Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tdu Toyota
Ezt hogy csináltad? Milyen programmal?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Zso ezek mamutfák? <#wow2><#nevetes1><#nevetes2><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez de dúúúúúúúúúúúrva xDDD <#vigyor3><#idiota>

Hali.Próbáld meg azt,hogy leszeded a "Bnk1"-et,és felül irod a tiédel.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nemtudja valaki hogy miért nem indul el?

Ma délután fölraktam 1.sõre ment minden onlineprofilostol mindenestõl most meg elsõ inditásra emulátoral való ütközés aztán meg 2.ra mikor jönne be e afõmenü akkor leáll és vagy bezárom vagy keres a windows megoldást és bezárja természetesen nem talál

Win7 32bitem van

TDU nick: Smokes5 Xfire: smoke55555

Próbáld ki nagyobb fûvel-fával, az az igazi dzsungel:

Na mentem megint <#nyes>.Az északi 1enesbe a a reptérnél normálba kopár a müsor <#nevetes2> a tropikállal tényleg atom dzsungel.ÓÓÓriási köszönöm neked <#eljen><#taps>.A CW is bejött de ez tényleg teljesen máshogy adja a filinget

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kösz szépen....mûxik :)
Az jó :D akkor várom a xeket :)

Fr3nky21
Akik ide szoktak irogatni, legtöbben játszanak is.<#kacsint>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

Hali szokott még valaki online játszani? ha igen akkor dobhatna 1 pmet a xfire címével és gurulhatnánk.:)

Laaccoo
Hello!Gondoltam játszok,de mikor el akarom inditani ezt irja ki:
Mi lehet a hiba mikor a cd is bennvan???

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Az a fák árnyéka miatt van, mivel eredetileg kis bokrok lennének így arra is rávetíti az árnyékot, mint a fûre és talajra. Ezzel nem tudok mit tenni, legalább változatosabb.

A városkörül az autopályán fekete beütésûek a lombok de nyílt terepen szépek.Így hogy 26ra tettem komoly dzsungel lett.Nekem bejön <#eljen>

Tényleg úgy írtam?.. Remélem nagyobb felbontáson nem túl gagyi.

Nagy-nagy gratula <#eljen><#worship>,Igazad volt a 26-al kegyetlen jó lett <#nyes>.Úgyvan ahogy mondtad (ELLEHET TÉVEDNI <#mf2><#eljen>)

Roger6
Gyönyörû! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egy kis ízelítõ:

Elkészültek a jobb minõségû pálmák, illetve átírtam az fx.init is, kicsit jobb lett az egész. Akinek bírja a gépe, annak érdemes nagyobbra állítani a fák méretét (pl. 16-ra), beszarás látvány lesz az egész szigeten..<#eljen>

Az a lényeg. :)

#94418: <#eljen><#vigyor0>

Kisbundi88
Csinálsz egy szöveges dokumentumot és az ip elé írd ezt http://. Így kell kinézni kb. http://86.101.38.107:9000. Ezután a szöveges dokumentum kiterjesztését átírod m3u-ra. Ezt elindítod a Winampal és akkor kérni fogja a felhasználónevet és a jelszót. Ezt a leírtak szerint kell egybeírni. Én így csináltam.

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

és a jelszót hova kell beírni?....mert ha beírom az ip-t bufferel de nem indul...
Törölt felhasználó
Winampban Ctrl+L oda bemásolod az ipcímet aztán indítod
utána a lybra:startrek vagy a frenky:12345 jelszókat használd mert csak igy mûkszik;)
Hát én nem jöttem rá hogyan kell hallgatni :S :D az IP-t beírtam tûzrókába de kidobott egy oldalt hogy épp 6an hallgatják stb... Tovább nem jutottam :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fr3nky21
Terveink közt szerepel még az Útinform bemondása is Ohau szigetén történt eseményekrõl.<#nevetes1><#idiota>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

