107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Vista / win7:

C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ - itt vannak a cd kulcsok hogy ne kelljen újra beírkálni őket.

C:\Users\Username\Documents\Test Drive Unlimited\ - Itt meg a mentés.
    Win2k / XP:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data - CD Kulcsok
    C:\Documents and Settings\username\My Documents - Mentés
  • Gibor
    Egy CD kulcsal egyszerre 1 ember játszhat, ha a másik felmegy az előzőt ledobja a szerver.
  • marcihusi
    c:\Users\Felhasználónév\Documents\Test Drive Unlimited\
    Win 7-nél itt tárolja a mentést, ezt kell átmásolnod valahova.
  • RYO21
    Egy kérdés. 1 eredeti játékkal csak 1 valaki játszhat? Vagy lehet többen? Úgy mint a GWFL játékoknál?
  • moonster
    A FAQ linkjét módosítani kellene, mert extra megszűnt pár hónapja.
    Ha van valami mirror, akkor csak pár katt.
    Jó lenne,mert nekem is lenne kérdésem, amit azért beírok:
    Ha OS reinstallt szeretnék, akkor mit, honnan kell elmentenem, hogy ne vesszen el az online, offline acc, adat.
  • carloelsa
    Nah alakítgattam, a logó van hátra és kész :)

marcihusi: Köszi =)
  • marcihusi
    Jó lett
  • carloelsa
    Fotóshoppoltam :D

UI: Köszi (300C)
    A Magyar rendszámtáblát magam készítettem :)
  • coolcar
    Köszi!!!
  • Fehercsoki
    A driverrel megy már a kormány?Egyébként a mentés C:\Felh. név\Dokumentumok\Test Drive Unlimited(nekem win7en így van)
  • bpeti72
    sziasztok Melyik mappába van a játékmentés, mert sajna újra kell raknom a gépet.
  • bpeti72
    Köszi
  • USAMEN POWER
    Amit én hallgatok, (Hardcore, Happy Hardcore, Hardstyle) sokan csak a kemény lábdobot + pörgést szűrik le, főleg az olyanok mint te, úgy állnak hozzá hogy szar. Viszont én nem a lábdob miatt hallgatom, hanem az elvont, és az egyéb dallamok miatt, a dob csak egy pluszt ad hozzá, amitől teljes lesz a zene, a pörgés ... ezé hardcore. Megjegyzést fűzni a másik stílusához meg szerintem full fölösleges, nem vagyunk egyformák van aki esetleg elszáll Tiesto -tól, van aki meg kiveri Mozartra, ennyi.
  • Panzeradler #96974
    Így
  • marcihusi
    Ez így van.
    Fehércsoki, azért mert te botfülű vagy úgy tűnik, képzeld vannak ott más hangok is, gondolom akkor a Umek zene elején a zongorát is csak sípolásnak hallottad.
  • coolcar
    Autókat hogyan lehet betenni a játékba?
  • Fehercsoki
    Nem vagyok rocker.És nem vagyok semmilyen zene ellenes,viszont az ilyen 2 féle hangból álló "zenéket" nem is nevezném annak.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy mi az eredete. A mai Technoról beszélek. :) Ami régen techno volt azt ma már inkább a keményebb Trancehez sorolják.
  • CamelX

Balkán ami itt van. Mindenhol elfogadott zene, Umek hazájában (Szlovénia) az elnök irodájának falán kinn van az első világhírű zenéje, a Gatex-nak a bakelittje, itthon meg ha valakinek nem tetszik az megugatja mint 1 neandervölgyi a villámot, ahelyett h max annyit közölné h neki ez nem tetszik.
  • USAMEN POWER
    Eredete a Techno, és az Acid. Nameg a műfajtól eltekintve, számítógép segítségével kreált zenékről van szó.
  • ladics
    zene :] [zenék]
  • [HUN]FaTaL
    Én Trancet hallgatok mégis utálom a Technot, szerintem nincs összefüggés.
  • USAMEN POWER
    Am szerintem te rocker lehetsz, azok ilyen techno ellenesek. Nesze itt van neked is egy zene.

És mostmár itt az off vége, fuss el véle.
  • [HUN]FaTaL
    Ez zene!
  • Fehercsoki
    Na itt már 3 féle hang van,ez aztán a zene
  • Fehercsoki
    Offline profilt tudsz netről leszedni,amit át lehet ügyeskedni online profillá.
  • ladics
    format :] netről lelehet szedni, vagy mi, régen valaki mondott ilyet:D
  • USAMEN POWER
    Gyerekek ez a zene, vagy ez. Aki meg falun nőtt fel, nem is tudja hogy milyen bulik vannak Europában, akár Hardcore, Hardstyle, vagy Trance, Progresszív, House, Club stb... Pl. Ibizán is elég népszerű az a relax feeling zene amiket a marci belinkelt ... Csak háth a kis hazánk be van punnyadva, ami külföldön népszerű, és milliók hallgatnak, azt itthon nem is ismerik és megy a leszarozás.
  • [HUN]FaTaL
    Hát ha újratelepítetted a wint akkor sehogy. Egyébként meg látnia kell a játéknak mikor feltelepíted.
  • ladics
    Hali :]

Biztos sokan emlékeznek rám és van aki nem, kérdés:

Mentésemet honnan tudom visszahozni ? :]
  • Fehercsoki
    Hát szerintem mindkettő agyatlan tuctuc zene.30 sample na igen,de az a baj 2 féle ilyen másodperc van:S
  • [HUN]FaTaL
    Ez zene?:D

Ebben dallam sincs.

#96951: Disco a 80as évek. 90es inkább Rave, végefele Trance.
  • CamelX
    Akkor tényleg vagy a hangrendszereddel vagy a hallásoddal van baj, mert oké a #96949-as tényleg nem nagy wásziszdáász, de az előtte lévő zenében (Umek) átlag 30 sample van másodpercenként(!). Persze az is lehet hogy nem vagy erre nyitott, meg nem youtube-on kéne hallgatni, de hidd el, az igényesebb techno nem egérkattintásokkal készül, hanem ugyanúgy hangszereken, más téma persze hogy nem a közember számára megszokottakkal, de nézz meg 1 live-actot egyszer, pl. Eric Sneo-tól.
  • Fehercsoki
    Szóval te komolyan azt gondolod hogy ez rendes zene?:S Nem ez nem az,ez azoknak való akik 2 féle hangot tudnak csak megkülönböztetni,a mélyet,meg a még mélyebbet,és persze ezek váltakozását.Ez a zene a diszkósoknak való,akik nagyon hülyék,és beérik ezzel is.
  • marcihusi
    Ezek szerint vagy a füleddel van baj, vagy a hangrendszered elég gyenge
    Gondolom te a falú kocsmájába jársz bulizni, ezért elképzelhető hogy ilyen zenével még nem találkoztál, mert akármelyik fesztiválra ha legalább 2-3 olyan színpad van ahol ilyet nyomnak, nem beszélve a komolyabb helyekről, főleg Pesten, amik már európai szinten is nyomnak a latba.
  • Fehercsoki
    Te hol élsz?Tudod mennyi szánalmas diszkó van manapság?Azokra gondolok amit sokan csak "szórakozóhely"ként emlegetnek...
  • CamelX
    "diszkó" :D hol élsz te öcsisajt? 90es években? :P
  • Fehercsoki
    Lehet hogy a hangszórómmal van valami,de én zenét nem hallok csak idióta diszkós tuc tuc izét.
  • marcihusi
    Vagy mondjuk ez!
  • marcihusi
    Nálam ez a jó zene