107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Luigiano
    letöltöd, kicsomagolod, és felülírod vele az eredeti fájlokat. nem bonyolult, menni fog, csak csinálj egy mentést a bnk mappáról előtte.
  • Stockbauer33 #97865
    Köszönöm mindenkinek aki eljött a krúzra .Holnap du 4kor ugyanott
  • The Best
    Hali. KOcsikat hogy lehet berakni a jatékba?
  • RYO21
    Most épp merre vagytok?
  • Stockbauer33 #97862
    Megy az még Most megálltunk egy dinernél pihizni.Komoly a full sötét éjszaka a szigeten
  • RYO21
    Vége van már a cruisenek?
  • Panzeradler #97860
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PMbe csak nekem csak most?
  • carloelsa
    Privát gépezet.

Norbi: Köszi =)
  • Norby646
    Köszi! :)
  • Falkon
    Re pü!
  • Panzeradler #97856
    Linket plz.
  • Norby646
    Hali!

Bocsi egy kis OFF!

Falkon! Küldtem egy privit, majd olvasd el pls!

ON! Dozoo: Faya a talicskád! ;)
  • carloelsa

• The Best
    Sziasztok hogyan tudok berakni autókat kell valami program?
  • marcihusi
    Isolate miatt nem tudok rátok ugrani!
  • RYO21
    Egyáltalán merre vagytok?
  • SeanJRRussel
    ugorjatok rám vagy new ra jön stock is minnyá,kifagyott.
  • carloelsa
    Nekem most befe. mert a G25 mindjárt megtalálja a földet folyékony halmazállapotban, annyira meleg, meg jött egy kis meló a csajszival xD Jó az összhang, csak sikerülne az az isolate... :D ezt a keveset is köszönöm :)

Ja ha laggoltam, akkor sorry :S elfelejtettem kérdezni... ment a torrent aztán tolta lefele Blu-ray filmet, 5 megával töltött, aztán más is szedte, így töltöttem fel neki maxon 3.5 megával.
  • RYO21
    Kickeltetek? vagy mivan?
  • SeanJRRussel
    fent vok galalrdo val fazsa köd van.
  • Stockbauer33 #97846
    Sztem én is vmi nyugis lóval jövök.Most hírtelen nemugrikbe melyik mercire égettem az E500 módot de nagyon bejövös az a mód.Esetleg nálam szóbajöhet még akár az Alfa 8c vagy DTM merci.Most nemkell gyors autó mert úgyis összetörjük az összes civilt ami fentvan a szigeten :D
  • RYO21
    Nem baj ha nem valami gyors járgánnyal megyek?
  • Stockbauer33 #97844
    Ma 16.00kor és holnap 16.00kor indul.Mind2 nap lessz
  • RYO21
    Holnap lesz ugye?
  • Stockbauer33 #97842
    Még annyival kiegészíteném hogy ha elindulunk és van helymég akkor azért negyed szigetkörönként pause-ba vágom magam és ránézek ide a topikra szal ide irjon az aki lemaradna.
  • Stockbauer33 #97841
    Jó kis krúz lessz ez.A sebességmiatt agyaltam én is vmi finomhangolású lovakkal kéne menni mert az Enzoka 2-3ba nyafogna végig
  • SeanJRRussel
    Tegnap kaptam egy fasza kis ködöt 30m es látótávval 250 felett halálfélelem + a szemed is majd ki esik h lássál vmit.Szegény derek nem tudtam mért bénázok annyit.
  • Stockbauer33 #97839
    Természetesen jöhet bárki.Te is.Csak teddfel a Maciuk időjárásmódot légyszives.Ez a krúz csak arról szól hogy ki milyen ügyes ezzel a módal.Teljesen átértékelődik minden méter amit megtettél eddig a szigeten és fejből tudtál.Ma és holnap is 16.00kor indulunk az ÉK gokfpályától.Várok 10 percet lezárom a layert és onnantól már nemtudránkugrani senki
  • RYO21
    Jöhetek én is?
  • adamfesto
    Igaz, az én adósságom...
  • USAMEN POWER
    Azt a képet Adamfestő azóta se csinálta meg, pedig úgy volt hogy rajzol rá néhány tüzijátékot, és feldobja egy kicsit. :)
  • Fehercsoki
    Az nekem is kéne:)Meg valami textúra pack.
  • RYO21
    Nincs valami draw distance növelő mod?
  • Stockbauer33 #97833
    Hát az a spontán találka szilveszterkor a golfpályánál és jöttek a többiek finsrác lengyel meg ti is .Gyere holnap meg vasárnap a krúzra.Csak azt sajnálom hogy a Tomi olvassa és nemjöhetmár
  • SeanJRRussel
    az télleg nagy volt,szilveszterkor is...
  • bazso29
    Áhh.. Hónapokig tartana, meló mellett 1 évig is. Ha egyáltalán lehet majd moddolni.. remélem nem. Legjobb esetben az 1.7B verziót fejezem be még most a nyáron, de nem hiszem, hogy lenne rá akkora érdeklődés, hogy érdemes legyen annyi időt vele foglalkozni, mint amennyi még szükséges a befejezéséhez.
  • Stockbauer33 #97830
    Jaja Mikor megajándékoztál minket a CW módal ez a kombó nagyon bejött (CW+Maciuk).Sztem jövőhónaptól nekem is fentlessz a CW Szept végéig.A 2 megjelenéséig.Azé ha lesz rá alkalom a fanoknak csinájá ám havas Ibizát
  • bazso29
    Ha a netem engedi, akkor benézek én is. Kicsit ránehezítek a winter moddal. Fehér táj, nagy köd, 40km/h..
  • carloelsa
    "Sorry for the poor quality." -> video. A videón szarabb a hang...
  • Fehercsoki
    Köszi,megvan a hang de nekem egyáltalán nem úgy hangzik mint a videón:S