Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért ne lehetne bannolni? lekell bannolni az összes szarházi cheater cd kulcsát...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Persze, egy pár kilóbájtos script meg egy néhány megás adatbázis amibõl nézi melyik autó mit tud..

Newlife: Igen ez jogos, legalább játékban legyen feloldva a leszabályozás (és ez talán még +pont lenne az autógyártóknál, nem úgy mint a matricázás), de eredetileg, ne moddal kelljen megcsinálni.

SeanJRRussel
De ha 20-30 százalékot engednének az se lenne rossz és akkor a 250 helyett mehetnél mondjuk 320 at és akkor az korrekt.Vagy legyenek elérhetõk olyan tuningok monjuk 4 es tuning szinten amit vmi után kapsz meg akár xp vagy amiylen pontok lesznek.Hasonlóan a "bónusz" kocsikhoz csak itt esetzleg ilyen kit-et is lehetne szerezni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hoffi
fel is lehet oldani a valóságba is...

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Bannolni nem lehetne, mert akkor miért venné meg? A másik is megtolhatja egy erõsebb autóval... max kick folyton és kész... =)

Fehercsoki
Simán meg lehetne oldani,elég lenne annyi hogy az autó maximális gyorsulását és végsebességét nézi a szerver,ha ezt valaki túllépi ban.

[HUN]FaTaL
Le van korlátozva a valóságban is...

http://goo.gl/gd6Zi5

Na ja de azért pl. egy sl merci, vagy egy A6 -os Audi, ne legyen már 250 -nél lekorlátozva, mert hülyeség az is.

Azért én aggódok a tdu2 mod miatt.. Mivel a játék motorja ugyanaz, így elég hamar megjön majd az elsõ progi amivel bele lehet nyúlni. Sõt! Ha marad a bnk-s fájlrendszer, akkor már az elején lehetnek csíterek. Nem szeretem a falra festeni az ördögöt, de be kell látnunk, hogy megvan rá az esély. Bízom benne, hogy Edenék kitalálnak valamit a fájlvédelemre, vagy ahogy Fatal írta, szerveren szûrjék az irreális adatokat, ez lenne a legjobb.

Laaccoo
Moddolni lehessen csak valós határokon belül

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

[HUN]FaTaL
Semmi nem is én állítom be hanem a pistikék szétbaszva a játékot. Ezért remélem, hogy nem lehet majd moddolni a kettõt...

Laaccoo
Egyenlõ tudásu autókkal kell jáccani és akkor a vezetési tudás számít nem a kocsi!! 400zal száguldó golfnak most mi értelme van de téll? Azt már nagyon vezetni se lehet meg nagyon messze van a valóságtól. Nekem az Evo-m 280ig megy de nem is kell több. Ez még közel van a valósághoz.

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

[HUN]FaTaL
Szerencsére az egyet is elég sokára tartott, lesz idõ játszani a kettõvel is. Amióta mindenki összevissza barmolja a játékot, elment a kedvem az egésztõl. 400al elszáguldó golfok és egyéb faszságok. Remélem a kettõben a modoktól legalább le fog b*szni a szerver, mert megint tele lesz csalókkal.

Laaccoo
Hát azér jo lenne online jáccani<#idiota>
Neked simán elindult hogy a kapcsolodás a testdrive server után?

Hát... én nem tudom... Delete, hagyd a fenébe... <#idiota>

Laaccoo
Valami megoldás a hibámra: #95289

Nissan amúgy 😄 De innen le tudod tölteni 😊

Kötéltáncos
Az Opel pickup tdu central-os?
Ha nem, adnál egy linket hozzá?
Elõre is köszönöm! 😊

Laaccoo
Hello!Fennvan az 1.66A és mégis ezt irja ki: HA rákattintok utánna meg a másik jön alatta: mit kell csin?

A te érdemed hogy megtaláltad azt amivel tökéletesre lehet a fizikát beállitani.Az hogy ez másnak nemtetszik az max nemugrikrám a szigeten vagy nemgurulvelem.Az hogy egy 250nél leszabájzott merci sl menjen 340-350 az gáz?.Az éjszakai krúzokon tökéletesen lehet 7 Mberel tartani az iramot.Aki nemérthozzá annak megmutattam de így is nagyon sok kontáral találkozunk még <#idiota><#mf1> (VM) <#nevetes2><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Olyan 1 évig sztem nem nagyon lesz modolva a 2, utána valószínü hogy igen. Amúgy meg jah, abból az sl-bõl csináltam egy qrwa kényelmes irányítású b kategóriás verdát. Én se látom értelmét az 1 másodperces gyorsulásoknak, és hogy egy rs4 esetleg 400 al menjen, vagy akármilyen verda 500 fölött. Koenig a leggyorsabb vas a gameben, az is marad. Az én mergám se megy 375 nél többet, azt is szélárnyékban éri el.

#95279: Nagyjából jah, de aki ráérez tudni fogja hogy mibõl mennyit, és hogy. A legnehezebb talán a váltó beállítása, de bele lehet jönni.

