Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most felraktam újra a TDU-t, Magapackot meg a patchet. Kértem új serial-t és így sem enged csatlakozni, van valakinek valami ötlete? esetleg az idõk során változott valami amirõl nem tudok?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ezt meglehetne oldani hogy folytassa?:S
köszi elõre is
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Betettem a gameba egy S500 mercit.De amikor elmegyek az audi szalonba akkor eltünik az s6-os audi.Miért van ez?Kérlek segítsetek.Elõre is kösszönöm!
XP-t újra raktam meg a TDU-t is. <#rinya>#rinya>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
és ha nem akkor körülbelül mikor lesz kész?😊
ja és grat az egész módhoz nagyon tetszik csak így tovább😊
Elõre is köszi!
What's affected ?
- <1.67>1.67> Unlock custom paintshop for car that was locked on
- <1.67>1.67> Unlock tuning shop for F40 (until kit3 available)
- <1.67>1.67> Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)
- <1.67>1.67> Nismo 350Z rims fixed
- <1.67>1.67> Special body cars (Nismo 3520Z, Saleen ST281, Alfa Romeo GT Sporting Technical Kit, Benz SLK 55 Performance Package) are now sold on car dealer place
- <1.67>1.67> Nissan 350Z & Alfa Romeo GT (normal body) are now available for kit3 (without body change)
- <1.67>1.67> New logos for addon cars with a long list of brands and model name available for all languages
- <1.67>1.67> New traffic management
- <1.67>1.67> Fixed brand names + logos
- <1.67>1.67> New vehicle names
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Segítséget szeretnék kérni mert egy S500 mercit szeretnék belerakni a játékba.A kocsit belemásolom ahova kéri azt a két fáljt és mikor bemegyek a szalonba kifagy a játék<#szomoru1>#szomoru1>.Kérlek ha valaki tud segítsem.Elõre is kösszi!
C/Users!All Useres/Test Drive Unlimited
Nekem itt van a kulcs
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Innen szedheted ! - továbbá csináltam két videót is, az egyik a hsz alatt, a másik meg picit lentebb.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU NICK:anudis0000[hun]