Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
lehetne valami rendszert csinálni hogy mikor van és mikor nincs TDU rádió?😄Mondjuk hogy minden nap mettõl meddig van😄
mert igy nemlehet tudni hogy mikor lehet hallgatni😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Érdeklõdnék hogy most vetted a gamet és egybõl fel tudtál menni szerverre, hogyan?
vki
Ezt én is kipróbáltam, de valamiért nem ment 😞.

Úgyhogy inkább megvettem 😛
Végre újra online!

ACER Aspire 5738ZG

Próbáld meg még azt, hogy a megapack kódjához beírod az alapjáték kulcsát. Haverom akinek elküldtem a fölös alapjáték kulcsomat, kód nélkül játszik packos verdákkal, és még sokan mások.

Amikor elõször meghallgattam, nem bírtam betelni vele olyan pár hónapja. De ezeket próbáljátok nem itt megbeszélni, mert nem zene topik. !

#94376 - 78, #94380 - 86 delete !

[HUN]FaTaL
Meghallgattam tényleg üt 😊 <#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hallgatom én az összeset, ezt a remixet viszont még nem hallottam, mindjárt meghallgatom. 😊))

<#eljen> Blueman a zisten 😊 új számait is toljad, bár sztem a Gaia - Tuvan (Andy Blueman remix) aláz mindent

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

COL_Brett_Shaw, Stockbauer33, gduckHUN, és MS74HUN társaságában

Saleea Cruise

És egy újabb rekord !

Semmi extra, csak a mai offparty véget ért !! További offolás delete, a lényeg lezajlott itt, a többi pm -ben menjen !!

Fr3nky21
Mielõtt meglennnék szólva az OFF miatt! Elindult a Tdu Rádió. A részletek még kidolgozás alatt, akit érdekel még az Pm-ben keressen.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Törölt felhasználó
Én nem hallok változást😄
[HUN]FaTaL
My favorite: Andy Blueman - Neverland 😊

Hoffi
azért jobb lett😄
Kurvajó zenék szólnak itt😄
azért ha ajánlhatok egy számot😄
A kedvencem: Radio Slave - Grindhause(dubfire terror planet mix)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Fr3nky21
Csak 98K-t enged, nemtudom mennyivel lett jobb, de majd kitalálok valamit.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Fr3nky21
Jaja dolgozom rajta, megfog szakadni egy kicsit a zene max 2 perc.

Hoffi
énis pont ezt akartam kérni😄

[HUN]FaTaL
A minõségen lehetne emelni picit? Legalább 128k-ra?😊

Fr3nky21
<#kacsint>

Hát,nem lett jó,mert ha felrakom a Megpack-ot,és csatlakozni akarok Szerverre,akkor azt irja nincs kapcsolat.Maradok Megapack-al Offline

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Duccducc 😄

Fr3nky21
Dozoo, Fatal Pm ment

Falkon
Nem tudom hogy mûködik, de Rock 'n Roll és country zenékkel tudom támogatni. Persze ha van rá szûkség.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

lybrahu
Rendicsek! <#eljen> Látom már van néhány érdeklõdõ! Csak bátran!! <#nyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Törölt felhasználó
Drum and Bass és Dubstep rovatott vállalom😛😄
[HUN]FaTaL
Trance, Dance <#eljen>

Jöhet a cím 😊

Trance, Dance hmmm nyamiii 😄 <#crazya><#vigyor3>

Fr3nky21
Király!<#eljen>Akkor te viszed a Rock, és Alternatív mûfajt, egy kis Pop-al megspékelve, énmeg a Trance és a Dance mûfajt.<#vigyor>

Szóval akit érdekel akkor szóljon, és mennek az elérhetõségek. Ha van rá igény akkor komolyabban fogunk foglalkozni a dolgokkal.

Hoffi
engem érdekelne😊

lybrahu
Köszi Frenky, ez jó ötlet! Ha netán túl nagy az érdeklõdés szívesen besegítek. Azt hiszem elég széles skálán mozgok és van is hanganyagom ehhez! Úgyhogy csak hajrá!! Várjuk az érdeklõdõket! <#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Köszi szépen Fönök.Az úr legyen veled<#taps>

Tudom hogy kidobja a kockát, lépjél ki belõle, ne írjál oda semmit.
Amúgy onlineról beszélek, mi másról. 😄

amikor felteszem a megapack-ot,akkor kidob egy kockát hogy irjam be a kódót.Próbáltam azt hogy beirtam a teljes játék kódját,de elrontottam az egészet vele.Amugy Online is jó a megapack?

