107666
-
#97363 Tessék
Simán letöltöd, és ide : E:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules bemásolod.
Le kell tölteni egy Bnk1.map-ot! -
Rics123 #97362 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani ahol
kocsikat lehet letölteni, meg hogy milyen
program kell hozzá. -
#97361 Trainer működik online.... de erről Dozoo többet tudna mondani!!
Ő a nagy csaló! -
#97360 Tényleg! észre se vettem! Bocsi!
Tudom hogy a megapackot hónapok óta ingyenessé tették, a szerver nem tudja.
még 1 dolgot mondanék:
Nem régen voltam egy multipalyer versenyen egy orosz játékossal, én tuningolt saleennel voltam, ő is. Mit láttam? Az orosz saleen sokkal gyorsabb volt mint az enyém! úgy felgyorsult hogy nem igaz!!
CSALÓ OROSZ!!! nem tudom hogy csalhatott! A trainerek nem működnek online! Online nem nem is lehet belenyúlni a kocsiadataiba, mert akkor kidob a szerver! CSALÓ RU8SZKIK!!! -
#97359 Már engem is irritált... -
pheaton #97358 Milyen modokat használsz,hogy igy néz ki a tfu nálad? -
carloelsa #97357 Megjött a Porsche :P
-
#97356 :)
wollnerd: MEGAPACK!!! Nem megapatch.
Bocs, h en szoltam, de legalabb 8x rosszul irtad. -
#97355 Újrainstallálom a TDU-t. Már kidobott a szerver. Pedig a addon.txt fájlt KITÖRÖLTEM! Na mindegy...
Még szerencse hogy a mentésemből készítettem biz. másolatot, mielőtt vettem egy megapatch-os kocsit!
Maradok az alapnál... -
carloelsa #97354 Nah neked sem segítek az tutkó. -
#97353 Igen tévedsz. Mondtam már: koeningsegg CC8s-vel voltam. -
carloelsa #97352 Megapackos Köenigseggel mehettél... Az alaphoz nagyon is hasonlít asszem, bocsánat ha tévedek -
#97351 3 perce csatlakoztam, és ezt az üzenetet jelent meg: Warning! You have been disconnected furter to an incoherence in the game data. (Ne tessék gondolni hogy köze van a warezhez! Már szóltam.)
Én nem nyúltam kocsi adataiba! (alap koenigsseggel voltam amikor ez történt) Az üzinek köze van megapatchhoz??! Ha igen akkor RE-INSTALL!!!
Csináltam biztonsági mentést a mentésemből. -
carloelsa #97350 Vagyis, olyan kódot írtál be, ami érvénytelen :) -
#97349 Mert ha nem vetted meg, és beírod a kódot, akkor kidob a szeró! -
#97348 Hogyhogy? Miért baj ez? -
#97347 Kódot nem is szabad megadni. -
#97346 ÚÚÚRRIISSTEEEN!!! Majdnem újra kellett installálnom! A megapacth nem ismerte föl az exe file-t, tehát kihagytam az exe-t. A telepítés után kérte a kulcsot, tudtam hogy a kulcs a addon.txt fájlban van, visszaállítottam a Lomtárból (mert addon.txt nélkül tudtam online játszani) sikertelen csatlakozás történt, (nyilván az addon.txt maiatt)
kitöröltem megint, és NEM kérte megint a kulcsot! Csatlakozás is sikeres!Tudom folytatni a régi mentést megapatch-val! Téma lezárva! -
#97345 Akkor fölrakom. -
#97344 Lehet. Egy fantázia autót lát az akinek nincs meg a megapack. -
#97343 Tudnak kapcsolódni megapatchos játékosok a megapatch nélküli játékosokkal?
Hogy látják patch néküliek a patchos autóit? -
#97342 Nem tudom. -
#97341 Kösz a választ! Ha nem lehet használni, akkor az Atari miért tette be? Ennek nincs értelme! -
#97340 1. Azt az opciót nem lehet használni.
2. Nem kell újra kezdeni. -
#97339 Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
1. Miért van a trade-nél zárva a letöltés opció? Hogyan oldható föl?
2. Ha fölrakom a megapatch-ot, nem kell újrakezdeni az online mentést, simán lehet folytatni a játékot? (ezt csak biztonság kedvéért kérdezem.)
A választ előre is köszi! -
pheaton #97338 nem megapackosak elvileg.legalábbis a modshop-on nem irták. Ami az azt jelölni szokták. Nincsen feltelpitve amugy. De épp ezért kell a djey's magicmap. -
#97337 Lehet, hogy Megapackos autok. Az fel van telepitve? -
pheaton #97336 Elnézést de visszaolvasva nem találtam választ. A kérdésem az volna, hogy mod-ként telepitett autokat miért ne találom a játékban? Telepités rendben lefut, de nem lelem sehol öket. Bnk1.map-t használtam. Köszönet elöre is. -
USAMEN POWER #97335 (#97320, 22, 23, 27 - 33 del.) Off topikba pls. Thx ! -
#97334 Ha valakinek kell... -
bootsector #97326 Sziasztok! Van valamiféle progi arra, hogy megváltoztathassam a rendszámot? Ha igen, hol lehet beszerezni? Előre is köszi! -
#97325 köszönöm. -
#97324 -
#97321 Hello!
Valaki meg tudná mondani mere tudok venni a játékban CATERHAME et?
Régen sokat szórakoztam vele ma felraktam a játékot de nem tudom hol tudom megvenni :S -
#97319 Bent voltam a bizonyítványomért. -
Misi08 #97318 Falkon te milyen kis korán kelő vagy:)
Amúgy a kérdésem az lenne hogy ti a kis fiát 500 vagy 600 vagy mi az abarth kis fiát tudjátok ;) na ahhoz melyik kocsi kameráját állítjátok? Nem az igazi akárhogy próbálom. -
#97317 Szívesen! -
#97316 a 2010 Audi S4-est -
#97315 1 kérésem lenne
valaki küldje el légyszíves az Audi S4 Cabrio fájljait mert feltelepítettem az Audi S4-est és behalt a játék -
Stockbauer33 #97314