107666
-
Stockbauer33 #96906 Látom belett koptatva a G25 .Bírom a zenéidet -
#96905 -
#96904 Ford Mustang kamera,Audi TT IK,és úgy jó a belső kamera,csak a kamera távolságot kb. a közepére kell rakni beállításokban.(játékon belül)Értem azt látom hogy HC,csak én találtam egy impreza fizikát de az elég gagyi volt:S Egyébként én Audi A6ra raktam és így jó a kamera alapból. -
USAMEN POWER #96903 Jaja, am jó lett a videó, a zene meg hatalmas alatta !
Már töltöm is ! -
Stockbauer33 #96902 Jólett Feco .Na meg a tegnapi 382km/h-s 1 kerekezésed is .Most hogy vége a sulidnak összedob6nátok 1 teli layeres motoros krúzt.Ja én is mennék a Kékszépségemmel /Marci,Te,Hangya,At meg a veszprémi beduzzogós pl./ Meg aki szeret terelni a mocikkal -
#96901 yeahhh siker XDDD :D...
#96899: alap :D... majd megdumáljuk h mikor oks? :) -
#96900 A vidi belinkelést már megint elb*sztam XD... na 2. próba:
-
USAMEN POWER #96899 A TDU 2 megjelenéséig remélem még megmásszuk ami maradt ! :D -
#96898 Azért nem volt belső nézet mert szar a kocsi belső nézete,nagyon alul van a kamera ne látsz ki,Clk GTR en van rajta semmi fizika módosítás nincs,HC mód Hypersporton. -
#96897 Csumi! :D Bedobok pár képet mert már úgyis rég írtam: :D
1 régi cwe-s kép:
És az újjak:
Na ennyi lenne... Jah meg 1 vidi... Nem nagy szám de azért elmegy (főleg Falkonnak ajánlom :D):
Mivel a g25-öt eladtam meg már nem is érek rá és vannak fontosabb dolgaim is ezért nem igazán tdu-zok de azért ritkán még belépek megnézni mijahelyzet. :D Na csak ennyit akartam. :)
Üdv, Norby! -
#96896 Jó videó,néha mehetett volna egy kis belső nézet is,fizikát honnan szereztél az imprezához/melyik kocsit írtad felül? -
USAMEN POWER #96895 -
#96894 Délutáni csúszkálásom Ken Blockos stílusban...SeanJRRussel
Akinek van kedve nézze meg 1. TDU-s vidim. -
#96893 Pedig privibe ezt írtam neki és írta hogy működik:) -
USAMEN POWER #96892 Neki van annyi esze, hogyha ezért nem működött volna a váltó és a kuplung, akkor nem ír ide. -
BalanceArt #96891 Mindenkinek köszi a segítséget, megoldottam. -
#96890 Nekem is ez volt,de aztán felvilágosítottak,hogy nem lehet minden autót H váltani meg kuplungolni,csak ami a valóságban is rendelkezik vele. -
BalanceArt #96889 Hali! Tudna valaki adni nekem G25-höz beállításokat? Egyelőre nem fogadja el a kuplung és a H-váltó használatát sem. Van valami ötletetek? Előre is köszi. -
Stockbauer33 #96888 -
#96887 Srry a dupláért lemaradt a h -
Működik, 2percre néztem meg szal biztos kidob:) -
Stockbauer33 #96885 Ígynézki belülről a pálya.Pár nap és úgy is megunod
#96883 Csak jönnemár a 2 mer agyrákotkapok addig
Na a 2be aztán full felfedező expediciók lesznek majd Vajon holvannak a roncsok krúúúz? -
#96884 bocsesz az offért! Nálunk most ez az ujdonság! tdu helyett!!!
http://www.origo.hu/tudomany/20100601-jegeso-zivatar-auto-elmerult-az-auto-a-jegkasaban.html -
USAMEN POWER #96883 Az autómosó működik, de csak offline. Online kibasz érte a szerver, de majd a 2 -ben.
#96880: Bug, de még számos ehhez hasonló van, meg másfélék ... majd szembesülni fogsz velük. Am nekem pl. a klub -os dolgaimat nem számolja a game ... nem kell foglalkozni vele. -
Stockbauer33 #96882 Belehet ugratni a versenypálya kapujától jobbra a virágokról.Ha sikerül csinálsz bent bookmarkot és amég nincs champ szint így betucc menni.
Ezt azért nézegesd :D
Ez vajon müködik? -
#96881 okés, köszi a segítséget -
#96880 Az mé van hogy vettem már 3 astont mercit meg fordot... de 0-t mutat az achievmenteknél -
vajo #96879 45%kell :D...veszel 50 autót meg 30 házat és már megis vagy :D -
#96878 Champion szinten nyílik, 45% kell hozzá. -
#96877 jaaa. csak mert még zárva van :S mi kell az expert szinthez? -
wandrew26 #96876 Igen, az oda vezető úton Meg ha jól tudom akkor "nyílik ki a kapuja" ha az expert szintet elérted. -
#96875 hali
erre a versenypályára be lehet valahogyan jutni?
-
carloelsa #96874 Do you speak english? Vagy magyar vagy bazze? :D -
#96873 valaki tud segiteni erredeti a játékom de amikor elinditom nem insdul el valami emulátoral van a god beteszem a dvd várok 1 kicsit elinditom és egy hibauzenet jön be hogy 1 emulátor szowtver áll ellenbe vagy mi pls valak tud segiteni? (bocs a helyes irási hibái mért sry ) -
#96872 -
USAMEN POWER #96871 Ja a Marci motorral trafikcsapdákat állított nekem, azt mindig leste hogy melyiket kapom telibe... -
Stockbauer33 #96870 Még szép hogy ott a helyed.Főleg később a motoral majd.Tegnap este a Marci rosszalkodott a motorral :F:F f.y .Hamar Lmegy ez a pár hónap és szept.24-től meg párnap amég meglessz az összesút és full speed krúz.Ja meg kisimityák a hawaii utakat -
#96869 Kicsit előszedtem a mocit!
csak vigyázzatok a motorosokkal -
#96868 Jaj te a 2 ős krúzokat már alig várom veletek.Ott lehet majd csapatni rendesen,pláne h benne lesz az átdolgozott ohau az meg + boldogság -
Stockbauer33 #96867 Jóóó a videó.De még milyen jóvolt ezekkek 1üt gurulni 4 órát .Te a 2höz kőne egy 2 terrás vinyó a videókhoz .Nem?Most hogy lessznek morcos sünök meg sün mód na ott milyen agyalások lesznek majd.Part 20ig megse ájjá ám .Te a sok mümájer gyökér akik verik a nyálukat hogy milyen tutik azok mire verik?Mert ezek itt a videóba műűűvészemberek