Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár hogy le kellett lépnem gyorsan, tényleg jó bulinak tûnt. Jó lenne ha lennének korábban is ilyen partik. (Mondjuk most.<#nyes>)

Elég hasonló két képet csináltunk:
<#smile>
TELJES WEBALBUM ITT

Srácok, kúrva jó volt !!

feat. Jaddz, Mr.Hilter, xXx_RazoRHuN_xX, Laszlo_Gogolak, Marcihusi, Derek985, Norbi931

Továbbá egy fasza hegymászás is volt Norbi társaságában !! (Képek hamarosan...)

Laci bácsi neked meg amit ígértem:

- Elõször is töltsd le a Tropical Módot. (#94140)
- Van benne egy "FX" mappa, és egy "CommonWorld.bnk". Kezdjük elõször az "FX" mappával.
>>> A tartalmát jelöljed ki (FX.ini, setbush.2DB, setgrass.2DB), és másold ide (Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX) a már ott lévõket felül írva.
>>> Ha ezzel meg vagy, akkor a "CommonWorld.bnk" -t jelöld ki, és másold ide (Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Level\Hawai) a már meglévõt felülírva.
- Továbbá érdemes még leszedni a "Bnk1.map" -ot ha nincs fent, mert jelentkezhetnek olyan problémák amiket említettél. Bnk1.map link ! (Segítség menüpontban megtalálod, és még pár infót.)

Remélem tudtam segíteni ! <#wink>

adamfesto
Õõõõõõõõ, izé, ideje becsajoznod. <#zavart1>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Opelos Zöldséges Modja tök jó :D Vitt egy kis változatottságot a TDU ba :D
Nah melyik a szexi? És a sportos?

Jah a Merciben nincsen Klíma... bukta, nekem van a Focusban xD (persze valóságban van)

Töltsd le az 1.66-os Patchet és kész =) Nem kell azzal killódni :D

wollnerd
Sziasztok!
A multiplayer javítást nem tudom letölteni!
megkérdezi, és igen gomb pár perc és a http://www.none.com oldalra lép ahol semmi nyoma nincs a javításnak
kérem, segítsetek! Köszönöm!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tökéletes.

Hallod opelos ! A 2 -ds élõlényeket még meg kéne szokjam, de az út, a járdák a városban, a fû, a homok összhangban nagyon odabasz !!

Norby646
Felõlem mehetünk! :D Csak még összedobok magamnak vmi kaját elõtte. :) Ha félkor rádcsatlakozok az jó?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Hegymászás ? :D Be raktam bazso modját is.

Norby646
Írtam kommentet a lambos vididre! Pls nézd meg és válaszolj rá! :D

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

KENNEK43 és Marcihusi társaságában

Pár külföldivel

Hmm milyen gaz? Nem látok egy "GAZ" teherszállítót sem xDD Ez amúgy a "titkos" szigeten van.. gondolom azért furcsálsz valamilyen kiálló füvet... :D

Érdekes mert ott a gaz az út szélén. :DD

Igazad van, de van olyan tört verzió, amelyikkel a jó megapack nem mûködik xDD

Amit fehércsoki kérdezett, arra az a válasz nem jó :D mert akkor még ki sem adta xDD

Ezt cáfolnám, vannak megapackok amikkel gond van. Normálisat kell leszedni.

Semmilyet :D De tényleg... :D

Fehercsoki
Szépek a környezet textúrái,milyen modot használsz?

Warez a játékod, szal azért nem ismreri fel a megapackot =)

Hát az hogy hgoyan tudom megcsinálni hogy elfogadja az autopackot,és hogy az új autókkal is tudjak menni,valamint például a Lexus szaolnt is lássam!
Grat <#eljen>.Megnéztem a dupla lambo videót <#nevetes1>.Látom te is szerecc tekerni <#taps> és a zene paaaaaazzaaaar <#worship>.Végre vki aki harapja a tiktak muzsikát.Szép mod lett.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Sajnos 2 rongyért már sehol nem kapod meg. Illetve nem is sajnos...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mi a kérdés? <#wilting>

[HUN]FaTaL
<#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

linkeld.

