Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU NICK:anudis0000[hun]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Isten éltessen Fatal papa!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A G27 a legeslegjobb!!!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Egyébként napokon belül kész az installprogi hozzá, most tesztelném ha nem döglött volna meg a vga.<#violent>#violent>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Usamen: Nekem decemberben mondta, hogy idén eyefinity-re vált, látom dolgozik az ügyön.<#vigyor>#vigyor> Sajnálom szegényt.
Ja meg van release az új trafficból.
bocsi a két hsz-ért!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
leszedtem ezt a winter módot de beraktam rendesen mindent ahogy levolt írva a readme-ben és mégis az út melletti fák füvek zöldek maradtak. kivéve a bokrok és az utak voltak csak zöldek.
Erre van valami megoldás?
légyszi segítsetek!
Elõre is köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
:) Semmi okosság :P
forevör Delhusza 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Azt szeretnem kerdezni hogy 2GB DDR2 rammal,Geforce 6600 GT kartyaval,2.4 Dual Core procival fog futni a jatek jol?
:) Semmi okosság :P
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]