Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
Nekem van egy bontatlan. Annak idején 2-õt vettem mert kellett egy a barátomnak de õ hamarabb megvette. Érd.😛ü

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Hali.Próbáltam keresni neked,de sajna nem találtam.A haveromnak viszont megvan,és ha nem kell neki,akkor elkérem töle neked

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Rowlend
TDU-t még meglehet vásárolni valahol? Mer eddig is csak a PCdomeban volt de most már ott sincs. Ha lehet magyar bolt 😄 kösz

GET OVER HERE!

Milyen építmény az ott az utolsó képen a két hegyecske között?

Szerintem is egy UFO alakú madár <#idiota>

Jajah, jó videó ráadásul pont a Koolau alatt megy át. 😊)

Aztaqrwa srácok !! Én látok rosszul korán reggel, vagy a második képen tényleg ufo van ? <#wow1>

Kicsit csapattam tegnap és az északi egyenesbe belógnak az ágak.Jól meg viccelt 390 körül <#nevetes1><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kicsit módositva de ez az autopálya visz át a szigeten <#wow2> Vagynem? <#nemtudom><#nevetes2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hétfõn Norbyval nekiestünk a zõõdségnek (Koolau), itt vannak a képeim:

Koolau Mountain, Hawaii

Amúgy így nézett ki (Fittinek tészem ki léginkább)

Jejeje meg tudtam csinálni a kipufogót 😄

Nekem azt írja a füzet seggén:
"A CD Projekt örök garanciát vállal a játékot hordozó fizikai lemez(ek)re..."

Énis, a lemezt inkább hagyom, nem akarom szétcseszni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ezért használok még mindig virágbolti verziót képfájlal 😄

A fogkrémet vágtam hogy jó de érdemes bevetni mert így hogy már nemlehet sehol kapni a kis drágaságunkat lemezen vigyáznunk kell rá <#eljen>

Uncsitesóm ezen beszart xD (infós...)

<#vigyor2>

<#taps>

Ajánlom mindenkinek akinek karcos <#nevetes1><#nyes><#taps>

Nah mehetünk Terepre 😉

Oké, és itt az off lezárva.

[HUN]FaTaL
A nem gyári Xenonokkal az a baj, hogy legtöbbször szarul állítják be és vakít nagyon.

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Hát akkor büntetik ha bevallod. ha adod a hülyét hogy nem értesz hozzá így vetted, akkor nem tud veled mit csinálni. Havert megállították, azt mondta igy vette, bár tudta hogy nem gyári és a rendõr továbbengedte. Mikor meg ugyanõt megállították és máshogy tették fel a kérdést és azt válaszolta hogy tudja hogy nem gyárilag ilyen, akkor egybõl kapta 500es csekket😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt azért csinálják, mert a gyári xenon elé raknak gyárilag lemosó készüléket. Nem tudom miért nem mind1 a magyar rendõröknek hogy tiszta-e vagy retkes a xenon. Viszont ha veszel 2000ftért egy ablak spriccoló készüléket, levágod a 2 spriccelõnek a fejét és azt egy pillanatragasztóval a lökösre ragasztod ugy hogy a lámpára nézzen, akkor se a rendõr, de megkockáztatom, hogy még a mûszakin se fognak érte dumálni. Rendõrök ellen már mindenesetre 150%-al teljesített ez a megoldás😊
AlieN911
Tényleg. Ezt én is hallottam.. Nekünk állítható, és sztem majdnem minden kocsiba az.. 😊
Ez így van, kínai szart inkább ne vegyen az ember.. "xenon jellegû izzó stb" Nekünk német bi-xenon van, sztem nagyon jó

Honda - The Power of Dreams

Mûszakin csak akkor engedik át ha zsebbe is van egy kis pénz pluszba, mert elv csakis abba lehet xenon ami gyárilag úgy adja ki a kocsiját, pl egykét bmw...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

AlieN911
OFF

Nekünk a dobozán van, hogy Mon tiltott, csak zárt pályás blabla".. Mûszakin szólnak érte, DE nem kapcsolgatják,és akkor ennyi. Nekünk ez lesz, most megy 1 hónap múlva. xD
Büntetni még nem büntettek meg, és szerintem nem is fognak..

