Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
Tudsz egyszerûbbet? Ha igen, adj linket! Köszi: wollnerd
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Zinternetet tõccsd le úgy! de ha trükkösen akarod, akkor használd a Gates VS Houdini praktikát, Mr. WallNerd 😄😄: 😉
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
hiába próbálok online-ra regisztrálni, közelebb járok, de még mindig nem tudok: ÉRVÉNYTELEN NÉV (amikor csatlatlakozik) ÉRVÉNYTELEN JELSZÓ (amikor csatlakozik). Többszöri próbálkozás után azt vettem észre hogy, amikor végre sikerül, ezt kapom: ,,SIKERLEN CSATLAKOZÁS A GAMESPY SZERVERHEZ. KÉREM ELLENÕRIZZE..." MI EZ??? A GAMESPY NEM AKAR ENGEM BEFOGADNI???!!<#conf>#conf>
HIÁBA REGISZTRÁLTAM AZ INTERNETEN BELÜL A GAMESPY OLDALÁRA!!! TÖK IDEGES VAGYOK!!<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Nektek is ilyen nehéz a csalatkozás? Hogy állítsam be az internetemet?
Trükköket kérek!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Üdvözlettel: wollnerd (teljes nevem Wollner Domonkos)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
és nekem csak 3 autóm van😄D
Suzuki,Audi..Golf 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Továbbá,egykis segítség jól jönne:-) az autó fájlait mivel nyisammeg?:|
Mer érdekellne,hogy hol találom a png-jét,ilyenek😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
köszi
2: Igen.
http://goo.gl/gd6Zi5
pár kérdésemre várnék választ!
1: ha valakivel összeakadok online-ban, akinek valami egyedi moddolt autója van, én azt hogy látom?
2: kapcsolódhatnak olyanok egymáshoz, akiknek eltérõ modjaik vannak? pl tropical mod, éjszakai mód stb....
köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
felraktam a játékot aztán egybõl kerestem a crack-et a cd-n😄
azt végülis rájöttem😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.
Nem szabad.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenne egy kérdésem. Visszaolvastam a topicban de nem találtam választ a kérdésemre. Feltettem az 1.66A patch-t és az online játéknál mégis azt írja ki hogy van újabb verzió és hogy töltsem le.
Ha valaki segíteni tudna azt nagyon megköszönném.
A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Kis változás lesz majd a faq helyét illetõen, mivel az extra.hu megszünteti az ingyenes tárhelyszolgáltatását március végével, elkezdtem lementeni az oldalt, keresgélek új hely után, ha valakinek van ötlete ingyenes szolgáltatóra ahol rendesen mûködik egy joomla portál dobjon egy privit.
Más, igyekszem vissza ohaura ahogy tudok, de olyan munkelehetõséget kaptam amit nem szeretnék elbaltázni ezért a hosszú offline üzem, lehet hogy csak ibizára 😊 érkezem majd vissza, de igyekszem.
Jó autókázást mindenkinek 😊
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
GT500 Elanor nincs valakinek? Linket dobjatok PLS
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Ugyanaz a probléma,mint az elõttem szóló wollnerd kollégának!
Nem tudok Online profilt létrehozni.
Vagy nem jó a név,,mert már használják(???),vagy pedig belép ,tölt és kiírja h faild to connect,please check your network status....
Vmi megoldást tud vki esetleg?
Próbáltam a kamu e-mailt ami írva volt a F.A.Q.-ban,de nem segített.
Ha tudtok vmit,szóljatok...
nem tudok online profilnevet választani!
csatlakozik, megjelenik a következõ üzenet: Ezt a nevet használják egy másik jelszóval. Már 10x is próbálkozom a legtitkosabb névig de, ezzel zavar!!!
Segítsetek! <#help>#help><#help>#help>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tropical paradise mod jó lett nagyon 😉
Kép:
Aztán itt egy elmaradt kép a kis eleanor-ról:
És most...:
Hegymászás 😄
Köszi new ez is adta rendesen! 😄