Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasza20
felrakom rá a car packot és kész? mert az eredetit megvettem csak a car packot nem! vagy valami új patch vagy ilyesmi nem jött ki hozzá?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szasza20
Hi all

Már rég nem TDU-ztam azt akarom kérdezni minden ugyanúgy mûködik mint régen tehát ha felrakom a car packot és nem veszem meg õket akkor is maradok bent a szerveren mint régen?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

<#wink>

az a gond hogy nem natív iq alapján szûri a játék a playereket

HEMAXXI
csáó az szerintetek mitöl lehet hogy ujra rakom a windowst a win 7-et raktam át xpröl és felrakom a tdu-t regisztrálok a gamespy oldalon és utána a játékba lés nem enged be a serverbe ha vki tudja mi lehet a gond az légyszi irjon

TDU NICK:anudis0000[hun]

marcihusi
Állat lett a videó!<#eljen>
És tényleg qurva jó krúz volt<#nyes>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Hát nem semmi lehetett az tuti<#wow1>
Na majd legközelebb lefotózom a gépet és megmutatom, de ugyanez a kaszni<#eljen>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Marci engem ezzel vittek igaz én nemvezettem de igy is remegett kezem lábam.Gondolom mitérzel most <#eljen><#taps><#mf2>.Háát a 300 paci az 300 paci.Kun Csabinak hívják a haverom

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

modok az irányításra vannak? Mert a motorok eléggé forán mozognak.

én a game over és a play szót tanultam meg elõször.

A Fantázia beszél! 😄

Kisbundi88
Tudtok most csatlakozni a TDU serverhez, mert nekem nem sikerül?

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

adamfesto
Itt az idõ hogy házi versenyeket nyomjunk.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Én is elõször a save meg a load szót tanultam meg, utána jött a left or right...<#eplus2>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Vannak ezek az idegenek, nem a Földrõl valók. Agymosnak. Le akarják igázni az Angolul nem beszélõket, betakarítanak és elfogyasztanak.

Apropó...

Ascari Cruise with Marcihusi and WRXSTi01

WRXSTi01, Marcihusi, és hopet89HUN társaságában

Kúrva jó volt srácok !! 😊)

Egyik haverom full kocka volt évekig, fõleg wowozott, habár mostmár nem nagyon játszik, DE folyékonyan beszél angolul. Állítása szerint a játékok miatt, és adok a véleményére, mert magamon is észrevettem a javulást, mióta tdu -zok.

Meg ajánlom ezt az oldalt: www.justin.tv, itt lehet gyakorolni a meganultakat, rengeteg emberrel lehet beszélni élõben stb...

Nem azt mondom hogy nem lehet megunni,de hála istennek nagyon jó Módok vannak hozzá.Igy kibirom a TDU2-ig.Mert azért mást is nyomok még.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Hát igen sok suliban szutyok az angol, én szerencsére olyanban vagyok ahol heti 16 óra angol van és így lehet tanulni<#vigyor2>De a játékos tanulás nekem is jobban tetszik<#hehe> csak ezt magyarázzátok el a szüleimnek<#action><#dumcsi><#hehe>
Az a baj az álltalános, és középiskolai idegen nyelv tanítással, hogy van heti mondjuk 3x 45 perc. A 45 percnek a fele elmegy fegyelmezéssel, a másik felében talán"" valamit sikerül megtanítani, de az lószar. Utána hazamegy a diák, és nincs ráutalva, hogy használja a nyelvet, így meg az a kevés is elszáll. Amúgy meg a tanárok hozzáállása a diákokhoz, az se piskóta... Mellette muszáj valami, ami nem csak feleleveníti a megtanultakat, hanem még tanít is, erre szerintem megfelelõek a játékok fõleg ha internetes, vagy ha single akkor nem kell hozzá letölteni magyarítást, és nem árt esetleg egy külföldi fórum életében, aktívan részt venni.

