Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A crack állt. normális, csak a mellékelt versenyfileokat is be kell rakni a helyére.

bency
Mercedes E-Coupe-t honnan tudom letolteni?Nem talalom Centralon :S

:) Semmi okosság :P

Kisbundi88
Van eredeti is de most ezt gyorsabb volt felrakni, no de ha a warezos gammel ez a baj akkor megy fel az erdeti.<#smile>

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

Köszönjük hogy a Warezos játék hibáját megosztotta velünk... (amúgy norm crack kell)

Kisbundi88
Azt nem tudja valaki, hogy ha belépek singel playerben egy versenyre miért nem tudok versenyezni. Se ellenfél se semmi. Már rögtön az elsõ versenyen ez fogad.

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

wollnerd
Hogyan töltsem le Zinternetet? ezen az oldalon azt írják:Az egész valamennyivel több, mint 47 milliárd terrabyte (de lehet, hogy elszámoltuk), ezért darabokban tudod letölteni. Az egész be se fér a számítógépem memóriájába! Melyik lenne a Gamespy oldal?
Tudsz egyszerûbbet? Ha igen, adj linket! Köszi: wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

<#idiota><#idiota><#idiota> <#guluszem1><#nevetes1>

Zinternetet tõccsd le úgy! de ha trükkösen akarod, akkor használd a Gates VS Houdini praktikát, Mr. WallNerd 😄😄: 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

wollnerd
Sziasztok!
hiába próbálok online-ra regisztrálni, közelebb járok, de még mindig nem tudok: ÉRVÉNYTELEN NÉV (amikor csatlatlakozik) ÉRVÉNYTELEN JELSZÓ (amikor csatlakozik). Többszöri próbálkozás után azt vettem észre hogy, amikor végre sikerül, ezt kapom: ,,SIKERLEN CSATLAKOZÁS A GAMESPY SZERVERHEZ. KÉREM ELLENÕRIZZE..." MI EZ??? A GAMESPY NEM AKAR ENGEM BEFOGADNI???!!<#conf>
HIÁBA REGISZTRÁLTAM AZ INTERNETEN BELÜL A GAMESPY OLDALÁRA!!! TÖK IDEGES VAGYOK!!<#falbav><#violent>
Nektek is ilyen nehéz a csalatkozás? Hogy állítsam be az internetemet?
Trükköket kérek!<#help><#help><#help>
Üdvözlettel: wollnerd (teljes nevem Wollner Domonkos)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

94mike
Hm..én csak szerkeszteni szeretném az autót,egykis optikai tuning...body elemek,szárnys,ilyenek😄D
és nekem csak 3 autóm van😄D
Suzuki,Audi..Golf 😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Én is agyaltam újrakezdéssel így hogy lett Caprack, kicsit uncsi így pénzt szerezni új verdákra hogy van már kb 25 autóm és egyiket se lenne szívem eladni 😄 multiplayeres pénzkeresés meg 1 vicc azzal a sok csalóval

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

94mike
Újra el keztem a játékot:-)

Továbbá,egykis segítség jól jönne:-) az autó fájlait mivel nyisammeg?:|
Mer érdekellne,hogy hol találom a png-jét,ilyenek😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Loptam 1-2 mondatot a TDU2 topikban linkelt új játékról.Az utolsó mondatra utalnék <#eljen><#nyes>.--------Amikor versenyzel nem csak pénzt fogsz nyerni, hanem egyúttal tapasztalat pontokat is kapsz. Ha nem érdekelnek a versenyek, akkor elõre haladhatsz a játékban közösségi tevékenységgel is. A rendszerrõl nem mondhatunk többet, a lényeg, hogy többféle úton lehet tapasztalatot szerezni a játékban. Továbbá annyival egészítenénk ki mindezt, hogy a sorozatosan végrehajtott lenyûgözõ mutatványokért is kapunk pénzt, így krúzoláskor is szerezhetünk jutalmakat, de csak akkor ha nem ütközünk a forgalommal, rendõrautóval vagy egy fával.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Én meg fél éve nem játszom úgyhogy passz. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nagy még a pörgés online módban? sok ember játszik a játékkal? driftesek vannak? én legutoljára 2 éve voltam itt, azért kérdezem

köszi

[HUN]FaTaL
1: Azt látod, ami neked van annak az autónak a helyén, nem azt, ami neki.
2: Igen.

Üdv!
pár kérdésemre várnék választ!
1: ha valakivel összeakadok online-ban, akinek valami egyedi moddolt autója van, én azt hogy látom?
2: kapcsolódhatnak olyanok egymáshoz, akiknek eltérõ modjaik vannak? pl tropical mod, éjszakai mód stb....
köszi

[HUN]FaTaL
nem, a megapack patchel is elvileg.

nem....elõször kell Patchelni és utána a megapackot feltelepíteni?
Falkon
Én is! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoffi
ezzel énis megszívtam mikor megvettem😄
felraktam a játékot aztán egybõl kerestem a crack-et a cd-n😄
azt végülis rájöttem😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Értem, köszi

A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.

Nem problem, hétvége nekem is olyan hogy vagy elmegyek valahova, vagy punnyadok. Amit linkeltem az csak annyi, hogy megpróbáltam megörökíteni hogy merre, és hogy haladtunk a sárga hegyen... remélem hogy az emlékeim nem csaltak.

