107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Martinez01
    pl mienök vannak ? jó gádzsós kis ótóó is kőne!
  • somdav95
    csak fájintos ván tezsvírem
  • Martinez01
    Valakinek van eladó faintos autója ? Holnap majd veszek :D
  • Laaccoo
    xD akkor beteszed aszéket a játékba azt odaversz a többieknek :D
  • carloelsa
    Hát én, amiért a G25-et más használja, én csak a kerekes székemmel tudnék gurulni. Billel nem gyó :D
  • Laaccoo
    Hali! Mikor lesz egy gurulás?
  • adamfesto
    És még annyi, hogy már nem találsz belőle újat.
  • adamfesto
    Nekem van egy fölösleges példányom: Síma alap játék, DVD, füzet, tok, és serial.
    A régieknek már írtam, ha kell küldöm, de senki nem kérte.
    Ha kell neked akkor 2000 + postaköltségért elküldöm.
  • The Best
    Sziasztok nem tom jó helyre irok de megtudná nekem mondani valaki hol tudnám megvenni a TDU és mennyiért mert sehol nem találom. Elöre is köszi
  • Stockbauer33 #97264
    Aki othonosan mozog a TDUPE-ben az tudneked segiteni.Ha nemmegy írjnekem privátba segitekmajd.Nyugodtan írj a vastagon telerakottaknak is mert 3 hónapmúlva nyugdíjazzák az 1et és csaknem viszik a sírba a soksok suskát .Vagy igen VM-k?
  • szabobodani
    Sziasztok!
    Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
    Régebben már fenn volt nekem a TDU, most felraktam megint, és meglepődve láttam, hogy pl. a 160.000-es Jaguar most 1.600.000-ba kerül.
    Utánaolvastam, és arra jutottam, hogy több release, vagy verzió van.
    Próbáltam cracket, patchet, nem sikerült visszahozni a régi 'olcsó' árakat...
    Ha muszáj, akkor kijátszom így, de azért úgy jobb volt, hogy 1 millából vettem 5-6 autót....:D
    Szóval, ha valaki tud, linkeljen már lécci egy kis megoldást, vagy mondja, hol keressem...
    Előre is köszi! :)
    Jó játszást! :)
    Üdw: Dani
  • Misi08
    Jah Moha Bá is jó lenne a kiegyensúlyozott hangjával, de gondolom, hogy nem egyszerű feladat. Végülis tök keveset használom a gps-t a játékban szóval elvagyok én ezzel a recsegős női hanggal is, és még jó hogy ez is van :):D
  • Falkon
    Meg crack-elted a játékot. Nem szabad.
  • KRi2
    1.66A-os patch-et felraktam. Az gamespy-os online bejelentkezésnél mégis szól, hogy újabb patch létezik, és anélkül nem fog menni.
    Hol, merre? Nem azaz utolsó?
  • marcihusi
    Hát azért Veszprém, mert mindkét bömbi oda valósi, és lehet hogy már találkoztál is velük.
    Sőt, én is ott lakom a közelben.
  • Panzeradler #97258
    Én Moha Bá hangját kerestem, az lenne jó bele, megpróbáltam egy másik iGO-sat de nem könnyű dolog:)
  • Misi08
    Jó kis focisták játszanék velük:P
    Héé Gibor, Fatal! Most hogy van magic map nem csináltok valami Jobb gps hangot?:) Mondjuk a tomtom-nak van egy "tesós" verziója. Ha érted mire gondolok:):D nem lehetne össze dobni valami ilyesmit?:) Vagy sok a meló vele mi?:S
  • USAMEN POWER

SuSu: Mert a tárhely ahol volt az megszűnt, KisVuk volt a felelős, de ő nem állította helyre.
  • Falkon
    Válasz!
  • wollnerd #97254
    Most vettem észre hogy ELTÖRT A LEMEZEM!!!
    Átmegyek az Off topicba!!!!
  • Falkon
    Dobj fel Traide-re egy piros Audi A3-at, pontosan 1 km-rel. Az összeget te mond meg. Szólj, megveszem. Lesz pénzed.
  • wollnerd #97252
    Sziasztok!
    Mikor lesz a következő csoportos gurulás?
    Gyűjtöm a pénzem a saleenre vagy koenigsegg-re de elszegényedtem a Drive-In miatt, mert nem figyeltem elégé. a versenyek nehezek!
  • SuSu1992
    F.A.Q.nál miért van domain akció hirdetés?
    ezek a fontos kérdések?
  • USAMEN POWER
    Tudom mekkora, voltam már ott. :) Nameg google.
  • carloelsa
    Hát nem akkora Veszprém, szal... Fél Veszprémen végigmentek :) (hosszában... xD) Amúgy a mi utcánk, az ott van, mikor elkezdett kamerázni azelőtt néhány méterre van... =)
  • HUN BECSEHELY
  • SuSu1992
    meglehet még valahol vásárolni a játékot?
    köszi
  • USAMEN POWER
    Na ja, 1 - 2 utca az a Veszprém, igen valószínü. :D
  • carloelsa
    Mit kerestetek ti Veszprémben? :D Meg miért mentek ti Kárdátára? :D Meg miért nem előbb kezdtél el kamerázni, lehet hogy a mi utcánkban jöttetek el xD
  • bpeti72
    sziasztok AstonMarint és Lotust hol lehet tuningolni?
  • Stockbauer33 #97243
    Rohagyámeg .Ez kő neked a veszély meg hogy ilyeszgesétek a népet .Baba a gép .Én is mentem megint az Astonnal de már unom .Mindenjót remegőkezü Megvan baszva ez a nyár baszki
  • marcihusi
    Stock, ez az a bömbi amiről beszéltem. Amiből megy a kamera
  • Panzeradler #97241
    Akkor lehet itt lesz a baj mert én 32esre konvertáltam.
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól emlékszem 22khz 16bit Monora kell konvertálni, de nem vagyok benne biztos. Méretkorlát azért így is van, nem lehet 20 megás wavokat bepakolni :D
  • [HUN]FaTaL
    Jaja :D
  • Panzeradler #97238
    Annyi tudsz segíteni, hogy megvagdostam a hangokat, TDU modding toolssal replaceztem őket, de TDU közbe most már egyáltalán nincs hang, mit ronthattam el? Simán Microsoftos wawra konvertáltam.
  • USAMEN POWER
    Volt előző is ?
  • Laaccoo
    Következő gurulás mikor lesz?
  • kifli
    Szevasztok, most veszem meg a játékot, úgyhogy csatlakoznék hozzátok :D

A második részt megpróbálom kisebb fáziskéséssel beszerezni :D