Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenki ezt a levelet kapja, akit a betara engednek.. 😄 Csak te nem számoltad át az idõt. Nagy hiba ! 😊

adamfesto
OFF
.
Én ezt a levelet kaptam, már csak az idõpontok miatt is:
NFSWorld levél

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Pár elmaradt képem:

hopet89HUN, Toyotahun, és p8t3l társaságában

Hilter, Pixxel, és Balancee társaságában

Pár külföldivel

Újabb verdám lépte át a 20 ezret... Jelenleg 26 ezer körül van benne.

Veszélyesek a civilek ! Tegnap az egyik idáig hajított...

Én nem nézném, én csinálnám... 😄

Törölt felhasználó
Jaja, mondtam, hogy online discokat is berakhatnának, és ha mondjuk felmész este és ténylegesen is buli van az egyik discoba vagy többe, akkor tolathatnának webcamos ingyen videót a TDU2-õ felhasználóknak.😄 Lehet hogy sokszor ülnék bent a discoban és nézném milyen a buli😄😄
Jah, hát ezen térkép alapján nem lehet rossz =)

holecsko10
Ha még nem volt akkor nézzétek.
TDU 2 Ibizán?

Itt egy videó.
Szerintem ha itt fog játszódni nagyon jó lesz.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

vki
😛 Gondoltam XD

ACER Aspire 5738ZG

GhostR1der
jó, mégsem adom el rájöttem amennyiért elmenne annyiért marad

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

GhostR1der
eladó eredeti TDU + carpack. árat megbeszéljük, nem kér kenyeret, szóval szarért- hugyért nem adom oda

érdeklõdni pmben

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

setuh
Failed to connect.check your network status.
nekem egyaltalan nem csatlakozik...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

<#idiota>

<#pias>

<#falbav> <#szomoru1> <#sir> <#rinya>

Na mielõtt mégnagyobb túlzásokba esnénk, itt az off vége fuss el véle ! 😄

shumika
Igaz de a grafika is elég jóó!

Vin PaPa mindent megcsinál anélkül hogy egy kicsit is megizzadna! 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Törölt felhasználó
Paazzeeg😄 Nem gondoltam volna hogy ilyen is van😄😄

Ez a wheelmen meg elég hajmeresztõ nem?? Tehát hogy menet közben 120nál ki az eggyik kocsiból és ugy be a msikba..😄 Nem is Vin Diesel lenne benen a fõhõs ha nem igy kéne játszani😄😄
shumika
Wheelman nagyon jó játék! Csak ajánlani tudom!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nekem nagyon bejött a Carbon, hangulatilag qrwa jó. Ha a World is lesz legalább olyan jó, ráadásul online, akkor én elleszek vele.

Valaki játszott már a Wheelmannel ? Na elöbb tessék kitolni azt, és utána leszarozni ezt ! 😄 Hangulatilag szerintem qrwa jó game ez is, csak a driving picit érdekes. 😄

A World Betaban meg a laggoló szerver, a beta miatt van valószínüleg.

[HUN]FaTaL
10minutesmail.com 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Roger6
Na ezért kell külön e-mail cím az ilyen szaroknak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Törölt felhasználó
A Sharp turn Mod 3.1-et ne mtudnád priviben elküldeni vagy felrakni a megauploadra? Csak mert szar regelõs honalpon találtam csak meg és nincs kedvem még egy helyre emiatt is beregelni.. Már annyi spamem meg hírlevelem lessz hogy ne mfogom gyõzni törölgetni öket...
Nagyon 1et értünk <#eljen><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Na még fent van a gépen, szal meg is nézem ezeket a modokat akkor. Hátha igy már leszs kedvem játszani vele😄
Én is nemrég raktam fel újra és csak MÁSNAP csatlakozott a szerverhez rendesen 😄😄 elõtte tényleg csak 5 percekre. Lehet mondjuk hogy 1 gép újraindítás is elég

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Roger6
Szia!

Néha sajnos engem sem enged fel a szerver a túlterheltsége miatt. Ilyenkor várok fél órát, és újrapróbálom.

Mit ír ki pontosan, miért nem csatlakozik?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Real Mod 2.0b + Sharp turn Mod 3.1

Ezek nélkül mind 100%ig igaz amiket állítasz a fizikájáról, ezekkel csak 25%-ig igaz 😄 szóval nem tökéletes, de ezekkel a modokkal már majdnem. Egyedül az AI-ra nem tudtak normális modot alkotni.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

setuh
vki egy gyors valaszt legyszi

rototti
Már korábban is írtam: hivatalosan este 6kor kezdõdik, és hétfõn reggel 9kor zárul az elsõ hullám.<#worship>

Kimi - The King of Spa

A kék kis civicem... <#rolleyes>

Hoffi
hát igen az underground 2 volt szerintem is a lehetõ legjobb nfs
fõleg a civic miatt😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Törölt felhasználó
Ja jó lenne a shift, ha mondjuk a segítségek kivétele után is irányítható lenne az autó és nem ugy viselkedne mintha hóban vagy jeges uton mennék. Arról nem is beszélve hogy míg én 60nal nem birok tiszta iven bevenni egy kanyart driftelés nélkül, addig a számítógép autói kb 120al simán kanyarodnak. Persze hogy eldurran az agyam 20 perc játék után... Meg amugy sztem a tuningolás is jobb volt az underground 2ben, valahogy azt a játékot sikerült eltalálniuk. Az autokat is egyedivé tutad tenni a festési rendszere miatt illetve mivel volt 40 fajta tuning alkatrész mindeggyik autóhoz ezért még az is pluszba rásegített az egyediségre.
setuh
Felraktam megint a jatekot de nem akar csatlakozni a serverhez...nem megy most v nalam van a baj?

