Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
OFF

Én még "pending" be vagyok xDDD
Igénylés után kb mikor kaptátok meg az e-mailt, hogy mehettek? (du reggeltem)

ON

Honda - The Power of Dreams

Törölt felhasználó
Hulye kocsogok vagytok!😄 sztem am aki regelt, mindenki kapot tesztlehetõséget...
adamfesto
#93943 nézz be a NfS World topikba, as'szem nekem is onnan volt az info. De ha lesz ilyen akkor berakom ide.
#93947 Persze hogy nem fizetnek, nekem is jó hogy idõ elõtt belenézhetek.
#93948 Ámen.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
Ha minen igaz akkor pénteken 5-tõl mehetünk kb. hétfõ délutánig.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

itt a teljes cikk de max egy ilyen autósjátékba gut ez mert a 478 000 euro picit sok viszont van lém a szigeten <#nevetes2> ott kéne 1-2 ilyen.Amúgy nagyon jól dohányoznak a mercik a tduba szal biztos ez is ottlenne.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Köszi peti bácsi

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Nem vagy egyedül barátom !

Hétvégén cruiseolás lesz Sin Cityben, remélem összefutunk majd ! 😄

SeanJRRussel
Kegyetlen..... az árára is kíváncsi lennék de ez magasan luxus<#eljen><#worship>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

<#nyes><#crazya>

#93961: Ez mi? Ugye nem az ágyam alatt bujkál a 800 pacijával? <#vigyor5>

Norby646
Jah és thx a linket!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
<#wow1><#wow1><#wow1><#eljen><#worship>tt a pont 😄 😛.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nassolásnak 1 kis ilyen 😄 A tdu2be betol6nának ilyeneket és kellemes sebesség limittel nem az eus 250ig.A kép alatt a többi <#eljen>

Norby646
Pm ment!

SeanJRRussel
Mondjuk átszínezni a hudot meg esetleg a mûszerfalon vmit javítani mert elég low a textúra vagy vmi fa vagy egyéb ilyen berakást csinálni minnt a 300c be.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Norby646
Sztem elküldöm inkább holnap. Mert akkor még 1-2 kissebb textúra hibát meg ilyesmit kijavítok és úgy adom át. Amúgy külsõ nézetben el lehet vele furikázni de a beltér nem egy nagy szám a kormány meg a sofõr miatt... Amúgy meg nincsmit(pláne így...). Egyébként jó a logód 😉.<#eljen>

Stock: Persze hogy gyönyörû... 😄 😊 És ha már itt tartunk: igen... a pagani is rohadt szép 😄

Falkon
Értem , sajnálom nagy kár érte! <#sir>
Majd talán a tdu2-ben lesz 😊
Küld el a mostanit + a kerekeket mert külsõre szép!
Azért köszi hogy próbálkoztál.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Na meg ez a csodaszép Pagani Zonda Cinque <#eljen><#taps>

Az E500 tényleg gyönyörû mód <#eljen>

Norby646
Falkon: A w124-es mercivel nem tok tovább haladni, elakadtam, kedvem is elment tõle, mostanság idõm sincs rá, és akárhányszor nekiállok hogy majd most megcsinálom mindig csak felidegesít és nem jutok vele semmire. Szóval sztem ennek annyi, amit eléggé sajnálok mert sokat dolgoztam vele de úgy látszik túl nagy fába vágtam a fejszém. Az egész tiszta keszekusza... Az ajtókat fel kellett cserélnem hogy a jó irányba nyíljanak, a kormányt nem lehet beállítani, az üveg textúrája sz*r, a sofõr még mindig rossz helyen van a lámpák nem mûködnek és még sorolhatnám. Ha tudnám hogy kell konvertálni akk megcsinálnám de mivel nem tom ezért részemrõl ennyi. Ha kell akk átküldöm a jelenlegi verziót (sztem nincs sok értelme mert így elég élvezhetetlen. Enézést hogy ígyhagyom de már nem tok vele mit csinálni. Hátha majd egyszer valaki megcsinálja...

Brümm brümm Holecskoval 😄

Norby646
Nem emlékszem de sztem lehet holecsko volt... De mond mit kéne rajta megcsinálni? Hátha tudok segíteni...

SeanJRRussel
Norby nem te moddoltál clk dtm merci belsejét annó? vagy tudnál nekem változtatni rajta vagy iylesmi?

Norby646
Hali! Lõttem pár képet az új szerzeményrõl:
(egy kis photoshop után...)

(simák😊

Majd teshóóval gurultunk:

És végül egy kép a számomra legszebb tdu-s járgányról 😄

SeanJRRussel
Jól mondod pajtás...
Vki szervezhetne mára vmi nyugdíjas kresz krúzt 😄

Ha már így mindenki beszámolt a vágyálmairól, nekem a dzsindzsás, esõerdõs, meg magaslati cuccok kellenek a TDU2-be. Meg az idõjárás. Meg az autók. Meg hogy ne basszák el a fizikáját. Meg hogy menjen a gépen. Meg hogy itt legyen az asztalon de azonnal. Szerintem.

Csak épp a faszom se akar buggy-val nyomulni.

Nem hiszem, hogy fizetnének neked érte... Arra valók a regisztrálható bétateszterek, hogy ne házon belül oldják meg. Költségminimalizálás. Ezért adtak ki a Win7-bõl is letölthetõ párhapigmûködõ alfa/béta/nemtommilyen példányt, hogy a feedbackbõl foltozgassanak. Meglepõdnék hacsak egy játékot is küldenének neked a kiadásból. <#crazya>

pxxl
felõlem, am is -fav még mindig 😄

All hail the double x!

