Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz><#vigyor3>

remek.. havi 2x írok a topikba.. akkor is kiütök vkit.. <#idiota>

belapeter
ez rohadt szép kép!<#eljen>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Ati Radeon HD 4850 van =) nekem tökéletesen fut :) Meg egy Intel Core 2 Quad Cpu Q6600...

Nembííírok már lassan menni <#nevetes1><#nevetes2><#taps>.Nincs mese így gyorsan 360 és 420 között jólkarcolom a betont sztem ez így is marad max a 2be.Vagy nézegetem hátúl akik olyan jóltólják mint a Tomi vagy a Marci.Nameg a Füüüüürer <#idiota><#mf2>.Meg a sok ügyeskezû.Nekem nemhiányzik de majd ráfekszek kicsit a 2be ha tényleg jobb(más)lessz a fizika

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SeanJRRussel
Szvsz kövezzenek meg a drifter HC zók de drift közben nem non tudsz elrepülni,mivel driftelni hegyen kell ott meg azért 130 nál többel nem igen mész ha szépen akarsz csúszni így nem szállsz el a bukkanóknál.Amit meg csinálnak h 300 as tempónál most kimegy a segge a kocsinak és úgy veszi az meg nekem nem drift mert nem kell hozzá túl nagy tudás megcsinálom hc nélkül is.
Ajánlani tudom neked Stock h egy lassabb koscival (én spec a ford gtr-rel szoktam hegyelni) próbáld meg hc be a driftet észak keleti heygekben tetszeni fog.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
<#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Közben meg a webalbum frissült. (Az én kártyám Sapphire HD4670, de a többi nagyon visszafogja.)

Nagy felbontáson nyomják. Különben meg nem is annyira videókártya, mint processzorfüggõ ez a játék.

belapeter
^^ XD
Okés,de azért kíváncsi voltam a többieknek mi van xD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

De igen.Sõt az V-ös (5) golf R32-nél ua a 3.2 motornál az ABT még megtoldotta egy turboval és így a 250 lóerõre rátettek + 120at.Na azért 370 lovacska DSG váltóval meg 4kerék hajtással már õlég mokány.Természetesen az A3 3.2 is bõven elég

Nyugi az 5770-el nem lesz semmi problémád ^^

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

belapeter
Hali.
Akinek ilyen nagyon szép a grafikája és nem akad a játék neki,az leírná milyen videó kártyája van?

adamfesto
#95607 nem az én hivatalos véleményem, csak egy idézet.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Nem a faszt nem. Nem megmondtam hogy negyereerre meg negyerearra, az azbeszt nem megbaszta. Az Isten kurva faszát jó anyukám!
EZ OFF?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Legyen 3.2 és az nem repül? Nem a faszt nem. <#wink>

3.2 az te.Nem 4.2.A 4.2 kat már A6,A8,Q7,R8,S4,RS4,S5 és a mostani kis kedvencem RS5

Mondjuk a videón látható autónak már a lámpaburákon kívül nem sok köze van a Saturn Sky-hoz, de valóban nem túl szar gép. Igaz egyik sem az, tehát könnyen veszed playerként, de azért az a 4.2-es Audi A3 is zúz betyárosan.

Bocs Tom de mennem kellett de 6körül(18.00) mehet újra ha gondolod

Ez is qrwa jó, nem hiába játszanak vele a mai napig több ezren, igaz az utóbbi idõben fogy a létszám, ezt bizonyítja az is hogy pl. a Trade kezd kihalni. De biztos hogy a kettõ megjelenése után is fognak még elegen játszani ezzel, én is föl fogok jönni Hawaii -ra idõnként. (Ha lesz szerver.)
...persze remélhetõleg nem lesz elbaszva a kettõ, a mézesmadzag hírek ellenére.

