Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom hol kell kikapcsolni, de elvbõl nem kapcsolom ki, mert szoktam hallgatni a külföldi cruiseok alatt a pofázást, amihez meg hozzá tok szólni, hozzászólok chaten.

De minek akarod te is üvöltetni? Kapcsold ki az options->voices menüpont alatt és nem lesz VOIP, nem fognak zavarni a diszkós ruszkik.

Nem tudja esetleg valaki hogy miért van az, hogy más üvöltetheti a zenét a qrwa mikrofonban, de mikor én kapcsolom be, automatikusan szakadt lesz mindenki, egyszóval kibasz az aktuális layerbõl a szerver ?!

timexxx: Azért mert warez a játékod, többek közt azért töröltem az elõzõ hszed is, egy teljesen álltalános warez probléma ez amit idevéstél. Olvasd el azt a szép piros feliratot a banner alatt, és fáradj át az off topikba. Köszönöm.

wollnerd: Te meg ne kamuzzál, húzz át az off topikba te is. (#95560 delete.)

Jó az az acura!😊 Nekem olyan felni a zondám alatt van próbáljátok ki, azzal az autóval nagyon zsír😄
Laaccoo
Azt hogy warez FAQ-val mivan?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Azt, hogy warez...

wollnerd
Mit értesz ezen?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

DE

SeanJRRussel
mért mindig iylen koránra teszitek????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

<#eljen>

dede
jo az igy is ugy is!😄
Laaccoo
Kék kipufogo fura. Betudnád linkelni? a felni nekem is teccik

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

16gaborm
Péntek esti találkozó!
Helyszín.:Északi Világítótorony
Idõpont.:2010.04.16 18:00

Ha egy kis gurulásra vágysz.....<#worship>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Roger6
Maseratiról kezed-szemed levedd, semmilyen bajor autót nem rakunk a helyére. <#ticking>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

a maseratik heylére mega tvr és aston helyére bmw-ket kell tenni
azok atutik😄
bmw 330i
Köszönöm a sok tanácsot, hogy hogyan lehet jól driftelni, meg hogy milyen autóval lehet. Úgy ahogy már kezdek belejönni, nekem amúgy a db9 nyerte el a tetszésemet és egyelõre hypersportban gyakorlok.
Tudtok valami jó kocsit, amire kicserélhetem az egyik ls lexust?
Vuk, ha látod amit írok, szeretném megkérdezni, mi a helyzet a faq -val ? Mert kezdenek elszaporodni az alap, és 100x átrágott kérdések.

HEMAXXI
csáó valaki segitsen hogyan lehet saját zenét berakni win 7 alatt

TDU NICK:anudis0000[hun]

Akkor ízlésficamom van xD A felniért megérte letölteni <#nyes>

Falkon
Jó csúnya! <#vomit>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ez az Acura nem rossz! 😄

[HUN]FaTaL
Ugyanoda menti. A Vistaval teljesen megegyezik a mappaszerkezet.

http://goo.gl/gd6Zi5

=)

kösz (a nevében)

Ugyanúgy a dokumentumokba menti, csak a dokumentum van máshol 😊 (users->nevedvázze-> dokjúmentyumok) 😄

Tudom h sokszor lerágott csont már a téma, csak egy rövid tömör választ kérek, Vista helyett Win7 akar telepíteni a cimbim, hova tegye a mentést? Mer én elõször mondtam neki csak másolja ki a Test Drive Unlimited mappát a Dokumentumok-ból aztán tegye oda vissza, de eszembe jutott Win7-en valami variálás van, hogy nem oda menti, vagy ilyesmi, de nekem nincs 7-em és eddig nem figyeltem ezt a témát. Szal akkor mit hova? Elõre is köszi. Illetve ha van egyéb tudnivaló Win7-en való TDUzásról nyomjátok azt is lécci.

Mindegy milyet veszel, mert ahogy látom már nincs megapack ellenõrzés, ettõl függetlenül nem tudom lehet e kapni még valahol... Vettem egy F40-est (gondoltam nem érdekel, ha ledob, de muszáj kipróbálnom), már azt hajtom pár napja, és nem dob le szerver. 😊) Úgyhogy gyorsan vettem egy Countach-t is. 😊

adamfesto
<#wave>
Hát akkor az Usa üzenetére válaszoltam volna? Dehogy hiszem azt, nekem is tetszik az írásod. 😊)
Sõt, még egy zenét is mellékelek a leendõ videókhoz:
Apa kocsit hajt.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

HEMAXXI
csáó veszprémbe a kosuth ut 6. ba a dvdgalxisba van!! nézd meg az oldalukat hátha lehet rendelni http://www.dvdgalaxis.hu/

Adam remélem nem gondolod, hogy kigúnyolni akartalak! - meg sem fordult a fejemben

adamfesto
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

<#eljen>

Törölt felhasználó
Ezek szerint megnéztél egy új Fábiát és felismerésre leltél??<#hehe>
Én is azzal nyomom csak az a baj hogy túlságosan érzékeny pedig le van véve a játékban az érzékenység.

Dj Tommy
MM-ban, Tescoban és EW-ben nem találtam<#sir>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez egy félperces paintes rajz, nem gondoltad, hogy részletekbe menõen, méretarányosan ésatöbbi fogom megcsinálni...<#vigyor2>

A bótban ha még van 😊 (amúgy nem tudok semmi olyan helyet, ahol biztosan lehet)

Dj Tommy
Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet kapni LV-s TDU-t?<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Jaaa az újnak akkor bocs nem szóltam én a régire gondoltam hirtelen!

Értem kösz ja és a hullaszállítóra csak ennyi: <#mf1><#gunyos1>

Törölt felhasználó
Én se láttam, sõt kizárt dolognak tartom hogy lenne, mivel elég hullaszállító kinézete van, nem tartom valószínûnek, hogy valaki is nagyon meg akarná csinálni<#hehe>
marcihusi
Én még nem láttam skoda modot, persze ez nem jelenti azt hogy nincs.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Lefelejtetted a lukojílt, meg a kis tecskót<#mf1><#eplus2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Helló! Na mivel múltkor nem kaptam választ a kérdésemre megkérdem újra:
Csináltak már Skodát a játékhoz (a legjobb ha fabia lenne) mert ha igen valaki linkelje be nekem legyen szíves!
Köszönöm!

Az XboX joy a világ legjobb joy-a😄 Télleg teljesen más, mint a kormány, de joy-ok közt a legjobb😊
Scrat
Sziasztok!
Pár hónapja nem játszottam a TDU-val. Online profile-al nyomtam, de most nem enged fel a szerverre. Történt valami változás?
1.66 fent van és természetesen eredeti a játék.
Olyasmiket olvastam hogy a Megapack ingyenes lett? Nekem a sima verzió van.
Vagy most már csak Megapack-al enged fel???
Amúgy az Atari oldalán most is 14.99 euro.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném, akár PÜ akár itt!
THX!

Törölt felhasználó
Hát még jó hogy semmi köze a kormányhoz...<#hehe>
HEMAXXI
csáó én x-box 360 joyval nyomom olyat vetem amihez van telepitö cd igy pc hez is tökéletesen müködik😄és szerintem azzal is nagyon jól lehet játszani mert van rajtaa olyan érzékelös kar amivel lehet lassan meg gyorsan menni meg kicsit fékezni szóval tök olyan mint kormányal csak nem kormány kereket fogok xD