Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#080 - A torony hasonlít a kalóz toronyra, de ebbõl elég sok van Ibizán.
#083 - A grafika low?...hát szerintem nagyon szép lesz a mostanihoz képest, de az biztos hogy a NfS Worldot veri megjelenésben.
#082 - 2 sziget elképzelhetetlen 1 játékban?
#079 - és a szakadéknál lehetne mondani hogy még egy kicsit hátrébb, Usamen meg bejárná a hegyeket hogy gyalog is meglegyen a 20,000 km 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Egy Ohau sok extra változattal meg egy Ibiza-i?
Ha igen lehet hogy csak Ibiz-t választanám mert már unom Oahu szigetet már túlságosan ismerem és el alszok az utakon. Meg drága lenne 2 játék.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Valaki tudja, hogy miért van az, hogy ha kormánnyal akarom játszani a játékot, marhára elkezd akadni. Ez a force feedback miatt van, és azt hol lehetne teljesen kikapcsolni???
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A corvett vs gtr-es videón meg sztem nem nyomja neki annyira a gtr-es csávó messze nem csúszkál ugy akanyarban és a sebessége is lassabb volt... Meg nekem ne magyarázza be senki hogy az eggyik legjobb felfüggesztésû autó 4 kerék hajtással, rosszabul megy az ilyen pályán mint egy hátsókerekes amerikai autó. LEHETETLEN!😊
és most visszatettem a játékot.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
aztán 1 ZR1nem tuttam hogy ilyen jó is lehet 1 amcsi verda.Igaz én kiütésesleszek tõlük de ez jólteljesitett
Kedves Opelos én azthittem hogy ezt csak úgy összemasziroztad<#nevetes1>#nevetes1> Nemgondoltam hogy éles
The King Versus Godzilla 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
és köd pedig ne?
ha igen írjátok le lécci
köszönöm szépen elõre is😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A hsz -ednek több mint valószínü hogy lesz következménye, de inkább privátba rendezzétek.
#94050-60 delete.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
és mivel a mentés a dokumentumoknál van ezért nem csinálja azt vissza
tudtommal így van de ha nem javítsatok😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont én szoktam biztonsági mentést csinálni, így volt is egy 3-4 napos mentésem, és az mentett meg. -4000 km a Saleenbõl, ennyivel megúsztam. Jobb mint egy új játék kezdése...
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
De akkor hogy áltasz át hcba vagy hcból vissza alapba? Mert ha nem dob le a szerver, akor én csak kilépni tudok...
Ha véletlenül új játékot indítottam,a profilomba azt hogyan tudom visszaállítani? tehát az uj játék indítása elõttre kéne. próbáltam hogy ujrarakom,de nem jött be