107666
-
#98068 Kitöröltem az addon.txt-d de még mindig invalid authentication key-t ír ki:S Egyéb ötlet?:P -
USAMEN POWER #98067 Pedig a legújabb videóim úgy mennek, mintha vajat kennék... -
USAMEN POWER #98066 Aki szokott videót feltölteni a youtubera, nem találkozott olyannal hogy a régebbi videók elkezdenek akadozni ? Mert visszanézve a videóimat qrwa idegesítőnek találom, főleg hogy tudom, hogy nem ilyen volt. Lehet hogy a youtube bassza meg őket helytakarítás végett... -
bazso29 #98065 Felejtsd el. -
Petya19 #98064 A tdupe indítás után azt írja ki, hogy tdu database not found mit csináljak? -
#98063 oksa -
Stockbauer33 #98062 A tegnapi csekély részvétel miatt elmarad a mai Maciuk krúz.Sry -
#98061 lesz ma krúz a forma-1 után?? -
#98060 Szia! Lépj be a C:/Documents and Settings/appiclation data/test drive unlimited mappába és törölj le a addon.txt file-t és tudsz csatlakozni! -
#98059 Sziasztok!
Újra szeretenék játszani az unlimiteddel... Felraktam a windows 7et és most rosszalkodik a játék, nem akar csatalkozni a szerverre. Valaki nem tud segíteni?:S Előre is köszi!:)
-
#98058 Jó kis Ford GT nekem még csak, egy alap van a játékban
moonster:
ez hasznos dolog, már tudom, hogy tudok majd pénz szerezni
-
USAMEN POWER #98057 Összehoztam korábban ezt a videót egy emlékezetes cruiseról, és észrevettem hogy a zsc haverom is csinált. Legalább próbálkozik !
-
carloelsa #98056 Ameddig itt járattad a szád, már 1 millát a zsebedben tudhatnál -
#98055 Champion szinten van egy 70e dolcsis verseny. kb 15mp, de legyen 20.
1 perc alatt 200e zöldhasú.
Eltökölsz egy órácskát és van lé. 10 milla.
180mph in heavy traffic sziget közepén. Használd a Filtert (Speed).
A rajt után egyből fordulj meg és padlógáz.
Ennél gyorsabb pénzkereseti mód csak az, ha valakit ráveszel arra, h vegye meg az egyik kocsidat extra magas áron.
Bár ezt az opciót az előző hozzászólásod stílusa miatt...talán ki is húzhatod :(
Sok sikert.
TDU2-t előrendelted már? ;)
-
USAMEN POWER #98054 "ezt a játékot is az elsők között rendeltem elő ... soha nem használtam semmilyen csalást"
"úgyhogy ne oktass már légyszi" ---> Pedig a témában ilyen alapokon, komolyabb hozzászólásokat néztem volna ki belőled. -
#98053 Hogy hogy mit fogok csinálni a 2-ben, Ezt a játékot is az elsők között rendeltem elő és már régen végig nyomtam, csak most, már egészen más a gépem és a rendszer is meg + beszereztem egy g25öt de nem akartam végig nyomni 1000.x ugyanazt a versenyt csak ennyi, soha nem használtam semmilyen csalást egyik játékban sem úgyhogy ne oktass már légyszi. -
#98052 sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni TDUPE-ben?
annyi lenne hogy valaki nemtudja hogyan lehet mit kell átírni hogy szélesebb legyen a nyomtáv? tehát hogy kijjebb legyenek a kasztniból a kerekek mint eddig.
előre is köszönöm! -
USAMEN POWER #98051 Ügyeskedjél, üzletelj traden, vannak olyan versenyek ahol 20 sec alatt össze lehet kaparni 75k -t, az meg hogy időbe telik, háth istenem... TDU 2 -ben mit fogsz majd csinálni ? Ott ennyire se lehet majd cheatelni mint itt, bannolnak a nickeddel és a díszdobozoddal együtt.
Én úgy állok minden játékhoz hozzá, hogy ha X hónap amíg ki tudom tolni 100 % -ra, akk X, de soha se vetek be egyéb eszközöket, ugyanis pont az a lényeg, hogy egy játékot élvezni kell, és nem átpörögni rajta. Nem leszel előrébb ha meglesz minden idő elött, tolsz majd egy vigyort azt annyi. -
bazso29 #98050 Akkor amint látod legálisan eddig lehet jutni.. vagy tovább ismétled a versenyeket. Ha ezen túl akarsz lépni, akkor inkább keresd meg az off topikot. -
#98049 köszi Ez volt a nap poénja. Végig csináltam már az összes versenyt és stoppost, nem szeretném többször mert már így így is volt olyan amit legalább 50x végignyomtam hogy legyen pénz, de már kicsit unalmas. Azt szeretném hogy meglegyen minden autó és ház de még a közeljövőben. Ha valaki tud ennél használhatóbb választ megköszönném. -
#98048 kösz a vezetést -
bazso29 #98047 Pl. itt a térkép.. kikeresed rajta a versenyeket, ez mind garantáltan "pénz csináló". -
#98046 sziasztok Tudna valaki egy pénz csinálót ami működik is a játékban. köszi -
Stockbauer33 #98045 Termn verseny lesz de mivel nincs autó limit a gyorsabb nyer.Csak Maciukkal megfűszerezve.Utánna még pár szigetkör.A verseny kapunál találkozunk,egykőr verseny, utána laza krúz amerre visz az első -
bazso29 #98044 Verseny lesz, civil nélküli krúz, vagy csak ott a tali? -
#98043 de szerintem a Ferrari gyárnak szólni kéne hogy ilyen lehetne a köv. Enzo-juk -
#98042 ok
majd mielőtt elindítom a game-et felrakom frissen -
#98041 no para
mi jól elszórakoztunk veled ahogy a képek is bizonyítják -
Stockbauer33 #98040 Most raktam fel a maciukot.Felmentem és nálam működik.Olyan segg sötét volt hogy 2 kilométer alatt benyaltam 4 civilt.Igaz én alap béna vok :D Tehát nemértem nálad miértnem működik?
Kell ez
Meg ez és ennyi
Ezt írja a txt /
1) COPY & PASTE THE FILES TO .../EURO/BNK/FX/
2) RUN THE GAME :)
3) WHILE IN GAME, GO TO OPTIONS -> VIDEO -> TURN HDR OFF !
4) ENJOY THE MOD :) /
Holnap.Szombaton 16.00-kor a Secret szigettel szemben a keleti oldalon a 193 kilométeres versenynél lessz a találkozó.A Maciuk legyen fent aki jön -
Stockbauer33 #98039 .Sry de muszály volt beszélnem -
#98038 itt a képek
-
#98037 Stockbauer33,SeanJRRussel és az én közreműködésemmel létrehoztunk 1 új verdát
Ez a verda a Volkswagen Enzo
-
USAMEN POWER #98036 Azt a képet gugliztam, hogy lásd élesben a dolgokat, amúgy nekem ilyen van. -
Petya19 #98035 Köszi. Honnan szedted azt a betöltőképernyőt? -
USAMEN POWER #98034 45 % -tól ugye megkapod a HC módot, a változást a menüben egyből érzékelni fogod, ugyanis megjelenik még ez a játékmód is a lehetőségek között. Vagy használod, vagy nem, viszont érdemes kipróbálni, ha megszokod sok élményt ad.
Íme:
-
Petya19 #98033 Ha akarom, akkor normálisan játsszom vagy hardcoréban, Ugye?
-
#98032 petya: Nem független. Minden autód meglesz, csak néhány versenymódban nem versenyezhetsz, se online, se offline. Csupán ennyi, no meg erősen ajánlott egy kormány használata. -
#98031 Nem lehet, térképen ráklikkelsz a játékosra még akkor sem biztos hogy oda tesz. -
#98030 Világosítsatok már fel, hogy működik ez a layer dolog.
Annyit értek, h külön rétegekre teszik szét a játékosokat, nyilván azért, hogy ne érjünk egymás szájába.
Lehet valahogy szabályozni, h melyik rétegbe kerüljek, esetleg váltani?
-
#98029 azt nem tudom
de egész jó volt és még most is jó