Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jóvan jóvan ne egyémámeg <#nevetes1>.Csak kérdeztem te rosszaság <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem Murcival megyünk, hanem pl Audi A3a-l és csak szép lassan kocsikázunk össze vissza a szigeten, nem a városban, beszélgetünk, maxon hallgatjuk a kedvenc zenénket, hülyülés is van benne, stb.. 😊 rengeteg kresz krúz volt, amit nem csak én szerveztem, hanem jó néhányan és élveztük 😊 Nem arra kell figyelni, hogy mikor kell taposni a féket, stb... hanem arra, hogy ne legyen kocc és hogy ne száguldozz mint egy barom...

A kreszkrúzod ugye nem a városba a tompacivilek között nyomod?!A laza kresz krúz milyen?100al 1be menni a Murcival?Na jó kettõbe de akkor már szédülés van?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én a krúzoknak mindig is a laza (kresz) krúzoknak voltam a híve és amiért sok "vadállat" nem ezt szereti, nem szoktam Need For Speed cruise-ra járni xD

SeanJRRussel
Egy jó krúznak már télleg ideje lenne fasza 8 as layeresek mint régen...De hát senki se kapható már egy ideje iylesmire

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Leo 1991
hülye kérdés
tört verzióval nem lehet neten játszani,igaz??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

köszi

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Falkon
Csak te.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ha beleteszek a játékba egy letöltött autót, (pl egy BMW M3-at) akkor azt fogják mások is látni vagy csak én?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

#96069: Köszi.
#96067: Neked is köszi.

Leo 1991
egy kis segítség kéne
szeretnék venni eredetiben 2 példányt de sehol nem találok MO.-n
aki lát esetleg külföldi oldalon eladót az küldjön 1 PÜ-t kérem.
Kösz a segítséget elõre is

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

<#nyes>

Az autópályás kép ott a hegyek között qrwa jó !

valakinek nincs kedve egy cruise-hoz?

nagyon szépek a képek és a leggyönyörûbb az ördög vörösben rajta😊

Hoztam ma is pár képet.

Fehercsoki
Köszi a válaszokat,tényleg az animációra gondoltam😄 Nem sok olyan játék van ahol az animáció is annyit fordul,eddig talán csak a live for speedet találtam meg ami ilyen=/

somdav95
Jahogy arra gondolt, nemvagyok gondolat olvasó, mindegy 😄

[HUN]FaTaL
Az animációt nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Logitech profiler-> options ->global device setting-> steering wheel settings->felhúzod 900ra.

Fehercsoki
900 fokos kormány fordulatot be lehet állítani valahogy?(mert a játékban kb egy fél fordulatot tesz csak a kormány)

marcihusi
Este még sikerült összehozni egy kis gurulást!<#nyes>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

pxxl

All hail the double x!

Az Ace szint eléréséhez is fel kell menni a szerverre, egyszóval kell hozzá az eredeti játék. Továbbá fontos hogy legalább két gép egymáshoz közel, lanban is össze legyen kötve. Az utóbbi a ping csökkentése miatt, ha jól tudom. A lan csak mankó, de a kapcsolatot a két gép között nem az hozza létre.

Ezen holecsko volt rajta, talán õ többet tud írni.

és akkor hogy van mégis ace szintû játékos ? :p

Ennyi.

A játék nem rendelkezik ilyen opcióval, hogy LAN, úgyhogy teljesen mindegy, hogy az valós hálózat, vagy virtuális(hamachi) teljesen felesleges próbálgatni.

ahh
na mindegy valahogy megpróbálom öszehozni hátha sikerül
azr KÖSSZ
LeWyTy
Én még sosem halottam hogy lehetne.De lehet hogy csak én nem.<#ravasz1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a haverom azt mondta hogy jácot vele de már régeben de valahogy nem akarom elhini neki hogy net nélkül mene fõleg hogy nincs is eredetije
LeWyTy
Szerintem sehogy.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

üdv
nem tudna valaki abban segiteni hogy ,hogyan lehetne lan-ban kipróbálni (hálópartin)
vagy esetleg hamachival.
Na legalább mostmár látom milyen a porschécska.Köszi Mikszer a meghívást <#eljen><#worship>.Fent a szigeten efelejtettem <#wilting>

LeWyTy
És nem is áll meg... elvégre a 2. részben is benne lesz.<#idiota>

Jók lettek ! <#eljen><#wink>

Nekem is van pár képem, lehet hogy ma este kezdek velük valamit. 😊

marcihusi
Azért zajlik még az élet a szigeten<#vigyor2><#taps>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

LeWyTy
AZ GÁZ<#idiota>

<#wave>
nálam még mindig van hamufelhõ.. 😄D

LeWyTy
Én is<#wave>

marcihusi
ezek majdnem lemaradtak<#pias>

marcihusi
csináltam én is pár fotót mostanában<#wave>

Visszatértem 😄

Törölt felhasználó
<#wink>
somdav95
tdu-hoz gondoltam, az erõket ( megvolt régen, csak elveszett az összes beállítás, most próbálgatom újra állítani, ezért gondoltam.. ) demindegy 😊 azértköszi

Törölt felhasználó
Hát ha megmondod mi a picsára gondolsz, akkor rakok ja😄 Én nem állítottam semmit, az erõk gyáriak, meg a játékokba állíthatók, az meg hogy hány fokot forogjon a kormányod, az tök saját beállítás. Ha valósat akarsz, akkor visszaveszel a force feedbackbõl, és ráadsz vagy 720°-ot, ha meg, szimulátoros gyúrós esetleg gokart vagy forma egy akkor meg adsz neki 360°-at meg felhúzod az erõket. Kb ennyi😊
somdav95
Valaki rakna be képet g25 beállításokrol? Megköszönném 😊

Nahát! Elakadásjelzõ! <#ejnye1><#idiota>

Én nem nagyon motorozok a játékban, de ezzel lehet hogy rászoknák, qrwa jó feeling lehet ! 😄 <#eljen>

Versace21
Nem hiszem hogy emlékeztek még rám,de visszatértem😊
Megrendeltem a g25-öt,remélem holnap már megjön,és újra mehetek veletek,elõzõ kormányom az tropára ment,igy pihenõn voltam😊

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"