Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább valaki levágta a konkrét szituációt, és innentõl mostmár peace legyen.

#94676 - 87 delete.

5-ért vettem,ha kell igy is,akkor beszélhetünk.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Sziasztok! HUN BECSEHELY! Azt írtad, hogy van egy fölösleges cd-kulcsod, ha jól értettem. Ha megvan még, nekem kellene. Légyszi, ha megvan még írd ide az MSN-ed és felveszlek.
Kösz a cikket--------Na pont ettõl féltem habár sokakhoz képest maratontávokat megyünk a mostani szigeten is /////// Ahogyan már korábban is írtuk, lesz törés, ezt szintén megerõsítették a franciák. A sziget egyik pontjáról a másikra 20-30 valós perc alatt lehet eljutni, egy teljesen kör megtétele Ibizán körülbelül 40 percünkbe fog telni.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tudom. <#vigyor0> #94652, #94663, #94665 - 71 delete.

Laaccoo
Hello! A sok képtelenség után egy kép:

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Én nem azt mondtam, hogy csak elvileg... xD

Gíbor: Sajnálom, a siránkozásra már nincs szükség. Ráadásul csak ismétlés, mert nem egyszer volt már cry time a topikban. 😄D (A csapból is az folyik milyen volt pepsi idejében, továbbá hogy kinek van problémája velem, az se érdekel.)

Fitti: "De sajnos csak ezek a veszekedések mennek, meg talán 1-2 jó üzenet van." --> Ezt te is tudod szerintem hogy erõs túlzás, olvass vissza jópár oldalt, nem nagyon fogsz az állításoddal megeggyezõt találni. Viszont a mondatod másik fele is kérdõjeles részemrõl, meg háth az ilyen dolgok nem egy személytõl függnek.

aradi13: Elég egyszer is leírni, aki tudja a választ válaszolni fog. #94653 delete !

Továbbá a velem kapcsolatos megjegyzéseket, nagy ívben le****om. #94655 - 56, #94659, #94661 delete !

Ezzel a hsz -el viszont nem további vitát akartam nyitni, privátban lehet írni !!

Végrre lessz index ennek naagyon örülök.<#vigyor0>

igen az még egy lehetõség, hogy tedd újra úgy, hogy nem adsz meg neki kódot az még mûködhet 😛
És ha nem adod meg a Serial-t a Megapackhoz akkor mi a helyzet?Nálam ugy jó

hellósztok!
van egy kis baja a TDU-mnak.... feltelepítem a Bonus Pack-et is mellé, beírom a Serialját, de hiába, belépek, és ott vannak az autók, de nem tudom megvenni, csak látom a háttérben.. mit csináljak? elõre is kösz

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Johnny 19
Ez gondoltam valakit érdekel. Sok újat nem mondanak benne!
Remélem még nem rakta be senki ezt a hirt.

Ismét új Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek: ezúttal a francia Joypad jelentkezett egy elõzetessel, melyhez néhány új kép is társult.

Immáron sokadik alakalommal erõsítették meg, hogy Ibiza lesz a játék helyszíne, mely az elsõ TDU-ban látható módon lett lemodellezve. Ahogyan a korábbi hírekben is olvashattátok, a játékban lesz napszak-változás, ennek váltakozási ciklusa (vagyis 1 játékbeli nap) körülbelül 2 óra 30 valós perc lesz. Az online együtt tartózkodó játékosok ugyanabban a napszakban fognak autózni. A dinamikus idõjárás is része játéknak, így lehetõségünk lesz vezetni kedvencünket napsütéses idõben, de viharos idõjárásban is. A játékban ezúttal nem csak pénzt, de tapasztalat pontokat is kapunk. Ilyen tapasztalat pontokat négy lehetséges módon szerezhetünk: versennyel, közösségi tevékenységgel (barátok száma, versenyzés más játékosokkal, stb.), felfedezéssel (titkos utak felfedezésével), gyûjtéssel (egyre több autó, ingatlan, stb. vásárlásával). Az elsõ részben sokak hiányolták az indexet: nos van egy jó hírem, a folytatásban már lesz irányjelzés, vagyis indexelhetünk kedvünk szerint.

Ahogyan már korábban is írtuk, lesz törés, ezt szintén megerõsítették a franciák. A sziget egyik pontjáról a másikra 20-30 valós perc alatt lehet eljutni, egy teljesen kör megtétele Ibizán körülbelül 40 percünkbe fog telni. A jármûveinket személyre szabhatjuk, mindez rendkívül hasonló lesz a Forza 3-ban látottal. Az átalakított jármûvet késõbb értékesíthetjük is. Akárcsak az elsõ Test Drive Unlimitedben a folytatásban is használhatunk úgy nevezett bookmarkokat vagyis könyvjelzõket, így a térképen megjelölt pontra ugorhatunk egy pillanat alatt. Természetesen, mint a mai legtöbb játék a TDU2-höz is készül majd DLC.

