107666
-
#97706 Lesz Steam-en is.
Hátha valami fasza akcióval indítanak. -
USAMEN POWER #97705 10 rongy körül, legrosszabb esetben is max 2 - 3 ezerrel több. -
Misi08 #97704 És szerintetek amugy mennyibe fog kerülni a tdu 2? :O gondolom megkérik az árát..... -
USAMEN POWER #97703 Szerintem majd a TDU 2 -t vedd meg. -
bigbigle #97702 Köszönöm a válaszaidat.Az a gond hogy bejártam mindent és nem lehet sajna de mind1 ha majd megveszem pc-re majd akkor talán csak még gagyi hozzá a gépem:( -
#97701 a házadban amikor belépsz ott a 3dik fül
motort csak akkor kapsz ha bejártad az összes kereskedést
meg nem tudom hogy az 1.45 verzióban lehet h nem volt -
bigbigle #97700 És ezt az autókereskedésben vagy garázsban mert sehol se találtam :)
És mért van az hogy nincs benne motor?Ennyire butított? -
#97699 Trade->Sell->Cars vagy Bikes->Sell Now
ez a menete -
bigbigle #97698 Köszönöm a választ.Az autót hol tudom eladni? -
#97697 eladni tudsz de csak a kocsinak a felárát kapod meg (pl. Ferrari Enzo 750.000$ veszel de csak 375.000$ tod csak eladni)
küldetéseket meg tudomásom szerint nem tudsz,mert x360-on játszottam és ott nem volt ilyenre lehetőség -
bigbigle #97696 Sziasztok!
Mielőtt kérdezek előre leírom hogy ez nem a pc-s hanem a ps2-es verzió és azért írom ide mert itt van élet és hátha valaki tud válaszolni rá ( ezért kérlek titeket hogy ne is szóljatok le).Az lenne a kérdésem hogy offline módban autót el tudok-e adni és hogy tudok-e olyat csinálni mint a pc-sben hogy "un. küldetéseket" csináljak ,mert így csak versenyből nehezen jön pénz.Aki veszi a fáradságot és elolvassa annak előre is köszönöm ( főleg ha tud is válaszolni rá). -
Stockbauer33 #97695 Aki akar jönni ottvunk 4 en a golfpályánál -
USAMEN POWER #97694 A lockolás csak addig működik, amíg valakivel egy layerben vagy. Hasznos mert 3 - 4 km -es távolságban szétválasztja az embereket egymástól a szerver. Ha kilépsz a layerből, pl.: felmész mapra, a lock érvényét veszti. A barátlistához pedig töltsd le ezt. -
#97693 A kimész a térképre, mindenféleképpen eltűnik. -
RYO21 #97692 Ha lockolok valakit, akkor ha rámegyek a térképre és visszamegyek a játékba akkor miért tűnik el? És a friendlistát hol nézhetem meg? -
Stockbauer33 #97691 15.30kor észak keleti golfpálya -
Stockbauer33 #97690 Mégszép .Meg az összes ami az autómotorsportba belefér.
#97678 Ha gondolod nagyon szivesen csinálokneked egy klubbot és átadomneked a vezetői poziciót de hidd el semmire se jó.A Sean Feco haveromnak van klubja lépjbe oda.
Majd a 2be már müködöképes lessz
1
2
4
5 -
#97689 Rendben van Padre -
Stockbauer33 #97688 Term ma.
#97687 Gondoltuk hogy vmi gondlehet. -
01WRXSTi01 #97687 Bocs, hogy este felszívódtam, áramszünet volt -
#97686 ma gondoltad?vagy holnap? -
#97685 te is F1 fan vagy? -
Stockbauer33 #97684 Nameg a WRXSTI-nek is ha már reggelt :D -
Stockbauer33 #97683 F1 után 4 felé vmi gurulás?Feco neked is szól -
#97682 a 2 jó lesz ez ügyben ahogy olvastam -
#97681 fent vagy most??
ha igen akkor a északon a kilátónál megtalálsz -
#97680 Egy bugnak is hívhatjuk, de a félkész játék helytállóbb. -
USAMEN POWER #97679 Ez ügyben Leoval konzultálj. Speciel én nem vagyok tagja a klubjának, mellékesen meg majd a 2 -ben fog értelmet nyerni a klubbos műsor. Jelenleg az 1 -ben semmire se jó, se a klubbos versenyek, se az egyébb események nem működnek egy bug miatt. -
RYO21 #97678 Köszi. Amúgy megtaláltam az sg klubbot, de mivel senki sincs közületek a barát listámon, ezért nem birok csatlakozni. -
#97677 Ez nagyon jó hír!
-
USAMEN POWER #97676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem hogy ő lépett le. Ha belépsz egy versenybe, házba, áruházba, akár a mapra, stb, kilépsz abból a layerből (csoportból) amiben épp vagy. Ebben az esetben ha spontán visszalépsz a szabad kocsikázásba, nem lesz körülötted senki addig, amíg be nem ad a szerver valakit a layerbe. Ezt a helyzetet meg tudod oldani úgy, hogy a mapra visszalépsz, a playerekre filterezel, ott tudod szűkíteni a kört (all, friends, club, other), és megkeresed azt a playert akivel szeretnél gurulni. A te esetedben All -ra filterezve kellett volna keresgélned a mapon, gondolom nem vetted fel a srácot barát listába. Utóbbiból kiindulva ha ő esetleg meg téged keresett a mappon, abban az esetben ő N/A -ban volt, és ilyenkor csak úgy jelenik meg egy player neked a mappon ha a barátlistádban van, továbbá a barátokra filterezve van állítva a kereső. Ha megtaláltad akit kerestél, a piros ikonjára kattintasz, és ha az illető nincs N/A -ban, nameg nincs tele az aktuális layer, be is adja neked a playereket (vagy nem.) -
#97675 itt van csak most nehéz lenne elmagyarázni
de ha feljössz a szerverre akkor elviszlek oda -
USAMEN POWER #97674 "Csak még mielőtt elterjedne a pletyka, és elindulna a vita a topicba, asszem jobb lesz egy dolgot tisztázni..." -
RYO21 #97673 Milyen dolog az, hogy krúzolok egy gyerekkel min egy fél órán át, megállok, ő is megáll, csak 5 mp megnéztemm, hogy hol vagyok a térképen, erre amikor visszamegyek már senki sincs a közelemben. -
#97672 Rendben, ha befogadtok, akkor szívesen belépek.
Hol találom? -
#97671 nekem van 1 ha gondolod
sg.hu a neve akik itt fórumoznak azoknak lett létrehozva -
#97670 Van valahol magyar klub, ahova belehetne lépni? -
carloelsa #97669 Mert ha látod a playereket rájuk kell kattintani a térképen, és ha mégsem látod a playereket miután rákattintottál az egyik játékosra, akkor lehet hogy az a layer (réteg) teli van, vagy a szeró szarakszik xD -
Misi08 #97668 Vagy csak mindenki elhúz onnan mire odamész:P:D csak hülyülök....:)
ÁÁÁ Biztos csak a szerver keverget össze valamit. -
#97667 ilyen nekem is szokott lenni
szerintem a TDU szervere sz*rakszik