Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csoportos Hawaii-i körutak
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Ha publikus nincs valakinek egy linkje? :|
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
UI: Télleg jól áll a felni rajta 😄
Bár engem az autó érdekelne. 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Van vhol vmi leírás,h hogyan kell a hátteret megváltoztatni?Norbi láttam,h te vágod ezt a témát,tucc vmi leírást?
V legfeljebb ha küldök egy képet akkor betennéd?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Idézek magamtól:
"és nem csináltam backup-ot :S"
Teccikérteni?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
eddig tartottak a készletek, újat meg nem csinálnak mert hamarosan már a 2. rész jön ki.. 😄
Lenne egy kisebb nagyobb probémám miszerint belépek a játékba és csatlakozok a profilomhoz..aztán bejön egy üzenet, hogy megjelent egy ujabb a verzió a játékból. fent van a patch és a megapack is.
A játékom eredeti és a megapack is. ( a szépséghiba az hogy elvesztettem a dvd-jét de megvan a cd key és a megapack is letöltve van eredeti key-el) Mi lehet a probléma?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/