Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a TDU2 nyomába aligha fog érni 😄

adamfesto
OFF
Kiválasztottak a Need for Speed World bétatesztre!!!!
Elméletileg hasonló a TDU2-höz, annak a konkurense.
Péntek reggel 9-tõl mehetek fel a szerverre hétfõ reggel 8-ig.
De várom már.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

<#eljen><#taps> Danke

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
belassult a netem? 😄 direkt végigörgettem h van-e már hír itt, de hát van. mind1 😄

All hail the double x!

pxxl
remélem én is 😊

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Már idén õsszel jön? 😮

Úgy legyen <#eljen>

Ez is megvásárlásra fog kerülni, de nem a premier áron az biztos. Majd 8 ezerért 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

<#conf> Mintha ez a hozzászólás már lett volna! <#fejvakaras> "dezsávû" érzésem van 😊

pxxl
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!!
Hivatalosan bejelentették a tdu2-t

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Hehe még ibizzán fog játszódni??😄 Majd megoldhatnák hogy mikor online gurulunk és beállunk egy dizsihez, akkor mondjuk az élõ buliból lássunk élõ felvétleket. Kajak nem is játszanék hanem online partyface lennék...<#nevetes1>
Amen. Need new computer.

vki
Sürgõsen be kell szereznem egy TDU-t. Bele kell jönnöm, mire jön a TDU2 😛.

Egy aránylag noob kérdés: Ha veszek egy használt TDU-t (újat már nem lehet kapni, csak DD-s verziót, de azt még egyszer nem), akkor annak a serialja jó lesz az én Gamespy accomhoz, vagy a kettõ abszolút nem zavarja egymást?

Vajon a TDU2-bõl nem lesz open beta? 😛

ACER Aspire 5738ZG

Norby646
Hát ezt is megéltük...<#eljen><#wow1><#worship> Csak fusson majd a gépemen... Meg jöjjön már ki 😄.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Roger6
"Windows PC coming Fall 2010" - tehát 2010 õsz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehet már kapni???
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

testdriveunlimited2.com :o

boccs
Milyen nevet ? Hova ? Én tudtommal el kell indítani a programot, majd a játékot és ennyi.
Amúgy próbáld már meg egy hsz -be összefoglalni a mondanivalódat, nem msn en vagy !

Ment a privát

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

de am kell vmire kattintani ebbe mikor beirod a nevedet?
már nincs több versenyem... mind kész,de nincs meg minden ház és azért kéne a lé!
Elindítod a programot, belépsz a játékba és mikor ott vagy free ride módban akkor.
Inkább csinálj versenyeket, elbaszod a játékélményt de majd úgyis rájössz. (vagy nem)

nah most jo, felenged a 2-esre kattintottam de a lovét nem adja be!! mikor ekll nyomni f8-at?
Ennyi.

nah most meg nem enged fel netre! beirtam a nevem a legalsóra rákattintottama 4 esre
és nem enged fel
beirtam ebbe a vmibe a nevemet elinditottam a játékot, de mikor nyomjak f8-at? ha betöltött a játékba? fõmenünél vagy mikor? mert igy nem csinált semmit!!!! vagy még elõtte vmire kattintani kell?
Én is csak 78%ig vittem de ezt a soklét sohase költöm el viszont amikor bebüntettem 20 nagy vityillót meg az összes vasat mocit akkor teccet hogy nemkell orákat napokat heteket agyalnom a lémiatt.Igazadvan a vége az online krúz <#eljen>

Laaccoo
Besz@arok neten akarnék jáccani de nem jó, azt irjka ki h kapcsolódás a testdrive szervervez és lefagy az egész

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

AlieN911
Én is használtam 😄 Csak azt hittem, hogy vissza lehet fordítani 😄 Hát nem.. szal maradt.. Bár tök8, mert már 91% nál csináltam meg😄 Onnan meg már nem csináltam semmit, csak online krúz xD

Honda - The Power of Dreams

Nebáncsá csak segiteni akartam <#nevetes1><#beka2> viszont szar a link illetve nemezt akart de megirtam már neki privátba.Atért azt nemértettem soha hogy mennyi sok homályökör csücsül ezen a modszeren és sajnálja mástol ezt a kis segicséget <#mf2><#wilting>

Laaccoo
Felülírom? .bnk filet betettem ahova kellett és nem kellett semit se felülirni

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

AlieN911
<#falbav><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
<#idiota>

Törölt felhasználó
Hehe, de jó lenne ha menne ez a köcsög TDUPE😄
Cáfolnám. Megnyitod a TDUPE-t, betöltöd az Aston DB4-et, beirod árnak hogy 100 meg a rarity-t átállítod 1-re (tehát mindig lesz a szalonban) aztán veszel 1-2 üres házat, egy csomó ilyen Astont, felrakot az összeset trade-re 2.5milláért, woala, van 100milkód. Én legalábbis így csináltam.<#smile>

Off, on, Off, on...

Sziaaaaa Gabowskiiiiiiiiiiiiiiiiii! Asszem igen xDDD De lé van szarva =) Idiot Crazy hunter mans xD Egyértelmûen mellettetek állok ki xDD Majd a visszapillantó tükrödrõl a rászáradt port vakerold le, aztán majd csillogok benne 😄

Off, on, Off, on...

Üdvözletem. Pár hónapja megvettem a játékot és normálisan futott (neten is), aztán hely hiány miatt le kellett törölnöm késõbb újra raktam, de nem tudok vele játszani, állandóan azt írja ki, hogy: a tdu servert nem találja, nem tud kapcsolódni, próbálja meg késõbb..."mit lehet ilyenkor tenni??
Törölt felhasználó
Pénzt ugy tudsz szerezni ha versenyzel... A kocsit meg ugy teszed be hogy felülirod egy régi autodat. Ergó ha mercire tettél bmw-t akkor a merciszalonba kell keresned a BMWdet. Árát megint csak nem tudod megváltoztatni...
Laaccoo
Hello!Ha beteszek a játékba egy autot azt hol tudom megvenni?és az árát hogyan tom megváltoztatni? kösz(vagy esetleg hogyan lehet pénzt szerezni olvasgattam visszafele de én nem láttam,keresõ se hozott semit)KÖSZ

Jó a zene mi a címe ?

AlieN911
OFF

Nehogy feltegyem az rFactort.. Szépen néz ki 😊

ON

Lesz ma valami gurulás féle?

Roger6
OFF (bocs)

Dozoo! Téged is bannoltak a pöcs HOPTO-sok? <#hehe> Zsír, ezek szerint kiálltál mellettünk.<#eljen> Plett meg egy utolsó féreg. Ja, és indul a Megane Liga, már az új mod-al, nagyon baba lett, nézd meg.<#eljen>

Megane Trophy 2009 (áhh, szerelmes vagyok ebbe a kocsiba, komolyan mondom)

OFF vége, elnézést mégegyszer!<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

11 fele vmi gurulás?
Neked meg a #93873 -at nem bohóckodásból írtam.

Talán vissza kéne olvasni, nem is sokat. #93824, #93823

SeanJRRussel
google a barátod,aki keres talál....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Megapackos magic map?Olyat hol találhatok?
értem, kösszi szépen, bár éppen az angollal hadilábon állok, demajd megoldom vmi webfordítóval! De tényleg köszönöm!!!
Szia tódneki! Lehet ültetni, csak tudnod kell angolul mi mit jelent =) a TDU Modding Tools-al is lehet =)

Ja címként szolgál. Tied, és a jaddzé is jó. 😉