107666
-
USAMEN POWER #96866 Cruises With Friends 2 (Part 2)
-
#96865 A readme.txt-ben benne van. -
f4ember #96864 Megtudjátok mondani, hogy port forwardinghoz melyik portokat kell megadnom a routernek, hogy tudjak játszani multiban? -
carloelsa #96863 Friss kocsik, Friss képek =)
Csajszi Ford GT-je =)
Közútra nem való versenyautó :D
Luxus =)
Kicsi kocsi tele a tank =)
-
#96862 Gondoltam, nem komolyan kérdeztem -
USAMEN POWER #96861 Az nem megoldható. -
#96860 Nem, nem azt néztem :D, de nem rossz... nitro hol marad? -
USAMEN POWER #96859 A 6 -ik váltót, és a 340 fölötti sebességet észre se vetted ? :D -
#96858 Ibiza lesz az alap helyszín, de megmarad Oahu is. -
#96857 Az jól hangzik! Igazából csak jó lehet, ha az 1-re építettek, bár én már kicsit unom a hawaai-i feelinget, de szerintem abban annyi új dolog lesz, hogy biztos nem fog zavarni egy jó darabig a viszonylag egyhangú környezet! -
#96856 Elméletileg szeptemberben. -
#96855 Jól néz ki! A 2-ről tudni már valamit, hogy mikor jön kb.?
-
USAMEN POWER #96854 Nekem is volt egy... -
#96853 Nagyon rég... Kicsit szüneteltettem a TDU-t, de megnéztem a múltkor a honlapot a 2-ről és megint megjött a kedvem hozzá kicsit. Bár most sem elsődleges, de azért elgurulgatok vele néha. Biztos lehet benne skineket is csinálni. Sajna én nem tudom, hogy hogyan, de láttam már pl. feket AMG mercit, meg új felniket... -
USAMEN POWER #96852 Mivel mód, csak az látja aki felrakja. Amúgy egyáltalán nem újdonság, biztos rég voltál itt. -
#96851 De komoly! És a műszerfal is stimmel, meg minden? Multiban a társak is ezt látják? Kipróbáltátok már? Vki guruljon velem most azonnal egy kört, akinek ilyen van -
carloelsa #96850 Lehet =) -
#96849 Lehet -
#96848 Lehet bele tenni BMW-t? -
carloelsa #96847 Valahogy megjavult xD Ügy megoldva -
carloelsa #96846 Off:
xD Letöltöttem az 5-ös BMW-t és 7zip kiterjesztésű mappában van, eddig ki tudtam csomagolni minden, most meg nem xD Ez miért van, vagy hogyan szedjem ki belőle a bnk-kat? xD -
#96845 Oksa,de biztonsági mentést én hülye nem csináltam,nem tudod honnanm tudnám leszedni az eredeti fájlokat?Magic mappom az nincs:O -
#96844 Nem tudom miről beszélsz de feltelepít amit akar,más nem kell. -
#96843 Ezt most feltelepitettem,de van még két dll fájl a teleptiön kivül,azt is behuzzam a többi fájlhoz? -
#96842 Vagyis itt... -
#96841 Azt a magic mapet rakd fel,ami nem filet ír felül,a fileban módosít csak,így kompatibilis mindennel!ITT van. -
wandrew26 #96840 magic map-ed van? Biztonságit csináltál róla? tedd vissza, megy megint? Írd felül az újjal megint. Magic map nélkül nemhiszem h menni fog. Más ötletem nincs -
#96839 Nekem ha beillesztem,azt irja hogy leállt a test drive..
:S mit ronthattam el?Csak Hqpalmst raktam fel.. -
wandrew26 #96838 Megoldottam az Fx.ini-ben volt a gond :) Nagyon jól sikerült mod, én is csak ajánlani tudom! -
wandrew26 #96837 Te miből válogatad össze, hogy ilyen lett? Én próbáltam az extra HQ threes-t és a hq palm-ot is de egyik se adta ezt vissza.. olyan érzésem vna mintha csak az utat cserélte volna le a játék. És mintha a fáka régiek maradtak volna, pedig felülírtam az FX mappában a setbush-t. -
CamelX #96836 Nekem is az van fenn, csak ajánlani tudom. Igazából csak "offroad" üzemmódban zavaró :D :D -
#96835 Igen ez nálam is megvan.Kicsit belóg a fű az útra,és ahogy közelítek lemászik az útról:D -
#96834 Itt megtalálod Tropical Paradise mod csak felül kell írni, a játék könyvtárában ahol vannak. A fák nagyságát pedig az FX.ini-ben lehet növelni. Nálam annyi szépséghibája van, hogy ahogy közelítesz úgy változik a "táj", kicsit zavaró. De nézelődni nagyon jó :-) -
USAMEN POWER #96833 Szerintem legjobb, ha mindenre magad jösz rá, nézel tutorialokat, stb...
Én úgy voltam eleinte hogy törlöm a fenébe a Vegas-t, mert qrwára nem értek hozzá, azt egy kis erőfeszítéssel már ott tartok hogy full alap dolgokat meg tudok csinálni vele. Profi videóim nincsenek, de már megérte hogy nem a Movie Makerrel kell vacakolni. Nameg minőségileg is jobb Vegasal vágni, főleg hogy nem zavarodik bele esetleg 10 giga videóba... Movie Maker már egy 7-8 perces videónál lefagyott, az kb. 10 giga fraps álltal. -
#96832 Jaaaa, na nem baj. Ötleteim vannak, hogy milyen "effekteket" vagy megoldásokat akarok látni majd a videóban. HA nagyon nincs ötleted, akkor megpróbálom holecskót, elvileg, ő is vágja ezeket a videós dolgokat. Nem? -
USAMEN POWER #96831 Vegasal 6 videót csináltam idáig összesen. 50 -videót meg frapsal vettem fel még tegnap este. -
#96830 50vidi után nem mondanálak azért kezdőnek. Am nekem is e-s verzió:) -
USAMEN POWER #96829 Sony Vegas Pro 9.0e, de még én is kezdő szinten használom. -
#96828 Egy kis TDU2-ke Pre-Order -
#96827 Te mivel dolgozol? Majd néhány tippet meg segítséget kérhetek a közeljövőben? Most jött le a Sony Vegas Pro 9. Azzal dolgoznék, jókat hallottam róla. Csak még nincs elég videó ahhoz, hogy egy egészséges videót össze tudjak vágni.