Dehogynem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

vki
Csak már nem lehet kapni :(

ACER Aspire 5738ZG

Hmm most értem meg pont 1órás Cruize ról, világító tornynál találkoztam 2némettel aztán mentünk egypár kört :D mind3 an Ferrari-val végig drifteltünk mindent :D

Nekem nincs FPS-el bajom ezért teszek be bármit nyugodt szívvel :D de különben tényleg szép lett, néha kicsit zavaró hogy a +pálmák 2d-sek de nem vészes, és lényegesen szebba környezet így.

Szaisztok!

Az lenne a kérdésem,hogy fent van a Test Drive Unlimited,leszedtem hozzá a Mega Car pack-ot,és hiába van bennt például a Ferrari szalonba a 612-es látom,de nem tudom megvenni mert átugorja!

A Lexus szalont nem is találom,meg hát a többi plusz kocsit sem sehol!Tört a játékom,nem eredeti,remélem ezért nem szóltok meg!<#wave>

Elõre is köszönöm a választ!
[HUN]FaTaL
Nincs warez ebben a qrva topicban, 2000ft a játék...

www.crackeldakibszottwarezosjátékodat.pofa.be

Üdv
Olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy még a játék elején amikor már meg van a ház és az autó,hogyan tudok tovább játszani?
A versenyhez odaérek enter,de nem megy tovább csak a kamera forog ja és még a gépet sem látom!
Elõre is köszi!!
Hoffi
na leszedtem beraktam egyszerûen gyönyörû:D
és nekem a pálmák is nagyon tetszenek!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

vagy lehet pont az volt a baj, hogy véletlenül angol billre váltott. Elõfordul, ALT+SHIFT billentyûkombináció visszateszi.

Norby646
Jah tényleg lehet úgy egyszerûbb... :D Nem frissítettem...

Norby646
Ez érdekes... Úgy nem tudod beírni, hogy mondjuk egy txt fájlba beírod az email-ed utána kijelölöd és másolod aztán amikor a játék kéri az email-t akk lenyomod a ctrl+v-t (azaz beilleszted)?

[HUN]FaTaL
válts angol billre és shift+2

wollnerd
Sziasztok!
Most elõször próbáltam online profilt létrehozni, de nem sikerült:
beírom profilnevet, e-mail címemmel van problémám: nem tudom be gépelni a kukac jelet! Alt Gr+V billentyût hiába nyomom NEM jelenik a kukac!!!
És ha bármit írom e-mail mezõbe azt mondja ÉRVÉNYTELEN E-MAIL CÍM
Nektek hogy sikerül???
Kérem, segítsetek!<#help> Nagyon megköszönném!<#worship> Nagyon szeretnék online játszani!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hoffi
köszi a gyors választ már töltöm énis:)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Norby646
Szia! Én is beraktam, nekem is rohadtul tetszik és ugyan az fps számot nem néztem meg de sztem nem csökkenti vagy ha mégis akkor is csak minimálisan, de nem hiszem mivel nekem átlag 17-18fps-en fut a játék és ha ebbõl még vmi elvesz egy kicsit akkor már szaggat...

Ui.: Rohadt szép a tropical mod, érdemes kipróbálni! A plussz pálmafák is nagyon jók mert így sokkal több a zöldség ami feldobja a játékot méghozzá nem kicsit. Opelos megint kitett magáért! <#eljen><#worship><#wink><#taps>

Már töltöm is :D köszi.

Hoffi
hát ez nekem ku*ván tetszik:) grat hozzá:)
viszont lenne hozzá egy kérdésem
FPS csökkentõ hatása van?:S
mert ha nincs vagy max 2-3 FPS akkor biztosan leszedem:)
grat még1x

Tölthetõ a tropical mod. Ne felejtsétek el, a pálmák csúnyák benne, akinek nem tetszik az ki se próbálja, vagy ne rakja be azokat.

Nemtudtam.Danke <#eljen>.Így jobban teccik

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Gondolom mert átírja, modding toolsal már régóta át lehet.

Köszi :D
Stock: Még nem néztem meg, de majd megnézem :D
Sean: ez így igaz :D

Nézdmeg majd hogy neked is a franko E500 néven van a garázsba?Nemértem miért nem a CLS név maradt?

adamfesto
Nem akarok túl sok képet berakni, csak beírom. Nézzétek meg az F700 és F800-as merciket.
Ez a belinkelt meg egyszerûen vonderful bjutiful, ebbõl a Carlsson a kedvenc változatom.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.