1et értünk de nemkötelezõ atombaromra szétqrni az autókat.Ha pl kicsit szar a fék a kedvenc verdán ott a Bridgestone meg a Carbon fék és annyi.Semmi sem kötelezõ de a szét lessz módolva a TDU2 arra mérgetvehetsz

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

shumika
Nah kifujtam kész még nekem sem maradt 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De még utólag ahogy megrndeltem a 3-mat még rendeltem 2-õt!! xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

attila49
Lefoglalva !!! Kell !!!!!!!!!!!!!😄

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

shumika
bazz 3-at rendeltem de az is kevés lesz 😄

Van még 1 db ami nincs lefoglalva

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

attila49
Megvenném valakitõl a játékot valakinek eladó van???Kösz a válaszokat!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

[HUN]FaTaL
Remélem a kettõ nem lesz így szét moddolva, mert akkor szét lesz baszva az is...

Egy kis segítség hogy ne 15000 lóerõsre csináld a verdád <#idiota>

Elöször is a TDUPE 2.5 kell mert a 2.0ba nincs drag.Ez a legfontosabb.

1:Bekeresed a kiválasztott verdát (load car)

Elsõ opció::General Performance-- Top Speed 340-370 (?)

A könnyû autoknál(1100-1200 kg)érdemes 200-350 kg pluszt adni

Turbo bepipa <#nemtudom><#nevetes1>

Front-Rear Brake type természetesen Carbon-ceramic

Második opció::Straight Line Performance--Brake Horsepower + 100-150 (?)

Torque-- + 250-350 (?)

ÉS MOST JÖN A NAGYOKOSSÁG HOGY A 2.5-NÉL ITT A DRAG.AZT 0.3112 (?) A lényeg hogy 0.3111 és 0.3511 között álítsd, így kiadja a max teljesitményt.

Harmadik opció::Miscellaneous-- Tire type természetesen Bridgestone Potenza .Ez a legjobban tapadó gumi az összesközül.

Ennyi katt Save car - Copy Data - Paste Data - Save All Changes.

Ha 5 sebességes a verda érdemes átirni vmi gyors verda adataira akár a motor adatokkal is.A New a V8 Mercibõl csinált egy W12-t <#nevetes1><#nevetes2><#taps><#worship>.Jólett nagyon <#eljen>

Kocsikáztam egyet 😛

És munka... 😄

SeanJRRussel
Elég szar már neked ha nem érted nyelvizsga elõt...Nem egy nagy ördöngõség meg ha van vagy láttál már illetve ültél kocsiba nem hiszem h annyira nehéz beállítani...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Mert kell Autó Fizika tudás (magyarul mi mire jó, mit állít...) ? <#action>

Na én meg hamarosan nyelv vizsgázom angolból és még se tudnám azt a progit használni<#action>
Ha vágod mi mire jó, akkor tudod magyarul és angolul is és akkor van már angol tudás is hozzá xD

Hoffi
hát angolul én kb annyit tudok hogy next meg continue meg back meg ilyen nagyon full alapokat de a TDU PE-be már szinte minden autót megcsináltam!
de nem úgy hogy most hatszázzal megyek hanem pl mondjuk a skyline-t úgy beállítottam mint igazábül hogy kicsit reálisabb legyen.

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Szerintem nem kell hozzá olyan sok angul tudás. Inkább vágni kell hogy mi mire jó, mi történik ha megbabrálod, stb. Ha szarakszik a vas, nem árt ha tudod mit kell állítani.

Hát igen, Angol tudás és Autó Fizika tudás kell =)

Sikerült, megértettem.
Sziasztok!Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan mûködik a Performance Editor!Kérlek segítsetek.Köszi:alfasw
Sziasztok
Olyan problémám lenne h a játék nem akar elindulni win7en de xp-n ment és próbáltam rendszergazdaként,xpmódba és semmi....(eredeti a game) vmi tipp?
de csak ez nem akar menni más játék megy probléma nélkül.

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Jaja xÐ

Hoffi
háátt😄
majd utánanézek😄
TDU PE-hez naggyából értek de Zmodelerhez pfff kurvára nemértek ugye dozoo😄

Köszi az infót!😊 nekem nem valószínû, hogy lesz rá idõm, de majd kis hoffi megváltja a világot😊 vagy valami talán😛
Az I (interior) betûs fájlokban kell Zmodelerrel ügyködni vagy TDU PE-ban állítani 2 bizonyos dolgot, és lehet jó lesz... Hosszas munka gyümölcse a végeredmény...

Te nem értesz amugy ehhez a bnk editor-hoz vagy mihez?😊 mert én elég suta vagyok hozzá😄 de azt szerintem tudom melyik fájlban lehet ezt a dolgot piszkálni😊
Hoffi
hát igen.
nekem most konkrétan egy M3 E46 GTR-t szedtem le annak kéne belõni mert nagyon bután megy

Ez engem is érdekelne és amugy ez a probléma nem csak addon autóknál van pl.: audi a6 quattro. És akár azt is meglehetne, hogy az amerikai autókban(pl.: ford gt) km/h szerint menjen az óra😊
Hoffi
valaki ért ahhoz hogyan kell megcsinálni hogy az addon autóknak pontosan menjen a sebességmérõ órája? a belsõ nézetbe perssze.😄

Laaccoo
Hátt én inkább a bal oldaliról mint a jobbról <#duhos2>

bocs hogy kicsit gáz a minõség, de mindenki érti😛😊