Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ajánlani tudom neked Stock h egy lassabb koscival (én spec a ford gtr-rel szoktam hegyelni) próbáld meg hc be a driftet észak keleti heygekben tetszeni fog.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Okés,de azért kíváncsi voltam a többieknek mi van xD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Akinek ilyen nagyon szép a grafikája és nem akad a játék neki,az leírná milyen videó kártyája van?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
EZ OFF?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
...persze remélhetõleg nem lesz elbaszva a kettõ, a mézesmadzag hírek ellenére.
Ja és am kösz Dozoo az sv-s murcit, kedvencem:)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ui.: Te is tudod, hogy csak 2 hónapja hc -zok, meg lehet szokni. (Ezt mondom közel egy év non hc után.)
Viszont tény az is, hogy sûrün voltam úgy hogy hagyom a fa.zba az egészet, de háth kitartás kell hozzá. :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
- #95577, #95578, #95579 delete.
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD