Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laci bácsi neked meg amit ígértem:
- Elõször is töltsd le a Tropical Módot. (#94140)
- Van benne egy "FX" mappa, és egy "CommonWorld.bnk". Kezdjük elõször az "FX" mappával.
>>> A tartalmát jelöljed ki (FX.ini, setbush.2DB, setgrass.2DB), és másold ide (Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX) a már ott lévõket felül írva.
>>> Ha ezzel meg vagy, akkor a "CommonWorld.bnk" -t jelöld ki, és másold ide (Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Level\Hawai) a már meglévõt felülírva.
- Továbbá érdemes még leszedni a "Bnk1.map" -ot ha nincs fent, mert jelentkezhetnek olyan problémák amiket említettél. Bnk1.map link ! (Segítség menüpontban megtalálod, és még pár infót.)
Remélem tudtam segíteni ! <#wink>#wink>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nah melyik a szexi? És a sportos?
Jah a Merciben nincsen Klíma... bukta, nekem van a Focusban xD (persze valóságban van)

A multiplayer javítást nem tudom letölteni!
megkérdezi, és igen gomb pár perc és a http://www.none.com oldalra lép ahol semmi nyoma nincs a javításnak
kérem, segítsetek! Köszönöm!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hallod opelos ! A 2 -ds élõlényeket még meg kéne szokjam, de az út, a járdák a városban, a fû, a homok összhangban nagyon odabasz !!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Amit fehércsoki kérdezett, arra az a válasz nem jó :D mert akkor még ki sem adta xDD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az lenne a kérdésem,hogy fent van a Test Drive Unlimited,leszedtem hozzá a Mega Car pack-ot,és hiába van bennt például a Ferrari szalonba a 612-es látom,de nem tudom megvenni mert átugorja!
A Lexus szalont nem is találom,meg hát a többi plusz kocsit sem sehol!Tört a játékom,nem eredeti,remélem ezért nem szóltok meg!<#wave>#wave>
Elõre is köszönöm a választ!
Olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy még a játék elején amikor már meg van a ház és az autó,hogyan tudok tovább játszani?
A versenyhez odaérek enter,de nem megy tovább csak a kamera forog ja és még a gépet sem látom!
Elõre is köszi!!
és nekem a pálmák is nagyon tetszenek!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Most elõször próbáltam online profilt létrehozni, de nem sikerült:
beírom profilnevet, e-mail címemmel van problémám: nem tudom be gépelni a kukac jelet! Alt Gr+V billentyût hiába nyomom NEM jelenik a kukac!!!
És ha bármit írom e-mail mezõbe azt mondja ÉRVÉNYTELEN E-MAIL CÍM
Nektek hogy sikerül???
Kérem, segítsetek!<#help>#help> Nagyon megköszönném!<#worship>#worship> Nagyon szeretnék online játszani!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Ui.: Rohadt szép a tropical mod, érdemes kipróbálni! A plussz pálmafák is nagyon jók mert így sokkal több a zöldség ami feldobja a játékot méghozzá nem kicsit. Opelos megint kitett magáért! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#wink>#wink><#taps>#taps>
viszont lenne hozzá egy kérdésem
FPS csökkentõ hatása van?:S
mert ha nincs vagy max 2-3 FPS akkor biztosan leszedem:)
grat még1x
Tölthetõ a tropical mod. Ne felejtsétek el, a pálmák csúnyák benne, akinek nem tetszik az ki se próbálja, vagy ne rakja be azokat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Stock: Még nem néztem meg, de majd megnézem :D
Sean: ez így igaz :D
Ez a belinkelt meg egyszerûen vonderful bjutiful, ebbõl a Carlsson a kedvenc változatom.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
<#smile>#smile>