107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • moonster
    Lesz Steam-en is.
    Hátha valami fasza akcióval indítanak.
  • USAMEN POWER
    10 rongy körül, legrosszabb esetben is max 2 - 3 ezerrel több.
  • Misi08
    És szerintetek amugy mennyibe fog kerülni a tdu 2? :O gondolom megkérik az árát.....
  • USAMEN POWER
    Szerintem majd a TDU 2 -t vedd meg.
  • bigbigle
    Köszönöm a válaszaidat.Az a gond hogy bejártam mindent és nem lehet sajna de mind1 ha majd megveszem pc-re majd akkor talán csak még gagyi hozzá a gépem:(
  • Leo 1991
    a házadban amikor belépsz ott a 3dik fül
    motort csak akkor kapsz ha bejártad az összes kereskedést
    meg nem tudom hogy az 1.45 verzióban lehet h nem volt
  • bigbigle
    És ezt az autókereskedésben vagy garázsban mert sehol se találtam :)
    És mért van az hogy nincs benne motor?Ennyire butított?
  • Leo 1991
    Trade->Sell->Cars vagy Bikes->Sell Now
    ez a menete
  • bigbigle
    Köszönöm a választ.Az autót hol tudom eladni?
  • Leo 1991
    eladni tudsz de csak a kocsinak a felárát kapod meg (pl. Ferrari Enzo 750.000$ veszel de csak 375.000$ tod csak eladni)
    küldetéseket meg tudomásom szerint nem tudsz,mert x360-on játszottam és ott nem volt ilyenre lehetőség
  • bigbigle
    Sziasztok!
    Mielőtt kérdezek előre leírom hogy ez nem a pc-s hanem a ps2-es verzió és azért írom ide mert itt van élet és hátha valaki tud válaszolni rá ( ezért kérlek titeket hogy ne is szóljatok le).Az lenne a kérdésem hogy offline módban autót el tudok-e adni és hogy tudok-e olyat csinálni mint a pc-sben hogy "un. küldetéseket" csináljak ,mert így csak versenyből nehezen jön pénz.Aki veszi a fáradságot és elolvassa annak előre is köszönöm ( főleg ha tud is válaszolni rá).
  • Stockbauer33 #97695
    Aki akar jönni ottvunk 4 en a golfpályánál
  • USAMEN POWER
    A lockolás csak addig működik, amíg valakivel egy layerben vagy. Hasznos mert 3 - 4 km -es távolságban szétválasztja az embereket egymástól a szerver. Ha kilépsz a layerből, pl.: felmész mapra, a lock érvényét veszti. A barátlistához pedig töltsd le ezt.
  • Falkon
    A kimész a térképre, mindenféleképpen eltűnik.
  • RYO21
    Ha lockolok valakit, akkor ha rámegyek a térképre és visszamegyek a játékba akkor miért tűnik el? És a friendlistát hol nézhetem meg?
  • Stockbauer33 #97691
    15.30kor észak keleti golfpálya
  • Stockbauer33 #97690
    Mégszép .Meg az összes ami az autómotorsportba belefér.

#97678 Ha gondolod nagyon szivesen csinálokneked egy klubbot és átadomneked a vezetői poziciót de hidd el semmire se jó.A Sean Feco haveromnak van klubja lépjbe oda.
    Majd a 2be már müködöképes lessz
    1
    2
    4
    5
  • SeanJRRussel
    Rendben van Padre
  • Stockbauer33 #97688
    Term ma.
    #97687 Gondoltuk hogy vmi gondlehet.
  • 01WRXSTi01
    Bocs, hogy este felszívódtam, áramszünet volt
  • SeanJRRussel
    ma gondoltad?vagy holnap?
  • Laaccoo
    te is F1 fan vagy?
  • Stockbauer33 #97684
    Nameg a WRXSTI-nek is ha már reggelt :D
  • Stockbauer33 #97683
    F1 után 4 felé vmi gurulás?Feco neked is szól
  • Leo 1991
    a 2 jó lesz ez ügyben ahogy olvastam
  • Leo 1991
    fent vagy most??
    ha igen akkor a északon a kilátónál megtalálsz
  • [HUN]FaTaL
    Egy bugnak is hívhatjuk, de a félkész játék helytállóbb.
  • USAMEN POWER
    Ez ügyben Leoval konzultálj. Speciel én nem vagyok tagja a klubjának, mellékesen meg majd a 2 -ben fog értelmet nyerni a klubbos műsor. Jelenleg az 1 -ben semmire se jó, se a klubbos versenyek, se az egyébb események nem működnek egy bug miatt.
  • RYO21
    Köszi. Amúgy megtaláltam az sg klubbot, de mivel senki sincs közületek a barát listámon, ezért nem birok csatlakozni.
  • moonster
    Ez nagyon jó hír!
  • USAMEN POWER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem hiszem hogy ő lépett le. Ha belépsz egy versenybe, házba, áruházba, akár a mapra, stb, kilépsz abból a layerből (csoportból) amiben épp vagy. Ebben az esetben ha spontán visszalépsz a szabad kocsikázásba, nem lesz körülötted senki addig, amíg be nem ad a szerver valakit a layerbe. Ezt a helyzetet meg tudod oldani úgy, hogy a mapra visszalépsz, a playerekre filterezel, ott tudod szűkíteni a kört (all, friends, club, other), és megkeresed azt a playert akivel szeretnél gurulni. A te esetedben All -ra filterezve kellett volna keresgélned a mapon, gondolom nem vetted fel a srácot barát listába. Utóbbiból kiindulva ha ő esetleg meg téged keresett a mappon, abban az esetben ő N/A -ban volt, és ilyenkor csak úgy jelenik meg egy player neked a mappon ha a barátlistádban van, továbbá a barátokra filterezve van állítva a kereső. Ha megtaláltad akit kerestél, a piros ikonjára kattintasz, és ha az illető nincs N/A -ban, nameg nincs tele az aktuális layer, be is adja neked a playereket (vagy nem.)
  • Leo 1991
    itt van csak most nehéz lenne elmagyarázni
    de ha feljössz a szerverre akkor elviszlek oda
  • USAMEN POWER
    "Csak még mielőtt elterjedne a pletyka, és elindulna a vita a topicba, asszem jobb lesz egy dolgot tisztázni..."
  • RYO21
    Milyen dolog az, hogy krúzolok egy gyerekkel min egy fél órán át, megállok, ő is megáll, csak 5 mp megnéztemm, hogy hol vagyok a térképen, erre amikor visszamegyek már senki sincs a közelemben.
  • moonster
    Rendben, ha befogadtok, akkor szívesen belépek.
    Hol találom?
  • Leo 1991
    nekem van 1 ha gondolod
    sg.hu a neve akik itt fórumoznak azoknak lett létrehozva
  • moonster
    Van valahol magyar klub, ahova belehetne lépni?
  • carloelsa
    Mert ha látod a playereket rájuk kell kattintani a térképen, és ha mégsem látod a playereket miután rákattintottál az egyik játékosra, akkor lehet hogy az a layer (réteg) teli van, vagy a szeró szarakszik xD
  • Misi08
    Vagy csak mindenki elhúz onnan mire odamész:P:D csak hülyülök....:)
    ÁÁÁ Biztos csak a szerver keverget össze valamit.
  • Leo 1991
    ilyen nekem is szokott lenni
    szerintem a TDU szervere sz*rakszik