Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ennyi... Saleen, Cien, és talán egy két B kategóriás verda. Újra pihenõre kerül nálam jópár verda, pedig még a Ford Mustangot, egy-két Lexus -t, és Chryslert meg szerettem volna csinálni. :/

Nemáááá ! A qrwa édes... pedig nagyon jó fizikát csináltam az amg -nek, és a camaronak... :S

Ne bassz !! Most azonnal kipróbálom, akk lehet hogy baszhatom az s65 amg -et, és a Camaro SS -t.

Jéééé, ha TDU PE-vel szarakodsz, akkor ledob a szeróról =) Megcsinálták talán? 😄 Bár én mindent lejjebb vettem, mert Honda Accordot tettem az Audi A3-ra, mert nem illett rá a fizika, és még így is, hogy lassabb, kidob, ez nem tetszik. 😞

Mármint Opelosban. De amúgy tényleg...<#vigyor2>

SeanJRRussel
Egy író veszett el benned ember...<#mf2><#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Nem azt mondtam, hogy legyen a játékban, nem való egy egzotikus helyszínre, ettõl még leveri terepen az összes SUVot, ami nem csoda, mert azok nem is arra lettek kitalálva.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nemvunk 1formák de ahogy látod a hivatalos oldalon is dübörögnek a Niva fanok <#idiota><#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Neharagudj Opelos ideloptam onnan de leakalappal <#taps><#worship><#worship>

Bár nem ismerem Ibizát, de szerintem sok kis városi utacska lesz benne. 😊 És esõs képet még nem is láttunk. Csak képzeld el.. Éjszaka esõ után a város fényei csillognak az utcákon. A világító kirakatok és a tócsák tükrében a Pacha elõtt egy Zonda dörmög el. Az egyik nyitott étterem elõtt parkoló SLR xenon lámpái felkapcsolnak, felbõg a motor és utána ered. Míg a piros lámpánál várakoznak bevág eléjük egy ninja zx-12. Zöldre vált a lámpa és elkezdõdik a szûk kis utcácskákon a jármûvek üvöltõ kergetõzése, épp hogy kicentizik a kanyarokban a falakat. Kiérnek a városból ahol a benzinkútnál csatlakozik hozzájuk pár ferraris és lambós. Nekivágnak a hegyeknek, de néhányan kiesnek a játékból, mert ez egyik azt hiszi befér belsõ íven.. ütköznek, kicsúsznak mindketten a vizes úton, az egyik leesik a szakadékba rommá törve az autóját, a másik épp hogy visszajön, de összekarcolja a szalagkorláton a már sérült drága fényezést. Kezd felkelni a nap mikor beérnek a kikötõbe az enyhén sáros luxusautók. Megállnak egy yachtnál és a kamera körbeforog egy gallardo spider körül aminek a reggeli narancs-sárgában úszó gyönyörû fekete fényezésén vízcseppek csordogálnak lefele miközben épp nyílik ki a teteje, a motorháztetõ rácsán pedig enyhe gõz ereszkedik felfele ami megtöri a hullámzó tengerpart látványát. Kiszállnak a sofõrök és felmennek a yachtra kávézni, illetve megtervezni a délután off-road kirándulás részleteit.
Simán jó lenne trailernek is kis off-road jelenettel. 😊 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
Te szen szar! Mekkora ez a ring???????

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...a gyerekkorom vége.....13-tól 34 éves korig...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Törölt felhasználó
_Jogos, bár nekem már csak a japó verdát egy hátsó kerekes japó verdára kéne cserélni😊 (Most 323 meg G25)
Amíg nem fogok kint az utcán látványosságot a seggem alatt egy jó kis japó verdával addig nem fogok látványt a szobámba ^^ Szóval én nyár végéig szep. Aug. ig biztos hogy nem fogok semmilyen kormányt venni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

az xbox es a PC online része ugye veletlenul sincs 1ben ... szerintem nem... es pont ezért a kérdés, hogy nem e tud valaki valami fan oldalt, xboxra, ahol magyarok vannak es leht megebszelni online talalkozokat... ?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

