107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Leo 1991
    holnap 6tól F kategóriás krúz lesz
    ugyan onnan ahonnan ma volt az indulás Észak-Keleti Golfpálya
  • wollnerd #98109
    Már csak ketten maradtunk a reptéren:
  • wollnerd #98108
    A 3. kép nagyon jól mutat!
  • Laaccoo
    de nem is láttál semmit :D
  • Leo 1991
    csak nálam a Marciuk is működött:D
  • Laaccoo
    Egy kép tőlem is :
  • Leo 1991
    pár kép a mai G kategóriás vezetésről
    kezdő 3as

összegyűlt 1 kis társaság

Wollnerd felakadt
  • marcihusi
    Én is fotóztam akkor

és utána is egyet
  • Leo 1991
    Shelby GT500 leszek ott
  • Leo 1991
    persze,hogy tudsz majd csatlakozni
  • Leo 1991
    fönt északon
    van ott 1 hát is
  • wollnerd #98099
    Északi golfpályán találkozó?
  • wollnerd #98098
    Szia!
    Én csak kicsit később tudok bemenni a krúzba.
    legkésőbb 7-re érek haza.
    Szívesen részt szeretnék venni a kocsikázásban!
  • Stockbauer33 #98097
    De régen láttam ilyen narancs verdát :D
  • Laaccoo
    Hali! Marcihusival gurulgattunk:
  • Leo 1991
    a tegnapi elmaradt G kategóriás vezetés ma lesz bepótolva
    este 6 a golf pályánál találkozó
  • Leo 1991
    Lewyty-vel rodeóztunk

• USAMEN POWER
    Két régebbi videó, milyen jó is volt... :)

