Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wollnerd: Te meg ne kamuzzál, húzz át az off topikba te is. (#95560 delete.)
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
jo az igy is ugy is!😄
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Helyszín.:Északi Világítótorony
Idõpont.:2010.04.16 18:00
Ha egy kis gurulásra vágysz.....<#worship>#worship>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
azok atutik😄
Tudtok valami jó kocsit, amire kicserélhetem az egyik ls lexust?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hát akkor az Usa üzenetére válaszoltam volna? Dehogy hiszem azt, nekem is tetszik az írásod. 😊)
Sõt, még egy zenét is mellékelek a leendõ videókhoz:
Apa kocsit hajt.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU NICK:anudis0000[hun]
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Csináltak már Skodát a játékhoz (a legjobb ha fabia lenne) mert ha igen valaki linkelje be nekem legyen szíves!
Köszönöm!
Pár hónapja nem játszottam a TDU-val. Online profile-al nyomtam, de most nem enged fel a szerverre. Történt valami változás?
1.66 fent van és természetesen eredeti a játék.
Olyasmiket olvastam hogy a Megapack ingyenes lett? Nekem a sima verzió van.
Vagy most már csak Megapack-al enged fel???
Amúgy az Atari oldalán most is 14.99 euro.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném, akár PÜ akár itt!
THX!
TDU NICK:anudis0000[hun]