Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hehe, de visszahoztam 😄 Az elõtte levõ képen meg a lökös pont, hogy nem érintette a járdát xD

5 felé 17.00-kor várok mindenkit az északi golfpályánál.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az uccsóképen nagyon betetted a kanyarba te kópé <#eljen><#taps><#mf2>

Kíváncsian várjuk! 😊

AlieN911
Én nem láttam, beteszed? 😄

Honda - The Power of Dreams

Kisbundi88
Felõlem jöhet...<#taps>

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

adamfesto
Nem tudom volt-e róla szó, de a márciusi 576-ban van egy jó kis cikk a TDU2-rõl. Ha nem láttátok akkor berakom szívesen.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Fent van most valaki? Az északi golfpályánál leszek egy ideig. Na, viszlát!

Szerintem neten lehet letöltésre megvenni. Fizetsz, és töltöd... Valahol mintha láttam volna még...

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Opelfan
Megvenném ha meglehetne, de nem találok olyan helyet a neten, ahol megrendelhetném, most jutottam oda hogy kitudtam próbálni a game-et, és nem azért osztottam itt senkit mert nektek eredetiben van meg hanem mert úgy kezelnek mint valami söpredéket. Legtöbb game-em eredeti, errõl lemaradtam, mit tehetek én arról, hogy nem árulják már ezt a szart???

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Nekem még megvan a régi verzió a Megapack nélkül, megveheted ha akarod. Amúgy ide olyanok járnak, akik áldoznak arra, amivel játszani akarnak. Ezért csaptad ki a biztosítékot.

Kisbundi88
Már a tescoban sem lehet?

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

Opelfan
Már sikerült megoldani mert segített valaki, de hol lehet ezt megvenni? Nem is találom már sehol vagy csak közel 8 rugóért...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Arra akart célozni, hogy vedd meg. A warez itt OFF. Fent olvashatod.

[HUN]FaTaL
Offtopic...

http://goo.gl/gd6Zi5

Wááá de szééép 😄

Nekem a fél nappal ezelötti (vagy több) mappot beadja egybõl. 😄

SeanJRRussel
Be van halva az egész map már 2 napja FRIEND-LIST és CLUB MEMBERS nem mûködik néha az ALL PLAYER se ad be senkit.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Dehogynem ! Te jelenleg is a keleti félszigetnél a nagy autópályán cruiseolsz, egy jó nagy társaságban. 😄 Nevetséges a helyzet a map nélkül am...

Az a R33 kell nekem! <#nevetes1><#nevetes1>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szerintem egy fölösleges vita a semmirõl, tudja legjobban szétbasszni egy fórum hangulatát.
A válaszokat elküldtem privátban, itt a téma lezárva !! #94486, #94490, #94506, delete !

Hali! Nálatok nem döglött meg a térkép? Egy napja mindenkit ugyanabban a pozícióban mutat, csak véletlenül tudok barátokra akadni.

SeanJRRussel
Hát nyomhatnának egy kört szinkronban Ken Blockal<#mf2> BTW jól összefirkálta az utat<#eljen><#buck>

Aki tudna nekem autón kisebb nagyobb módosításokat csinálni az kérem PM ben jelezze már...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Egy élmény volt Peti bácsi remélem megyünk még egy pár km t az importokkal <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

holecsko10
Köszi zsolesz az esti gurulást.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Úgykaptam <#eljen>.Megkönnyeztem <#worship><#worship><#taps><#eljen>

Várunk 21.20 ig

Setleg 21.00kor az északi golfpályánál a körforgalomnál.Ha már ott vtok akkor a keresõ bead

Nemtudtunk oda menni de vhogy keressetek az all playerbe.Fent rohangálunk a (:F :F)haverunkal

Nálam az is rossz. Nem látok senkit.

Módosítottam az fx.init megint, szerintem jobbak lettek a távolabbi fák, letölthetõ a szokásos helyen.

marcihusi
Ha valakinek van kedve gurulni, jöjjön a kráterben lévõ házhoz. Óra 20-ig várom az érdeklõdõket.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Keressránk az all playerel talán bead vhol mert amúgy halott a barátlista

Attila8805
ezt honnan lehet leszedni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hoffi
ezt a szaggatott vonalú utat küld el légyszi PM-ben vagy valahova tedd fel a netre légyszives😊
Elõre is köszi
#94515: Ugyanez a problémám nekemis:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hali.Van valakinek egy Imige File,hogy ne keresse a lemezt.Kicsit karcos,és nem olvassa rendessen

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nem rossz videó, de a pengének a zenéje picit erõs rá. 😊

A Lamborghinisek kiközösítették biztos xD Így a Fordosokat kereste, hátha õk nem közösítik ki xDD

Rájöttem, hogy az all players se frissül, egész nap ugyanazokat az embereket mutatja ugyanott.

Az betévedt xD

Wáááá de jóóó videjóóó 😄 De a Ford krúznál mit keres egy Lamborghini? xDD (zöld)

Ja bocs az elsõ még a régi <#zavart1>

Itt van a GIOC Best Of videója köszi skacok <#zavart1>

+
Megjöttek az új gögõk a sky ra 😛

A Seanal itt szenvedünk mert 5percenként szétdobál ez a fos.Szétrobbanok hogy milyen szar mostanába a szerver.Neked meg aztán nemkell ecsetelnem.De miért pont 7végén? <#boxer><#boxer><#violent><#violent><#schmoll2>

Valószínûleg nem, mert külön öltözteti fel, én pedig nem tudok programozni(tdu-ban). De majd megpróbálok valamit okoskodni vele, most inkább gurulnék. Merre vagytok? Nem megy a friend-szûrõm..

megtudod csinálni?

Olyat lehet, viszont akkor már jobb, ha a stoppos csajokról szedjük le a ruhát és rakunk rájuk jobb textúrát.<#szeret><#nyes>

Mostnézem mitlinkeltélbe <#mf2><#nevetes1>

Plakátokra vmi féloldalas alligmeztelen párduc pl?Megálnánk a marcival cigitekerésközbe és pihentetnénk a szemünk egy gyönyörüségen

Az a baj, hogy a talaj megszínezi õket mindenhol zöldre és sárgára. Kivéve winter modban. De amúgy is csak elvonnák a figyelmed az útról.<#vigyor0>