107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Hol hagytad el a poénokat a szövegből ? Nem voltál ilyen !
  • RYO21
    Köszi szépen!
  • adamfesto
    Megy serial nélkül, de vigyázz nehogy vegyél egyet vagy tesztútra vidd őket.
    Egyszer mikor még nem volt meg a mega pack eredetiben, feltettem serial nélkül. Vettem véletlenül egy packos lamborghinit és vagy 2 napot szenvedtem mire vissza tudtam hozni a játékot. Megvettem, beleültem és lefigyelt a szerver hogy nem eredeti. Ki is dobott ahogy kell. De mikor visszatöltöttem a gémet ugye a legutolsó verdát adta be...a lambot. Tehát mikor beléptem ki is dobott egyből. Végül valami ultrabrutál gyorsan be kellett lépnem a garázsba és autót cseréltem.
    Csak a tanulság miatt írtam ilyen hosszúra.
  • USAMEN POWER
    Warez packot feltudod rakni kulcs nélkül, végülis látod majd a packos verdákat, de használni nem használhatod majd őket, mert kidob érte a szerver. Használatukhoz eredeti serial kell.
  • RYO21
    Mega car packot honnan t0lthetem le? (tpb?) És ha elkezdem telepíteni, akkor ki kell hagyni a serial keyt? És akkor települni fog?
    Mert nagyon sokan vannak, akiknek nem tölti be az autóját a játék, és ez nagyon idegesítő. Az új pack autóit test drivolni lehet?
  • SeanJRRussel
    win7 alergiás ha ilyen szarokat akarsz C re rakni.Van h egy rar-t se enged kibontani c-re ha olyan fájlok vannak benne.Tedd a játékot a d re és nem lesz probléma.Minden egyes TDU telepítésnél újra kell rakni a TDUPE-t is másképpen nem megy.És lehet h a C miatt kavarnak be,talán próbáld még meg rendszergazdaként futtatni...
  • Hoffi
    még1kérdés!:D
    van arra valami más lehetőség a modding tool-on és a performance editoron kívűl arra hogy a kamera nézetet átváltsam? mert mióta megvan az uj win7 azóta se a performance editor nem jó mert mikor a save data-ra ráakarok menni akkor kiír valamit a modding tool-lal pedig az a baj hogy elindítom a vehicle managert be is jön de amikor beakarok tölteni egy autót kiírja hogy UNABLE TO LOAD REQUESTED VEHICLE DATA! légyszi segítsetek nagyon fontos lenne:(
    Előre is köszi szépen!
  • Hoffi
    úgy betudom rakni csak akkor nem ugy rakja be hogy a játékon belül vásárláskor tudom váltani a belső színeket hanem amit ott kiválasztok csak egyet az lesz benne.
    és az ugy nemolyanjó:D
    de azért köszi
  • Laaccoo
    Hali! Próbáld meg a telepítő file mellett szokott olyan mappa lenni hogy patch és ott bennvan a BNK file
  • Hoffi
    Sziasztok!
    egy kis segítségre lenne szükségeM!