V1, V2,
  • wollnerd #98092
    Mindegy! A téma lezárva!
  • wollnerd #98091
    A BUG-os autót eladtam .A bal(jármű eladása) piros volt! eladtam "biztos eladod?" paranccsal.
    amikor vásárlás opcióban megnéztem újra a Chryslereket, már nem volt a megapackos. Egy se.
    Ez a erős bug véletlenül rám támadt. Nem tudom miért!
  • moonster
    Én is próbáltam HC-t, de mivel lusta voltam elővenni a kormányt, esélyem nem sok volt. A Normál mód is sokkal erősebb, mint pár autós játéknál.
    Ha simezni szeretnék, akkor az LFS-t indítom. Bár az csak pályaautózás, de az egyik legjobb szim és ingyenes.
    Külön tetszik a TDUban, hogy nincs benne takony effekt. A NFS félékben még a csillogás is csillog, és ott valóban 200-al tolod a kanyart.
    Itt még normálban sem veszed be 200-al a 90-es kanyart. Tudom, h költői túlzás volt.:)
    Szóval, sztem ez a játék messze más, jobb élményt nyújt, mint egy másik autós játék.
    Kicsit a GTA-hoz tudnám hasonlítani. Bekapcsolod nekiállsz autózni, helizni, repülőzni. Kikapcsol, ellazít. :)
  • USAMEN POWER
    Felmentem a Tradera, megnéztem (nekem nincs ilyen amiről te írkálsz), viszont nekem egyrészt eredeti packom van, másrészt nem bugos a játékom, továbbá fejből vágom mi hogy működik a szigeten. Bug, nem tudom hogy mi a qrwa érdekes ebben.
  • USAMEN POWER
    Az hogy melyik a realisztikusabb, ebbe inkább ne menjünk bele, viszont én abból ki tudok indulni, hogy a mai napig qrwa sokat vagyok a szigeten, és egyre több hc -st látok (idáig se voltak kevesen), sőt még olyanok is elkezdtek hc -zni, akik régen velem együtt kifejezetten utálták. Annak hogy a rengeteg normal játék után én is, meg "egyre többen" mások is rászoknak biztos van valami oka, és ez nem éppen annak a jele hogy szar és nem szórakoztató. Nyíltnak kell lenni az új dolgok kipróbálása felé, nem kezd mindenki úgy hogy full profi, időt kell adni a gyakorlásnak. Persze döntse el mindenki maga, hogy mi a jó neki.
  • wollnerd #98087
    Tudom, nem akartam ilyen képekkel floodolni a topikot! De ez elég ijesztő!
    Ami még ijesztőbb: a trade-nél NEM 1 példány volt, hanem több!(5-6!)
    Menj föl a trade-re és nézd meg!
  • USAMEN POWER
    Nem tudom hogy mi nem érthető azon hogy Megapack autót, nem lehet Traden venni, főleg nem pack (a verdák fájljainak hiánya miatt) nélkül. Amit te beszúrtál, az egy erős bug, és ha nem szeretnéd hogy elbaszódjon a játékod, hagyd a francba. Ha látni szeretnéd a Megapackos autókat, akkor töltsd le, de serial nélkül ne használd majd a packos vasakat (!) előnye, hogy nem a képeken látható default car jelenik meg abban az esetben, ha valaki Megapack autót használ. Továbbá ilyen képekkel ne floodold a topikot (#98082 - 83 del.) thx.
  • Luigiano
    Nézd, én nem szidtam és nem szidom azokat, akik hc-ban hajtanak, én magát a módot tartom rossznak. Sokkal messzebb van a valóságtól, mint a normál mód, csak másik irányba.
    A reális valahol a kettő között van, de közelebb a normálhoz.
    Próbáltam a hc-t egyszer kétszer (sokszor), és nem az a bajom vele, hogy nem tudom használni, hanem az, amit leírtam. De , persze ha valakinek ez jön be, hajrá.... Én a tdu-ban éppen azt szeretem, hogy a legtöbb autós game-el ellentétben nagyon realisztikus. Nincs telerakva mindenféle látványos, de lehetetlen elemmel. Vezetési élményt ad, nem játékélményt. Ezért nem szeretem a hc-t . Pont.
  • wollnerd #98084
    Ja, elfejtetem hogy nem volt hangja. Nem dudált a garázsban, nincs motorhang!
  • USAMEN POWER
    Igen, ez a verda megapackos, továbbá nem történik semmi, mert megapackos autót nem lehet venni, se eladni a Traden. Az hogy a Trade menüben előfordul mutogatás céljából, lényegtelen. (Megapack nélkül meg végképp nem veszel megapackos autót.)
  • Leo 1991
    kertes ház,de az egész környéken nem volt ára 3/4 óráig:@
  • wollnerd #98079
    Sziasztok!
    Van egy kérdésem: A Trade-nél észrevettem a Chrysler crossfire STR6 roatdser-t benéztem a Chrysler márkakeresőbe és nem láttam ezt az autót,
    amikor rákattintottam az ismeretlen Chrysler-re, tdu-s színnel volt kiszínezve ez a autó.
    Ez a Chrysler a megapack-hoz tartozik? Mi történik ha egy megapackos autót veszek a trade-nél megapack nélkül??
  • USAMEN POWER
    Szerintem az ilyen kijelentéseket mellőzzük amíg non hc -ban 200 -al lehet bevenni egy 90° -os kanyart. :) Ezt most én úgy mondom, hogy 1 évig normalban toltam én is, és kifejezetten szídtam a hc -sokat. (Ezért elnézést is kérek tőlük.) Aztán ahogy kezdtem megunni a játékot, változást, és kihívást kellett találnom, hogy ne kerüljön delete sorba. A hc -val elértem amit szerettem volna, nem mondom azt hogy egyből menni fog, én full profin toltam normalban, majd ahogy elkezdtem hc -zni szembesültem azzal hogy mekkora piti is vagyok. Sokat figyeltem, és dícsértem a külföldi hc -sokat, a legtöbbjük mögött hatalmas élmény volt gurulni, és nézni milyen csodálatosan vezetnek. Időt kell adni ennek a játékmódnak, semmiképp se szabad feladni (én majdnem beleestem ebbe a hibába), ha türelmes vagy, a gyakorlás meghozza az eredményt és egy idő után azt veszed észre hogy a "nagyok" gratulálnak neked, nem pedig fordítva.
  • wollnerd #98077
    Hát ez rossz hír!
    Társasházban laksz?
    Én ezt végkép nem értem! miért nem ÉJSZAKA vannak az áramszünetek amikor mindenki ALSZIK?! Elegem van abból, hogy mindig CSAK nappal van áramszünet! azzal csak zavarják, idegesítik az embereket! A mai világban az a baj hogy az emberek nem gondolkodnak elég pozitívan!
  • Leo 1991
    nem jó
    most kaptam a hírt hogy áramszünet lesz fél6-bizonytalan ideig(kuva ELMŰ)
  • Leo 1991
    6kor
  • wollnerd #98074
    Mikor lesz? AC-val leszek.
  • Luigiano
    ez a HC sztem is baromság...köze nincs a valósághoz, kivéve, ha a valóságban az Antarktisz jegén autózol...
  • Leo 1991
    bocs nem akartam neked küldeni csak félrenyomtam és csak frissítettem nem töltöttem be újra
  • Stockbauer33 #98071
    Nekem feleslegesen címzel ilyen üzenetet mert a HC és a kresz krúz a halálom.Tegnap éjjel mentem 2 szigetkört 1edül és tökéletesen megfelel nekem a civilekkel való bíbelődés 1edül.Sztem marad mostmár így a TDU2 megjelenéséig illetve csak olyanokkal gurulok aki nincs HC módba
  • Leo 1991
    G kategóriás krúz-t szervezek,a városban minden szabályt betartva (Kresz Krúz)

US Muscle szalonnál találkozó
  • Petya19
    Fontos lenne a segítség, vagy egy alternatíva.