Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Azé TDu-ból rendeltem hármat ha valaki netán nem tudott meg nekem is biztonság kedvéért! 😄D
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Tdu-m van , 1:18 meg nem igazán gyûjtõk.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Alapjáték--->Patch--->Megapack
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Ha nem mûködne itt van újra: Mini Image (Oldal alján!)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Soha nemvolt még ilyen problémám azért vagyok ilyen balfasz ehhez bocsi😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
de mostanra sikerült elintézni hogy garanciában kicserélik😊
#95227: már keresek is!😊
hát sajna ha 8x nem próbáltam akkor egyszerse.Sok DVD-vel CD-vel megpróbáltam és mindig az volt a baj hogy berakom egyszer felpörög az olvasó aztán elhalkul és azután semmi:S meghát ennek a dolognak szerintem az az elõzménye hogy reggel mikor felkeltem beraktam a tdu-t ugyanigy felpörgött(máskor is szokta de 3x-rra vagy 4x-erre elszokott indulni) és mikor már ugy felpörgött mint a barom nagy reccsenést hallottam a gépbõl majd egybõl kiszedtem a lemezt de ugy hogy mikor kijött a tálca még forgott rajt a lemez.Majd egy két percig égett szagot eregetett az olvasóm😄és hát azóta semmit sem ismer fel😞(
köszi azért a segítséget
olyan gondom van hogy megdöglött a DVD olvasó a gépembe.
és mivel most vettem meg az új tv-met amit monitorként is használok hát mitne mondjak eléggé kimerítette a zsebeimet.
és hát ugye most nem tudom elindítani a tdu-t
ezért valaki tudna linkelni egy iso-t amivel menne a multi is vagy valahogy meglehetne ezt oldani?
elõre is köszi
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Köszönöm az infót! letöltöttem egy tutorial videót BNK editorhoz, és meg tudtam csinálni! Most 3 mod van egyszerre a játékban: Winter Mod, éjszakai mód és európai Roadsigns mod!
Köszi 1x!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Valaki tudna nekem küldeni egy suzuki gsxr1000 K9-es motort a játékba?Elõre is köszönöm!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"c:\document and settings\all users\application data\Test Drive\ Addon.txt" így sehogy se találom. Keresõ sem találja.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Melyik az a program amivel a BNK fájlokat tudom megnyitni? (mondjuk a CommonWorld.bnk fájlt)
Azért kérdezem mert nem tudom hogyan instalájam ezt a Roadsigns modot,ami ezen az oldalonvan, ha a winter modot megszeretném hagyni. Nem elégé érthetõ nekem az útmutatója. A fáljokat el kell elmenteni a fáljba.(gondolom a CommonWorld.bnk fáljba)
A választ erõre is köszönöm!<#worship>#worship>
Ui.: az online profilt föladtam. Sehogy se engedi csatlakozni! majd a TDU 2-ben...<#awink>#awink>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
#95194 delete.