Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://goo.gl/gd6Zi5
Stock: Nem szokásom elõre rohanni, max. mikor szélárnyékot adok.
#94461 <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Köszi aért a segítséget😊
TDU nick: Smokes5 Xfire: smoke55555
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
Van 1 kis gondom
Felraktam az original TDUt peccseltem CD-key beirtam hoznám létra az accountod mire feldob egy olyan hibaüzit hogy NEM TUDOTT A TestDrive serverekhez csatlakozni
ellenõrizzem a netem :S
Se torrent kliens se MSN nem fut a kasperskynél is mgbizhatóra van alapból beállitva
mi a gond??
De nagyon jó !
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Toyota: Photoshop és djey's modding tools.
Hoffi: Ez DK-en a rejtett sziget melletti útszakaszon van, innen indul északra a hosszú egyenes a Robin birtok mellett.
amugy leszedtem az új pálmákat felraktam õket 26-ra egyszerûen gyönyörû lett a táj gratula hozzá😊
ja a másik kérdésem hogy a múltkor láttam egy tdu-s képet azthiszem innen a fórumról csinálta valaki hogy az országútakon a sima 1x1sávos(nemtom hogy mondják ezt😄) úton nem két záróvonal volt hanem szaggatott
azt nem tudná valahova feltenni az illetõ nekem?😊
Elõre is köszönöm szépen😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)