SeanJRRussel
Csak sajna én nem tok éjjel játszani, napközben meg senki nincs...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Fúúú az angolt ne is mondd... mióta új tanárunk van 2 éve, azóta csak felejtek xD

Én már lassan a 100 ezredik kmnél járok így 1 év után, és háth igen, már nincs az a lelkesedés mint ami régen volt, de amíg nem alszik el a láng, van jó zene és társaság akkor nincs probléma. 😊
Éjjel 8 -as layerben csapattam Kennek és társaival, 3 ribanc is volt, és megmondom a frankót, hogy egy qrwa jó cruise volt. Meg volt is pár jó cruise részvételem az utóbbi 1 hétben, az ilyenek megadják a kedvet a játékhoz. Meg háth a tdu -ban többet magtanultam Angolul, mint álltalánosban 8 év alatt... 😄

Már lassan 2 hónapja ingyenes a megapack.

SeanJRRussel
Azé meglehet unni,jó pár ezer km után már elég snassz minden ha nincs olyan társaság akiv4el megéri menni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

#95373 - 76, #95378 - 79, #95384 delete.

#95364: Én pontosan tudom hogy mire kell figyelni, és mire nem, de azért thx a tippet.

kb 1 év után lett 4ezer.. akkor vettem meg én is.. mert még 3ezerért adták ki akkor a kiegészítõt hozzá, meg addigra volt játszható a gépemen 😄

[/url][/img]

Fura kérdés, de kb mennyi idõ után ment le az ára ennek a résznek ennyire?
Mert akkor lehe hogy már a TDU 2-t veszem meg.

Sokan vannak fent,mert megunhatatlan.

De érdemes megvenni? Szoktak sokan nyomulni online?

SeanJRRussel
<#eljen>

Én megtudtam venni.Nekem engedte,és árat is adott hozzá a szalonba

Nem kell már kód a megapacknak. Feltelepíted és nem adsz neki serialt, hanem bezárod az ablakot, és woala aktivált packod van, veheted, nyomhatod neki, meg ami kell.

De akkor nem tudja megvenni a carpack es autókat.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A Car pack ingyenes hozzá.Tehát megveszed a játékod,ha nem Megapck-os,letöltöd a megapack-ot,felteszed,nem irsz Serialt,csak bezárod,és kész

Ha online akarok játszani akkor elég csak a játékot megvennem? Vagy kel még hozzá a mega car pack?

<#eljen>

[HUN]FaTaL
Az SG-n nincs politika...

http://goo.gl/gd6Zi5

Kexmesterhun
menjetek el szavazni!

há mer mé no? Mennyi pííz kell hozzá?😄
Már van rá píínz 😄 (régebb óta gyûjtöttem 😄)

adamfesto
Tényleg bocs, a törlést én kérem, csak hátha tud valaki rá valami orvosságot. Pusza!
Tényleg , a TDU2-re gyûjtötök már???

Reménykedjünk hogy azért ez a topik nemlessz olyan papnevelde mint a prohardver tdu topikja.Ugye HG?Ezt a picurka félévet már kibirgya kis off-okal.Gondolom ha beindul a TDU2 milessz a Pixxel topikjába <#guluszem1><#nevetes1><#nevetes2><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
OFF
A Genuine Advantage eredetiségfigyelõ lószar blokkolja a photoshop serialomat - tört változat. Lehet valamit csinálni vele? Csak komoly választ légyszi, THX.
USA, 1 napot hagyd légyszi törlés elõtt a kérdést, sehol nem találok megoldást. Köszi!
OFF

Akkor az OFF ra is figyelj <#awink>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

<#eljen><#wink>

Ez kéremszépen azért van, mert nincs warez !

Köszi! Elolvastam. A 2-ben is találkozunk majd, az tuti.

Mivel a www.ataricommunity.com fórum megszûnt, (az oldal nem törlõdik, de már nem aktív többé) az új fórum www.atari.com, Észak Amerikai részébe megnyitottam az új topikomat. Akit érdekel, itt a link.

Balancee, itt meg a TDU 2 -es hírek összefoglalva. Több magazin is közzétett infókat, de ez A - Z -ig leírta a frankó helyzetet.