Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#94676 - 87 delete.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Fitti: "De sajnos csak ezek a veszekedések mennek, meg talán 1-2 jó üzenet van." --> Ezt te is tudod szerintem hogy erõs túlzás, olvass vissza jópár oldalt, nem nagyon fogsz az állításoddal megeggyezõt találni. Viszont a mondatod másik fele is kérdõjeles részemrõl, meg háth az ilyen dolgok nem egy személytõl függnek.
aradi13: Elég egyszer is leírni, aki tudja a választ válaszolni fog. #94653 delete !
Továbbá a velem kapcsolatos megjegyzéseket, nagy ívben le****om. #94655 - 56, #94659, #94661 delete !
Ezzel a hsz -el viszont nem további vitát akartam nyitni, privátban lehet írni !!
van egy kis baja a TDU-mnak.... feltelepítem a Bonus Pack-et is mellé, beírom a Serialját, de hiába, belépek, és ott vannak az autók, de nem tudom megvenni, csak látom a háttérben.. mit csináljak? elõre is kösz
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Remélem még nem rakta be senki ezt a hirt.
Ismét új Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek: ezúttal a francia Joypad jelentkezett egy elõzetessel, melyhez néhány új kép is társult.
Immáron sokadik alakalommal erõsítették meg, hogy Ibiza lesz a játék helyszíne, mely az elsõ TDU-ban látható módon lett lemodellezve. Ahogyan a korábbi hírekben is olvashattátok, a játékban lesz napszak-változás, ennek váltakozási ciklusa (vagyis 1 játékbeli nap) körülbelül 2 óra 30 valós perc lesz. Az online együtt tartózkodó játékosok ugyanabban a napszakban fognak autózni. A dinamikus idõjárás is része játéknak, így lehetõségünk lesz vezetni kedvencünket napsütéses idõben, de viharos idõjárásban is. A játékban ezúttal nem csak pénzt, de tapasztalat pontokat is kapunk. Ilyen tapasztalat pontokat négy lehetséges módon szerezhetünk: versennyel, közösségi tevékenységgel (barátok száma, versenyzés más játékosokkal, stb.), felfedezéssel (titkos utak felfedezésével), gyûjtéssel (egyre több autó, ingatlan, stb. vásárlásával). Az elsõ részben sokak hiányolták az indexet: nos van egy jó hírem, a folytatásban már lesz irányjelzés, vagyis indexelhetünk kedvünk szerint.
Ahogyan már korábban is írtuk, lesz törés, ezt szintén megerõsítették a franciák. A sziget egyik pontjáról a másikra 20-30 valós perc alatt lehet eljutni, egy teljesen kör megtétele Ibizán körülbelül 40 percünkbe fog telni. A jármûveinket személyre szabhatjuk, mindez rendkívül hasonló lesz a Forza 3-ban látottal. Az átalakított jármûvet késõbb értékesíthetjük is. Akárcsak az elsõ Test Drive Unlimitedben a folytatásban is használhatunk úgy nevezett bookmarkokat vagyis könyvjelzõket, így a térképen megjelölt pontra ugorhatunk egy pillanat alatt. Természetesen, mint a mai legtöbb játék a TDU2-höz is készül majd DLC.
Lesz egyjátékos szerver azoknak, akik nem szeretnének online játszani. Akár készíthetünk is saját szervert, melyen barátainkkal együtt szórakozhatunk, persze csak addig amíg, be nem lépünk például egy boltba. Természetesen kereskedhetünk is majd barátainkkal. A szerverek 8 játékosra lettek méretezve. Versenyezhetünk saját klubunk tagjai ellen, de akár klubok közötti versenyen is részt vehetünk, akárcsak a TDU1-ben. Néhány exkluzív autó, csak bizonyos klubok számára elérhetõ, a limit egy autó per klub.
Végül tekintsétek meg az eddig hivatalosan is megerõsített autók listáját és a magazinról készült új képeket:
* Audi TTS
* Dodge Charger SRT8
* Dodge Viper SRT10
* Gumpert Apollo Sport
* Pagani Zonda C12S
* Pagani Zonda Cinque
* Pagani Zonda F
* Pagani Zonda Roadster
* McLaren MP4-12C (klub-exkluzív)
* Spyker C8 Aileron Coupe
* Spyker C12 Zagato
* Spyker Pekin to Paris (SUV)
* Saleen S5S
* Saleen S7 Twin Turbo
* Mercedes SLR 722 S McLaren Roadster
* Mercedes SLR Z199
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Annyit megjegyeznék régen nem csak ugyanazok tettek fel képet, hanem sokkal többen. És jó volt jönni nézegetni a képeket. Most talán negyed annyi kép megy fel.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Milyen jó hogy ez csak egy játék, és nem találkozom soha a nagy többséggel, mert ott már a Stock egy korábbi üzenete lépne érvénybe, az a bizonyos 1 méteren belüli.
Azért ezt a mentalitást hagyjátok a játékban fiúk, mert az életben ez nem túl nyerõ.
Értelmi szint = 0 - zéró
Részemrõl bevan fejezve, nem vitázok....
Továbbá a vitát itt lezárom, (elõzõ) #94640 - 74 delete !
Próbáltam de kihal a TDU-m, jah és én hülye backup ot nem csináltam :S
Tipus: ROADSTAR TEC 152
Amugy ezt a linket találtam,de nem jó neki,mert 64bites rendszerhez van,és nem ismeri fel az Alaplapot.
http://drivers-download-center.org/tag/roadstar-tec-152-driver
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
<#wink>#wink>
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Remélem mutatja nálatok a képeket, mert amit a múltkor pakoltam fel azt nem látta senki.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

TDU nick: Smokes5 Xfire: smoke55555
valaki megtudná csinálni nekem ebbe a módba hogy köd ne legyen hanem köd helyett is napsütés legyen?
vagy csak aki tudja a megoldást az leírná ide hogy mit kell csinálni?
mert Tropical módnál igen hülyén néz ki mikor köd van😄
fontos lenne!
Elõre is köszönöm szépen😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Stockbauer, Szabi: bocs, de nem gondoltam, hogy olyan hosszúra nyúlik... nem értem visszam, már elmentetek.