107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Nemsoká megyek fel, majd kíváncsi leszek hogy a 7 - 8 -as layerben mi a helyzet. :)
  • Leo 1991
    MA ESTE KEGYETLEN ÁLLATUL MŰKÖDIK A SZERVER!!!!!NEM AKADOZNAK A CIVILEK!!
  • Petya19
    Hardcore mód fügettlen a rendes karimtól?
  • moonster
    a 200e díjazású, 189km. Én azt hittem, hogy ez az egy van.
    De most, hogy mondod, rémlik valami régebbről, az 1 millás.
    Nah mindjárt meglesem.

köcce:)
  • SeanJRRussel
    Nálad van vmi hiba,nálam sose volt iylen.
  • Stockbauer33 #98023
    Ügyes .Melyik versenyt? 200 ezres? 1 milliós? Vagy a 193 km-es?
  • Dj Tommy
    Itt le van írva:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=96987
  • RYO21
    Mentések hol vannak? Újra akarom tenni a windowst. Utána újra kell majd tenni a játékot?
  • moonster
    Windows 7 alatt, ha kilépek a TDU-ból, akkor nem látom a tálcát. Elrejtve sincs, egyszerűen lesüllyed a képernyő alsó széle alá és sehogy sem tudom előcsalogatni.
    Csak a Kijelentkezés - Bejelentkezés oldja meg.
    Valaki találkozott már hasonló hibával, esetleg van ötletetek a megoldásra?

46' alatt csináltam meg a szigetkörös versenyt. 3x pihentem, 10x megpörögtem. Para volt.
  • Luigiano
    sziasztok! volna itt egy hozzáértő guru, aki segítene nekem egy-két dologban, a Zmodeler progiban? mondjuk msn-en. előre is köszi!
  • hajosi23
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Dj Tommy
    Köszi a választ
  • Stockbauer33 #98016
    Igen neked kedves hajosi23

mert ki kell cserélni a Bnk1.map fájlt törtre

innen pedig letöltheted amelyik kell
  • hajosi23
    nekem?
  • Stockbauer33 #98014
    #97962 Itt a link ami kell neked

• hajosi23
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy újratettem a tdu-t és találtam egy moddot ami előtte bennt volt ez egy cl 63-as amg merci nah msot ezt a csodát beakarnám tenni megint és nem engedi a belépésnél egyszerűen kifagy a game nem tudjátok mi baja lehet? Pls segítsetek...pedig még szűz a játék eg ypatch van fennt az 1.66-os és kész!!!
  • Leo 1991
    kösz

persze hogy tudsz,nekem is ugyan ilyen megoldással van
  • Stockbauer33 #98010
    Tess
  • Dj Tommy
    Nekem olyan kérdésem lenne, ha vennék használt Tdu-t, ami lehet regelve volt a multira, akkor én azt már nem tudom újra regelni, ugye?
  • Leo 1991
    honnan tudom letölteni a Maciukot?? mert elkutyultam valahova a fájlokat
  • Pepsi Twist
    ja elment a net azt má nem volt kedvem visszamenni sry
  • USAMEN POWER
    Nekem 500 -as vinyóm van, abból 20 a C, a többi a D.

Amúgy hova tűntél, vártunk 6 - 7 percet a kép elött, gondoltuk talán visszajössz még. :)
  • moonster
    Még a TDU-t sem kellett újratelepítenem. Csak a mentéseket, accot mentettem ki, utána meg visszamásoltam.
    Csont nélkül megy minden:)
    Alap már, hogy van egy rendszerpartíció, ahol csak a rendszerfájlok, és telepített progik vannak.
    Minden más mehet egy másik partira.
    De jó lenne tolni egy krúzt.
  • Stockbauer33 #98004
    Ok,nekem is a 3ik szimpatikusabb.Én mentem ezen a versenyen 1-2 nagyon ügyes haverommal.Igaz nem a Maciukkal de komolyat versenyeztek a Jadz Tomiék a MRFS-el.Nameg a Sean Feco :D .Csak ha lemaracc 4-5 km-t ne szegje kedved.De csemege mert nincs civil és csak a GPS-t kell nézni és ha beharapunk vmi g..i nagy ködöt akkor jaaaaj .

Akkor szombaton a maciuk legyen fent azoknak akik jönnek.Bármilyen autóval jöhettek.

Vasárnap még necces mert ha a gyúrós akarja akkor vasárnap is Maciukos lesz.
  • Pepsi Twist
    C partíció 40Gb D partíció 980Gb :)
  • Roger6
    Nem értem, mi a bajod. Miért menne a szemétbe a TDU? Te írtad, hogy haverod hoz valami USB-s vinyót. Kajak logikátlan, amit írtál. Sry, no offense.
  • Leo 1991
    3.
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell több vinyó, elég a partíció. :)
  • somdav95
    ezért jó ha több vinyó van :)
  • wollnerd #97998
    Az renden van. De:
    150 gigabyte-nyi rendszerből biz. mentést kell csinálni!!!
    A barátom hoz majd egy USB-s wincseszter-t.
  • somdav95
    mentést kimented, újratelepíted a winfost, tdu-t visszarakod, mentést visszamásolod, ugyan ott vagy mint előtte.. probléma?
  • wollnerd #97996
    Sziasztok!
    OFF:
    A programozó barátom megnézte a gépem és fizikailag nincs baja, hanem LASSAN ÚJRA KELL INSTALLÁLNI A WINDOWS-T!!! Nem vírus se malvare program se kártékony kód!!!!
    ÚJRA KELL TELEPÍTENI MINDENT!
    a TDU is MEHET A SZEMÉTBE!!!
    ON
    Bocs az OFF-ért!
  • SeanJRRussel
    3.
  • wollnerd #97994
    A motoros krúzt én is terveztem. Csak nem biztos hogy ezen a hétvégén...
    ugyanis kicsit rossz a gépem tápegysége, nem akarom látni, hogy a gépem újraindítja magát!
  • RYO21
    Nem úgy volt, hogy motoros krúz lesz?
  • Stockbauer33 #97992
    Ok.Szombat 4kor(16.00) a forma1 után ismét krúz.Viszont aki jönne választ6 melyiket tartsuk+.
    1.Aston M krúz D és C katos Astonokkal.
    2.C kat krúz.
    3.A Maciukos időjárás moddal 1 verseny keleten a 193 km-es versenybe(civileknélkül)atom vassakkal és utánna csak úgy a szigeten.

Szal melyik?

Vasárnap a forma1 után 16.00kor G katos autokkal.
  • SeanJRRussel
    Nah majd egy draget nyomunkKészülök én is...Annyi h nem vagyok szombaton,majd vasárnap leszek csak.
  • Luigiano
    köszi szépen a segítséget, de ez a baj, már te is rájöttél, a RIM -ben csak a felni külső textúráját tudom megváltoztatni,(mint egy dísztárcsa) a kerék méretei a BNK-ban vannak, lehet, hogy külön nem is lehet szerkeszteni, csak az autóval együtt. Ehhez meg sajnos kevés vagyok :) A zmodeller-t mennyire ismered? talán azzal lehet....
  • Stockbauer33 #97989
    Ment privát.Ha nemjó a privátba a link akkor itt a frankó
  • Luigiano
    van itt egy szakértő, aki megmondaná, hogy lehet szélesebb kerekeket tenni az autók alá?
    Az egyik kedvencem a Challenger R/T, csak azok a hurka bicikli kerekek........! Előre is köszi!!