Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiválasztottak a Need for Speed World bétatesztre!!!!
Elméletileg hasonló a TDU2-höz, annak a konkurense.
Péntek reggel 9-tõl mehetek fel a szerverre hétfõ reggel 8-ig.
De várom már.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
Úgy legyen <#eljen>#eljen>
Ez is megvásárlásra fog kerülni, de nem a premier áron az biztos. Majd 8 ezerért 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Egy aránylag noob kérdés: Ha veszek egy használt TDU-t (újat már nem lehet kapni, csak DD-s verziót, de azt még egyszer nem), akkor annak a serialja jó lesz az én Gamespy accomhoz, vagy a kettõ abszolút nem zavarja egymást?
Vajon a TDU2-bõl nem lesz open beta? 😛
ACER Aspire 5738ZG
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amúgy próbáld már meg egy hsz -be összefoglalni a mondanivalódat, nem msn en vagy !
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Inkább csinálj versenyeket, elbaszod a játékélményt de majd úgyis rájössz. (vagy nem)
és nem enged fel
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Honda - The Power of Dreams
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
<#idiota>#idiota>
Sziaaaaa Gabowskiiiiiiiiiiiiiiiiii! Asszem igen xDDD De lé van szarva =) Idiot Crazy hunter mans xD Egyértelmûen mellettetek állok ki xDD Majd a visszapillantó tükrödrõl a rászáradt port vakerold le, aztán majd csillogok benne 😄
Off, on, Off, on...
Nehogy feltegyem az rFactort.. Szépen néz ki 😊
ON
Lesz ma valami gurulás féle?
Dozoo! Téged is bannoltak a pöcs HOPTO-sok? <#hehe>#hehe> Zsír, ezek szerint kiálltál mellettünk.<#eljen>#eljen> Plett meg egy utolsó féreg. Ja, és indul a Megane Liga, már az új mod-al, nagyon baba lett, nézd meg.<#eljen>#eljen>
Megane Trophy 2009 (áhh, szerelmes vagyok ebbe a kocsiba, komolyan mondom)
OFF vége, elnézést mégegyszer!<#vigyor3>#vigyor3>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb