Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Hát,ha mást nem csinálsz mellé,szerintem simán lehet vele tolni,bár néha laggolni fogsz.

nem tudom hogy mi minek a sebessége😄 de 1 "megabites" netem van papíron vagy valami ilyesmi😊 az elég na😄?
Roger6
Leírásnál ott van - Korosztály: 3+ (találkoztam már olyannal, aki nem fért bele agyilag...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DJKonya
Sziasztok!
Most felraktam újra a TDU-t, Magapackot meg a patchet. Kértem új serial-t és így sem enged csatlakozni, van valakinek valami ötlete? esetleg az idõk során változott valami amirõl nem tudok?

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

[HUN]FaTaL
Vagy a hálókártyáé. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Fehercsoki
Az alighanem a routered/kábel átviteli sebessége😊

nekem a netem elég lenne am? csak 100 mbps az elég lenne hogy tolhassam neten normálisan?
És csak ez az 1 van belõle vagy sok? Szeretném megvenni. Majd kitalálom<#wilting><#action><#wink>
Falkon
Lehet megveszem még1x és ha megint nem lesz akkor eladom jó haszonnal. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Jó hír azoknak akik még nem szerezték be:újra árulják a TDUt.

Fehercsoki
Nem ugyan az,csak meg van benne az is mint az 1.67ben,és még sok más.

az 1.68A ugyan az mint a 1.67? tehát festeni is lehet vele mindent? AMugy a mocikat mivel tudom festeni????
marcihusi

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Összeállítottam egy ilyet ATi0021 -hszeibõl, ebben minden benne van a TDU 2 -rõl, legalább nem kell annyit keresgélni. 😊)

Még régebben közölve lett, hogy a torrentes verzió kula. Én meg még valaki a megjelenés után kis idõvel, elérhetõvé tettünk torrentes verziót e-miatt, de ezek már nem elérhetõek, legalábbis az enyém biztos hogy nem.

az torrent-el van én is megjártam vele ezért inkább letöltöttem egyenként. Opelos pontosan hiányzik 2 db fájl: Roadpatch.bnk és a Common.bnk
Hoffi
nekem meg olyan bajom van hogy letöltöttem de 99.7%-nál leállt a letöltés és nem tudtam folytatni:S
ezt meglehetne oldani hogy folytassa?:S
köszi elõre is

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Opelos! Megcsináltam a winter módot, úgy ahogy kell, de csak a fû lett kicsit színtelen, fehéres és minden más olyan, mint elõtte😞 De néztem itt, hogy a lecserélendõ fájlok listája ott van alul, de a zip-ben nincs benne az összes leírt fájl. Ezért van?😮😞
Fehercsoki
Opelos ezek az új fák nagyon jól sikerültek!Nagyon tetszik a TDUban az újt látvány.

Hoffi
rendben köszi a választ!😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Nincs kedvem fejleszteni, mert rengeteg apró textúrát kellene festegetnem (a postaládától a kerítésig mindent), de a winter paradise kiegészítés egész hasonlót eredményez, mint ami az 1.7B lenne. Lehet, hogy az 1.7B csak az új fákat fogja tartalmazni és többet nem foglalkozok vele, ebben az esetben kb. 1 hét múlva feltöltöm valahova.

Fehercsoki
Nekem is ez volt,fennt volt egyszerre a blingbling mod,az autó illetve az 1.67d,rakd fel 1.68at és jó lesz!

Hello!!!
Betettem a gameba egy S500 mercit.De amikor elmegyek az audi szalonba akkor eltünik az s6-os audi.Miért van ez?Kérlek segítsetek.Elõre is kösszönöm!
Fehercsoki
Lehet hogy csak a szerverrel van valami,néha van ilyen,várj holnapig,és ha akkor is ilyen lesz,akkor kezdj el gondolkozni mit változtattál a gépeden azóta hogy legutoljára mûködött a TDU.

adamfesto
Na most nekem ütött be ez a Gamespy csatlakozási hiba, meg hogy ellenõrizzem az internet beállításaimat. Mi lehet a gáz, van valakinek használható tippje?
XP-t újra raktam meg a TDU-t is. <#rinya>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hoffi
Bazso!:a ceazy winter módhoz kiadtad már az 1.7B-t? mármint tölthetõ már? ha igen akkor honnan?😄
és ha nem akkor körülbelül mikor lesz kész?😊
ja és grat az egész módhoz nagyon tetszik csak így tovább😊
Elõre is köszi!

Fehercsoki
Köszi szépen!Akkor tényleg fölösleges a blingbling!

Egyébként már tölthetõ az 1.68A ami több dolgot tartalmaz.

marcihusi
Ezeket tartalmazza az 1.67d, és ebben elvileg benne van hogy szabadon fested a verdákat!

What's affected ?

- <1.67> Unlock 5 new traffic cars + police car may appear online (without purchase)

- <1.67> Unlock bike's clothes for car

- <1.67> Unlock car's clothes for bike

- <1.67> Unlock custom paintshop for car that was locked on

- <1.67> Unlock tuning shop for F40 (until kit3 available)

- <1.67> Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)

- <1.67> Nismo 350Z rims fixed

- <1.67> Special body cars (Nismo 3520Z, Saleen ST281, Alfa Romeo GT Sporting Technical Kit, Benz SLK 55 Performance Package) are now sold on car dealer place

- <1.67> Nissan 350Z & Alfa Romeo GT (normal body) are now available for kit3 (without body change)

- <1.67> New logos for addon cars with a long list of brands and model name available for all languages

- <1.67> New traffic management

- <1.67> Fixed brand names + logos

- <1.67> New vehicle names

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Fehercsoki
Rendben köszi!Majd megpróbálom nélküle!Egyébként van valami blingblinghez hasonló mód amit viszont szeret?😊

marcihusi
Bocs, erre #95174 válaszoltam!

marcihusi
A bling-bling modot nem szereti az 1.67d patch, olvasd el még egyszer a patch readme részét.

Fehercsoki
Az miért lehet hogy ha bármilyen fizikát felrakok akkor nem indul el a játék?(Edonishoz és RS4hez próbáltam új fizikát hozzáadni,tdu centralról szedtem mindkettõt)Megapack,1.67d patch,blingbling mod,magic map,tropical paradise mod van csak fennt.

Megtisztelõ, hogy az én nevem szerepel a címben, bár elég keveset vagyok látható. (Fõleg az elején, amikor még nem tudtam, hogy videózol és csak mentem mögötted) Megjegyzem nem is baj, mert te sokkal jobban vezettél. <#eljen>

Szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Kösszi a segítséget sikerült!!!<#worship>
SeanJRRussel
Magic bnk kell.Djey féle Bnk1 fájlt kell leszedned és felülírnod,google kifogja adni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hello!
Segítséget szeretnék kérni mert egy S500 mercit szeretnék belerakni a játékba.A kocsit belemásolom ahova kéri azt a két fáljt és mikor bemegyek a szalonba kifagy a játék<#szomoru1>.Kérlek ha valaki tud segítsem.Elõre is kösszi!
HEMAXXI
oklé megvan

TDU NICK:anudis0000[hun]

HEMAXXI
de nekem ott csak a mentés van

HC -ban voltam, és bementem az egyik házamba kocsit váltani. Majd mikor kijöttem, már No HC -ban voltam... Ilyennel találkozott már valaki ? 😄 Érdekes bug...

Nem kell vissza rakni az XP-t.Én is Windows 7-et használok.
C/Users!All Useres/Test Drive Unlimited

Nekem itt van a kulcs

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Derek, ha sûrün olvasnád a fórumot akkor tudnád, hogy én csináltam egy patent fizikát az SL -nek. 😊

Innen szedheted ! - továbbá csináltam két videót is, az egyik a hsz alatt, a másik meg picit lentebb.

Cruise with Balancee

adamfesto
Elõször is visszarakod a jó öreg XP-t, aztán...blablablablaaaa.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Biztos lemaradtam, de azért pöcsöd érjen bokáig, számlád meg a Dunáig! 😊

Users -> All users -> TDU =)

HEMAXXI
légyszi irja le vki hogy windows 7 alatt hogyan tudopm átt irni a termékkulcsot

Elõbb tönkre lehet tenni xD