[HUN]FaTaL
Az MW fizikája egy rakás szar volt. NFS5 óta nem jött a kornak megfelelõ fizikájú NFS (a shift mondjuk egész jó).

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezzel a fizikával szerintem a McDonald kidses ajándékos menünek az ajándéka lesz... a kisgyereknek jó ez a fizika...

Hoffi
hát ez kurva szar de komolyan..
nemigaz hogy az NFS a Most wanted óta nem tud kiadni egy értelmes fizikájú játékot:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

AlieN911
2:19 ig bírtam.. Ez egy rakás szar. Én azért akarok béta teszter lenni, mert kiv vagyok h. milyen lesz, már elõre.. Bár már most tudom, ahogy eddig is tudtam, hogy egy szar lesz az egész. Underground után tiszta szar az egész sorozat...
Na off vége.........

Honda - The Power of Dreams

Roger6
Mondjuk gondolom azóta dolgoztak már rajta, csak bízom benne, hogy nem marad ilyen. Nem mintha tervezném a játék beszerzését, de ilyennel nem rukkolhatnak elõ manapság. Szóval sok sikert a fejlesztõ csapatnak.

Fitti83
Hát ez tényleg egy rakás sz..! Ennyi TDU után nem is lenne kedvem ehhez, mert klasszisokkal rosszabb, mint a TDU. Meg azért itt a falak határolnak, de TDU-ban azért érzed a szabadságot. Ott max a víz, ami megállít, de amúgy ott mész, ahol akarsz. Ez elég fontos tényezõ.
Nah elkezdek félretenni havi 1000Ft-ot a TDU2-re és év végére már remélem nem sokat kell hozzátennem! xD<#hehe><#eplus2>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Törölt felhasználó
Hát a videó alapján, a fiziksa visszament a carbon szintjére, ami legalább 3 éve volt😄 És laggol a server mint álat😄 Hogy fognak igy videókat csinálni a cruise-okról?? Am én még bizok benne, mert alapból szeretem az NFS-ek világát, de már nem tudom hányéve nem tudtam egy NFS-t se végigvinni ,mert meguntam a végére. Talán a Carbon volt az ucsó amit végig játszottam. Arról nem is beszélve hogy shift nekem annyira nem jött be, hogy kb 2 órát játszottam vele, mert kormányal kivettem a segítségeket és kb végigdrifteltem minden kanyart még ugy is hogy nem nyomtam a gázt... Szóval majd NEW meg adamfesto nyilatkoznak róla hogy milyen élõben😄
Roger6
Már nem haragudjatok, de ha valójában ilyen lesz az NFS World, akkor lehúzhatjátok a WC-n. Ez eddig egy nagy rakás fos, a szokásos sínen haladó autókkal, ami 150-rõl megáll 3 mp alatt, és ha egy kanyarban 300 alá mész, már tiszta égõ. Remélem ez valami béta teszt alfa tesztje volt, mert nekem égne a pofám, ha ilyet adnék ki 2010-ben...

Törölt felhasználó
Bocsi még egy kicsit had offoljak, de most kaptam a TCM site-tól, ami kiderült, hogy magyar, én meg angolul irogatok nekik.. Na mind1, biztos megértették mit akarok😄 Szóval Írtam nekik, hogy mi az email címem, amivel regeltem, hogy lennék béta tester. Na erre jött egy válasz emil, hogy sajnos az elsõ körrõl lecsúsztam, de már fel is irtak a következõ lista elejére, mert nem én voltam az eggyetlen aki regelt hogy tesztelne. Szóval lessz további tesztelés és itt a honlapon minden le van hozzá írva!
TCM
adamfesto
Jáááccani.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Törölt felhasználó
Na én is beregeltem, meg elküldtem a tcm nek valami emilt a regisztrált cimemmel, állítólag igy lehetettt valami extra lehetõséged hogy biztosan beválogassanak. Na majd meglepõdnek hogy ez már mit akar ilyenkor😄
AlieN911
Már én is reggeltem ott 😊 Megyünk bétázni 😄 Remélem 😊

Honda - The Power of Dreams

Szerintem mindent tesztelnek. Amúgy nem árt ha küldesz infót arról ha találsz pl. bugot. Ezt az nfs oldalán a profilodban megteheted. (2 gombra is lehet kattintani.)

Mellékesen a tdu 2 oldalán is lehet regelni. Én megteszem nemsokára, a tdu 2 beta miatt. 😛

Törölt felhasználó
akkor megyek én is regelni😄
adamfesto
Február 8-án regelten rá, tegnap jött a levél.
Ha minden a szokásos akkor több hullám is lehet, gondolom javítják a hiányosságokat és újra tesztelnek.

Én már olyan két hete regeltem...

adamfesto
UsaMP, kérnek véleményezést szerinted vagy csak leveszik a szerveren eltöltött idõben a nekik kellõ infót? Vagy esetleg csak a szervert tesztelik?