[HUN]FaTaL
Attól hogy erõs még a Niva leveri terepen. 😊

Nagyon durván tolják a videóban a srácok, élvezet nézni!<#wow1>
Pedig a tdu2 honlapján a join our community alatti képen a q7 épp csupa sár.
Hát a Q7 V12 TDI aztán fõleg nem terepgép lesz, ahogy az eredeti se az. Már ne vedd sértésnek nem rádcáfolni akarok, de ezeket még véletlenül sem terepezni csinálták, a gyár sem állítja ezt.

tdu Toyota
köszi tesó 😉

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Tess

#95653: <#kacsint>

Én viszont a TDUPE majmok közé tartozok <#idiota>.És persze halálbéna is vok.A Pixxel topikjába láttam megérkeztek a nagyagyú<#kocsog>k.Azt írgya a síík hogy a piti kúhéttel nehogymá õ offroadozzon. Biztos nemlátta ezt a listát a jólinformált okoska és nemtugya hogy ez a Q7 V12 TDI 500 lóerõs 1000 Nm nyomatékkal és 5.5 0-100 as gyorsulásal hasííít.Persze a 2be nembiztos hogy így teljesít de neki a bebukócsövezett Lada Nivánál véget ér a terepjáro fogalom <#idiota><#wilting>

tdu Toyota
zsíír video 😊 mi az utolsó szám címe?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Ha nem befektetsz ahhoz hogy jobban, és látványosabban toljad, akkor meg ne magyarázz.

Akár hiszed akár nem, ez nem tdupe. 😊) Se a Palmer, se az UMOD nem tartozik a tdupe majmok közé.
Vegyél G25-t, gyakorolj egy kicsit, azt te is így fogod tolni. Nameg ismerkedj meg jópár ügyeskezû hc sal a szigeten, mert én Palmertõl a BlueAce -ig ismerek jópárat, csak hát itt az esgén megy az irigykedés, és a lekezelõduma, viszont egyik se tudná utánuk csinálni 100 mankóval se.

Csak DA:on és kész =) ebbe van ügyesség is =)

Hááháhhá 2évig Saleen el driftelgettem ^^ és magasról szarok az ügyeskezü hc sokra... És nem fogok kiadni 80-90 et egy szaros kormányért, akármilyen jó.

UMODMOHS t megnézném hogy állította be TDU PE vel a Saleen-t ^^

feat. Palmer1678 & UMODMOHS

Fehercsoki
Kár hogy nem Kaliforniában lakok:S

TaRka0107
Már megtaláltam... google. Valószínû hogy visszaolvasok annyi hsz-t

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Onnan hogy visszaolvasol kicsit.Szted mit írtak az emberek 95638 hsz-be?

forget my password - elfelejteni a jelszavamat
forgot my password - elfelejtettem a jelszavamat
forgotten password - elfelejtett/feledésbemerült jelszó

amúgy nemtom mi volt a kérdés?

laci 700
Mert nincs is multiplayer külön! Ha a profil létrehozásánál be van pipálva a GameSpy akkor csak multiban tudsz játszani szal úgy kell elindítani mint offline.

(Fatal thx! kiütöttél<#vigyor3>)

TaRka0107
Aha. És azt honnan szedjem le?

[HUN]FaTaL
Mert nem raktad fel a magic bnk.mapot.

TaRka0107
Szevasztok! Miért van az hogy beteszek egy BMW-t a játékba és mennék megvenni és kiírja hogy a Test Drive Unlimited mûködése leállt?

Jaka923
Hogy lehet belépni a multiplayerbe, a játékban?
Eredeti, megvan a GameSpy regisztráció, singleplayer megvan, de multiplayer opciót sehol sem találok...

SeanJRRussel
Forget jelen idõ forgot múlt idõ,mivel elfelejtett jelszó ezért forgot password.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nem, mert nem ebben a pillanatban elfelejtett jelszóról van szó, hanem álltalánosan már elfelejtett jelszóról.
De a jaddz a perfekt angol tudásu, õ talán jobban tudja.

belapeter
Forgot password?

Nem Forget?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

somdav95
köszönöm, köszönöm <#vigyor2>

Falkon
Somdav, boldog szülinapot!<#pias>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

belapeter
Aha 😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Mintha a hamufelhõ jönne 😄