD.
Basszus.
Túl szép lett volna, hogy igaz legyen 😛.

ACER Aspire 5738ZG

[HUN]FaTaL
Dehogy ingyenes, honnan veszed?😄

Csak nálunk adtak ki olyan verziót lemezen, amiben benne van.