Lesz egyjátékos szerver azoknak, akik nem szeretnének online játszani. Akár készíthetünk is saját szervert, melyen barátainkkal együtt szórakozhatunk, persze csak addig amíg, be nem lépünk például egy boltba. Természetesen kereskedhetünk is majd barátainkkal. A szerverek 8 játékosra lettek méretezve. Versenyezhetünk saját klubunk tagjai ellen, de akár klubok közötti versenyen is részt vehetünk, akárcsak a TDU1-ben. Néhány exkluzív autó, csak bizonyos klubok számára elérhetõ, a limit egy autó per klub.

Végül tekintsétek meg az eddig hivatalosan is megerõsített autók listáját és a magazinról készült új képeket:

* Audi TTS
* Dodge Charger SRT8
* Dodge Viper SRT10
* Gumpert Apollo Sport
* Pagani Zonda C12S
* Pagani Zonda Cinque
* Pagani Zonda F
* Pagani Zonda Roadster
* McLaren MP4-12C (klub-exkluzív)
* Spyker C8 Aileron Coupe
* Spyker C12 Zagato
* Spyker Pekin to Paris (SUV)
* Saleen S5S
* Saleen S7 Twin Turbo
* Mercedes SLR 722 S McLaren Roadster
* Mercedes SLR Z199

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Elnézést kérek tõled(tõletek).Talán a frontos idõ talán a belõlem kikivánkozó vmi miatt írtam amit írtam.De máskéntkellett vna fogalmaznom és nem így.Még 1x sry.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hali.Szereztem egy CD-kulcsot,ha kell még valakinek irjon,mert feleslegessen nem irogatok össze-vissza

marcihusi
Teljesen igazad van, "a régi szép idõk" már úgysem térnek vissza, inkább a jelen helyzetet kellene békésebbé, és kulturáltabbá tenni.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

A DDS-t hogyan kell exportálni? mert most nemtudom elindítani a TDU-t mert kifagy.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hát igen mindenesetre tényleg sok dolog változott a régihez képest.. De szerintem fejezzük be ezt a nosztalgiát meg a vitákat és probáljunk meg normálisan irogatni.

marcihusi
Ez máris egy kézzel fogható magyarázat. Köszönöm szépen<#wave>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Fitti83
Én azért olvasom még a fórumot, ha nem is szoktam cruise-olni. De sajnos csak ezek a veszekedések mennek, meg talán 1-2 jó üzenet van.
Annyit megjegyeznék régen nem csak ugyanazok tettek fel képet, hanem sokkal többen. És jó volt jönni nézegetni a képeket. Most talán negyed annyi kép megy fel.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

marcihusi
Hát uraim, ez egy nagy vicc amit itt mûveltek. Lehet hogy bennem van a hiba, de szerintem ez csak egy játék, és nem is értem mit tudtok görcsölni, meg nosztalgiázni azon hogy, hú de jó volt régen. Én nem voltam régebben, de az az igazság hogy most lehet jókat kocsikázni. Vannak jó arcok és kevésbé jók is, mint ahogy gondolom régebben is voltak.
Milyen jó hogy ez csak egy játék, és nem találkozom soha a nagy többséggel, mert ott már a Stock egy korábbi üzenete lépne érvénybe, az a bizonyos 1 méteren belüli.
Azért ezt a mentalitást hagyjátok a játékban fiúk, mert az életben ez nem túl nyerõ.

Megakarod tudni, lapozz vissza itt van, és legfõképp azért volt jobb, mert nem a hülye veszekedés ment minden faszságon, hanem postolták a krúzról a képeket és mindenki ment játszani... Most meg postolok és már "nyafogok" "nyálgép" vagyok...

Értelmi szint = 0 - zéró

Részemrõl bevan fejezve, nem vitázok....

Akkor koccol6sz is innen és gondolom a csodakrúzok alatt kiveritek 1másnak.Nem?Vagy csak dupla szmájlik mennek minden idióta kicsúszásnál.Ide 2 rétegjár.1 a nyifinyafi szarevõk.2 a nyálgépek iszonyat nagy aggyal <#taps>.Nyafog itt mindenki húúúúúúú de milyen jóvolt a Pepsi idejébe.Na mivolt akkor?Senki nemírjale.Fent jó arcokkal gurulgatok és próbáltam meg kérdezni hogy mi volt régen azokon az agyonkönnyezett krúzokon?Válasz.Szakitottunk mint az állat és ennyi.Erre megy itt a nyálverés?És ti kritizáltok bárkit?Naneeeeeee <#wow1><#ijedt><#wilting>

Ehez pofa kell barátom, közel nem vitához kapcsolódóan írok egy mondhatni köszönetet erre törlöd. Semmi bajom nem volt eddig veled, nem is a témához kapcsolódóan beírom hogy a régi krózok meg társaság milyen jó volt és élveztem velük a játékot, hátha ráolvasnak és eszükbe jutnak a régi dolog erre te nagy pofával kitörlöd, elmondom neked akkor te még sehol nem voltál, sõõõt kb innen senki már, OpelosHUN egyedül, meg Adamfesto...

