Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#93850 delete.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Itt ADJ902, Tattix, Én... így emlékszem így voltunk... (Holecsko hátul pihent)

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
#93847: Javítottam, delete.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Jaddz egy képet tõled is feldobtam, remélem nem baj. 😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Írtam Atari-nak, erre mondták, hogy a Digital Download verziót csak két évig érvényes, így baszhatom. Vegyem meg megint. Kapják be! Még jó, hogy az elején vettem meg.
ACER Aspire 5738ZG
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
feltettem 1.66 ot, elõtte 1.45 el mûködött, ment rendesen, most 1.66a val hogy mehessek online is már el sem indul a játék. CD t sem ellenõriz, kicsit teker a vinyó, aztán mintha nem is klikkeltem volna semmire. Valakinek valami tipp?
friss install, csak a patch et raktam rá, de mivel másodjára csinálta ezt, patch elõtt kipróbáltam, és gond nélkül indult.
That\'s All Folk\'s
#93828: <#wink>#wink>
#93825: Javítottam, delete.
valaki linkeljen lécci egy magic mappot a megapack-hoz mert egyszerûen sehol sem találok😞
köszi elõre is