107666
-
Gibor #97233 Jaja körülbelül :D és akkor még magic map nélkül kellet :DDDDD Cool Edit Pro val szórakoztam sokat hogy pont ugyanakkora legyen a mérete, néhol a legvégét leis kellet vágni... -
USAMEN POWER #97232 Már tárgytalan. -
carloelsa #97231 -
#97230 Pfú bazz talán pár héttel azután, hogy megvettem a gamét úgy 2 éve :DDD -
Gibor #97229 Mikor volt már :DDD -
#97228 Van, ezeréve megcsináltuk Giborral :) -
USAMEN POWER #97227 Kis Off: Balancee, ha olvasod ezt az üzenetem, akkor kérlek segíts PM -ben. Egy amerikai csávó segíteni akar nekem a youtube videó nézetségemmel kapcsolatban, egy részét értem annak amit leírt, de elég tágas az üzenet. :) Előre is köszi. -
USAMEN POWER #97226 Beállnék cserejátékosnak ! -
carloelsa #97225 Ezen az oldalon végezd el a tesztet, és majd a végeredményt, mint Itt mutasd meg :)
Ha nem tudnád, hogy kell... :) rámész a speedtest oldalra és a térképen kattints a sárga csillagra középtájt =) majd elvégzi a feladatát és mikor kész, akkor print screen, vagy másik... ez egyszerűbb. És akkor muti majd :D -
#97224 VB zenére foci dukál méghozzá ilyen :DDDDDDDD má jó lett. -
#97223 ADSL, sebessége: 100,0 Mbps. De amikor másodszor csatlakoztam már sokkal több játékos volt, de mintha külföldiek volnának.
A játékban állagosan mennyi a külföldi és a magyar? -
#97222 Mekkora neted van? Szerintem azzal lesz a baj, nálam átlagba 3-4 ember mindig van. -
#97221 Sziasztok!
Végre sikerült oline profilt létrehoznom! Csak üres a sziget.
Néhány kérdésem lenne hozzátok:
1. Van kapcsolat a normál és a hardcore mod között? (és a nehézségi szintek között?)
2. Ti általában hánykor szoktatok fönt lenni a szerveren? (meglehet hogy én rossz időpontban voltam fent.)
3. Egy üzenet 5-10 percenként zavar engem és nemtudom mi csudát akar: ,,The Test Drive Unlimited server is not available at this time. Please try again later."
Pedig a térkép mondja: Van elérhető TDU szerver.
A válaszokat előre is köszi! -
USAMEN POWER #97220 Grabo, Misi, thanks ! :) -
Misi08 #97219 Jó a videó Usamen! Grat:D -
#97218 akit esetleg érdekel
csináltam 1 clubot
várok mindenkit szeretettel
-
#97217 Nem,ez a kettő ingyenes autó az 1.66os patchben,amit a megapackal automatikusan telepít! -
#97216 Valamit kérdeznék, ha nem gond.
Korábban már kérdeztem, hogy miért dob ki a játék, ha megapack-os kocsival gurulgatok. Megkaptam a választ fatal-tól --> nem vettem meg.
Ez okés, de van egy Audi RS4-em és azt már versenyben is használtam, de nem dobott ki. Továbbá a N.Skyline-om miatt sem dobott ki. Mint tudjátok mindkettő megapackos. Akkor ez most hogy van? Van amiért kidob, van amiért nem?
(Mellesleg jó a videó.) -
#97215 Fú, ez zsír lett, nyomtam rá egy "Tetszik"-et! -
USAMEN POWER #97214 Cruises With Friends 3 (Relax Cruisin Edition)
Probléma: Köcsög youtube rárakott valamennyi kontrasztot, szerintem a gépen lévő verzióm jobb. -
#97213 Nincsmit. :D -
Misi08 #97212 Van magyar gps hang:O Ki is próbálom immediately!
Norbi jó lett a merga köszi hasít nagyon -
#97211 faja a Focus RS -
#97210 Köszi! -
#97209 Tess -
#97208 Hi! Tudnátok adni egy linket, ahonnan le lehetne tölteni a magyar GPS hangot? Thx! -
#97207 AZ egyik jaguárra... de a hangja az + -
ronaldo86 #97206 hello....az miért van h ha beteszem a 2010-es Audi S4-et és a szalonba ott van de nemtudom megvenni vagyis nem is tudok rámenni h belülről megnézzem...SEGÍTSETEK PLS...eőre is köszi :) -
#97205 Karrier nevet és hozzáadni gamespy ID-t hogy kell változtatni ? -
#97204 Első kerekessel jólehet driftelgetni (persze tudom h biztos hátsó kerekesre van rárakva, csak azért megjegyeztem) :D -
#97203 HC-ben nagyon gyenge a gravitáció... csúszol mint az állat -
#97202 mi a külömbség a hardcore és a sima játék közt?
ja és hogyan lejet több pénzem?
kösz előre is -
#97201 valaki 5-10perc mulva ford island...?
Driftelgetek hcban. a focus RS-el :D -
#97200 azért kösz -
#97199 Akkor nem tudom. -
#97198 oda-oda
csak nekem D -
#97197 E:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk , ide?
Az E meghajtó neked más. -
#97196 keveredés
én azt hittem a verdát kérdezed
a bnk-t oda tettem ahova írta -
#97195 A Bnk1.map-nak? -
#97194 automatikus telepítője volt