ON

Honda - The Power of Dreams

Falkon
Ha automata állítós akkor nem cseszegetnek.
Ha nem állítós akkor igen.
Nekem így mondták.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

jofer
Tudomásom szerint igen, elméletileg még a forgalmit is elvehetik! Nem saját infó, most hívtam fel telefonon egy illetékest!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Nálunk büntetnek és ki is vetetik.Habár nekem nemjönbe a kamu de vannak elég jó élethûek és jó fényerejüek

Büntetni nem büntetnek, de hogy átengedik e, azt sajnos nem tudom :S

Johnny 19
Egy gyors választ valaki légyszi. Utólag beépitett xenon miatt büntetnek? vagy ha nem is büntetnek , de a mûszakin nem engedik át?

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Nagyon köszönöm.Errõl írtam <#eljen><#worship>

Reklám, delete !

Hoffi
aki egy kicsit is használ TDUPE-t az segítsen rajtam légyszi😄
leírná nekem valaki a Mercedes CLK 55 AMG-nek a rev limiter az RPM-et és a Torque RPM-ét?
köszi elõre is

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

adamfesto
Ez az egyik legrégebbi fake TDU2 videó. Természetesen semmi köze hozzá...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

EZ animos tényleg, egy trailer is ilyen volt a TDU 1 ben xDD

Fake, ráadásul a Game Reactor volt olyan szerencsés, hogy pár napja láthatta a játékot mûködés közben (Infók: TDU 2 topik, TDU Central, Gamereactor.eu), ebbõl következik hogy a feltöltési dátum már elárulja a videó mivoltát. Meg háth az autó mozgása nem fura ? 😄

Amúgy ez egy animációs videó. 😊

Törölt felhasználó
Nem szabad semmire se várni, mert meg fog ölni a kiváncsiság😄 Én kb 15 éves koromba leszoktam az ilyenekrõl hogy várok valamit😄 És türelmesebbnek tûnsz is tõle😄 Pld névnapomat rendszeresen elfelejtem és szülinapomra is csak azért szoktam néha emlékezni, mert egy héttel elõtte van névnapom:S:S
holecsko10
Hát sajnos igen én már annyira várom. Ha igaz akkor OXM-en Április 8.-án befogják mutatni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Törölt felhasználó
Jónak tûnik, de most kajak 9 sec????:S
holecsko10
TDU 2 videó.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Megvan, de nincs feltelepítve. Csak annyit játszottam am vele, még kipróbáltam, mostanában nincs sok kedvem a zombi gyilokhoz.

L4D 2-vel tolod? Csak mert egy menetet tolhatnánk... 😄

Párszor meg kell crackelni a Left 4 Deadet online játékra, aztán utána egyértelmû lesz egy tdu megcrackelése. 😄

Törölt felhasználó
Ezek a crekkek annyira lapszintûek pedig, tök egyértelmûek, meg van hozzájuk nfo is: Én nem tudom az uj korosztály génhibás-e vagy csak balfasz egytõl egyig, de hogy minden játéknál a hszek fele, azzal kérdez hogy hogy kell elindítani.... Bezzeg, mikor5 progi kellet, meg kihuzni az olvasókat, meg minden szarság... Ja és még leirva se volt, hogy mit hogy hova hogyan... Nekünk kellett rájönni mindenre😊
jah, télleg <#falbav> hát de akinek nem alapvetõ a crackelés menete, hát az így járt... <#banplz>

Én értelek téged, viszont te nem engem. "csak a mellékelt..." ezzel nem azt akartam megmagyarázni milyen egy norm crack, hanem azt, hogy a többség kihagyja ezt a lépést crackelésnél, és jön ide panaszkodni.

Nálam akkor normális a TDU s crack, ha mellékelve vannak a versenyfilek. 😄 ha nincs, akkor nem normális xD (mert amúgy a crack szó pcn: feltörés... XD és ez által törõdik fel, így hívják norm cracnek... ha nem értettél, akkor ez van) 😛