Törölt felhasználó
Mert a Skyline nem egy atom erõs autó meg jó is ha szét tunningolod? Mégis milyen szinten van a játékba.. Hát még full tunning után... Vicces
<#nevetes1><#taps><#eljen>

$$$$de most mar jon a kovetkezo a 2 es sztem az jobb lesz$$$$

Azér egy olyan "kis" saturn sky odavág:) a tdu ba tényleg egy elég szutyok autónak van feltüntetve, de nekem megfelelne bõven:D:P
Ja és am kösz Dozoo az sv-s murcit, kedvencem:)
"itt meg 300-nál bontok egy sört meg gyújtok egy cigit." :DDDD Amúgy igaz ! <#eljen>

Roger6
TDU egyik nagy hibája szerintem, hogy nem adja vissza a sebességérzetet. Szóval ahogy 250-el megyek, az olyan, mintha a vasárnapi bevásárlásra készülnék éppen. Valahogy nem az igazi. Más játékoknál 220-nál már rendesen kapaszkodok a kormányba, itt meg 300-nál bontok egy sört meg gyújtok egy cigit.<#vigyor3> Ezt csak azért írtam, mert a Saturn Sky-nál sem jön ki az, hogy milyen is 230-al menni, mert egy lomha dögnek érzi az ember a TDU-ban, aztán bika géprõl van azért szó. <#hawaii>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azé aprít a Saturn Sky is, annak ellenére hogy a tdu -ban egy elég piti autó. Itt egy teszt is.

Ui.: Te is tudod, hogy csak 2 hónapja hc -zok, meg lehet szokni. (Ezt mondom közel egy év non hc után.)
Viszont tény az is, hogy sûrün voltam úgy hogy hagyom a fa.zba az egészet, de háth kitartás kell hozzá. :)

Törölt felhasználó
Vajon szabi hol látta?:D
Én meg a tuning topikban láttam, oda meg a szabi linkelte. Inkább õt kell kérdezni.

A HG mutatta ezt talán õ tudvmit róla.Az a qva repkedés nelenne a TDUba akkor nagyon jólenne driftelgetni.De íííígy a lufi tütükkel?<#boxer><#violent>.Remélem a TDU2be javitanak ezen mivel aztírták hogy sok autónak jobb fizikát adnak talán a HC mód is máslessz.A Pixxel topikjában(TDU2) már írják páran hogy hamarosan in game videó lesz talán mutatnak vmit errõl

Törölt felhasználó
Ja meg ami megy alatta transformerses zene annak mi a címe? Illik a vidihez:)
Törölt felhasználó
Bazki G35nek milyen hangja van már!!!<#wow1>

<#hehe><#eljen>

Én is már 24 éve <#nevetes1><#nevetes2>.Leírod a droidoknak hogykõ csinálni vagy én irgyamle?<#wilting><#ijedt><#nemtudom><#wave><#vigyor5>

Hívtasásos? _ASD:_AS:_DAS_DAS_D:

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Már hogy ne dolgoznék ?! Hívatásos naplopó vagyok !

- #95577, #95578, #95579 delete.

Johnny 19
Látszik hogy mennyire rá érsz! Te nem dolgozol?!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Mivel a játék számlálója kula, unalmamban kiszámoltam, mennyit mentem kb. tavaly április óta:

Ez kûne ha vóna? :D

Innen le tudod tölteni =)

uhh ez a sv-s murci nagyon király:O nem tudtok linkelni eggyet?:( lééciköszi:)
Nah amiért régen gurultam, most bepótoltam :P

Húúú még kész vok de nagyon örültem tomikám hogy láttalak.Babán terelgeted a vasat <#worship><#taps>.Vagy csak a konyak beszél belõlem <#nevetes2><#mf2><#beka3>.Kidõlt hamar a Hil is <#violent>.Az üveg alján ami maradt azzal meg kilöktem mindenkit de +érte mert papám te haláli vagy hc-be <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>Óriási ez a szombat este

xDD

Fail, javítottam volna a hsz -em, na mind1. Valahogy a fejemben maradnak a nevek, így beugrott hogy õ már volt itt.

Többször jött már ide álltalános warez problémával, ma reggel meg azt írta, hogy már 2.5 éve meg van neki a game... Hagyjuk a mellébeszélést.

Gyááá, azt nem tudtam, hogy többször jött ide ilyennel, olyannal =) errõl az egy alkalomról tudok xD

Igaz lehet, hogy eredeti a gameje :D Mert lehet volt olyan bal**sz, hogy kitörölte a Saleen bnkját, vagy vírus törölte, vagy warez, vagy elvitte a cica, vagy szar a vinyója, vagy nem tudom... :D