Üdvözletem mindenkinek! Pár hónapja megvettem a tdu-t és normálisan ment, aztán le kellett törölnöm hely hiány miatt, újra telepítettem, de nem enged fel net-re (azt írja ki, hogy" nem találja a tdu servert, nem tud kapcsolódni, próbáljam meg késõbb) mit lehet ilyenkor tenni?? Valaki segítsen.. Elõre is thx...
Lol ez mekkora bug volt?!!

Törölt felhasználó
Jajj értem😄 Na legközelebb halassz ilyen béta tesztrõl szólhatnál ide is😄 Nekünk is jól jönne néhány ingyen példány😄
adamfesto
Semmi komoly, csak próbálom kimagyarázni hogy miért játszom a farmos stuffokkal.

adamfesto
Valahol olvastam hogy keresnek béta tesztelõket. Regisztráltam, most meg írtak hogy minden ok. Fizetésrõl még nem beszéltünk de jó lesz egy példány a game-bõl ha megjelenik. 😊

AlieN911
Hehe 😄D

Nekem a benya + index kell. a többi csak ráadás 😊

Honda - The Power of Dreams

Falkon
Na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy nagyon fasza hír!
Örülök , mint Dozoo a csítnek 😄DDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jah xD Egy hosszabb versenyen ki kell állni xD mint a boxba egy normális versenypályán xD csak most egy átlagos kútba, ahol nem mindegy, hogy milyen gyorsan fizetsz 😄... nekem az tetszene még benne, ha van üzemanyag fogyasztás, akkor a kutak között legyen árbeli különbség 😄 és akár kinézetileg is 😄

adamfesto
A TDU2-ben nekem már az is nagyon bejön, hogy fogy az üzemanyag. Gondolom egy hosszú távú versenyen nem mindegy hogy mennyire takarékosan, vagy hogy milyen fogyasztású autóval megyünk...vagy éppen megkockáztatjuk hogy üres tankkal elérünk-e a következõ kútig.

Törölt felhasználó
Igen tudom hogy vannak otthon kicsik is, sejtettem hogy nem te játszol velük, de hogy ezt miért kellett így mellre szívni...
rototti
Nagyobb lesz a terület az tény, de a tdu nagyságát meg sem közelíti sztem, de lehet nincs igazam. Úgy tudtam, hogy kb a carbon és az mw helyszínén illetve plussz egyéb területeken fog zajlani.

A tdu 2 meg 1értelmûen tarolni fog, nem kérdés, csak jöjjön már!!!

Az is igaz, hogy csak ezt tudják ellenfélnek állítani, én csak abban nem vagyok biztos, hogy ezt valóban annak szánják... Fõleg, hogy korábban elsõsorban ázsiai piacra szánták a World-öt. A több éves tdu-nak így is alig van valamirevaló ellenfele ha a bejárható területet és a multit nézzük.

Kimi - The King of Spa

adamfesto
Tényleg ne haragudj, de van egy 6 éves lányom...

Törölt felhasználó
Juhúú! Mass Effect 2!!!😄😄 MEg néhány hülye gyerekjáték😛
adamfesto
Csak hogy ne maradjatok le semmirõl:
http://iaro.3dmax.hu/kep/NFSW.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/NFSW_2.jpg

Tudom és igazad van de csak ezt az 1 játékot tudják ellenfélnek állitani de a Dozookának van igaza.Sztem is tarolni fog a 2.A bejárható területrõl Worldonlineba azért vitatkoznék de ebbe a HG van a spiccen. erre gondoltam

Jaka923
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok belépni a multiba? A játék eredeti, GameSpy account létrehozva, be is jelentkezik, de multiplayer opciót nem találok...

Törölt felhasználó
Aha és hol lehett jelentkezni? Én ilyenekrõl sose tudok... Na mind1. Am ha a TDU-t és a NFT-t kevernénk plussz egy kis street legal, akkor én sztem egész nap a kocsikat bütykölném, aztán este kivinném, széthajtanám, napközben meg megint csináálgatnám öket😄 Mindig más beállítás, hogy megy gyorsabban, stb. Sztem igen csak odafagyasztaná a népet az online játékhoz😄
Roger6
Persze, nem kell a duma! Bant neki!<#vigyor3><#puszis>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Csak jelentkeztem, ma meg itt a levél...most telepítem.
Az a baj, hogy nem ment valamiért a fraps, amúgy teletolnám a topikot OFF videókkal.
Mondtam a családnak hogy péntektõl hétfõig megszûntem. 😊

rototti
Nem hinném, hogy a TDU konkurense lenne, teljesen más game lesz. Nem lesz akkora bejárható világ, és nem is arra fogják tervezni, hogy krúzolgass csak... Inkább az mw és a carbon keveréke egy kis online mókával. Ettõl függetlenül jó lesz!! 😊
Remélem majd összefutunk! (egyébként este 6kor kezdõdik itteni idõ szerint)

Kimi - The King of Spa

Törölt felhasználó
Erre én is kiváncsi lennék%😊 Meg hogy sikerült ezt kiválasztani?
Irgyá nekem róla hogy milyen /privátba/ mer érdekel nagyon <#eljen>.Meg frapsal ba..lel kb 400 gigát a videókra <#nyes>.Ez jólessz Worldonline vs Tdu2.