Falkon
Meg crackelted a játékot.
Nem szabad.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Visszaolvastam a topicban de nem találtam választ a kérdésemre. Feltettem az 1.66A patch-t és az online játéknál mégis azt írja ki hogy van újabb verzió és hogy töltsem le.
Ha valaki segíteni tudna azt nagyon megköszönném.

A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.

Norby646
😊 Ok csak az a gond hogy én nemsoká megyek el bulizni és csak hétfõn jövök vissza... De vmikor folytatjuk a hegymászást. Lehet majd hétfõn... attól függ mikor érek haza. 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Csináltam egy világosabb utat a tropical modhoz. Szerintem szebb is.

Norby, úgy gondolom hogy ez nem maradhat el. (A zõdségrõl képek ma várhatóak !)

Nagyobb méret !

Hali! Most vettem meg a gamet felraktam megadtam neki a serialt majd kéri a gamespy nevet stb megadom de nem megy fel serverre miért? Ja és hogy lehet soloban játszani mert csak a gamespy ablak jön be és ha ott nem tudok bemenne akkor már csak kilépni tudok de én szivesen nyomnám soloban is. Köszönet!
1.66A patch és ennyi,meg tegyél magic mapot és autókat is tudsz beletenni!
Patchelted?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hello......az miért van h feltelepítem a megapackot és pl: az Audi RS4 nincs a szalonban vagyis ott van csak nem tudok rámenni h megtudjam venni.....segítsetek pls
Sziasztok!

Kis változás lesz majd a faq helyét illetõen, mivel az extra.hu megszünteti az ingyenes tárhelyszolgáltatását március végével, elkezdtem lementeni az oldalt, keresgélek új hely után, ha valakinek van ötlete ingyenes szolgáltatóra ahol rendesen mûködik egy joomla portál dobjon egy privit.
Más, igyekszem vissza ohaura ahogy tudok, de olyan munkelehetõséget kaptam amit nem szeretnék elbaltázni ezért a hosszú offline üzem, lehet hogy csak ibizára 😊 érkezem majd vissza, de igyekszem.
Jó autókázást mindenkinek 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

BRIAN97232 társaságában

adamfesto
Próbálj offline profilt csinálni és azzal lépj be, utána újból az online-ra próbálj regisztrálni. Nem biztos de hátha.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Norby646
Szia! De van méghozzá a a tdu-central-ról le is tudod tölteni (most túl van terhelve a szerver úgyhogy késõbb próbálkozz). Amúgy #94185 ebben a hsz-omban képet is raktam be róla...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Laaccoo
Hello!
GT500 Elanor nincs valakinek? Linket dobjatok PLS

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Van egy ismerõsöm aki ugyanezzel a problémával küszködöt, még én is próbáltam neki profilt létrehozni sikertelenül, az egyik haverom meg gond nélkül regisztrált. Ilyenkor valószínüleg hogy a gamespy szarakodik, próbálkozni kell.

Csácsá!
Ugyanaz a probléma,mint az elõttem szóló wollnerd kollégának!
Nem tudok Online profilt létrehozni.
Vagy nem jó a név,,mert már használják(???),vagy pedig belép ,tölt és kiírja h faild to connect,please check your network status....
Vmi megoldást tud vki esetleg?
Próbáltam a kamu e-mailt ami írva volt a F.A.Q.-ban,de nem segített.
Ha tudtok vmit,szóljatok...
Próbálkozz tovább 😄 velem is játszott ilyet régen 😄

wollnerd
Sziasztok!
nem tudok online profilnevet választani!
csatlakozik, megjelenik a következõ üzenet: Ezt a nevet használják egy másik jelszóval. Már 10x is próbálkozom a legtitkosabb névig de, ezzel zavar!!!
Segítsetek! <#help><#help>

Roger6
Ajánlok neked egy Apple monitort, 2500 x 1600-as felbontásban. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A HDR modot próbáltam eddig, de ott kicsit túlzásnak tartottam a bloom-ot, tweakelni meg nem volt türelmem, esetleg megpróbálhatnád 😊

Tropical paradise mod jó lett nagyon 😉

Pont most értem haza 😄

Siker!!! Köszi a gyors segélyt 😄

Télleg, milyen grafikai módok vannak, textúrákat kilõve amivel tudom a grafikát tweak-elni, sokallom a 100fps-t 😄

Ááá köszi 😊 megpróbálom at once 😊

Töröld a car pack cd kulcsát ööö nem is tudom már honnan mert in7 et használok és ott nem kerestem, xp re meg nem emlékszem. A lényeg valahol van egy cdkey.txt meg egy addon.txt és az addon.txt t kell törölni.

[HUN]FaTaL
Vedd ki a pack serialját.

Na, asszem igencsak elbaltáztam ezzel a Carpack megoldással. Origi-re raktam fel nem eredeti carpacket a bolti seriallal, de nem igazán akar felengedni a szerverre 😞

Norby646
Tényleg rohadt jó kis összeverõdött krúz volt! Én is thx mindenkinek!

Kép:

Aztán itt egy elmaradt kép a kis eleanor-ról:

És most...:

Hegymászás 😄

Köszi new ez is adta rendesen! 😄