Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Hát ez nagyon kemény:F:F:F:F

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Da :F :F ezt meg a pici máriát ne amugy minden jöhet

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

marcihusi

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Ha már bikini alsóról beszélsz<#mf1>

Najó bikini alsó legyen rajtuk és akkor nemkell a cenzura

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kedves szerelmes Sean(Feco).Feltol6nád a képed 5körül a szigetre a kedveseddel <#nyes><#mf2><#beka3>

Oké, de a cenzúra miatt traffipax mögé rakom õket.<#bee1>

Grat.Zso ha ilyeneket tucc akkor modol6nál pl a pálmák helyére meztelen nagy csöcsü csajokat is akár.Csináldmegnekem plz<#worship><#ravasz1>

Nincs is szebb annál, mint amikor kijavítják a kátyúkat..

Letöltés!

Oké,értem.Tudom hülén hangzott,de kérdezni lehet.Ingyen van{még}

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Annyi profilt csinálhatsz amennyit nem akarsz, csak egyszerre mind2 en nem tudtok fent lenni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Góré.Lenne egy kérdésem.Kölcsön adtam a havernak az egyik Serialom,de korábban azzal játszottam Online.Megtudja változtatni a nevét,vagy elöl kell keresnem hogy milyen néven játszottam,és csak azon tud Ö is,vagy hogy van ez.?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Két lehetõség van. Nem érted a lényeget, vagy poénosnak akarsz tûnni. <#levele>

De jó ám <#eljen>.A CTS-V meg amúgy is jófutómû,jófék jóúttartás.Gondolom arra tettedrá

<#wow1>

Toyo
Szép az új S4 is..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

[HUN]FaTaL
Szintén. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nincsen egy Lamborghini Gallardo LP560-as gazda, akinek kell a májam a verdáért? xD

A vesém adnám egy RS6 Avant-ért. De még egy A6 Avant 2.0 TDI-ért is.

[HUN]FaTaL
M3 kimaradt 😄

RS6 <#worship><#taps>.nagyon audi buzi vok és sztem a meglévõ márkákat kibõvítik.RS6,RS6 avant,R8,Q5,Q7.Porche Cayenne.Po GT3,BMW X6 M,X5 M,M6,M5 .Merga ML,GL,G.VW Golf6 R,Passat,Touareg,Tiguan lehet sorolni 😄

SeanJRRussel
More than beautiful<#eljen><#ravasz1><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Ez az Aston jöhet, továbbá Lexus ISF, Diablo, BMW-k, RS6 Avant, más nem is kell. 😄

Kiváncsileszek a sok új verdábol mik kerülnekbe a TDU2be. Lexus kcsög sünöknek gyönyörû Pagani akár ez a spider Sean,Hilter kedvence az új Agera Aston 1 kis amerika 😄 stb stb.A suvokra már nemismerekgondolni.Na ott milyen fizika lesz

Írtam véleményt, egy videót, és két képet is csináltam. 😊 Link !

uhh 😮

Törölt felhasználó
Köszönjük Emese!<#wink>
Ez nemigen ide való, van neki saját topicja.

Törölt felhasználó
Ja igen, meg végül is tudtatok véleményezni vagy csak annyira volt jó, hogy kipróbáltátok és csá?
Törölt felhasználó
New vagy adamfesto, valamelyikõtök nem vakarná le vagy ide vagy pm-ben, hogy most tulajdon képen mikor volt nektek elérhetõ online a NFSWOM Csak mert megkaptam a béta tesztet😄😄 Van értelme most felrakni vagy csak akkor van értelme, mikor már megnyitják a szervert is? Választ köszi😉
Rakd be hozzá az új fx.ini-t, azzal jónak kell lennie.

Stock: Nem szokásom elõre rohanni, max. mikor szélárnyékot adok.

Fasza lett a mód különben, jelen pillanat használom is, csak így a "high q palms" al meggyûlt a bajom rendesen, odáig rendbe van hogy csak 2d-s dolgoról van szó, de mikor közeledek felé elkezd nõni, azaz kiemelkedik a földbõl és sokkal magasabban lesz mint mikor távolról láttam, eléggé idegesítõ.