Hagyd a francba a megapack kódot, csak a játéknak a kódját ad meg, a megapack mûködik kód nélkül is. (Már egy ideje.)

Trainerek, csalások ?? Szerintem a kettõ gyökeres elszarása lenne, ha akármilyen csalás kijönne.
Ez nem arról fog szólni... De még az 1 is hülyeség csalásokkal. Grabo haverom, aki nem rég kezdte ezt a gamet, trainerrel kezdte, pár milliárdal. Pár nap alatt elõlrõl kezdte, mondta nekem hogy így nem lehet élvezni a játékot, én meg mondtam neki hogy jól döntött. Remélem hogy minden csítet, komolyan fog szûrni a szerver, ami várható lesz. Az Atari nagyon jól tudja hogy milyen cheatek jöttek ki az egyhez, na azok alapból nem fognak mûködni a 2 ben. 😊 Meg gondolom majd amit a 2 -höz kitalálnak, azok is lesznek szûrve remélem. Minden esetre az elsõ 2-3 év az nyugis lesz.

Hali.Sokan kérdezik hogy hol lehet megvenni a játékot,de látom nem járnak sikerrel.
Sajna kicsit olvastam én is mielött kérdezek.Ujra raktam a játékot,és visszaolvastam a fórumon.Ha van valakinek egy Megapack kódja amivel már nem játszik,azt szivessen megvenném,vagy kölcsön venném cserébe más játék eredeti kódjáért.Pm-be

jofer

Szerintem úgy lesz, hogy reggel felkel a nap, és jönnek a különbözõ napszakok, de nem 24 órán keresztül, hanem a játék lenyomja 2-3 óra alatt az egészet.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Én se WOW -oztam, csak az egyik haverom tolta még pár éve... (Ott európai középidõt számolt a szerver.)

Ha már SUV !! De remélem hogy GMC, és Cadillac lesz benne ! 😄 Meg a pickupokat még hiányolom... :/

Az izomautó, a mustang =) Én az Európait kedvelem, meg hát azon mit kéne tuningolni? már alapból jó <#idiota>

A wowban nem tudom, hogyan van, nem kockulok/kockultam vele 😄 de szerintem úgy lesz, hogy az idõ normálisan megy a szerveren és az idõjárás is 😄 mint az életben van pl MO. megy az idõ, és össze vissza lesz idõjárás, valahol szakad, valahol süt a nap 😄

(Dozoo) #94318: Ha igazán Ford kedvelõ lennél, akkor Mustangot tuningolnál ! 😊
(Dozoo) #94330: Valószínü, ha az NFS World -ben megoldották.

UI.: Ezt a 24 órás napszakváltást nem igazán értem. Úgy lesz mint a WOW -ban, hogy a szerver mér középidõt, és annak megfelelõen fog változni az idõjárás ? Az lenne a nagyon király !

Segítséget szeretnék kérni! Akinek van nagy felbontású pálmafa textúrája(nagyobb, mint 512*1024), vagy tudja honnan lehetne letölteni, az légyszíves írjon már privátot. Mûködik a nagyobb felbontású kép TDU-ban, de ettõl jobbat nem tudok csinálni(még), persze ez se rossz, de még mindig kevés.

somdav95
1. sehol
2. ugyanúgy

hellosztok, szeretnék net-en játszani, lenne 2 kérdésem, akinek van türelme az válaszoljon kösz 😊
1. hol lehet megvenni a játékot? nem találom sehol, úgy tudom van bõvített változat is
2. ha moddolom a játékot (pl új autók) akkor úgyanúgy tudok játszani online, vagy már nem enged a serverre?
<#hehe>

AlieN911
<#lama><#falbav><#banplz> <#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Fr3nky21
Szevasztok! Nemtudom kinek mennyire tetszik az ötlet, elindítottam egy netrádiót, és gondoltam akit netán érdekel az írjon és elküldöm a hozzáférését. Trance, Dance számok szolnak benne, nekem Pl Tdu közben nagyonis bejön. Üdv!

shumika
Van egy G25 eladó olcsóba. Érd.:pü

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

<#banplz>

AlieN911
Jaja, elkelne egy G27 <#whatever><#hawaii>

Honda - The Power of Dreams