Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

TDU 2 Ibizán?
Itt egy videó.
Szerintem ha itt fog játszódni nagyon jó lesz.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
érdeklõdni pmben
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
nekem egyaltalan nem csatlakozik...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Vin PaPa mindent megcsinál anélkül hogy egy kicsit is megizzadna! 😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ez a wheelmen meg elég hajmeresztõ nem?? Tehát hogy menet közben 120nál ki az eggyik kocsiból és ugy be a msikba..😄 Nem is Vin Diesel lenne benen a fõhõs ha nem igy kéne játszani😄😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Valaki játszott már a Wheelmannel ? Na elöbb tessék kitolni azt, és utána leszarozni ezt ! 😄 Hangulatilag szerintem qrwa jó game ez is, csak a driving picit érdekes. 😄
A World Betaban meg a laggoló szerver, a beta miatt van valószínüleg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Néha sajnos engem sem enged fel a szerver a túlterheltsége miatt. Ilyenkor várok fél órát, és újrapróbálom.
Mit ír ki pontosan, miért nem csatlakozik?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezek nélkül mind 100%ig igaz amiket állítasz a fizikájáról, ezekkel csak 25%-ig igaz 😄 szóval nem tökéletes, de ezekkel a modokkal már majdnem. Egyedül az AI-ra nem tudtak normális modot alkotni.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kimi - The King of Spa
fõleg a civic miatt😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
http://goo.gl/gd6Zi5
nemigaz hogy az NFS a Most wanted óta nem tud kiadni egy értelmes fizikájú játékot:S
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Na off vége.........
Honda - The Power of Dreams
Nah elkezdek félretenni havi 1000Ft-ot a TDU2-re és év végére már remélem nem sokat kell hozzátennem! xD<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TCM
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Mellékesen a tdu 2 oldalán is lehet regelni. Én megteszem nemsokára, a tdu 2 beta miatt. 😛
Ha minden a szokásos akkor több hullám is lehet, gondolom javítják a hiányosságokat és újra tesztelnek.