Félretéve az indulatokat, az érintettek elgondolkozhatnak a vita tartalmán, mert néhány etikettet nem árt betartani, és elkerülhetõek az ilyen jellegû konfliktusok... Továbbá preferálom ha valaki(k) védi(k) az érdeke(iket), de ha az érdek alapja instabil, ráadásul az illetõk ezt jól tudják, akkor fölösleges verni a nyálat. Ez olyan, mint pókerben blöffölni a semmire. <#ticking>

Továbbá a vitát itt lezárom, (elõzõ) #94640 - 74 delete !

Ha önmagában megy a program az még nem jelent semmit, de amint van adatforgalom is az zavarja a játék adatforgalmát. Ezt szakszavakkal max a Fatal tudná elmagyarázni, én viszont ezt tapasztaltam.

Nekem mindig el van indítva a torrent, még sem laggolok, de ha töltök le és fel akkor laggolok, akkor ez hogy is van?

Holecskó ! Zsír volt a színjáték de komolyan azé, mert szóltam hogy laggolsz ? El se hiszlek ombre ! 😄D A tdu -nál tök 8 hogy mennyivel töltesz, a torrent zavarja ezt a játékot. Ha valaki nálad laggol, az meg a másik kapcsolati problémáját jelenti nem a sajátodat. Nagy öreg létedre, illene többet tudni errõl a játékról... Fail

Ebbõl a képbõl kérhetek?
Próbáltam de kihal a TDU-m, jah és én hülye backup ot nem csináltam :S

Hali.Haver szerzett egy kormányt a TDU-hoz,csak Drivert nem találunk.

Tipus: ROADSTAR TEC 152

Amugy ezt a linket találtam,de nem jó neki,mert 64bites rendszerhez van,és nem ismeri fel az Alaplapot.
http://drivers-download-center.org/tag/roadstar-tec-152-driver

Köszi király lett ! 😄

Norby646
Thx 😊.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Amúgy nem kicsit brutális 😄.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

De gyóóó lett 😄 Jó a kép Usamen 😄

Norby646
Küldtem pm-et. Az atari/euro/bnk/frontend/hires mappába másold be a log_in.bnk-t és kész.

Norby646
Így jó lesz?

<#wink>

Fr3nky21
<#nemtudom><#idiota>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Fr3nky21
Egy kis gyüjtemény az elmúlt pár napból.

Remélem mutatja nálatok a képeket, mert amit a múltkor pakoltam fel azt nem látta senki.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Már láttunk jó néhány ilyet <#vigyor> De egy kérdés: Hova tûnt az árnyék? xDD

Fr3nky21
Egy kis Muscle Car <#vigyor>

Na végre frissíti a playereket. 😊 Valamikor összekéne hozni egy gurulást. ^^

TDU nick: Smokes5 Xfire: smoke55555

Hoffi
sziasztok
valaki megtudná csinálni nekem ebbe a módba hogy köd ne legyen hanem köd helyett is napsütés legyen?
vagy csak aki tudja a megoldást az leírná ide hogy mit kell csinálni?
mert Tropical módnál igen hülyén néz ki mikor köd van😄
fontos lenne!
Elõre is köszönöm szépen😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

marcihusi
Na még egy a nap végére<#fogmosas>

Ezt a Camaro -t valaki megtudná nekem csinálni háttérnek ? Sajnos nem értek a modding toolshoz.

Szép mod felis rántottam <#eljen>

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Geccc, sehol sem találom az R33-at. 😞😞😞

Nálam tegnap óta ragadt be a kép. Azóta mások ott látnak engem ahol tegnap abbahagytam a krúzt egy nagyobb társasággal. Így elég nehéz rátalálni a barátokra, de amúgy ugyanúgy összerak, ha egy layerben vagyunk.

Stockbauer, Szabi: bocs, de nem gondoltam, hogy olyan hosszúra nyúlik... nem értem visszam, már elmentetek.

Én már dolgozom rajta,hogy sokan ki legyenek elégitve.Mert sokan játszanának Online,csak hát ugy az 576-nál nincs,cdgalaxis-nál elfogyott,de én találtam máshol.Amint vissza igazolják,irok ide.