Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bár nem ismerem Ibizát, de szerintem sok kis városi utacska lesz benne. 😊 És esõs képet még nem is láttunk. Csak képzeld el.. Éjszaka esõ után a város fényei csillognak az utcákon. A világító kirakatok és a tócsák tükrében a Pacha elõtt egy Zonda dörmög el. Az egyik nyitott étterem elõtt parkoló SLR xenon lámpái felkapcsolnak, felbõg a motor és utána ered. Míg a piros lámpánál várakoznak bevág eléjük egy ninja zx-12. Zöldre vált a lámpa és elkezdõdik a szûk kis utcácskákon a jármûvek üvöltõ kergetõzése, épp hogy kicentizik a kanyarokban a falakat. Kiérnek a városból ahol a benzinkútnál csatlakozik hozzájuk pár ferraris és lambós. Nekivágnak a hegyeknek, de néhányan kiesnek a játékból, mert ez egyik azt hiszi befér belsõ íven.. ütköznek, kicsúsznak mindketten a vizes úton, az egyik leesik a szakadékba rommá törve az autóját, a másik épp hogy visszajön, de összekarcolja a szalagkorláton a már sérült drága fényezést. Kezd felkelni a nap mikor beérnek a kikötõbe az enyhén sáros luxusautók. Megállnak egy yachtnál és a kamera körbeforog egy gallardo spider körül aminek a reggeli narancs-sárgában úszó gyönyörû fekete fényezésén vízcseppek csordogálnak lefele miközben épp nyílik ki a teteje, a motorháztetõ rácsán pedig enyhe gõz ereszkedik felfele ami megtöri a hullámzó tengerpart látványát. Kiszállnak a sofõrök és felmennek a yachtra kávézni, illetve megtervezni a délután off-road kirándulás részleteit.
Simán jó lenne trailernek is kis off-road jelenettel. 😊 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Vegyél G25-t, gyakorolj egy kicsit, azt te is így fogod tolni. Nameg ismerkedj meg jópár ügyeskezû hc sal a szigeten, mert én Palmertõl a BlueAce -ig ismerek jópárat, csak hát itt az esgén megy az irigykedés, és a lekezelõduma, viszont egyik se tudná utánuk csinálni 100 mankóval se.
forgot my password - elfelejtettem a jelszavamat
forgotten password - elfelejtett/feledésbemerült jelszó
amúgy nemtom mi volt a kérdés?
(Fatal thx! kiütöttél<#vigyor3>#vigyor3>)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Eredeti, megvan a GameSpy regisztráció, singleplayer megvan, de multiplayer opciót sehol sem találok...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De a jaddz a perfekt angol tudásu, õ talán jobban tudja.
Nem Forget?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...