Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:F :F <#mf2> :F :F

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

shumika
én írtam hogy van egy bontatlan. xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Hoffi
nos ehhez semmi program nem kell!
megkell venni a játékot és menni fog!
Sajnos mostanság a boltokban nemigen kapni
és én most hirtelen a neten se találok olyan helyet ahonnan meglehetne rendelni PC-re
de ha visszaolvasol valaki írta hogy megválna a játékától asziszem😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

marcihusi
Ezt kérlek talán még innen tudu letölteni, úgy hogy hálózatban jó legyen.
Stock, ez a szín most nem az én érdemem, a szalonban választottam<#nyes><#nyes>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Tegnap éjjel 2kor javultmeg de sztem most is jó mert összerak mberekkel csak egyhelyre ugorjatok és ottmár bekeresi aki a közelbe van

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

holecsko10
Értem, de ez nem csak nálam van így hanem tattix, zsolesz-el is, ja meg magyarokat sem látunk fent. Meg nem frissül a térkép. Mindig ugyan azokat mutatja ugyan ott.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

haki mindenkinek! azt szeretném kérdezni h a képek meg a beirások alapján lehet együtt is kocsikázni! szeretném megkérdezni hogy honan lehet letölteni ezt a programot ahol többen tududnk játszani!! köszönöm segitségeket
1 órája fent voltam, semmi gond nem volt <#szomoru1>

holecsko10
Más is találkozott ilyennel?

Mi a fene folyik itt nem jó a szerver? Fel enged, de csak ugyan azokat az embereket mutatja ugyanott ahol voltak tegnap és tegnap elõtt. Be fagyot volna a szerver?

Ja igen sem club members sem, friends list, all payer között egy darab klub tagot nem látok.Így meg elég nehéz össze hozni egy talit.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Jaj te micsinálsz mber? :F :F Honnan a rákból varázsolod ezeket a színeket?Szép ez is <#eljen>

marcihusi
cities xl-re kattantam rá kicsit

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Este leléptél aludni, egy kicsit elhúzodott a 20 perc mi ? 😄

Jó képek !

marcihusi
Bocs mester<#mf1>

Gyájj ez már ezer éves, máj mutattam <#rinya><#idiota>

marcihusi
Azért van még egy két szépség
<#wow1>

shumika
értelmes. egy mondatba elmondta hogy jó meg rosz a TDU. xD<#idiota><#eplus2>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Feltettem a heveromnak a játékot,mert eddig nem volt hozzá gépe.
Szûk szavú volt,de rátapintott a lényegre.

"Kibebaszott kurva jó ez a szar"<#mf1><#mf1>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Jóvolt nagyon <#eljen>.Habár ha összejön a brigád akkor mindig jó <#nevetes1><#nevetes2><#taps>

Ez a szín kellene az 512-es Ferrarira.

Akkor ezt még ajánlanámpárnapja gurult ilyennel a Marci meg az Opelos Zso és vmi kegyetlen szép (Magicbordó)színt találtak ki rá <#eljen>.Szép mod nagyon.A szín meg terjed mint vmi vírus mert a Sean is ua-t tette a DTM-re <#taps>

adamfesto
És nem azért fogalom nekem ez az autó mert annyira jó, hanem mert fogja magát egy jól meghajtott 100 kilóméter után és a szar vezetékezés miatt felgyullad alattad.
Spontán égés...a cégnek is.
Ha a TDU 2 ben a széria Viper lesz a leggyengébb vas akkor nem lesznek normál polgári gépek, pl Saturn Sky?
Viszont a házibuli nagy ötlet, majd mindíg rendezünk lakásavatót, meg bulit ha valaki átlép egy újabb 10,000-est. Ugye Usamen? <#nyes>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Oahu Tour Video (2010 02. 06.)

Nekem nem jön be, mert nincs nyitva a 3dg-je hogy Zmodelerben fejleszthessem xDDD De az a Shelby amivel tolom nyitva van 😄

Tetszenek az ilyenek nagyon nekem.

Szép vas.Mikor kijött ez a mód tóltunk 1-2 kört 4 ilyen vassal (Tatix,Jadz,Marci és én).

Kicsi vagy nagy, ez a tuning fórumba illik ! Delete.

Gyerekek, gyerekek... <#szomoru2>
Kultúráltabban is lehet egy vendéget üdvözölni ! Opelfan én elnézést kérek azok nevében akik túlzásokba estek, csak máskor vedd figyelembe a piros feliratot. htx. <#wink>

#94536 - 38, #94540 - 41, #94544, #94546 - 47, #94549, #94557 - 58, #94561 delete !

Kicsit sötét lett,de majd javíttom

Törölt felhasználó
<#hehe><#nevetes1>
degáz tényleg b vel írták.. XDDDd
(gumpert.de)

adamfesto
Gumpert (szerinte Gumbert) Apollonál írja hogy 300-nál fejjel lefelé is mehet...ha 1468 kilót nyom az aerodinamika akkor benyalok a fõmérnöknek az országalmánál.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Mi?<#eplus2>

A harmadik cikkben ---A pár perces szlalomozástól az akár fél órás,szigetkerülõ versenyekig minden lessz ---A szigetkör is szociális? <#boxer>

Törölt felhasználó
Köszi, én is átnyálazom, amint nem fogok tanulni😊
Az elsõcikk fõcím büntet <#nevetes2> Százmilliós luxusautó(Bentligété),legénylakás (csóróalbérlet <#idiota>) vagy szociál lakás) <#eljen>

Nahát csak nem a sárkányvadászok? <#smile>

Hehe 😄 Annak a dagi karikatúrának milyen a lába xD mint egy szamárnak olyan xD

adamfesto
Bocs, a másikon rajzfilm megy a gyereknek. 😊

adamfesto
Igért cikk:
Cikk 1
Cikk 2
Cikk 3

Kössziii 😄 (de hasonlít egy csajszira a verda... dögös, agresszív (perverz) és kölcsönösen kedveljük egymást 😄)

Te fotó mûvész <#eljen><#nevetes1>Szépek a képid.Na+jó a verda

Vártam 15 percet és elrohantam az északi kilátóig.Most itt vok a golfpályánál itt a Balancee is.Gyere ha vankedved

Jájj de jó a hangja, meg a motorja és a külsõje <#whatever>

😊

Kisbundi88
Bocs igazad van, akkor km/2 óra...<#idiota>

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

akkor 800km/h val menne 😄DD

Fecókám ez kell neked és kerek a történet <#eljen><#nevetes1><#nevetes2><#taps>

Modolta a kis srác 😄

Kisbundi88
Érdekes. Mibe mérhet neki? km/félórában??

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M