Törölt felhasználó
De még köszönti a bejelentkezõ új hallgatókat:D:D:D
1. Fut
2. Igen
3. Egyszerû, ha kint vagy az utcán összekapcsol 7játékossal, térképen meg rátudsz keresni az online playerekre illetve barátokra
4. Hát eléggé.
5. odolni? hmm ha moddolásról van szó akkor a sima alap játék eredeti kulccsal és semmi más.
6. Nem értem pontosan, eredeti játékhoz mi kellene? :O Feltelepíted és játszol.

lybrahu
asszem nem látszik a kép.....megpróbálom én beszúrni....hátha sikerül<#nemtudom>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Fr3nky21
Ahoj! Mégegyszer bocs, ez az utolsó off. Hivatalosan is megalakultunk!<#vigyor>Innentõl kezdve ha valami gáz van, akkor keressetek bennünket Pm-ben. Winamposoknak felhívnám a figyelmét, hogy a logint és a pass-t egybe kell beírni. (Pl Frenky:12345) Elõfordulhatnak még problémák, még teszt fázisban van a rádió. Lybra részérõl inkább Rock orientált, de a legjobb kifejezés a vegyesfelvágott, nagyon jó muzsikákat tol!!<#nyes><#worship> Én pedig a Trance, Dance, Diumdisum részét viszem. Üdv!

RETROB0Y
ÜDV

A gém megy Windows 7 64biten?

Érdemes felrakni?

A multi konkrétan hogyan is müködik?

Van sok online játékos?

Ha nem akarok semmit odolni akkor mit kell felraknom?

Gondolom eredeti gémhez nem kell semmi nagyon nem?

Köszi a helpet,megjavult.Mr jó lett.

SeanJRRussel
Vti kajak olyan volt mint 1 UFO a szürke csodájával<#mf2> Jó volt amúgy én is köszi nagyon<#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

<#banplz>

Akkor vedd meg külön Atarin a megapack-et. Énis ott vettem.

AlieN911
<#ejnye1>

Honda - The Power of Dreams

Hehe :)

Remélem beválik, amiket írtam minden kedves embernek :D

Megvan az alapjáték,és van 2-eredeti kulcsom,de csak az alap játékhoz.

<#hehe>

De rossz vagy <#nevetes1><#mf2><#banplz>

Vedd meg Atari-n.

Ez ügyben sajnos nem tudok segíteni. Amit mondtam próbálgasd még, csak azt nem vágom igazán hogy a múltkori ingyenesség valami ideiglenes állapot volt, vagy végleges. Haveromra esetleg rá tudok kérdezni hogy mennek -e neki a packos verdák. Ha nem, akk ennyi.

Hali.Sehogy nem jó.Sehol nem lehet már kapni TDU-t.Megörülök.

-.-" Trainer f8 és van 2 milliárdom, szvsz.

A legtöbb pénzt ugy tudod megszerezni h tdupe-ba átirod egy autó árát 100 ra h gyorsan megvedd! mikor megvetted ird át 1000000000 enniyre és add el gyorsan!!!:D teleleszel pénzel!!!!:D
Ágyúgolyó futam elején egy kép:

Stockbauer és Marcihusi társaságában:

Jó képek :F.Köszi a tegnapi crasy krúzt Johny(UFOOOO :D)VTI-nek,Sean-nak a Gogolák családnak(+ pici kiwi <#eljen>) meg a többieknek.És én még azthittem hogy gyorskocsi az Enzooooooo <#nevetes1><#nevetes2><#mf2>

Hoffi
akkor most egy ideig szerintem nem lesz TDU rádiónk:(((

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Törölt felhasználó
Valóban, valszeg volt egy áramszünet:D
Hoffi
arra gondolok de nekem nemtud csatlakozni azért kérdezem

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Törölt felhasználó
Hát elvileg a Frenky FM napi 24 órában megy, szal mindig hallgathatod. Én legalábbis más rádióról nem tudok, per pillanat.