107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    persze hogy megtanítom.. alap dolog, hogy átadom a TUDÁST :)
  • Leo 1991
    jó lesz a telefonról a stopper:D
  • Stockbauer33 #98390
    Remélem van mindenkinél 1 óra a lakásba.Van egy faszakis radio controlos hegymászó kázióm.Az veszi az atom időt.Ahoz hozzálőjük mindenkiét és ennyi.Felállunk 1más mellé - visszaszámlálás és mehet az ágyugolyófutam
  • bazso29
    Gondolom. Én inkább fekete felnit szoktam hozzá használni.
    Megpróbálok menni 4kor, remélem nem szarakodik majd a net.
  • USAMEN POWER
    Majd a szigeten megtanítod nekem ? Nekem nem sikerül.
  • Leo 1991
    tegnapi tömegkarambol után ide kerültem
  • Entex
    könnyen :)
  • Leo 1991
    és hogy mérjük le az időket??
  • Stockbauer33 #98384
    Ennek a felnijét ráraktam az Enzora és a tegnapi krúzolás közbe néztem a te fekete dögödön.Hát jólmutat rajta
  • USAMEN POWER
    Hogy lehet eltévedni ?
  • Entex
    csak egy a gond, hogy mindig eltévedek..
  • Stockbauer33 #98381
    16.00kor kezdődik.Hogy mindenki odaérjen
    #98378 Mi csak lightos köröket nyomunk
    #98376 Termsen de neked 45 alatt kell megcsinálni
  • Entex
    Jaja az van és valamiért mostanában köd sincs szóval így nagyon faja..
  • Misi08
    Entex neked megy a day 'N' night mod vagy miez a sötét?:)
  • bboyatty
    Valami lightosabb krúz nem lesz valamikor?
    Még kezdő vagyok ezért HC az nincs, de egy ilyen lightos szigetkörre beneveznék, az éjjel is egy német fickóval mentem egy szigetkört aztán össze-vissza a szigeten nagyon zsír volt, hajanli 5kor léptem ki a játékból.
  • Leo 1991
    faja lesz
    remélem oda tudok menni
  • Entex
    S*ggrakétával lehet jönni?:)
  • SeanJRRussel
    Lehet h kicsit kések...de sietek majd.
  • Entex
    Stockbauer, WRX, Dawe, TDhun kösz az esti csapatást.

Jót motoroztunk TDhun-nal :)
  • 01WRXSTi01
    Az ütős lesz Jövök, ha nem jön közbe semmi.

• Stockbauer33 #98372
    Köszi mindenkinek az esti/mostani csapatást/

Ma (szombat)15.00kor az észak keleti golfpályánál találkozó az atom zúzó krúzra.Ha elindulunk senki nemvármeg senkit és 50 percalatt minimum a szigetkör vagy 45 alatt.Forgalomban.Mindenkinél legyen bent a trafic
  • Leo 1991
    mikor lesz??
  • Stockbauer33 #98370
    Péntek 13 krúz most :D .Mert hasítani keeeelllllllllll
  • games4ever
    Köszi, ezt már én is próbáltam, de nem működik, mert azt írja ki: "We're Sorry. One of the products you selected has been excluded from purchase in your country." Legalábbis nálam.
    Viszont végre sikerült megszereznem!:D Csak találtam végre egy nyamvadt oldalt ahol magyarok is megtudják venni. :D Ráadásul még olcsóbban is.
    Itt csak 9 font, ha valakit érdekel. Már meg is vettem, elküldték a kódot meg a linkeket, remélem jó lesz, mert ha nem...:DDD
  • Stockbauer33 #98368
    Ez sztem még müködik
  • Stockbauer33 #98367
    Ez egy létező megapackos vagy car packos autó.CLK-GTR.Nem módolt autó
  • games4ever
    :(((
    Itt se lehet megvenni, most próbáltam:( Francba, pedig tök fellelkesültem, hogy végre játszhatok vele egy kicsit a hétvégén. Akkor majd megrendelem a supergamer-ről.
  • somdav95
    carpack= + autók, eléggé ellehet vele szórakozni :)
  • Fehercsoki
    Nem átverés,a direct2drive elég nagy cég.
  • games4ever
    Sziasztok megint! :)

Most hogy kitalálták, hogy majd csak jövőre jelenik meg a folytatás, már biztos hogy meg szeretném venni. Itt találtam meg a legolcsóbban, 20 dolcsiba kerül, akit érdekel, mert láttam más is most szeretné megvenni, mert supergamer-en igaz hogy olcsóbb, de nem lehet személyesen átvenni, a házhoz szállítás meg plusz 1500, ráadásul itt elméletileg rögtön meg is van a cucc, csak le kell tölteni, ami most fontos lenne nekem, mert csak hétvégente tudok játszani, aztán akkor már most tolnám is meló után ha hazaérek. :)
    Kérdésem 2 lenne még.
    Ezt az oldalt amúgy ismeri valaki? Bátran megvehetem innen, nem átverés? Este valószínűleg már töltöm is, csak ha esetleg valaki tud valami problémáról, akkor nem innen szerzem be. (kár hogy a hivatalos oldalról nem lehet, mert azt írja, hogy ebben az országban nem lehet megvenni... ez milyen már:S:( )
    Valamint olvastam valami car pack-ról is, az micsoda? Fontos beszerezni és honnan lehet? :)
    Bocsánat, hogy kicsit hosszú lett.:)
    Válaszokat ismét köszönöm előre is.
  • Misi08
    Szép kis bordó finomságok:D Ez a CLK Dtm-re megy rá nem? Am a lambo még jobb csak aztis bordóba, vaj börrel:P:D
  • Leo 1991
    semmi gondmiért kellett pizzáért elmennem ha rendelhettem is volna
    majd legközelebb lesz pótlás
  • 01WRXSTi01
    #98358, #98359 Köszi szépen, frankó volt

• Entex
    Stockbauer, WRX kösz a gurulást, egy élmény volt a Piroskákkal menni :).

• Stockbauer33 #98358
    Thx WRX és Entex baba gurulás volt a bordó dögökkel :D Sry Dave de kajak gatyalettem így estére.Majd next
  • USAMEN POWER
    Legalább nem kell hajtanom a gépfejlesztés témában, szépen nyugisan de biztosan mindent kicserélek.
    (Köv hónap elején egy monitor + egy bika VGA -val kezdem.)

Én megmondom frankón hogy örülök is meg nem is a halasztásnak, végülis lesz időm más játékokra is, továbbá minden új cuccos beszerzésére is. Ez még jó azoknak akik csak most ismerkednek a TDU -val, továbbá remélhetőleg egy hibamentes, élménygazdag TDU 2 -t kapunk. :) Viszont jah, már én is szívesen játszanék a folytatással !
  • Stockbauer33 #98356
  • bazso29
    Úgy néz ki mégis csak összejön a hajtás. Jelenleg drivereket telepítek, este lehet tolok egy próbaszigetkört.
  • bpeti72
    Kérném az illetékest hogy intézkedjen a 98353 as hozzászólással kapcsolatban.
  • Dj Tommy
    Itt elvileg lehet kapni:
    http://www.supergamer.hu/test-drive-unlimited-p-3309.html