Mindenkinek.Sry

Most a bszott nagy törzs lógbe 2m-ert kb de visszadobom 26-ra.Az északi egyenes meg a nyugati partól behánytam olyan tutilett.Még a hegyekbe meg a szerpentinre kiváncsilettem vna.Na majd holnap.Én is köszi a gurulást mindenkitõl <#eljen>.Nemértettem miértnem elõztél meg azzal a szörnyeteggel?<#nemtudom>

#94461 <#nevetes1><#eljen>

Szerintem valahol mindig be fog lógni, kivéve ha kicsire állítod õket, de annak meg nincs értelme.

Törölt felhasználó
Hát te hülye vagy<#nevetes1><#idiota>
Vhogy nemtudom eltalálni a tuti beállitást a fákra.Elkezdtem 26-ról 36,46,55.65.A végén felqtam 95-re de az meg úgy büntet hogy kellcsinálnod hozzá 1-2 Velociraptort meg T rexet <#hehe><#nevetes1>.A high helyett mediumal kéne operáljak?Végülis van 1 házam a városba az amerikai tuningtól(Cadillac) nem messze.Onnan elindulva az autópályán kicsit belogtak az ágak de a 95-töl most olyan törzsevan hogy a ludas matyi nemtudta vna odakötözni a döbrögit az tuti

A rosszakat el kell ítélni, a bûnösök szenvedjenek (dzsínó után szabadon) 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A válasz erre gombot használd ! Itt senki se szereti ha találgatni kell, melyik hsz kinek szól !

Megértem. Civilek és a lag, háth én inkább nem szólok semmit. Fõleg mikor full fáradt az ember, és szeretne egy kicsit gurulni, már nem fér bele hogy az idióta bólyákat is kerülgetni kell. Megállnak az úton és dudálnak a semmire, 90 fokban bekanyarodnak eléd és sávot váltanak, laggolnak... tiszta szégyen.

Azvolt a gond hogy beraktam a tdu radiot a rádiókhoz remélve hogy winamp nélkül a játékon belül tudom majd halgatni de hát nem tetszik neki. :S

Köszi aért a segítséget😊

TDU nick: Smokes5 Xfire: smoke55555

Nekem már nagyon kellett valami változás a TDU-ba, így 4 év után (vagy mennyi..) már elég uncsi tudott lenni. Viszont ma este sokszor nem tudtam volna minimap nélkül hol vagyunk (pedig jobban ismerem a szigetet, mint a tenyerem) és qrvajó volt csapatni.<#eljen> Csak mindenem ki van már a civilekkel meg a laggal..

Kisbundi88
Nah ha már se rally VB-n, se itthon nem látunk ilyet (szeretünk drága FIA és MNASZ) akkor egy kis WRC feeling...<#vigyor>

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

Nyisd ki a portokat. www.portforward.com

RETROB0Y
ÜDV

Van 1 kis gondom

Felraktam az original TDUt peccseltem CD-key beirtam hoznám létra az accountod mire feldob egy olyan hibaüzit hogy NEM TUDOTT A TestDrive serverekhez csatlakozni
ellenõrizzem a netem :S

Se torrent kliens se MSN nem fut a kasperskynél is mgbizhatóra van alapból beállitva

mi a gond??

Qrwa jó lett, viszont részemrõl nem ez az igazi Hawaii. 😊
De nagyon jó !

Kisbundi88
Anyám, de szép ez a Suzuki...<#wow1>

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

Hoffi
köszönöm😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Stock: Ezek már mamutfák, nem lógnak bele a felüljáróba.<#kacsint>
Toyota: Photoshop és djey's modding tools.
Hoffi: Ez DK-en a rejtett sziget melletti útszakaszon van, innen indul északra a hosszú egyenes a Robin birtok mellett.

Hoffi
megtudnád mondani hogy ez az útszakasz hol van?😄
amugy leszedtem az új pálmákat felraktam õket 26-ra egyszerûen gyönyörû lett a táj gratula hozzá😊
ja a másik kérdésem hogy a múltkor láttam egy tdu-s képet azthiszem innen a fórumról csinálta valaki hogy az országútakon a sima 1x1sávos(nemtom hogy mondják ezt😄) úton nem két záróvonal volt hanem szaggatott
azt nem tudná valahova feltenni az illetõ nekem?😊
Elõre is köszönöm szépen😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)