107666
-
#97273 pl mienök vannak ? jó gádzsós kis ótóó is kőne! -
#97272 csak fájintos ván tezsvírem -
#97271 Valakinek van eladó faintos autója ? Holnap majd veszek :D -
#97270 xD akkor beteszed aszéket a játékba azt odaversz a többieknek :D -
carloelsa #97269 Hát én, amiért a G25-et más használja, én csak a kerekes székemmel tudnék gurulni. Billel nem gyó :D -
#97268 Hali! Mikor lesz egy gurulás? -
#97267 És még annyi, hogy már nem találsz belőle újat. -
#97266 Nekem van egy fölösleges példányom: Síma alap játék, DVD, füzet, tok, és serial.
A régieknek már írtam, ha kell küldöm, de senki nem kérte.
Ha kell neked akkor 2000 + postaköltségért elküldöm. -
The Best #97265 Sziasztok nem tom jó helyre irok de megtudná nekem mondani valaki hol tudnám megvenni a TDU és mennyiért mert sehol nem találom. Elöre is köszi -
Stockbauer33 #97264 Aki othonosan mozog a TDUPE-ben az tudneked segiteni.Ha nemmegy írjnekem privátba segitekmajd.Nyugodtan írj a vastagon telerakottaknak is mert 3 hónapmúlva nyugdíjazzák az 1et és csaknem viszik a sírba a soksok suskát .Vagy igen VM-k? -
szabobodani #97263 Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
Régebben már fenn volt nekem a TDU, most felraktam megint, és meglepődve láttam, hogy pl. a 160.000-es Jaguar most 1.600.000-ba kerül.
Utánaolvastam, és arra jutottam, hogy több release, vagy verzió van.
Próbáltam cracket, patchet, nem sikerült visszahozni a régi 'olcsó' árakat...
Ha muszáj, akkor kijátszom így, de azért úgy jobb volt, hogy 1 millából vettem 5-6 autót....:D
Szóval, ha valaki tud, linkeljen már lécci egy kis megoldást, vagy mondja, hol keressem...
Előre is köszi! :)
Jó játszást! :)
Üdw: Dani -
Misi08 #97262 Jah Moha Bá is jó lenne a kiegyensúlyozott hangjával, de gondolom, hogy nem egyszerű feladat. Végülis tök keveset használom a gps-t a játékban szóval elvagyok én ezzel a recsegős női hanggal is, és még jó hogy ez is van :):D -
#97261 Meg crack-elted a játékot. Nem szabad. -
#97260 1.66A-os patch-et felraktam. Az gamespy-os online bejelentkezésnél mégis szól, hogy újabb patch létezik, és anélkül nem fog menni.
Hol, merre? Nem azaz utolsó? -
#97259 Hát azért Veszprém, mert mindkét bömbi oda valósi, és lehet hogy már találkoztál is velük.
Sőt, én is ott lakom a közelben. -
#97258 Én Moha Bá hangját kerestem, az lenne jó bele, megpróbáltam egy másik iGO-sat de nem könnyű dolog:) -
Misi08 #97257 Jó kis focisták játszanék velük:P
Héé Gibor, Fatal! Most hogy van magic map nem csináltok valami Jobb gps hangot?:) Mondjuk a tomtom-nak van egy "tesós" verziója. Ha érted mire gondolok:):D nem lehetne össze dobni valami ilyesmit?:) Vagy sok a meló vele mi?:S -
USAMEN POWER #97256 #97236
SuSu: Mert a tárhely ahol volt az megszűnt, KisVuk volt a felelős, de ő nem állította helyre. -
#97255 Válasz! -
#97254 Most vettem észre hogy ELTÖRT A LEMEZEM!!!
Átmegyek az Off topicba!!!! -
#97253 Dobj fel Traide-re egy piros Audi A3-at, pontosan 1 km-rel. Az összeget te mond meg. Szólj, megveszem. Lesz pénzed. -
#97252 Sziasztok!
Mikor lesz a következő csoportos gurulás?
Gyűjtöm a pénzem a saleenre vagy koenigsegg-re de elszegényedtem a Drive-In miatt, mert nem figyeltem elégé. a versenyek nehezek! -
SuSu1992 #97251 F.A.Q.nál miért van domain akció hirdetés?
ezek a fontos kérdések? -
USAMEN POWER #97250 Tudom mekkora, voltam már ott. :) Nameg google. -
carloelsa #97249 Hát nem akkora Veszprém, szal... Fél Veszprémen végigmentek :) (hosszában... xD) Amúgy a mi utcánk, az ott van, mikor elkezdett kamerázni azelőtt néhány méterre van... =) -
HUN BECSEHELY #97248 #97177 -
SuSu1992 #97247 meglehet még valahol vásárolni a játékot?
köszi -
USAMEN POWER #97246 Na ja, 1 - 2 utca az a Veszprém, igen valószínü. :D -
carloelsa #97245 Mit kerestetek ti Veszprémben? :D Meg miért mentek ti Kárdátára? :D Meg miért nem előbb kezdtél el kamerázni, lehet hogy a mi utcánkban jöttetek el xD -
#97244 sziasztok AstonMarint és Lotust hol lehet tuningolni? -
Stockbauer33 #97243 Rohagyámeg .Ez kő neked a veszély meg hogy ilyeszgesétek a népet .Baba a gép .Én is mentem megint az Astonnal de már unom .Mindenjót remegőkezü Megvan baszva ez a nyár baszki -
#97242 Stock, ez az a bömbi amiről beszéltem. Amiből megy a kamera -
#97241 Akkor lehet itt lesz a baj mert én 32esre konvertáltam. -
#97240 Ha jól emlékszem 22khz 16bit Monora kell konvertálni, de nem vagyok benne biztos. Méretkorlát azért így is van, nem lehet 20 megás wavokat bepakolni :D -
#97239 Jaja :D -
#97238 Annyi tudsz segíteni, hogy megvagdostam a hangokat, TDU modding toolssal replaceztem őket, de TDU közbe most már egyáltalán nincs hang, mit ronthattam el? Simán Microsoftos wawra konvertáltam. -
#97237 -
USAMEN POWER #97236 Volt előző is ? -
#97235 Következő gurulás mikor lesz? -
#97234 Szevasztok, most veszem meg a játékot, úgyhogy csatlakoznék hozzátok :D
A második részt megpróbálom kisebb fáziskéséssel beszerezni :D