ezt az autót szeretném feltenni de nem engedi légyszi segítsetek!
    Előre is köszi szépen!
  • USAMEN POWER
    A jó cruiseok csak éjjel vannak, többek közt egy kis HC -s külföldi keveredéssel... Ha megismersz pár HC -s külföldit, akkor a 8 -as layer mindig garantált lesz mikor felmész. A barát lista a legfontosabb az egészben, többet ér mint itt rinyálni hogy nincs cruise, és miért.
    Egy idő után meg azt veszed észre, hogy nem te kell ugrálj másokra, hanem mások fognak terád.
  • Leo 1991
    de éjjelente vannak fent páran
    (többek közt én is)
  • Neoncsoves
    aha... kösz az infot
  • Leo 1991
    akadnak, de általában csak hétvégenként
  • Neoncsoves
    lehet ismét felrakom a játékot. vannak még krúzok?
  • Leo 1991
    valaki még karcol odafent??
  • Luigiano
    kérdezem tanult kollégákat, van valami lehetőség a belső kamera állítására manuálisan? Ugyanis a modding tools-szal csak másik autó kameráját tudjuk betenni, de van úgy, hogy egyik sem igazán jó....
    vagy esetleg a menüben lévő ülés magasság, és távolság határait nem lehet megváltoztatni? ini fájl buherálásra gondolok, vagy valami ilyesmi.... Valami ötlet? (bemodoltam egy orosz furgont, de a belső kamera az utastérben van, hátul, jó lenne valahogy előrepiszkálni :) )
  • Laaccoo
    én is bennelennék csak irj hogy mikor lesz
  • Stockbauer33 #97768
    A jövö7végétől bármikor de majd megbeszélem a Marcival is meg a többiekel.Méltó befejezéselesz hogy Szept 1től felrakom Opelos Zsolesz nagyszerű CW módját és fentmarad végig.Nagyon teccet ahogy ma tereltél
  • Leo 1991
    télleg 1 kérdés
    ha van 1 packom és van hozzá serial szám is de kétes eredetű akkor szerintetek megpróbálkozzak vele??
  • Leo 1991
    azzal 1x bebuktam
    kaptam 1 carpack-ot és a hozzá adott serial számmal nem tudtam felmenni netre
  • Leo 1991
    nem lehet hogy a Hardcore mod miatt nincs versenyed??mert akkor nem engedi a versenyeket,szállításokat
  • Leo 1991
    kösz a képet Stokbauer,WRXSTI és wollnerd alias NJSZKI-nek a képért
  • RYO21
    Eléggé hülyén van megoldva ez a layer rendszer online. PL ha valakit meg akarok keresni akkor birok vele beszélni whisper-ben? Egyáltalán honnan tudom hogy online van? És hogy lehet valakihez odaugrani?
  • lordt0m
    Láttam a community patch 1.68A-t. Ebben van két új autó. Ezek teljesen új slotok, vagy régi autót raknak át? Mert ha új slot, akkor bátran lehetne modolni, vagy 300 autó egyszerre.
  • 01WRXSTi01
    jól hangzik, én benne leszek
  • Stockbauer33 #97760
    NP amúgy is a privát krúz átment külföldibe de pont ezért írtam(sztemnemláttad) hogy aki isolate-al zárja a layert aztkell elfogadni a 4es gombbal.Majd a köv. ígylessz.A beigért kamikáze Maciukféle időjárásmoddal meg csak az akinek fentvan.Én is örültem de látod te is tekerni kell mert mi azt szeressük
  • wollnerd #97759
    A TDU-m kifagyott! És mintha mentésem kicsit furcsán viselkedett( mintha félig online, félig offline) nem tudta elmenteni. De most már a mentés normális.
    De krúz jó volt!
    Kinek van Hungarian club nevű klubja? be szeretnék lépni.
  • moonster
    Ohhh..bazz.:(
  • Luigiano
    ennek a letöltőlinkje működik valakinek?
  • USAMEN POWER
    Ha rossz a megapack serial, az problémákkal jár nem vitatom.

#97755: Nézd a jóoldalát ! Nem 0 -ról folytatod.
  • arty
    ügyes vagyok, new game-t nyomtam ... aztán a mentett mentésemre rámásoltam véletlen ezt a new gémes profilt ... és a régebbi mentés mentésem meg nagyon régi :(((
  • arty
    eh, elfelejtettem, h hc módban vagyok :))

thx+!
  • arty

champion szintre léptem, hc mod meg is nyilt de uj verseny továbbra se látszik a térképen ... :(
  • Leo 1991
    és már a móddal hasítók
  • Leo 1991
    én már a golfpályánál vagyok, de szerintem nem leszek sokáig a krúzon
  • Leo 1991
    az jóóóóóó

csak nekem már volt olyan hogy a kocsitól ment tönkre és hiába csináltam biztonsági másolatot a játék már utána nem akart működni
    de kösz
  • USAMEN POWER
    A pack csak új autókat dob a játékhoz, semmi meghatározó szerepe nincsen. Nem bassz szét semmit, pár filet kell kicserélni amikről érdemes biztonsági másolatot csinálni hogy az esetleges problémákat kiküszöböljed.
  • Stockbauer33 #97748
    Régen működött.A Bazso nagyszerű Crazy Winter módja mellé betoltuk a HG-el meg a Jadz Tomival és fantasztikus volt a 2 móddal az összhang.Viszont kemény menet mert az éjszaka bizony full sötét éjszaka és a civilek között 400-al .A tejköd ugyanez
  • Leo 1991
    ez működik is??nem b*ssza szét a játékot??és működik pack nélkül is??