Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
GET OVER HERE!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"A CD Projekt örök garanciát vállal a játékot hordozó fizikai lemez(ek)re..."
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez így van, kínai szart inkább ne vegyen az ember.. "xenon jellegû izzó stb" Nekünk német bi-xenon van, sztem nagyon jó
Honda - The Power of Dreams
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nekünk a dobozán van, hogy Mon tiltott, csak zárt pályás blabla".. Mûszakin szólnak érte, DE nem kapcsolgatják,és akkor ennyi. Nekünk ez lesz, most megy 1 hónap múlva. xD
Büntetni még nem büntettek meg, és szerintem nem is fognak..
ON
Honda - The Power of Dreams
Ha nem állítós akkor igen.
Nekem így mondták.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
leírná nekem valaki a Mercedes CLK 55 AMG-nek a rev limiter az RPM-et és a Torque RPM-ét?
köszi elõre is
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Amúgy ez egy animációs videó. 😊
TDU,ETS2 Nick: holecsko